Bu arada kötü şeyler de olmuyor değil. Benim babamda prostat çıktı ama değerleri çok yüksek. Acil açık ameliyata alınması gerekli. Salı günü biyopsi yapılacak. Kanser hücresi var mı yok mu diye doktorlar şüpheleniyormuş. Kayınvalidem bugün hem annemin hem kardeşimin falına baktı hiç iyi şeyler görmedi. Kayınpederim dün gece acile kaldırılmış. Büyük tansiyonu 24'e çıkmış. Beyin kanaması geçirebilirmiş. Neden hayat bir yandan alırken bir yandan verir ki... Bunun ortası yok mu? Sevinsem aklıma geliyor, üzülüyorum. İnş. salı günü babam içinde iyi bir haber alırım.
kızlar çok sinirliyim sevgilime yaa. Çarşıya çıktı bugün internete girdi kamera açtı 45 dk kadar. Yüzüme bile bakmadı doğru düzgün yaa sürekli facebooktan milletle konuşuyo herkesin fotoğraflarına yorum yazıyo benimle konuşmadı bile nerdeyse.
Haftaya girmicem çağırdığında çok kızdım çook.
2 haftadır bugünü bekliyorum onu görücem diye pazar pazar 8de kalktım. Boşunaymış.
Neredeyse herkes aynı seyden yakınmış.Aynı dertten muzdarıp.
Bız mı hata yapıyoruz çok lööp diye hayatımızın en en merkezıne koymakla onları hı kızlar ?
cumartesi günü için uçak biletimi aldım mehtabıma 6 gün varbugün hep konuştuk birazda didiştik sinirlendirdim onu bolca güldüm ama o barut gibi oldu sonra akıllandım ama çocuk gibi oluyorum die azar yedim bide özürde diledi ama kötülükten değil arada kızdırmayıda özlüyor insan dedim
normal zamanda kızdır ama şimdi barut gibiyim demezmi güldüm geçtim
işbu asker haftaya çarşıya çıkamazsa nizamiyede görüşcez mecbur ona üzülüp bozuluyor ama olsun başa gelen çeker
keşke bayramdada gidebilsem 1 hafta izinli olcam
benim askerim 17 ocakta çıkıcak bildiğim kadarıyla doğru gidiyorum sanırım 108 şafak
Gözün aydın canım inşallah çarşıya çıkabilirde birlikte güzel bi gün geçirirsiniz.
Benim askerimde 17 ocakta çıkacak yani doğru gidiyoruz. Ama izine gelicek 17 kasımda. Ozaman uzayacak 3 gün
Bız mı hata yapıyoruz çok lööp diye hayatımızın en en merkezıne koymakla onları hı kızlar ?
benimki son bir saatte bi internet cafe bulup gönlümü aldı ama oda aynen herkesin anlattığı gibi hep başkalarıyla konuştu, başka şeylere baktı, yanındakii arkadaşlarıyla muhabbet etti ama ben o kadar özlemişim ki onu oturup izledim sadece. haftaya kesin görmeliyim onu, evet o ne hissediyo bilmiyorum ama benim hayatımın merkezinde sadece o var ve hep de o olsun istiyorum. belki benim kadar ince düşünemiyor ama zaten 2 aydır o kadar erkeğin içinde kalan birinden ne kadar ince düşünmesi beklenir ki zaten. galiba ben onu çok özlemişim o yüzden kızsam da kırılsam da hiç kötü düşünemiyorum onun hakkında
canım inan bende bi kaç gündür hep bunu düşünüyorum.
Acaba hata bende mi diyorum, çok mu hayatımın merkezine koydum onu? belkide böyle yapmamalıyım.
konuştuk barıştık ama sanki içimde bişeyler kırgın ona hala. Benim kadar hayatının merkezine koyamıyor sanki beni.
Az önce konuştuğumuzdada çevremdeki herkesi boşlayamam akrabalarıma arkadaşlarımada 2 satırda olsa bişiler yazmalıyım diyor.
Bilmiyorum belkide haklı ama ben olsam böyle yapmazdım onu biliyorum.
canım benimkinin 3 evci izne çıkma hakkı varmış haftasonlarıymış pazar akşam teslimmiş ama ailesinin gitmesi gerek ve ankarada kalıp nizamiyeye imza atması gerekiyormuş felan filan belki ailesi teklif ederse bayramda gideriz o izinler askerliği uzatıyormu bilmiyorum
cuma günü garip birgün oldu annesi aramış bende farklı noları açmıyordumsonra merak edip ablası aradı söledi o arada babası aradı turkcelden sordurdum bir baktım babası hiçbrinin teli yok bende acaip merak etmişler 1 haftadır ablasyla konuşmamıştım bende onlara cumartesi gidiceğmi söledim şaşırdılar, beni merak etmelerine şaşırıyorum hiç böyle şeler yaşacağımı bilmezdim
kesin bayramda gidicekler belki bende giderim kuzenimde kalır askerimi ziyaret ederim
buble canım nasıl oldun üzgün değilsin dimi, üzme kendini onların böyle psikolojileri napalım benimk okuldayken sınav haftaları böyle davranırdı askerdeyken pek bişi yapmıyor her allahın günü özür diliyor olgun biri oldu
o olgun oldu ben çocuk bugün sinir ettim çocuğu içime şeytan girmiş gibi cadı davrandım bir yandanda bastım kahkayı üzüldüüü ama sonra kendime kızdım düzelltim hemen kendimi bana bu yapılsa dahada yüzüne bakmazdım oda dedi ne hayallerle cafeye geldim sen napıyon topla kendini dedi
bazen çeken taraf tek bir taraf oluyor ama önemli olan ders almak
Yaa ne Guzel goreceksincanım benimkinin 3 evci izne çıkma hakkı varmış haftasonlarıymış pazar akşam teslimmiş ama ailesinin gitmesi gerek ve ankarada kalıp nizamiyeye imza atması gerekiyormuş felan filan belki ailesi teklif ederse bayramda gideriz o izinler askerliği uzatıyormu bilmiyorum
cuma günü garip birgün oldu annesi aramış bende farklı noları açmıyordumsonra merak edip ablası aradı söledi o arada babası aradı turkcelden sordurdum bir baktım babası hiçbrinin teli yok bende acaip merak etmişler 1 haftadır ablasyla konuşmamıştım bende onlara cumartesi gidiceğmi söledim şaşırdılar, beni merak etmelerine şaşırıyorum hiç böyle şeler yaşacağımı bilmezdim
kesin bayramda gidicekler belki bende giderim kuzenimde kalır askerimi ziyaret ederim
buble canım nasıl oldun üzgün değilsin dimi, üzme kendini onların böyle psikolojileri napalım benimk okuldayken sınav haftaları böyle davranırdı askerdeyken pek bişi yapmıyor her allahın günü özür diliyor olgun biri oldu
o olgun oldu ben çocuk bugün sinir ettim çocuğu içime şeytan girmiş gibi cadı davrandım bir yandanda bastım kahkayı üzüldüüü ama sonra kendime kızdım düzelltim hemen kendimi bana bu yapılsa dahada yüzüne bakmazdım oda dedi ne hayallerle cafeye geldim sen napıyon topla kendini dedi
bazen çeken taraf tek bir taraf oluyor ama önemli olan ders almak
ama üzülürümm kiii kıyamamamm sanaaaaaYaa ne Guzel goreceksin
benim bayramda gitme yalan oldu. İstemiyor bgn kesin bir dille soyledi.seni tehlikeye atamam dogu burası sonuçta her gun karakollardan ne haberler geliyor. Seni görmeyi yanımda olmanı cok istiyorum ama bir ömür dedi.
boylece Bayram tatili yalan oldu" ben de kayınvalidemi alır sehir dısına kaçarım 3-5 günlüğüne diyorum.
yqkin bir yere söyle Sapanca filan..
askerlik bitene kadar goremiycemmnapalim artık gidip görenler anlatır ben de gormuş kadar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?