347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar aslında her söylediğinizde haklısınız.
O nasıl davranıyorsa bende onun gibi davranmalıyım yoksa bu durum ilişkimizi çıkmaza sokucak
iyiki varsınız şekerler

BU kadar yıpratma kendini bakalım.
bak abla tavsiyesi :) Guzel giden iliskine zarar vereceksin.
sen istanbuldaydin di mı? Takil bana gezelim tozalım kafa dağıtalım :)
kızıcam artık bak. Yapma güzelim böyle. Kendini bosuna harap etme böyle düşünüp. Cocuğu da üzme askerde o yazık.

Son düzenleme:
benimki aradı birliğine varmış imalı bi şekilde "merak edersin belki diye aradım" dedi ben de küstük sanıyordum dedim çocuk muyuz ki aşk olsun dedi aşşşşkkkk olsun tabi yaaa sıpamm benim nasıı datlluuuuu

haklısın canım ya galiba bizde bazen çok bencil oluyoruz, sanki bitek biz özlüyoruz onları.. bizim de psikolojimiz bozuldu galiba onlar gittiğinden beri. kimseyle hiçbişey yapmak istemiyorum, evden dışarı çıkmak istemiyorum, her hafta on tane alışveriş merkezi gezen ben o gittiğinden beri hiçbi alışveriş merkezinin kapısından içeri girmedim. galiba artık silkinip kendime gelmem lazım.. şu iki hanelere bi geçsek artık herşey daha güzel olcak sanki

Ne saçmalamasııı % trilyoonn katılıyorum dediklerine.
Hele ki bızlerden farklı olarak sen sevgililiği de yasadın evliliğide yasıyosun.kesinlikle bizlerden tecrübelisin ve ılıskıyı cok daha ıyı analız edıyosun.
Bıraz daha rahat olmakta fayda var dıyorum hepimize.Ben en azından deneyeceğim artık.Kararlıyım bunda.Belki daha kolay geçecek bu surec benim fındıkkurduyla benım için.İnşallah.

ama üzülürümm kiii kıyamamamm sanaaaaa ( inşallah hiç ummadığın yerden bi fırsat çıkar önününüze görüşüverirsiniz belli mi olur
Ya aslında görmesem de olur sekerim yaGelsin de . 3 ay 4 ay neyse sorun değil.Aramasın da gerekirse . İyi mı bileyim yeter.. Sonra gelince hep benimle olcak zaten :) tek derdim sağlıklı sıhhati gelsin

Olur canım valla gezelim dağıtalım kafalarımızı zaten bizi en iyi anlicak olan birbirimiziz.
Bi ara konuşuldu ama sonra kaldı öyle toplanalım istanbuldakilerle nerdeyse 100 lere geldik biz toplanamadan biticek askerlik

hayatının merkezi bunu bende sevgilimde yaptık ama hayatlarımızın merkezine aynı anda koyamadık ve didiştik durduk o hep ilgi bekledi bende ilgi beklemedim beni ilgiye alıştırdı çekti bende ilgi bekler oldum felan filan derken kısır döngüler yaşadık 19 yaşından 24 yaşına kadar atlatmadığımız olay kalmadı

sonra yavaş yavaş onsuzken nasılken öyle yaşadım yine en önceliğim o oldu ama arkadaşlarımla arama azda olsa mesafe koymştum o mesafeleri bitirdim çünkü doğduğum günden beri yanımda olan onlarca insan var benim ve hepsine haftasonları vakit ayırdım

hatta benmkiyle anlaştık ben arkadaşlarmla görüşürken oda görüştü çünkü bana hep sen arkadaşlarnı bulunuca beni unutuyosun dedi hep ilgi bekledi

hatta nikita senin en son dediğin lafı bile dedi kendine uyan sevgili bul böyle mutlu değilim sevildiğimi hissedemiyorum dedi bana sırf merkezimde değil diye

sonra nasıl oldu bilmiyorum hissetirebildim ona bişileri ama nasıl yaptım bilmiyorum gözyaşımdamı gördü onu ölesiye sevdiğimi bilmiyorum ama duygusal biri olamadım die onu kaybediyordum

dediklerine harfi harfiyen katılıyorum canım yine doğru tespit

canım asıl bizim psikolojimiz daha iyi olmalı biz sadece aşkımızdan uzağız o ise hem aşkı ailesi ve arkadaşlarından uzak benimki bana psikolojm kötü demeyi yasakladı ağlamak yasak eğer öyle yaparsam bencilliğimi kendim tescillicekmişim o orda yalnızken benim ağlayıp üzülmeye hakkım yokmuş ona güç verecekmişim

sesimin tonu düşünce üzülüyor bu demek oluyor ki biz telefon kapatınca işimize dönerken onlar hem orda koşuşturup hemde bizi deli gibi düşünüyolar neden üzgün neden hasta neden neden die

o yüzden bu günlerin geçeceğini düşünüp gülümse canım zaman bizim mutluluğumuza işliyor

haklı canım aklı sende kalıcak bilmiyorum sevgililik döneminde böyle ayrı kaldınızmı ama onun geleceği günü düşünerek hasretini hafifletirsin kıyamam evli olunca on kat daha zor oluyor onla yaşadığın evde tek başına onu beklemek ama zaman geçicek ve burda kavuşmalarımızı anlatıcaz canım

Hayatınızda sadece sevdiğiniz kişi olsa ne aileniz ne arkadaşlarınız olsa. Arkadaşlarınıza, ailenize ihtiyaç duymazmısınız? Şu an bizler askerimizden uzağız ama ailemiz, arkaşlarımız yanımızda üzülsek ailemizi arkadaşlarımızı arıyoruz. Biz sadece onlarsızız, onlar herkesten yoksun. Fısatını bulduklarında bizler kadar arkadaşlarıyla görüşmek istemeleri çok normal. Hem bizlerle telefonda da olsa sürekli konuşuyorlar. Arkadaşlarıyla belki sadece feyste, msn de görüşme fırsatı buluyorlar.

Ya aslında görmesem de olur sekerim yaGelsin de . 3 ay 4 ay neyse sorun değil.Aramasın da gerekirse . İyi mı bileyim yeter.. Sonra gelince hep benimle olcak zaten :) tek derdim sağlıklı sıhhati gelsin

tabikiiiii orası öyle elbette sağlık sıhhat versin allah gerisi önemli değil ama ne bieyim yaa daha sık görsek daha kolay geçse şu zor günlerimiz daha iyi olmaz mııı hele ki sen öyle söyleyince hiç kıyamadım sana o senin kocişin sonuçta biz ne kadar yokluklarını hissediyorsak sen onun kat be kat fazlasını hissediyorsundur onun için dedim öylee canımmm benimmmmm

Cnm beni. Cok sevindim ..
Evettt kesinlikle rahat olun. Ya kızlar su an tek derdimiz bana baktı beni aradı soğuk konuştu aman cam de bana bakmadı arkadaşıyla yazmıştı fln olmasın nolur. Su an ki en büyük derdimiz sag salim bize dönmeleri.
Siz bu süreçte kendinize ilgilenin.
mesela ben napicam: son donemde olusan göbek çevresindeki yağları kasa çevirmek amaçlı spora başlıyorum yarın.
haftasonu İngilizce kursuna yazıldım. Cok uzun zmdr kullanmadığım dilimi geliştirilir belki toefl alırım.
bı de uzun zamandır cilt bakımımı ihmal ettim. Hep gidicem bir turlu olmadı. Haftaici ona başlıyorum. Güzellik merkezine gidip izlerim icin ne yapabilirim onu araştıracam.
bir de önümüzdeki 2 haftasonumun planı şimdiden yapıldı. Liseden görüşmediğim 2 arkadaşımla kahve içicim. At bimeye gidicem . Cok yakın bir arkadaşımın. Bebeği olacak ona gidip odasını yerleştircm. Bı sürü isim var :)

offf benimde çok işim var cumadan pazara kadar doluyum haftaya ve ondan sonraki haftalar vee arkadaşlarımın doğum günleri var hediye almam lazım çoktandır alışveriş merkezine gitmemiştim gitmem lazım kendime bişiler alcam

ben ilk kez eve cuma girdim pazartesi çıkcam ama depresyonda değilim bir haftasonu popomun üstüne durayım dedim herkes bu güzel havada sahilde denizdeyken ben evde veda ettim yaza annem rekora oynuyorsun odandan çıktığını görmedik diyor haklılar allahtan depresyonda değilim

fulll dizi ve sinema izledim kitap okudum ruhumu dinlendirdimmm yarın bekleee benii istanbul trafiğiiiiii

İlk 4 yil arı sehirlerde Uni okuduk ondan brz tecrubelym uzakliga
ama o zmn ben de bu kizceler gibiydim tel o meşgul çalarda bnden başkasıyla konuşuyor diye deli olma derecesinde hemde:) durumum daha vahimdi. Onları yaşadığım icin bu kadar emin konuşuyorum zaten. Sürekli mik mik , bunlatyo, özellikle erkekleri.
sonra kavga edip ayrılıyorsun bı bakıyorsun ki en yakın arkadaşlarını. Artık senden farklı en yakın arkadaşları var ve hep ondan bahsettigin icin onların son zamanlarda neler yaşadığını hiç bilmiyorsun:)

Tabii ki ayrı sehirlerde okumama kıyas götürmez askerlik. Bazen delirdiyorum yazıyorum buraya da yatağa gitmek bile istemiyorum. İste bı olay olunca ona anlatamıyorum çatlıyorum fln :) inanın şanslısının su an evli olmadığınız icin.
dedigin gibi zaman geçecek ve gelecekler insallahh

Saol kuzum biliyorum :)
insallah bayrama az kalan gunler Ocak a da az kalicak :) herkesle beraber ben de kavuşucam kocacimla :)

Kalmadı kalmadı görüşülmez mutlaka:) ayarlicaz

ayy canım benim ya bizde burda saçma sapan kuruntular yapıyoruz işte senin gibi evlileri düşünmeden. bende bundan sonra yapacak bişeyler bulayım kendime onlar gelene kadar güzelleştirelim kendimizi de ooo ayrılık yaramış desinler gelince

ayyy severim senin siniriniii kıyamam sana yaaaa canıımm canımm kendimi gördüm resmen sende ben de cam'de görüşcez diye süslenirdim yüzüme bile bakmazdı pisslik sıpaa :))) yine de sen öyle mesaj atmıycam falan deme kız sinirlen tabi gelince de caınına oku :) hiç bakım yapma kendine çirkin ol da görsün gününü anlasın senin güzel yüzünün kıymetini :)))

biz de aynı yerde okuduk ama ben mezun oldum o 2 ye geçti ve ben bekledim ama bu davranışlar delirme herşey benimkinde vardı 2 yıl o böle üstüme geldi sonra bende oldu ondaki özelikler değiş tokuş yaparak bu zamana kadar geldik

evet evli olmadığım için kendimi çok şanslı hissediyorm çok koyardı bana bunalımlardan bunalımlara koşardım nikitacım sen gerçekten çok çok iyisin iyi olmak zorundasın

aaa makyaj yapmasam da güzelim ben zaten , şimdi kendi yazdıklarımı okuyunca bende çok güldüm kendime ya ne sinirle yazmışım ama geçti bitti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…