347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

üzülme canım sağlığı yerinde olsunda çıkmasın dışarı. zaten az gününüz kaldı. biraz daha sabır et
benm nişanlımada çarşı yokmuş. siz ocakta bitirceksinz ama benm daha 9 ay var düşün (

Haklısın tabi canım zaten onlar izin verse bile ben orda çıkmasını istemem malum tehlikeli.Allah sizede sabır versin çabucak geçsin inşallah günler.Artık napalım seslerini duymakla yetinecez,iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsunda gerisi çok önemli değil.Elbet bitecek bu askerlik kavuşacağız sevdiklerimize.

"içimdeki yangın"
bu filmi tavsiye ederim
ters köşeye yatıran sonuyla hafızalardan silinmeyecek bir film....

not: forum takipten film önerisi diye okuyunca yazayım dedim kızlaar!!

aynen canım bende pek dışarı çıkması taraftarı değilim. gerçi benki daha yerine gidemedi bakalım ne zaman gidicek. inşallah rahat olurlar, bizede zaman çabucak geçer

"içimdeki yangın"
bu filmi tavsiye ederim
ters köşeye yatıran sonuyla hafızalardan silinmeyecek bir film....

not: forum takipten film önerisi diye okuyunca yazayım dedim kızlaar!!

teşekkür ederim

aynen canım bende pek dışarı çıkması taraftarı değilim. gerçi benki daha yerine gidemedi bakalım ne zaman gidicek. inşallah rahat olurlar, bizede zaman çabucak geçer

Sizinki uzun dönem olduğu için daha var herhalde gaçmesine.İnşallah canım amin amin onlar rahat olsunda başka bir şey istemem.Allah tüm askerlerimizi korusun,hepimize sabır versin.

Sizinki uzun dönem olduğu için daha var herhalde gaçmesine.İnşallah canım amin amin onlar rahat olsunda başka bir şey istemem.Allah tüm askerlerimizi korusun,hepimize sabır versin.

yedek subay benmki canım ktm bekliceklermiş.15 gün dağıtım iznindeydi bu sabah gitti daha

yedek subay benmki canım ktm bekliceklermiş.15 gün dağıtım iznindeydi bu sabah gitti daha

Hmm izinden sonra tekrar gitmesi de zor olmuştur tekrardan Allah kavuştursun canım.Benimkide van ktm de beklemişti Hakkari'ye gitmeden önce.Çok şükür orda bir sıkıntısı olmadı sadece biraz pisti onun sıkıntısını yaşadı duş falan alamadı rahat.

amin canım sağol hepimizi kavuştrsun
zor olmaz mı hemde ne zor oldu (
benmki bikaç arkadaşyla polis evinde kalıyor. ktm de kalması zorunlu değilmiş. sadece kayıtlarını yaptrmışlar oraya. şuan rahatım iyi diyor hep öyle olur inşallah

Tekrardan ayrılmak gerçekten çok zor yaa ama mecbur işte napacaksın sonunuz çoook güzel olsun inşallah birdaha hiç ayrılmamak üzere kavuşun..
Polisevi iyi olmuş gerçekten iyi bari rahat eder orda.Görev yerindede rahat olur inşallah su gibi geçer...

amin canım amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…