tripliii çok çok geçmiş olsun tatlım. inşallah iyi haberler alırsınız
tripli çok sevindim senin adına inşallah çok daha rahat olur askerin baban için de geçmiş olsun benim dedem de prostattı 70 yaşında ameliyat oldu şimdi sapasağlam canını sıkma hiç güzel düşün güzel olsun :)
Günaydın kızlarrr
ŞAFAK: 108
triplii canım öncelikle baban için çok çok geçmiş olsunnn. Askerin içinde çok sevindimmm gözün aydınn
Bu arada kötü şeyler de olmuyor değil. Benim babamda prostat çıktı ama değerleri çok yüksek. Acil açık ameliyata alınması gerekli. Salı günü biyopsi yapılacak. Kanser hücresi var mı yok mu diye doktorlar şüpheleniyormuş. Kayınvalidem bugün hem annemin hem kardeşimin falına baktı hiç iyi şeyler görmedi. Kayınpederim dün gece acile kaldırılmış. Büyük tansiyonu 24'e çıkmış. Beyin kanaması geçirebilirmiş. Neden hayat bir yandan alırken bir yandan verir ki... Bunun ortası yok mu? Sevinsem aklıma geliyor, üzülüyorum. İnş. salı günü babam içinde iyi bir haber alırım.
Gunaydın kızlar herkese.Ateşler içinde yatıyorum hala benDoktora gitmeyede direniyorum niyeyse.Yarın da devam ederse gidicem.
Tripliii canım çok sevindim merkezde kaldığına.Ayrıca çok çok geçmiş olsun.İnşallah tertemiz çıkar herşey.
Gunaydın kızlar herkese.Ateşler içinde yatıyorum hala benDoktora gitmeyede direniyorum niyeyse.Yarın da devam ederse gidicem.
Tripliii canım çok sevindim merkezde kaldığına.Ayrıca çok çok geçmiş olsun.İnşallah tertemiz çıkar herşey.
kızlar çok sinirliyim sevgilime yaa. Çarşıya çıktı bugün internete girdi kamera açtı 45 dk kadar. Yüzüme bile bakmadı doğru düzgün yaa sürekli facebooktan milletle konuşuyo herkesin fotoğraflarına yorum yazıyo benimle konuşmadı bile nerdeyse.
Haftaya girmicem çağırdığında çok kızdım çook.
2 haftadır bugünü bekliyorum onu görücem diye pazar pazar 8de kalktım. Boşunaymış.
canım iyi şeyler düşün iyi olsun herşey.. iki baban da bi an önce iyileşir inşalllahhh
Canım bunları ona söyledin mi? Ben 2 haftadır bugünü bekliyorum sence yaptığın hoş mu diye. Bazen onlar ne yaptığını bilmiyorlar, biz yönlendirince doğruyu görebiliyorlar.
Bu arada kötü şeyler de olmuyor değil. Benim babamda prostat çıktı ama değerleri çok yüksek. Acil açık ameliyata alınması gerekli. Salı günü biyopsi yapılacak. Kanser hücresi var mı yok mu diye doktorlar şüpheleniyormuş. Kayınvalidem bugün hem annemin hem kardeşimin falına baktı hiç iyi şeyler görmedi. Kayınpederim dün gece acile kaldırılmış. Büyük tansiyonu 24'e çıkmış. Beyin kanaması geçirebilirmiş. Neden hayat bir yandan alırken bir yandan verir ki... Bunun ortası yok mu? Sevinsem aklıma geliyor, üzülüyorum. İnş. salı günü babam içinde iyi bir haber alırım.
kızlar çok sinirliyim sevgilime yaa. Çarşıya çıktı bugün internete girdi kamera açtı 45 dk kadar. Yüzüme bile bakmadı doğru düzgün yaa sürekli facebooktan milletle konuşuyo herkesin fotoğraflarına yorum yazıyo benimle konuşmadı bile nerdeyse.
Haftaya girmicem çağırdığında çok kızdım çook.
2 haftadır bugünü bekliyorum onu görücem diye pazar pazar 8de kalktım. Boşunaymış.
buble inanırmısın bu çocuklar askerde neden böyle değişiyorlar ki yani çarşıya çıkınca hapisten çıkmış gibi oluyorlar demek benimkide bugün çıkcak ama aynını ben yapım msn den arkdşlarmla onla görşrken konuştum oda ben sana bakıyom sen başka şeylerle ilgileniyon demişti sanırsam haklı bana yapılsa hoşlanmam
buble kızgın olsanda tepkini ona anlat ve empati kurmasdını söle aynı şeyi sen yapsan ki ben yaptım hiç hoş olmuyor ayıp oluyor o yüzden güzelce ona anlat sözüne gelecektir üzüldüğünüde söyle
tripli canım iki babanada acil şifaar diliyorum sıkıntılar bazen mutluluklarla bir araya gelir sıkıntıda güçlü olman için inşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım
chelzy canım çok geçmiş olsun sanada yatman terlemen lazım
buble inanırmısın bu çocuklar askerde neden böyle değişiyorlar ki yani çarşıya çıkınca hapisten çıkmış gibi oluyorlar demek benimkide bugün çıkcak ama aynını ben yapım msn den arkdşlarmla onla görşrken konuştum oda ben sana bakıyom sen başka şeylerle ilgileniyon demişti sanırsam haklı bana yapılsa hoşlanmam
buble kızgın olsanda tepkini ona anlat ve empati kurmasdını söle aynı şeyi sen yapsan ki ben yaptım hiç hoş olmuyor ayıp oluyor o yüzden güzelce ona anlat sözüne gelecektir üzüldüğünüde söyle
çok geçmiş olsun canım.. iyi düşünün iyi olsun
gunaydin kizlarimm:)
su alanya dan kumsalda bildiriyorum
oncelikle triplicim 2 babacina da gecmis olsun cok cok.. inslah atip uzerlerindeki bu hastaliklari dugununuzde karsilikli saglikli oynayip ziplarlar..
ve il merkeze ve yedisu ceken askerlrnz icin chelzym ve triplm insallah hayirlisiyla rahat rahat yapip gelirler askerliklerini.. hayrlisi die dua ediyrz hep .. eminim budur hayirlisi..
hasta kizceler dikkat edin h sonu dinlenin nane limonunuzu vitaminleinizi eksik etmeyin
bublm cnm sikma canini erkekler hep boyle cocuk klacaklar.. sen konus soyle ama icinde kalmasin
ve son olarak dun aksam hayatimdaki en guzel dugune katildim gece 3 de dondum
harikaydi herseyyy
hepinizin dugunleri boyle guzel gecer insallahh
Sağol canım benim inş.
Sağol tatlım. Olumsuzluk bana yaramıyor zaten çekiyorum. Umutluyum, her şey güzel olacak hayırlısıyla...
Bebiş saçın çok güzel olmuş öncelikle çooook beğendim. Gelinede bayıldım pek güzelsiniz her ikinizde. Darısı başımaaaa. Benim düğündede karşııklı oynamayı nasip etsin allah. Alanyalardan İzmir'e alalım sizi birazda. Çeşme yaparsınız bizim düğünden sonra.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?