selam kızlaaaaarr cok yorucu bir haftasonuyduu düğün telaşı yollar yordu beni evlenmekten vazgectimm orda kalsın neşesi gelinliği çiçeği herseyi sıkıntı bu evliliğinn yaa bide uzaksa birbirinine kız tarafı ile erkek tarafı daha da zor oluyor evim misafir doluyduuu... cocuklar kosusturdukca cıldırcak gibi oldumm :SSS asker beyle de ipleri kopardım artık o yapmamız gereken konuşmayı yptık ben daha fazla işkenceye dayanamayacagımı sürekli yıprandıgımı söyledim o da hak verdi ve sen yoluna ben yoluma dedim dün itibariyle durumumuz bu allah sonumuzu hayır etsin artık...
selam kızlaaaaarr cok yorucu bir haftasonuyduu düğün telaşı yollar yordu beni evlenmekten vazgectimm orda kalsın neşesi gelinliği çiçeği herseyi sıkıntı bu evliliğinn yaa bide uzaksa birbirinine kız tarafı ile erkek tarafı daha da zor oluyor evim misafir doluyduuu... cocuklar kosusturdukca cıldırcak gibi oldumm :SSS asker beyle de ipleri kopardım artık o yapmamız gereken konuşmayı yptık ben daha fazla işkenceye dayanamayacagımı sürekli yıprandıgımı söyledim o da hak verdi ve sen yoluna ben yoluma dedim dün itibariyle durumumuz bu allah sonumuzu hayır etsin artık...
Triplimm telefonu aldik haybeye valla.onada sinirim bozuk.saat 12ye geliyodu acti.10 dk oldu olmadi meaajlasma kapadi.bi haber yok yani.dun 3kisinin teli yakalanmis.ondan konusamiyoruz dogru duzgun.henuz gitmedi ama yedisuya.bi ihtimal haftaici dedi.yani hala o hapishane gibi yerde.bide helikopterle gidicekmis.uygun zaman soz konusu
Tripliii canım hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun
Rabbim iki babanın da şifasını versin inşallah
Bubblecım sıkma canını nolursun o da pişman olmuştur eminim
Ama tribe devam edebilirsin yine de bence :)
Nikitammm keyif sende vallahiiii
Yaz günlerinin son zamanlarının tadını çıkar
Sefan olsun
Chelzycim bizimkinin de telefonu elinde ama mesela 2 gündür açmıyor
Halbuki çoğu yere nazaran daha rahat diye biliyorum
Ama sonra düşününce kendime kızıyorum
Yakalansa daha mı iyi diye
Boşver zaten azıcık kaldı feciii kök söktürcez ileride
Bi deeee yedisu çıkmış hayırlı olsun balım rahat rahat yapıp sağ salim döner inşallah
canım benim çok şaşırdım birbirinizi yıpratmadan böyle bi karara varmak belki de en iyisi olmustur hayırlısı olsun hakkınızda inşallah böylesi en güzeli en hayırlısı olur ikiniz içinde
Canım aman dikkat etsin. Bizimki de iki gündür açmıyor zaten telefonu kullandığı arkadaşı ilçelerden birine gidiyormuş. Herhalde onunla alakası var. Bugünde aramadı çok özledim. Telefona alışmıştık yine büyük eksikliğini duyuyorum. Hayırlısı olsun inş. gittiği yer her yerden güzel olsun.
Ay inanmıyorum canım, çok üzülmüştür bence. Çok üzüldüm ya askerdeyken bence çok zor bir durum.
bende bilmiyorum şu an iyi mi ettim kötü mü ettim ama uzun vadede cok zarar görecektim o da bana hak verdi cünkü beni üzüp bana zarar verdiğinin farkında... döndüğündede kimbilir ne durum da olcak... hayatta hersey güzel gidecek diye birsey yok birlikte atlatabilirdik ama yapamıyoruz o yüzden zorlamayalım dedim hala bana iste istersen geldiğimde konusalım karar verelim vs dedi dedim ben üç ay daha aynı seylere katlanamam... yanında olmama izin vermiosn her yptıgım batıyo ve kıskanclık olarak geri dönüyor bana 3 ay beklemeye gerek yok dedim...
çok sağol canım ben müdürümden de öğrenirim, sağlık ocağının olup olmayacağını. zaten özel hastane oluyosa sorun yok ben hayatımda hiç gitmedim çünkü devlet hastanesine. mesela hastaneye gittik doktor 3 gün rapor yazdı, sonra onu okula fakslamam yetiyo yani başka bişey yapmama gerek yok dimi? peki bu mazeret izni için illaki önemli bi bahane mi bulmamız lazım müdürümüze :)
Heryer farklı oluyor işte canım.Bazı mem'ler kabul edebiliyor sağlık ocagından raporu.Ben hazıraanda izmire erken gelmek için 5 günlük almıstım mesela saglık ocagından.Özel hastanelerde oluyor tabii.
3günlük rapor aldın.Arayıp müdürünü ''hocam raporu fakslayayım mı?gelirken mi getireyim ''dersin.Uyuzluk yapıp bana ulastırın demezse tabii.Bizim uyuz isttemişti kargoyla göndermiştim bide faks cekmeme ragmen.
Mazeret izni içinse ben arada ailevi sebepler yazdırıyorum.En kolayı :)
Ama mesela cuma ve pazartesi için almak istiyorsan 4 günlük alman lazım.cuma-cumartesi-pazaar-pazartesi gibi.Sadece cuma ve pazartesi olmuyor.
canım inan ben askere gittiğinden beri nelerine katlanıyorum yaa.... ki ben nazlı mızmız dediğimi yaptıran baskın biriyim normalde ama cok fazla taviz verdim cok sustumm sırf kötü olmayalım diye anlayıs gösterdimm inan kişiligimden ödün verdim... ama yine de olmayınca olmuyor işte karsımdaki beklediğim kadar güclü degil kendini koyvermiş orda bütün gün ağlayıp duruyor ne kadar zor olsa da sartlar erkek dedigin biraz güçlü olurr böyle kendini koyverip sevdigine eziyet etmez... işte ben bunları göremedimm...
ççoookkk sağol canım benim aklımda bulunsun bunlar nolur nolmaz en azından haklarımı biliyim dimi
Canım bak bu hep bilgisayarında olsun.Haklarının hepsi burada yönetmeliklerde yazılı.Buna arada göz gezdir.
Bu yönetmelik memurluğun anayasasıdır.Stajerlık dosyası hazırladıgında zaten hepsi olucak bunların.
Mevzuat Bilgi Sistemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?