Saol seker.. Ya kavgalar olmasınnngünaydın kızlarr
ben uğramadım 2 gündür buralara nikita düğünlere gitmiş nee güzeell maaşalllaahh :)) triplii canm çok geçmiş olsunn babaların için çok üzüldümm( rabbim acil şifalar versin ikisine de korktuğunuza uğratmasın sizin inşallah...
bubble canım sıkma canını yaaa bizimki de geldi dün görüştük kavga kıyamet gitti geri birliğine( gelmese daha iyidi amaaaaaaaaaann aramaz artık 1 ay bekle dur (((
Saol kuşum :) begndin mı cidden? Koyulttum brzcik
Ay insallahhhh hemde seninkinde kocacim da olurrrr,İzmir e gelmeyi cok istiyordum hiç gidemedim hem sen bahanemiz olursun :))
ben cok severim oynamayı :) tum gece oynadım sakkidi sakkidi.. 1000kisilik kalabalık bı dugundu yerim dar olmasına ve masada Enfes yemekler olmasına rağmen hiç oturmadım :)
1 saat dinlenir cikicam otelden araba kiraladim azcik Alanya Antalya gezmesi yapicam
günaydın kızlarr
ben uğramadım 2 gündür buralara nikita düğünlere gitmiş nee güzeell maaşalllaahh :)) triplii canm çok geçmiş olsunn babaların için çok üzüldümm( rabbim acil şifalar versin ikisine de korktuğunuza uğratmasın sizin inşallah...
bubble canım sıkma canını yaaa bizimki de geldi dün görüştük kavga kıyamet gitti geri birliğine( gelmese daha iyidi amaaaaaaaaaann aramaz artık 1 ay bekle dur (((
Saol seker.. Ya kavgalar olmasınnn
sabır taşı olmazsak iyi valla üzül üzül bi hal oldum artıkSağol canım benim kuzumun güzel haberiyle teselli bulmaya çalışıyoruz.
Askerden bir gelsinler kök söktürücez canım hiç merak etme. Az daha sabır.
100 kisi de fazlalık vardı üstelik inanılmaz kalabalikti, bı de yemekli ve sınırsız alkollüyduHemde çok diyorum ya tenin güzel her renk gider. Çok hoş olmuşsun. Siz diye bilerek söyledim zaten. Düşünmesi bile güzel, benim bahanemle İzmir'i Çeşme'yi, Alaçatı'yı falan gezersiniz kocişinle.
1000 kişi mi bayağı bir kalabalıkmış.
Kıyamam yayaa iyi diyorsiun hoş diyorsun da beni çileden çıkarmayı başardı 1.5 saat içinde nikitamm ben naapymm daha bilemiyorm kii sadece 1 günümüz vardı 1 saate sığdırdı bi de birsürü laf söz etti gitti bana da yazık
yaa iyi diyorsiun hoş diyorsun da beni çileden çıkarmayı başardı 1.5 saat içinde nikitamm ben naapymm daha bilemiyorm kii sadece 1 günümüz vardı 1 saate sığdırdı bi de birsürü laf söz etti gitti bana da yazık
aman canım erkeklerin hepsi aynı... dün aramadı bugünde ben aradım orayıı.. dün niye aramadın dedim ee hergün hergün ne konuşucaz ki demez mi.. bu sefer altta kalmadım umrumda değil askerde olması.. sonuçta bende insanım..
geçmiş olsun tatlım doktora git mutlaka ateşin varsa antibiyotik falan verir belki. bide sana bişey sorcam sen şimdi hastasın mesela yarın okula gidemicen belki, onun iznini nasıl alıyoruz.. arayıp hastayım gelemiyorum diyip sonradan mı rapor götürüyoruz müdüre? bide devlet hastanesi olması şartmı? çok mu soru sordum sabah sabah
Chelzy kuzusu askerinden haber var mı? Gitti mi yerine? Nasıl bir yermiş yedisu?
al işte yaaaa biz seslerini duyalım en azından diye saniyeleri sayıp telefon başında yatıp kalkalım hergün ne konuşacakmış kusura bakmasınlar amaa e zıkkımın kökü yaaanii bizimkine de diyorum ki yaa telefnda uzun konuşamıyoruz hiç de anlatmışyorsun arkadaşlarından falan bahset diyorum neyymiş doymuş böyle şeylere arkadaş falan neyini anlatacakmış yaa sabır çektim durdum....
aynen canım hapisten çıkmış gibi oluyo sürekli milletin duvarına bişeyler yazıyo sankii hapisten salınmış gibi face e saldırıyo.
ama çocuk gibi bi sevgilim var ona kızıyorum söylüuorum bunları beni kırıyosun üzüyosun diyo.
vallahi yordu beni sabah sabah gerdi sinirlerimi
Saolasin canim benim.simdi izin,rapor olaylari soyle oluyor.mesela yarin gidemicek olsam sabahtan hastaneye gidip muayene olup doktordan "calisabilir kagidi" aliyorsun.buna sevk diyoruz.ayda 4defa sevke cikma hakkin var.maasindan kesilmiiyor bu.ayni gunde sabah mudurunu arayip hastayim gelemiyorum diye bildir.
Rapor ise ilce milli egitimlere gore ddgisiyo.en son bize saglik ocaklarindan alinan raporlar artik kabul edilmeyecek dendi.haliyle ya hadtanede polikinlige yada daha kolayi acile giris yapman lazim rapor icin.arayip sorarsin raporu yarin vs getireyim mi yada fakslayayim mi diye.isterse hemen fakslarsin yok derse kendin goturursun.
Bide mazeret izni var 10gun.hangi gun alacaksan 2-3 gun onceden mudurune mazeretini belirterek izin yazdiriyosun.bayram onceleri izmire giderken alirim mesela ben.saglik sebeplerinden dolayi su tarihte izmirde olacagim diye.ayni sekilde dedem vefat ettigindede almistim 2gunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?