347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi oynayalım rahatlayalım ozaman

[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]

merci 15. saniyeden sonra tahammüll edemedim valla şuan kuzenimin ikizlerinin yanından geliyorum. Allahım bu nasıl bir şey ya. Biri ağlar biri bağırır biri birini ıssırır. Başım korkunç ağrıyo

aaa makyaj yapmasam da güzelim ben zaten , şimdi kendi yazdıklarımı okuyunca bende çok güldüm kendime ya ne sinirle yazmışım ama geçti bitti hepsi
ufff çok afedersin o nasıl bir pot kırmaktır öyle özür dileriimm vallahi maksadını aştı sözlerim amacım o değildi eminim makyajsız da güzelsindir ben öyle demek istememiştim çokk pardonn canım yaa kusuruma bakmaa (

ay canım ya şaka yaptım ben ne kusuru

merci 15. saniyeden sonra tahammüll edemedim valla şuan kuzenimin ikizlerinin yanından geliyorum. Allahım bu nasıl bir şey ya. Biri ağlar biri bağırır biri birini ıssırır. Başım korkunç ağrıyo

berbat bi şarkı zaten tahammül edilcek gibi değil ama bu aralar baya modaymış

Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.Umarım herkes iyidir keyifler yerindedir.
Askerleriniz haftasonu çarşı iznine çıkmışlardır görüşmüşsünüzdür ne güzel .Benim askerime çarşı yok malesef Hakkari'de olduğu için orda çarşı izni vermiyorlar,askerlik bitene kadar sevdiğimin yüzünü görmem imkansız

bide the truman show izlediğim ennn güzel filmdi kızlar çok eski bir film izlemediyseniz mutlaka izleyin

the orphan çook çok güzeldi ben çok beğenmiştim o filmi de türkçesini hatırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…