347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya bayram i 4 gozle bekliyroummm
koskocaman tatil:) 1 tam gun oglene kadar yatakta pinekleyip evden hic cikmamayi planliyorum cok heyecanliyim:)
kocacimi goremicem olsam da
simdiiiii yardima ihtiyacim varr
bi supriz hazirlamak istiyorum askerden dondugunde 1 hafta bi tatil ayarlym istyrm
s
donusleri ocak oldugu ici nerey gitsek biledim
oneriye ihtycm var kizlarrr
askerden geldigi ici bi de benm kocamin tatil anlayisi yatmak uyumak olduggu icin:) sizce nereler uygun olur?

kendi tatilimi söliyim kartepe yada uludağ olucak karlar arasında aşklancam ben başka gidilebilcek yer yok heryer ocakta kuru soğuk olur bizde kara gidelim diyoruz o kadar soğuk olmuyor kar çünkü

kendi tatilimi söliyim kartepe yada uludağ olucak karlar arasında aşklancam ben başka gidilebilcek yer yok heryer ocakta kuru soğuk olur bizde kara gidelim diyoruz o kadar soğuk olmuyor kar çünkü

:) ben de kardan kıştan hiç hoşlanmam ya.. genelde de çok üşüyen bi tipim,,

benim de aklımda y.dışı var aslında,
cancun olabilir meksika
ya da mauritius adaları olabilir.
y.dışı da olur yani di mi,
yazın da tatile çıkamayız heralde izni olmaz çünkü

Son düzenleme:

bende karı sevmem soğuğuda sevmem ama başka bişi gelmedi aklıma biz şimdilik yurtiçi takılallım yurtdışına aile engellermiz var bizim anca evlenince

yurtdışına senin yerinde olsam giderdim canım geldiğinde hemen işine geri döncekmi yoksa tatil yapcakmı biraz

Bence yurt dışı iyi bi fikir canım. Prag falan yapabilirsiniz eğer gitmediyseniz :)
kışın nasıl olur bilmem ama uzaklara gitmek istemezseniz ağvada romantik bi haftada geçirebilirsiniz :)

ŞAFAK 64

Darısı Sizlerin Başına İnş. Kızlar Çok güzel bi duygu

Büşş sanki daha dün plakalara başladın ne çabuk 64 olmuş ya

Canım oteli çok beğendimm eğer evdekilere bişey uydurabilirsem bende askerimle kaçarım buraya ocak sonunda.
Bence askerden geldikten sonra karda yuvarlanmak yerine böle bi tatili tercih eder sevgilin.
Şömine huzur aşk dolu bi tatil olur kafalarını dinlerler

dimiiii dimi aşk doluu bir otel burasııııı buble bizim şirketteki herkes buraya kaçıyor benimkine kalsa ben gezmek değil dinlenmek istiyorum gözümde hiçbişi yok diyor, dün anakrada gezilcek yerleri araştırıyorum demezmi amacım gezmek değil senle vakit geçirmek yahuuu böylee diyoooo ben ankarada soğuk olurda üşümeyelim diyorum herşeyi araştırıp yoruyorum kendimi

sanki bir o benle vakit geçirmek istiyor her fırsattta kafama kakıyor benim yemede içmede gözüm yok senle beraber olayım mutlu mesut yeter yahuuu yeterde gün nasıl geçicek demi

canım yaa belliki çok özlemiş seni gözü senden başka bişeyde değil göreyimde yeter diyor.
Kızma küsme haklıda, çarşıda her hafta gezebilir ama seni herzaman göremiyor.
oda heyecan yapmıştır şimdi

Günaydın kızlar

Günaydın canım

Bana günler artık çekilmiyor gibi geliyor

canım haklısın kızmıyorum ama düşünüyorum sürekli bunları diyor bende altında eziliyorum oda dicek orda napsak die ben hep alternatifleri sölüyorum bazen diyorum bırak onun gibi ol ama ondan sonrada duramıyorum ki çenem durmuyor şurası varmış burası şöyleymiş diyorum :)))))))

ona sorsak gözüm gezmelerde diye hep beni suçlar

günaydın kızlarr
triplii canım merkezde kaldığına sevindim haklarında hayırlısı demiştk chelzy orasıda güzel biryerdir adı gbi inş
şafak düştükçee mutlanıyoruuumm tatil planları yapılıyor bir de özendiiiiiimmmm

gunaydın kızlar gunaydın gunaydııııııııııııııııııııııııııııııın

bugun ben çoooooooooooooooook mutluyum sabah öyle güzel bi sürprizle uyandımkiiiiiiiiii

aşkım bana kargo yollamıııııııııııııııııııııııış ay ben onu yerim yerim valla yerimmmm nası mutlu oldum nasıl anlatamam size canım benim ya ben ona yollamadan o bana yollamış

ne güzeeeeelll çok sevindiimm

aaa hissetmişş demekkiii:))) o ne yollamışş:)) çok sevindim canım senin adına bak kalp kalbe karşıymş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…