347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

malesef. hayatımızda ki en büyük engel askerlikti hep gelsin die bekledik. hiç iyi birşey değilmiş. şimdi de çabuk bitsin die bekliyoruz

bizimde askerlikti ufak gibi gözüken en büyük engel...
günler geçmiyor gibi geliyor. özlem giderek artıyor

bizimde askerlikti ufak gibi gözüken en büyük engel...
günler geçmiyor gibi geliyor. özlem giderek artıyor

bugün nişanlım gideli tam 2 ay oldu geriye dönüp bakınca çabucak geçmiş gibi geliyor. ama şu son bikaç gün yıl gibi geldi nedense bana

kızlaaar ben kargomu hazırladııım
iki tane dergi aldım birisi bilgisayar teknoloji dergisi diğeri de otomobil dergisi onları okusun aşkım.
veee dergilerden birinin içine 2 sayfaya bir not yazdım post itlerle renkli kalemlerle küçük küçük bir sürü not

bence çok tatlı oldu. aşkım bana böyle bi kargo yollasa çok sevinirdim şahsen. ambalajını da geri kapattım bantladım hiç açılmamış gibi çok çakalım ayyy yazarken o notları nası mutlu oldum ya canım benim inşallah askerim de mutlu olur :98:

bide en sevdiği çikolatalardan aldım onlardan koydum başka da aklıma bişey gelmedi inşallah beğenir kızlar en azından moral olur

beğenmez olur mu hiç canım. alınca çok mutlu olur eminim.
ne kadar güzel şeyler düşünüp yapmışsın, ayrıca çakallığında süpermiş hani

bide bi sayfaya çok komik bi bebeklik fotoğrafımı koydum bakıp bakıp gülsün diye normal fotoğrafım var çünkü bu da bi küçük gülümseme en azından :)

ooooo beğenmez mi hiç ne güzel düşünmüşsün
baya şaşırır sayfaları çevirirken

bide bi sayfaya çok komik bi bebeklik fotoğrafımı koydum bakıp bakıp gülsün diye normal fotoğrafım var çünkü bu da bi küçük gülümseme en azından :)

bu da çok iyi fikirmiş canım nerden aklına geldi. benim hiç aklıma gelmiyo böyle şeylerr

bu da çok iyi fikirmiş canım nerden aklına geldi. benim hiç aklıma gelmiyo böyle şeylerr

ben zaten çok severim böyle küçük ama anlamlı sürprizler yapmayı. aşkımda hep bu huyumu çok sevdiğini söyler :) bi kerede evinin kullandığı her köşesine minik minik notlar bırakmıştım. buzdolabına ayakkabılığa bilgisayar masasına mouse un altına sigarasının içine yastığının üstüne ben gidince geceye kadar bulmuştu hepsini çok hoşuna gitmişti

sevmez mi ellabella bana yollasan bayılırdım eline gönlüne sağlık canım.askerlerimi hep düşünüyoruz çarçabuk zaman geçsin...bizim de enerjiye ihtiyacımız var

Kızlaaarrrrr benden başka aranızda asker günlüğü tutan var mıııı ???
Günlük yaptığınz yaşadığınız daha doğrusu o kısacık telefonda söyleyemdiklerinizin olduğu duygularınızın yazdığı bir günlük

bende buna benzer yapıcam cnım ilk kargomu beğenmişti çünkü erkek dergiside alıcaktım da sonra dedim komutan açıcak bu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…