347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok geçmiş olsun tripliii :SS inşş temiz çıkar sonuçlar içini karartma lütfen.

niye öyle yapmış ya ( sen ne kadar özlüyosun onu ( belki askerinde arkadaşlarını mı merak etti ne şekilde düşündüyse. ya ama olmaz kiii biz bekliyoruzzz (

nabersiniz kızlar şafak 109 benim askerde dün çıktı ama bizde 10 dk görüp konuşamadık bile napalım kısmet dilmiş bugünlerin acısını yarın gelince çıkarıcam ondan inş...

Bu hafta sonu çıkamadı zaten durumlarda iyi değil gün geçtikçe bunalmaya başladı :85:

Neredeyse herkes aynı seyden yakınmış.Aynı dertten muzdarıp.
Bız mı hata yapıyoruz çok lööp diye hayatımızın en en merkezıne koymakla onları hı kızlar ?

cumartesi günü için uçak biletimi aldım mehtabıma 6 gün var bugün hep konuştuk birazda didiştik sinirlendirdim onu bolca güldüm ama o barut gibi oldu sonra akıllandım ama çocuk gibi oluyorum die azar yedim bide özürde diledi ama kötülükten değil arada kızdırmayıda özlüyor insan dedim

normal zamanda kızdır ama şimdi barut gibiyim demezmi güldüm geçtim

işbu asker haftaya çarşıya çıkamazsa nizamiyede görüşcez mecbur ona üzülüp bozuluyor ama olsun başa gelen çeker

keşke bayramdada gidebilsem 1 hafta izinli olcam

benim askerim 17 ocakta çıkıcak bildiğim kadarıyla doğru gidiyorum sanırım 108 şafak

Bız mı hata yapıyoruz çok lööp diye hayatımızın en en merkezıne koymakla onları hı kızlar ?

canım inan bende bi kaç gündür hep bunu düşünüyorum.
Acaba hata bende mi diyorum, çok mu hayatımın merkezine koydum onu? belkide böyle yapmamalıyım.
konuştuk barıştık ama sanki içimde bişeyler kırgın ona hala. Benim kadar hayatının merkezine koyamıyor sanki beni.
Az önce konuştuğumuzdada çevremdeki herkesi boşlayamam akrabalarıma arkadaşlarımada 2 satırda olsa bişiler yazmalıyım diyor.
Bilmiyorum belkide haklı ama ben olsam böyle yapmazdım onu biliyorum.

Gözün aydın canım inşallah çarşıya çıkabilirde birlikte güzel bi gün geçirirsiniz.
Benim askerimde 17 ocakta çıkacak yani doğru gidiyoruz. Ama izine gelicek 17 kasımda. Ozaman uzayacak 3 gün

Gözün aydın canım inşallah çarşıya çıkabilirde birlikte güzel bi gün geçirirsiniz.
Benim askerimde 17 ocakta çıkacak yani doğru gidiyoruz. Ama izine gelicek 17 kasımda. Ozaman uzayacak 3 gün

canım benimkinin 3 evci izne çıkma hakkı varmış haftasonlarıymış pazar akşam teslimmiş ama ailesinin gitmesi gerek ve ankarada kalıp nizamiyeye imza atması gerekiyormuş felan filan belki ailesi teklif ederse bayramda gideriz o izinler askerliği uzatıyormu bilmiyorum

cuma günü garip birgün oldu annesi aramış bende farklı noları açmıyordum sonra merak edip ablası aradı söledi o arada babası aradı turkcelden sordurdum bir baktım babası hiçbrinin teli yok bende acaip merak etmişler 1 haftadır ablasyla konuşmamıştım bende onlara cumartesi gidiceğmi söledim şaşırdılar, beni merak etmelerine şaşırıyorum hiç böyle şeler yaşacağımı bilmezdim

kesin bayramda gidicekler belki bende giderim kuzenimde kalır askerimi ziyaret ederim

buble canım nasıl oldun üzgün değilsin dimi, üzme kendini onların böyle psikolojileri napalım benimk okuldayken sınav haftaları böyle davranırdı askerdeyken pek bişi yapmıyor her allahın günü özür diliyor olgun biri oldu

o olgun oldu ben çocuk bugün sinir ettim çocuğu içime şeytan girmiş gibi cadı davrandım bir yandanda bastım kahkayı üzüldüüü ama sonra kendime kızdım düzelltim hemen kendimi bana bu yapılsa dahada yüzüne bakmazdım oda dedi ne hayallerle cafeye geldim sen napıyon topla kendini dedi

bazen çeken taraf tek bir taraf oluyor ama önemli olan ders almak

Bir çarşılı günün daha sonuna geldik. Gördüm kameradan çok kilo vermiş. Yemeklerle doymuyormuş. Askeriye de herkes sinir küpü diyor çarşıya çıkınca nefes alıyoruz dedi. Sabah 2 asker içtimaya gelmemiş çarşıya çıkamıycaz diye çok korktuk dedi.

benimki son bir saatte bi internet cafe bulup gönlümü aldı ama oda aynen herkesin anlattığı gibi hep başkalarıyla konuştu, başka şeylere baktı, yanındakii arkadaşlarıyla muhabbet etti ama ben o kadar özlemişim ki onu oturup izledim sadece. haftaya kesin görmeliyim onu, evet o ne hissediyo bilmiyorum ama benim hayatımın merkezinde sadece o var ve hep de o olsun istiyorum. belki benim kadar ince düşünemiyor ama zaten 2 aydır o kadar erkeğin içinde kalan birinden ne kadar ince düşünmesi beklenir ki zaten. galiba ben onu çok özlemişim o yüzden kızsam da kırılsam da hiç kötü düşünemiyorum onun hakkında

Boleynkizi cnm öncelikle hayırlısı olsun...
hayatin merkezi konusundaki fikrim : ben o hatayı sevgililik dönemimde yaptım cok da sancısını çektim.
ve bu bize ayrılık getirdi. Sonra barıştık şimdi evliyiz ama , bunu halletmeseydik belki evli olamadık.
omcelikle tecrübe ile sabittir: herkesin kendi özel alanı kendi arkadaşları kendi hobileri kendi zamanı olmalı. Biz askerdeler diye cok bunalım yapıyoruz. Belki çıkmıyoruz belki arkadaslarımıza kendimize zaman ayırmıyoruz belki de tum gun gelecek diye süslenin puslenip kamera acsın da sırf bana baksın istiyoruz. Ama olmuyor. Onlar öyle düşünmüyor. Tek günleri var dışarı çıkacak yemek yiyecek gezecek kafa dağıtacak. Cok beklenti icine giriyoruz belli dönemlerde sürekli canım cicim hep beni sev benle ilgilen olmuyor.. Evlenince bu daha da belirgin oluyor. Eve geldiginde onunla sohbet etmeyip tv izliyor diye küsen evli arkadasım var.
Tabii ki özlüyoruz cok hassasiz. Ama cok da bunalmayın kendinizi böyle bubble cim sen özellikle kuşum. O sana bakmıyor başkasıyla arkadaşlarıyla yakışıyorsa sen de öyle yap?
zaten 2 seçenek oluyor insanın önünde. Sevgilin sana nasıl davranıyorsa kabullenir sen de öyle davranacksin ya da sana senin gibi davranan bir sevgili bulacaksın :)
ben uçak bekliyorum biraz da uykusuzm yorgunun sacmaladiysam affolaa

canım kötü düşünmen için sebep yok bazen naptıklarını inan bilmiyorlar bak gönlünü almış gelcek az kaldı 100 den insek herkes sonunu görüp dahada rahatlıcakta şu ikili sayılara bir inelim derin nefes alcaz canım merak etme kendinide üzmee

askerde bişiler oluyor bazıları daha sabırlı yada daha sinirli oluyor

benimki hep olgundu ama dahada sabırlı oldu mesela ben seviniyorum iyi açıdan etkilendiğini görerek belki ama hiçmi kötülüğü olmadı oldu ama sabırlı olması herşeyi örttü benim gözümde

Kesinlikle haklı.
Bunu zaten sadece hanı aramızda bugun tartısanlar ıcın soylemedım genel olarak aklıma geldi bu benim.
Sonucta onun askerden önce belirli bir hayatı vardı.Bir düzeni ve çevresi.
Arkadaşlarını da özlemiştir.Onlarda merak ediyordur onu.Seninle geçirdiği vakitler kadar çevresiyle de var.
Belki sevgilin gitmeden önce nette,tv de çok zaman harcayan birisiydi (benimki gibi)Şimdi düşün 1,5 aydır hiçbiri yok.
Hatta artık o kadar uzak geliyor ki sivil hayat,evde tv izlemek.Dün şöyle bir dıyalog geçti aramızda.Şok oldum ben.Nasıl bir ruh hali içinde diye.Ben keske olsan burda da 7/24 ntv spor ızlemene bile bısey demem dedim.Cevap olarak ''Tv ,internet nedir unuttuk.Belki izlemem artık dedi.O kadar uzak kavramlar geliyor ki su anda onlara kanepede uzanıp tv ızlemek ,saatlerce nette takılmak...O yuzden bıraz hak vermek gerekir diye dusunuyorum.Canını sıkma lütfen.

Bilmiyorum canımm ya üzgün değilim aslında, ama bi garibim. saçma sapan şeyler düşünüyorum neden sadece benle ilgilenmiyo diyorum takıyorum aslında normalde yapıcağım bişey değil ama benimde psikolojim onun gibi iyi değil.
Herşeye takıp ağlar oldum

Yaa ne Guzel goreceksin
benim bayramda gitme yalan oldu. İstemiyor bgn kesin bir dille soyledi.seni tehlikeye atamam dogu burası sonuçta her gun karakollardan ne haberler geliyor. Seni görmeyi yanımda olmanı cok istiyorum ama bir ömür dedi.
boylece Bayram tatili yalan oldu" ben de kayınvalidemi alır sehir dısına kaçarım 3-5 günlüğüne diyorum.
yqkin bir yere söyle Sapanca filan..
askerlik bitene kadar goremiycemm napalim artık gidip görenler anlatır ben de gormuş kadar olurum

ama üzülürümm kiii kıyamamamm sanaaaaa ( inşallah hiç ummadığın yerden bi fırsat çıkar önününüze görüşüverirsiniz belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…