Kızlaaarrrrr benden başka aranızda asker günlüğü tutan var mıııı ???
Günlük yaptığınz yaşadığınız daha doğrusu o kısacık telefonda söyleyemdiklerinizin olduğu duygularınızın yazdığı bir günlük
sevmez mi ellabellabana yollasan bayılırdım eline gönlüne sağlık canım.askerlerimi hep düşünüyoruz çarçabuk zaman geçsin...bizim de enerjiye ihtiyacımız var
bende buna benzer yapıcam cnım ilk kargomu beğenmişti çünkü erkek dergiside alıcaktım da sonra dedim komutan açıcak bu neee
Kızlaaarrrrr benden başka aranızda asker günlüğü tutan var mıııı ???
Günlük yaptığınz yaşadığınız daha doğrusu o kısacık telefonda söyleyemdiklerinizin olduğu duygularınızın yazdığı bir günlük
hahahhatatlım ben konuştum askerimle bana dediki aşkım sen şu kargonun şu şubesine yolla ben çarşıya çıktığım gün alayım. onların komutanları da baya gıcıktı çünkü. böyle rahatız canım sizde böyle yapabilirsiniz askerin için problem olmazsa
çok istedim ilk gittiğinden beri duygularımı yazayım ama içimdekileri malesef kağıda dökemiyorum. aklıma yazıyorum ama kağıda gelince 2 cümle toplayamıyorum
ben onu da tutuyorum canımmm. doğumgününde yollamayı düşünüyorum. ama küçücük bi defter aldım ne zaman istesem yazıyorum az ve öz olarak
burda bi arkadaştan öğrenmiştim o öneriyi de. kim söylediyse sağolsun hatıralayamadığım için de kusura bakmasın lütfennn
oyyy kıyamamvalla ağustos 12 de başladım canım bi başlasan devamı geliyor ama sonra onu birlikte okuduğunuzu düşünsene ayyy ne güzeeellll
Canım çekti şimdi o anı
haber vermeden göndermek istiyorum ama :)) mesela yiyecek eğr ggönderirsem sorun çıkarmı kızlar yani çikolatayı bile kabul etmeyebilirler çünkü o çikoltada snçta herşey olabilr kapalı kutu belki likörlü çikolta
güzel olmaz mı hiç ya
giderken aşkıma demiştim sende yaz ben de yazayım gelince beraber okuruz die ben yazamadım o yazıyor mu bilmem
tekrar denemekte fayda var belki yazdıkça açılırım
hımmm burda da lafı geçmiş demekyaa çok iyi düşünmüşsün bende askerlik tamamen bittiğinde vermeyi düşünüyorum. Aslında belkide bi ara verip okutup tekrar devam etmekte olabilir, ama öyle de tılsımı mı kaçar aceeeepppp :26:
benim aşkımın doğumgünü aralıkta inşallah o zaman göndermeyi planlıyorum canım mutlu olsun
hımm iyi edersn tatlım hep mutlu olun
kızlar hepinize iyi geceler, aşklı rüyalar
Allah rahatlık versin
Günaydınnnn kızlarrr yine çabucak akıp gidenn güzel bir hafta olur inşallah
Bu hafta 3 haneli rakamlarla son haftamız.
ŞAFAK: 107
günaydınnn,,
aman benim şafak 105 olmalı ama, bubble cım senden takip etmek daha zevkli geldi :)
bir bütün halinde plakaları görelim istedim :) o yüzden ben şafak saymıcam artıkk, karar verdim,
saymayınca daha çabuk mı geçiyor deneyeyimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?