347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok istedim ilk gittiğinden beri duygularımı yazayım ama içimdekileri malesef kağıda dökemiyorum. aklıma yazıyorum ama kağıda gelince 2 cümle toplayamıyorum

sevmez mi ellabella bana yollasan bayılırdım eline gönlüne sağlık canım.askerlerimi hep düşünüyoruz çarçabuk zaman geçsin...bizim de enerjiye ihtiyacımız var

ayy tatlım benim teşekkür ederim :) haklıısn biz de çok yıpranıyoruz bu zaman zarfında ama birbirmizden güç alıyoruz burda dimi inşallah sağ salim döner hepsi canım benim

bende buna benzer yapıcam cnım ilk kargomu beğenmişti çünkü erkek dergiside alıcaktım da sonra dedim komutan açıcak bu neee

hahahha tatlım ben konuştum askerimle bana dediki aşkım sen şu kargonun şu şubesine yolla ben çarşıya çıktığım gün alayım. onların komutanları da baya gıcıktı çünkü. böyle rahatız canım sizde böyle yapabilirsiniz askerin için problem olmazsa

ben onu da tutuyorum canımmm. doğumgününde yollamayı düşünüyorum. ama küçücük bi defter aldım ne zaman istesem yazıyorum az ve öz olarak
burda bi arkadaştan öğrenmiştim o öneriyi de. kim söylediyse sağolsun hatıralayamadığım için de kusura bakmasın lütfennn

haber vermeden göndermek istiyorum ama :)) mesela yiyecek eğr ggönderirsem sorun çıkarmı kızlar yani çikolatayı bile kabul etmeyebilirler çünkü o çikoltada snçta herşey olabilr kapalı kutu belki likörlü çikolta

çok istedim ilk gittiğinden beri duygularımı yazayım ama içimdekileri malesef kağıda dökemiyorum. aklıma yazıyorum ama kağıda gelince 2 cümle toplayamıyorum

oyyy kıyamam valla ağustos 12 de başladım canım bi başlasan devamı geliyor ama sonra onu birlikte okuduğunuzu düşünsene ayyy ne güzeeellll
Canım çekti şimdi o anı

hımmm burda da lafı geçmiş demek yaa çok iyi düşünmüşsün bende askerlik tamamen bittiğinde vermeyi düşünüyorum. Aslında belkide bi ara verip okutup tekrar devam etmekte olabilir, ama öyle de tılsımı mı kaçar aceeeepppp :26:

oyyy kıyamam valla ağustos 12 de başladım canım bi başlasan devamı geliyor ama sonra onu birlikte okuduğunuzu düşünsene ayyy ne güzeeellll
Canım çekti şimdi o anı

güzel olmaz mı hiç ya
giderken aşkıma demiştim sende yaz ben de yazayım gelince beraber okuruz die ben yazamadım o yazıyor mu bilmem
tekrar denemekte fayda var belki yazdıkça açılırım

bende öyle yollamak istiyodum tatlım ama sorun çıkabilceğini yazmıştı burdaki arkadaşlar bende o nedenle böyle bi yol seçtim

güzel olmaz mı hiç ya
giderken aşkıma demiştim sende yaz ben de yazayım gelince beraber okuruz die ben yazamadım o yazıyor mu bilmem
tekrar denemekte fayda var belki yazdıkça açılırım

Dene canım dene yani ne bilm sonunda onun okuyacağını bilip yazmak çok başka bişe öyle mesaj yazmaya hhiiiç benzemiyormuş

benim aşkımın doğumgünü aralıkta inşallah o zaman göndermeyi planlıyorum canım mutlu olsun

bende yatıyorum yavaş yavaş kızlar yarın çoook güzel bi gün olsun iyigeceler

şafak 110

Günaydınnnn kızlarrr yine çabucak akıp gidenn güzel bir hafta olur inşallah
Bu hafta 3 haneli rakamlarla son haftamız.

ŞAFAK: 107

Günaydınnnn kızlarrr yine çabucak akıp gidenn güzel bir hafta olur inşallah
Bu hafta 3 haneli rakamlarla son haftamız.

ŞAFAK: 107

günaydınnn,,
aman benim şafak 105 olmalı ama, bubble cım senden takip etmek daha zevkli geldi :)
bir bütün halinde plakaları görelim istedim :) o yüzden ben şafak saymıcam artıkk, karar verdim,
saymayınca daha çabuk mı geçiyor deneyeyimmm :)

ayy canım yaa evet hep birlikte saysak plakaları ne güzel olurr :)
plakalara 25 güncük kaldıı yaa zaman geçmiyo sanıyoruz ama geçiyo çabucak.
İlk gittiklerinde plakalar bize okadar uzak geliyoduki şimdi ise bayramı plakalarla karşılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…