347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tripli çok sevindim senin adına inşallah çok daha rahat olur askerin baban için de geçmiş olsun benim dedem de prostattı 70 yaşında ameliyat oldu şimdi sapasağlam canını sıkma hiç güzel düşün güzel olsun :)

Günaydın kızlarrr

ŞAFAK: 108

triplii canım öncelikle baban için çok çok geçmiş olsunnn. Askerin içinde çok sevindimmm gözün aydınn

tripliii çok çok geçmiş olsun tatlım. inşallah iyi haberler alırsınız

Günaydın kızlarrr

ŞAFAK: 108

triplii canım öncelikle baban için çok çok geçmiş olsunnn. Askerin içinde çok sevindimmm gözün aydınn

Canlar teşekkür ederim inş bizimkinin güzel haberi kapıyı açmış olur bundan sonrada iyi haberlerle devam eder.

günaydın kızlarrr. triplicim rabbim babana tezden şifa versin inş.canım çok geçmiş olsun. askerinde inş. yeni yerinde çooookk rahat eder rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

ayyyy 8 gün sonra çift basamaklıları göricessssss

Gunaydın kızlar herkese.Ateşler içinde yatıyorum hala ben Doktora gitmeyede direniyorum niyeyse.Yarın da devam ederse gidicem.

Tripliii canım çok sevindim merkezde kaldığına.Ayrıca çok çok geçmiş olsun.İnşallah tertemiz çıkar herşey.

Son düzenleme:
kızlar çok sinirliyim sevgilime yaa. Çarşıya çıktı bugün internete girdi kamera açtı 45 dk kadar. Yüzüme bile bakmadı doğru düzgün yaa sürekli facebooktan milletle konuşuyo herkesin fotoğraflarına yorum yazıyo benimle konuşmadı bile nerdeyse.
Haftaya girmicem çağırdığında çok kızdım çook.
2 haftadır bugünü bekliyorum onu görücem diye pazar pazar 8de kalktım. Boşunaymış.

canım iyi şeyler düşün iyi olsun herşey.. iki baban da bi an önce iyileşir inşalllahhh

Sağolun güzel hatunlar. İnş. temiz çıkar biyopsi sonucu. Kuşum bugün aramadı sabırla bekliyorum. Çok özledim dün kalabalıktan rahat konuşamadık hepimiz sevinç içindeydik bağırış, çığırış kucaklaşma falan. Bugün arar inş. duyarım sesini sakin sakin konuşuruz.

geçmiş olsun tatlım doktora git mutlaka ateşin varsa antibiyotik falan verir belki. bide sana bişey sorcam sen şimdi hastasın mesela yarın okula gidemicen belki, onun iznini nasıl alıyoruz.. arayıp hastayım gelemiyorum diyip sonradan mı rapor götürüyoruz müdüre? bide devlet hastanesi olması şartmı? çok mu soru sordum sabah sabah

Canım bunları ona söyledin mi? Ben 2 haftadır bugünü bekliyorum sence yaptığın hoş mu diye. Bazen onlar ne yaptığını bilmiyorlar, biz yönlendirince doğruyu görebiliyorlar.

Canım bunları ona söyledin mi? Ben 2 haftadır bugünü bekliyorum sence yaptığın hoş mu diye. Bazen onlar ne yaptığını bilmiyorlar, biz yönlendirince doğruyu görebiliyorlar.

Söyledim canım. Başkalarıda yazıyo bakmam cevap vermem gerekiyo diyo.
aradığında tekrar konuşucam çıktı şimdi.
Hep başkaları hep başkaları deli ediyo beni ya

Çoook geçmiş olsun bu arada canım. İnş. en kısa sürede toparlanırsın. Bol vitamin al. İlaç alsanda alamsanda vücuttan hastalığın atılma süresi 1 hafta nasılsa. 1 hafta güzel beslen bol meyve falan ye. Baktın iyileşemiyorsun o zaman antibiyotik falan kullanabilirsin.

tripli canım iki babanada acil şifaar diliyorum sıkıntılar bazen mutluluklarla bir araya gelir sıkıntıda güçlü olman için inşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım

chelzy canım çok geçmiş olsun sanada yatman terlemen lazım

buble inanırmısın bu çocuklar askerde neden böyle değişiyorlar ki yani çarşıya çıkınca hapisten çıkmış gibi oluyorlar demek benimkide bugün çıkcak ama aynını ben yapım msn den arkdşlarmla onla görşrken konuştum oda ben sana bakıyom sen başka şeylerle ilgileniyon demişti sanırsam haklı bana yapılsa hoşlanmam

buble kızgın olsanda tepkini ona anlat ve empati kurmasdını söle aynı şeyi sen yapsan ki ben yaptım hiç hoş olmuyor ayıp oluyor o yüzden güzelce ona anlat sözüne gelecektir üzüldüğünüde söyle

çok geçmiş olsun canım.. iyi düşünün iyi olsun

aynen canım hapisten çıkmış gibi oluyo sürekli milletin duvarına bişeyler yazıyo sankii hapisten salınmış gibi face e saldırıyo.
ama çocuk gibi bi sevgilim var ona kızıyorum söylüuorum bunları beni kırıyosun üzüyosun diyo.
vallahi yordu beni sabah sabah gerdi sinirlerimi

gunaydin kizlarimm:)
su alanya dan kumsalda bildiriyorum
oncelikle triplicim 2 babacina da gecmis olsun cok cok.. inslah atip uzerlerindeki bu hastaliklari dugununuzde karsilikli saglikli oynayip ziplarlar..
ve il merkeze ve yedisu ceken askerlrnz icin chelzym ve triplm insallah hayirlisiyla rahat rahat yapip gelirler askerliklerini.. hayrlisi die dua ediyrz hep .. eminim budur hayirlisi..

hasta kizceler dikkat edin h sonu dinlenin nane limonunuzu vitaminleinizi eksik etmeyin
bublm cnm sikma canini erkekler hep boyle cocuk klacaklar.. sen konus soyle ama icinde kalmasin

ve son olarak dun aksam hayatimdaki en guzel dugune katildim gece 3 de dondum
harikaydi herseyyy
hepinizin dugunleri boyle guzel gecer insallahh

Sağol canım benim inş.

çok geçmiş olsun canım.. iyi düşünün iyi olsun

Sağol tatlım. Olumsuzluk bana yaramıyor zaten çekiyorum. Umutluyum, her şey güzel olacak hayırlısıyla...

Bebiş saçın çok güzel olmuş öncelikle çooook beğendim. Gelinede bayıldım pek güzelsiniz her ikinizde. Darısı başımaaaa. Benim düğündede karşııklı oynamayı nasip etsin allah. Alanyalardan İzmir'e alalım sizi birazda. Çeşme yaparsınız bizim düğünden sonra.:82:

Saol kuşum :) begndin mı cidden? Koyulttum brzcik
Ay insallahhhh hemde seninkinde kocacim da olurrrr,İzmir e gelmeyi cok istiyordum hiç gidemedim hem sen bahanemiz olursun :))
ben cok severim oynamayı :) tum gece oynadım sakkidi sakkidi.. 1000kisilik kalabalık bı dugundu yerim dar olmasına ve masada Enfes yemekler olmasına rağmen hiç oturmadım :)
1 saat dinlenir cikicam otelden araba kiraladim azcik Alanya Antalya gezmesi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…