347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarr

ben uğramadım 2 gündür buralara nikita düğünlere gitmiş nee güzeell maaşalllaahh :)) triplii canm çok geçmiş olsunn babaların için çok üzüldümm ( rabbim acil şifalar versin ikisine de korktuğunuza uğratmasın sizin inşallah...
bubble canım sıkma canını yaaa bizimki de geldi dün görüştük kavga kıyamet gitti geri birliğine ( gelmese daha iyidi amaaaaaaaaaann aramaz artık 1 ay bekle dur (((

Saol seker.. Ya kavgalar olmasınnn

Hemde çok diyorum ya tenin güzel her renk gider. Çok hoş olmuşsun. Siz diye bilerek söyledim zaten. Düşünmesi bile güzel, benim bahanemle İzmir'i Çeşme'yi, Alaçatı'yı falan gezersiniz kocişinle.

1000 kişi mi bayağı bir kalabalıkmış.

Sağol canım benim kuzumun güzel haberiyle teselli bulmaya çalışıyoruz.

Askerden bir gelsinler kök söktürücez canım hiç merak etme. Az daha sabır.

Son düzenleme:
100 kisi de fazlalık vardı üstelik inanılmaz kalabalikti, bı de yemekli ve sınırsız alkollüydu
Kulaga cok korkunc ve kargasali olabilir gibi geliyor ama organizasyon harikaydii hersey sorunuzdu
gelinim cok guzeldii prenses gibii.. Beymen den almış gelinliğini ayakkabısını .. Cok cici olmuştu ..
Kısacası bayildim herseye dunku.. Daha iyileri sizn basiniza

Kıyamam ya yok ben sana bsy demiyorum zaten delirtmese sen zaten kavga etmezsin ki biliyorum hepimiz ne kadar özlüyoruz..

trippli canım tabikide olumsuz düşünce iyi değildir.. insanın iliklerine kadar işleyip kendine zarar veriyor... bende de sürekli olumsuz düşünceler mevcut.. bana çok zarar veriyor.. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

aman canım erkeklerin hepsi aynı... dün aramadı bugünde ben aradım orayıı.. dün niye aramadın dedim ee hergün hergün ne konuşucaz ki demez mi.. bu sefer altta kalmadım umrumda değil askerde olması.. sonuçta bende insanım..

al işte yaaaa biz seslerini duyalım en azından diye saniyeleri sayıp telefon başında yatıp kalkalım hergün ne konuşacakmış kusura bakmasınlar amaa e zıkkımın kökü yaaanii bizimkine de diyorum ki yaa telefnda uzun konuşamıyoruz hiç de anlatmışyorsun arkadaşlarından falan bahset diyorum neyymiş doymuş böyle şeylere arkadaş falan neyini anlatacakmış yaa sabır çektim durdum....

Saolasin canim benim.simdi izin,rapor olaylari soyle oluyor.mesela yarin gidemicek olsam sabahtan hastaneye gidip muayene olup doktordan "calisabilir kagidi" aliyorsun.buna sevk diyoruz.ayda 4defa sevke cikma hakkin var.maasindan kesilmiiyor bu.ayni gunde sabah mudurunu arayip hastayim gelemiyorum diye bildir.

Rapor ise ilce milli egitimlere gore ddgisiyo.en son bize saglik ocaklarindan alinan raporlar artik kabul edilmeyecek dendi.haliyle ya hadtanede polikinlige yada daha kolayi acile giris yapman lazim rapor icin.arayip sorarsin raporu yarin vs getireyim mi yada fakslayayim mi diye.isterse hemen fakslarsin yok derse kendin goturursun.

Bide mazeret izni var 10gun.hangi gun alacaksan 2-3 gun onceden mudurune mazeretini belirterek izin yazdiriyosun.bayram onceleri izmire giderken alirim mesela ben.saglik sebeplerinden dolayi su tarihte izmirde olacagim diye.ayni sekilde dedem vefat ettigindede almistim 2gunluk.

Chelzy kuzusu askerinden haber var mı? Gitti mi yerine? Nasıl bir yermiş yedisu?

Triplimm telefonu aldik haybeye valla.onada sinirim bozuk.saat 12ye geliyodu acti.10 dk oldu olmadi meaajlasma kapadi.bi haber yok yani.dun 3kisinin teli yakalanmis.ondan konusamiyoruz dogru duzgun.henuz gitmedi ama yedisuya.bi ihtimal haftaici dedi.yani hala o hapishane gibi yerde.bide helikopterle gidicekmis.uygun zaman soz konusu

dedimki senı aklım almıyor artık.. ne o duygularını mı aldırdın yoksa.....

bende böyle senin sevgilin gibi yapıyordum özellikle ilk çıktığımız günlerde çok yapardım bilinçsizdi çok üzülürdü sonra gördüm bende ama insan kendine yapılınca anlıyor canım geçenlerde çarşısında yapmıştım çok üzüldü kızmadı ama duygusal konuştu bende özür diledim affetti dahada yapmam

şimdide diyorum benim çakal kendinimi acındırdı die ama yok üzülmüştür o rol yapmaz

benimki şimdi çarşıya çıktı aradı msj atarsın dedi taksiye bindi bense 10 dakkadır camda görüşcem die süsleniyorken msj da atma sen diyen tirpli bir msj geldiii bende canım ne die böle msj atarsın ki dedim o ise msj atarsın demiştim bekledm atılmıyor dedi

tafra yapmasınıda özlemişim

çok sağol canım ben müdürümden de öğrenirim, sağlık ocağının olup olmayacağını. zaten özel hastane oluyosa sorun yok ben hayatımda hiç gitmedim çünkü devlet hastanesine. mesela hastaneye gittik doktor 3 gün rapor yazdı, sonra onu okula fakslamam yetiyo yani başka bişey yapmama gerek yok dimi? peki bu mazeret izni için illaki önemli bi bahane mi bulmamız lazım müdürümüze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…