Boleynkizi cnm öncelikle hayırlısı olsun...
hayatin merkezi konusundaki fikrim : ben o hatayı sevgililik dönemimde yaptım cok da sancısını çektim.
ve bu bize ayrılık getirdi. Sonra barıştık şimdi evliyiz ama , bunu halletmeseydik belki evli olamadık.
omcelikle tecrübe ile sabittir: herkesin kendi özel alanı kendi arkadaşları kendi hobileri kendi zamanı olmalı. Biz askerdeler diye cok bunalım yapıyoruz. Belki çıkmıyoruz belki arkadaslarımıza kendimize zaman ayırmıyoruz belki de tum gun gelecek diye süslenin puslenip kamera acsın da sırf bana baksın istiyoruz. Ama olmuyor. Onlar öyle düşünmüyor. Tek günleri var dışarı çıkacak yemek yiyecek gezecek kafa dağıtacak. Cok beklenti icine giriyoruz belli dönemlerde sürekli canım cicim hep beni sev benle ilgilen olmuyor.. Evlenince bu daha da belirgin oluyor. Eve geldiginde onunla sohbet etmeyip tv izliyor diye küsen evli arkadasım var.
Tabii ki özlüyoruz cok hassasiz. Ama cok da bunalmayın kendinizi böyle bubble cim sen özellikle kuşum. O sana bakmıyor başkasıyla arkadaşlarıyla yakışıyorsa sen de öyle yap?
zaten 2 seçenek oluyor insanın önünde. Sevgilin sana nasıl davranıyorsa kabullenir sen de öyle davranacksin ya da sana senin gibi davranan bir sevgili bulacaksın :)
ben uçak bekliyorum biraz da uykusuzm yorgunun sacmaladiysam affolaa
Kesinlikle haklı.
Bunu zaten sadece hanı aramızda bugun tartısanlar ıcın soylemedım genel olarak aklıma geldi bu benim.
Sonucta onun askerden önce belirli bir hayatı vardı.Bir düzeni ve çevresi.
Arkadaşlarını da özlemiştir.Onlarda merak ediyordur onu.Seninle geçirdiği vakitler kadar çevresiyle de var.
Belki sevgilin gitmeden önce nette,tv de çok zaman harcayan birisiydi (benimki gibi)Şimdi düşün 1,5 aydır hiçbiri yok.
Hatta artık o kadar uzak geliyor ki sivil hayat,evde tv izlemek.Dün şöyle bir dıyalog geçti aramızda.Şok oldum ben.Nasıl bir ruh hali içinde diye.Ben keske olsan burda da 7/24 ntv spor ızlemene bile bısey demem dedim.Cevap olarak ''Tv ,internet nedir unuttuk.Belki izlemem artık dedi.O kadar uzak kavramlar geliyor ki su anda onlara kanepede uzanıp tv ızlemek ,saatlerce nette takılmak...O yuzden bıraz hak vermek gerekir diye dusunuyorum.Canını sıkma lütfen.
Bilmiyorum canımm ya üzgün değilim aslında, ama bi garibim. saçma sapan şeyler düşünüyorum neden sadece benle ilgilenmiyo diyorum takıyorum aslında normalde yapıcağım bişey değil ama benimde psikolojim onun gibi iyi değil.
Herşeye takıp ağlar oldum
canım kötü düşünmen için sebep yok bazen naptıklarını inan bilmiyorlar bak gönlünü almış gelcek az kaldı 100 den insek herkes sonunu görüp dahada rahatlıcakta şu ikili sayılara bir inelim derin nefes alcaz canım merak etme kendinide üzmee
askerde bişiler oluyor bazıları daha sabırlı yada daha sinirli oluyor
benimki hep olgundu ama dahada sabırlı oldu mesela ben seviniyorum iyi açıdan etkilendiğini görerek belki ama hiçmi kötülüğü olmadı oldu ama sabırlı olması herşeyi örttü benim gözümde
hayatin merkezi konusundaki fikrim : ben o hatayı sevgililik dönemimde yaptım cok da sancısını çektim.
ve bu bize ayrılık getirdi. Sonra barıştık şimdi evliyiz ama , bunu halletmeseydik belki evli olamadık.
omcelikle tecrübe ile sabittir: herkesin kendi özel alanı kendi arkadaşları kendi hobileri kendi zamanı olmalı. Biz askerdeler diye cok bunalım yapıyoruz. Belki çıkmıyoruz belki arkadaslarımıza kendimize zaman ayırmıyoruz belki de tum gun gelecek diye süslenin puslenip kamera acsın da sırf bana baksın istiyoruz. Ama olmuyor. Onlar öyle düşünmüyor. Tek günleri var dışarı çıkacak yemek yiyecek gezecek kafa dağıtacak. Cok beklenti icine giriyoruz belli dönemlerde sürekli canım cicim hep beni sev benle ilgilen olmuyor.. Evlenince bu daha da belirgin oluyor. Eve geldiginde onunla sohbet etmeyip tv izliyor diye küsen evli arkadasım var.
Tabii ki özlüyoruz cok hassasiz. Ama cok da bunalmayın kendinizi böyle bubble cim sen özellikle kuşum. O sana bakmıyor başkasıyla arkadaşlarıyla yakışıyorsa sen de öyle yap?
zaten 2 seçenek oluyor insanın önünde. Sevgilin sana nasıl davranıyorsa kabullenir sen de öyle davranacksin ya da sana senin gibi davranan bir sevgili bulacaksın :)
Ya aslında görmesem de olur sekerim yaGelsin de . 3 ay 4 ay neyse sorun değil.Aramasın da gerekirse . İyi mı bileyim yeter.. Sonra gelince hep benimle olcak zaten :) tek derdim sağlıklı sıhhati gelsinama üzülürümm kiii kıyamamamm sanaaaaa( inşallah hiç ummadığın yerden bi fırsat çıkar önününüze görüşüverirsiniz belli mi olur
BU kadar yıpratma kendini bakalım.
bak abla tavsiyesi :) Guzel giden iliskine zarar vereceksin.
sen istanbuldaydin di mı? Takil bana gezelim tozalım kafa dağıtalım :)
kızıcam artık bak. Yapma güzelim böyle. Kendini bosuna harap etme böyle düşünüp. Cocuğu da üzme askerde o yazık.
Bilmiyorum canımm ya üzgün değilim aslında, ama bi garibim. saçma sapan şeyler düşünüyorum neden sadece benle ilgilenmiyo diyorum takıyorum aslında normalde yapıcağım bişey değil ama benimde psikolojim onun gibi iyi değil.
Herşeye takıp ağlar oldum
Yaa ne Guzel goreceksin
benim bayramda gitme yalan oldu. İstemiyor bgn kesin bir dille soyledi.seni tehlikeye atamam dogu burası sonuçta her gun karakollardan ne haberler geliyor. Seni görmeyi yanımda olmanı cok istiyorum ama bir ömür dedi.
boylece Bayram tatili yalan oldu" ben de kayınvalidemi alır sehir dısına kaçarım 3-5 günlüğüne diyorum.
yqkin bir yere söyle Sapanca filan..
askerlik bitene kadar goremiycemmnapalim artık gidip görenler anlatır ben de gormuş kadar olurum
Ya aslında görmesem de olur sekerim yaGelsin de . 3 ay 4 ay neyse sorun değil.Aramasın da gerekirse . İyi mı bileyim yeter.. Sonra gelince hep benimle olcak zaten :) tek derdim sağlıklı sıhhati gelsin
Cnm beni. Cok sevindim ..Ne saçmalamasııı % trilyoonn katılıyorum dediklerine.
Hele ki bızlerden farklı olarak sen sevgililiği de yasadın evliliğide yasıyosun.kesinlikle bizlerden tecrübelisin ve ılıskıyı cok daha ıyı analız edıyosun.
Bıraz daha rahat olmakta fayda var dıyorum hepimize.Ben en azından deneyeceğim artık.Kararlıyım bunda.Belki daha kolay geçecek bu surec benim fındıkkurduyla benım için.İnşallah.
Cnm beni. Cok sevindim ..
Evettt kesinlikle rahat olun. Ya kızlar su an tek derdimiz bana baktı beni aradı soğuk konuştu aman cam de bana bakmadı arkadaşıyla yazmıştı fln olmasın nolur. Su an ki en büyük derdimiz sag salim bize dönmeleri.
Siz bu süreçte kendinize ilgilenin.
mesela ben napicam: son donemde olusan göbek çevresindeki yağları kasa çevirmek amaçlı spora başlıyorum yarın.
haftasonu İngilizce kursuna yazıldım. Cok uzun zmdr kullanmadığım dilimi geliştirilir belki toefl alırım.
bı de uzun zamandır cilt bakımımı ihmal ettim. Hep gidicem bir turlu olmadı. Haftaici ona başlıyorum. Güzellik merkezine gidip izlerim icin ne yapabilirim onu araştıracam.
bir de önümüzdeki 2 haftasonumun planı şimdiden yapıldı. Liseden görüşmediğim 2 arkadaşımla kahve içicim. At bimeye gidicem . Cok yakın bir arkadaşımın. Bebeği olacak ona gidip odasını yerleştircm. Bı sürü isim var :)
İlk 4 yil arı sehirlerde Uni okuduk ondan brz tecrubelym uzakligahayatının merkezi bunu bende sevgilimde yaptık ama hayatlarımızın merkezine aynı anda koyamadık ve didiştik durduk o hep ilgi bekledi bende ilgi beklemedim beni ilgiye alıştırdı çekti bende ilgi bekler oldum felan filan derken kısır döngüler yaşadık 19 yaşından 24 yaşına kadar atlatmadığımız olay kalmadı
sonra yavaş yavaş onsuzken nasılken öyle yaşadım yine en önceliğim o oldu ama arkadaşlarımla arama azda olsa mesafe koymştum o mesafeleri bitirdim çünkü doğduğum günden beri yanımda olan onlarca insan var benim ve hepsine haftasonları vakit ayırdım
hatta benmkiyle anlaştık ben arkadaşlarmla görüşürken oda görüştü çünkü bana hep sen arkadaşlarnı bulunuca beni unutuyosun dedi hep ilgi bekledi
hatta nikita senin en son dediğin lafı bile dedi kendine uyan sevgili bul böyle mutlu değilim sevildiğimi hissedemiyorum dedi bana sırf merkezimde değil diye
sonra nasıl oldu bilmiyorum hissetirebildim ona bişileri ama nasıl yaptım bilmiyorum gözyaşımdamı gördü onu ölesiye sevdiğimi bilmiyorum ama duygusal biri olamadım die onu kaybediyordum
dediklerine harfi harfiyen katılıyorum canım yine doğru tespit
canım asıl bizim psikolojimiz daha iyi olmalı biz sadece aşkımızdan uzağız o ise hem aşkı ailesi ve arkadaşlarından uzak benimki bana psikolojm kötü demeyi yasakladı ağlamak yasak eğer öyle yaparsam bencilliğimi kendim tescillicekmişim o orda yalnızken benim ağlayıp üzülmeye hakkım yokmuş ona güç verecekmişim
sesimin tonu düşünce üzülüyor bu demek oluyor ki biz telefon kapatınca işimize dönerken onlar hem orda koşuşturup hemde bizi deli gibi düşünüyolar neden üzgün neden hasta neden neden die
o yüzden bu günlerin geçeceğini düşünüp gülümse canım zaman bizim mutluluğumuza işliyor
haklı canım aklı sende kalıcak bilmiyorum sevgililik döneminde böyle ayrı kaldınızmı ama onun geleceği günü düşünerek hasretini hafifletirsin kıyamam evli olunca on kat daha zor oluyor onla yaşadığın evde tek başına onu beklemek ama zaman geçicek ve burda kavuşmalarımızı anlatıcaz canım
tabikiiiii orası öyle elbette sağlık sıhhat versin allah gerisi önemli değil ama ne bieyim yaa daha sık görsek daha kolay geçse şu zor günlerimiz daha iyi olmaz mııı hele ki sen öyle söyleyince hiç kıyamadım sana o senin kocişin sonuçta biz ne kadar yokluklarını hissediyorsak sen onun kat be kat fazlasını hissediyorsundur onun için dedim öylee canımmm benimmmmm
Kalmadı kalmadı görüşülmez mutlaka:) ayarlicazOlur canım valla gezelim dağıtalım kafalarımızı zaten bizi en iyi anlicak olan birbirimiziz.
Bi ara konuşuldu ama sonra kaldı öyle toplanalım istanbuldakilerle nerdeyse 100 lere geldik biz toplanamadan biticek askerlik
İlk 4 yil arı sehirlerde Uni okuduk ondan brz tecrubelym uzakliga
ama o zmn ben de bu kizceler gibiydim tel o meşgul çalarda bnden başkasıyla konuşuyor diye deli olma derecesinde hemde:) durumum daha vahimdi. Onları yaşadığım icin bu kadar emin konuşuyorum zaten. Sürekli mik mik , bunlatyo, özellikle erkekleri.
sonra kavga edip ayrılıyorsun bı bakıyorsun ki en yakın arkadaşlarını. Artık senden farklı en yakın arkadaşları var ve hep ondan bahsettigin icin onların son zamanlarda neler yaşadığını hiç bilmiyorsun:)
Tabii ki ayrı sehirlerde okumama kıyas götürmez askerlik. Bazen delirdiyorum yazıyorum buraya da yatağa gitmek bile istemiyorum. İste bı olay olunca ona anlatamıyorum çatlıyorum fln :) inanın şanslısının su an evli olmadığınız icin.
dedigin gibi zaman geçecek ve gelecekler insallahh
yok yok çarşıya çıkınca bi haller oluyo bunlara. beyim bütün gün gezdi tozdu bende internete giricek de 2 dk yüzünü görcem diye bütün gün kös kös evde oturdum, 10 dk sonra geliyorum 10 dk sonra geliyorum diyip durdu ama bütün çanakkaleyi gezmişmiş boş internet cafe bulamamışmış. gelde sinir olma ya.. sırf ona güzel görüniyim diye makyaj bile yaptım ben ama o yemek yicekmiş kebapçıya gitmiş. ayyyyyyyyy sinirrrrrrrr oldummmmatmıyorum artık mesaj falan gitsin kebabını mı yiyo naparsa yapsın umrumda değil !
o zamannnn hızlı hızlı geçsin günleerrr :)))Saol kuzum biliyorum :)
insallah bayrama az kalan gunler Ocak a da az kalicak :) herkesle beraber ben de kavuşucam kocacimla :)
İlk 4 yil arı sehirlerde Uni okuduk ondan brz tecrubelym uzakliga
ama o zmn ben de bu kizceler gibiydim tel o meşgul çalarda bnden başkasıyla konuşuyor diye deli olma derecesinde hemde:) durumum daha vahimdi. Onları yaşadığım icin bu kadar emin konuşuyorum zaten. Sürekli mik mik , bunlatyo, özellikle erkekleri.
sonra kavga edip ayrılıyorsun bı bakıyorsun ki en yakın arkadaşlarını. Artık senden farklı en yakın arkadaşları var ve hep ondan bahsettigin icin onların son zamanlarda neler yaşadığını hiç bilmiyorsun:)
Tabii ki ayrı sehirlerde okumama kıyas götürmez askerlik. Bazen delirdiyorum yazıyorum buraya da yatağa gitmek bile istemiyorum. İste bı olay olunca ona anlatamıyorum çatlıyorum fln :) inanın şanslısının su an evli olmadığınız icin.
dedigin gibi zaman geçecek ve gelecekler insallahh
ayyy severim senin siniriniii kıyamam sana yaaaa canıımm canımm kendimi gördüm resmen sende ben de cam'de görüşcez diye süslenirdim yüzüme bile bakmazdı pisslik sıpaa :))) yine de sen öyle mesaj atmıycam falan deme kız sinirlen tabi gelince de caınına oku :) hiç bakım yapma kendine çirkin ol da görsün gününü anlasın senin güzel yüzünün kıymetini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?