347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok hoş bi sürpriz keşke her gün güne böyle başlasak
o neler koymuş kargoya

hemen donmez heralde ya ben de izin alirim takilirz bi hafta diorum..
ama vize olayi ne biliyim pasaportunun suresi bitti mi vs onu arastrmak lazm
ya en cok cancun istiyorum snrm:) bi film var ya sex and the city diye oraya gitmislerdi izlediniz mi bilmyrm ama,, balayina gidicekleri de kocasi son anda vazgecince kizlarla gitmisti oyle bsyler
o zmn dan beri oraya gitmeyi cokk istyrmm
ama iste evlilik donemimiz maddi sikintyla gecti tam bi buhrandi imkansizdi orasi
simdi Allah a sukurler olsun imkan da varken istyrm.
ya kizlar, inanamazsiniz evlilikte keramet var derlerdi inanmazdim. eger aranizda , ailevi durumu iyi ama esinin drumu iyi olmayanlar varsa nolur bunu dert etmeyin. elele verince sevdigin adam da caliskan oluna hersey asiliyor.
ya dolmus parasi bulamadigimiz gunler bundan sadece4-5 yil oncesydi. kredi cekip evlendigimz 1.5 sene :) simdi askerde bile bana aralikta hedie ettigi arabami dgistirme derdinde:) dun hem gulduk hem duygulandik bgnlerimize.. sukurler olsun

anaam bu topic te neler oluyor bi bakım dedim okuyunca kendim sevgilimden kargo almış kadar sevindim vallaha :) ama merak ettim ne var içindee :)

ne güzel ya çok sevindim maşallaah nazar değmesin size idolümsn ama :)

çok hoş bi sürpriz keşke her gün güne böyle başlasak
o neler koymuş kargoya

evet canım çok güzel gerçekten inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize

oda edirnenin sabunları varmış kokulu meyve şeklinde sepette ondan yollamış onların esas çıkış yeri edirneymiş mis gibi kokuyor
yöresel kıyafetli edirne bebeği yollamış anahtarlık şeklinde çok tatlı
bi deee en çok beğendiğim asker künyeleri varya ondan yaptırmış bana. üstünde adı soyadım yazıyor bizim ilişkiye başlama tarihimiz yazıyor altında da seni seviyorum yazıyor

ayyy bayıldım ya bayıldım kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam size

anaam bu topic te neler oluyor bi bakım dedim okuyunca kendim sevgilimden kargo almış kadar sevindim vallaha :) ama merak ettim ne var içindee :)

tatlım benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum mutlu olduğuna inşallah sizden de böyle güzel haberler alırız yazdım yukarıda neler koyduğunu canım

Son düzenleme:

evet edirne de meşhurdur onlar bende bi edirneli olarak bilirim edirne de aynalı süpürge vardır bi de meşhur.
o sabunlar çok hoş kokuyor odayı sarıyor kokuları

evet edirne de meşhurdur onlar bende bi edirneli olarak bilirim edirne de aynalı süpürge vardır bi de meşhur.
o sabunlar çok hoş kokuyor odayı sarıyor kokuları

ayyy sende mi edirneliydin canım aa bak o aynalı süpürgeyi duymadım. evet çook çok güzel kokuyor görüntüsü de çok güzel :) benim aşkım boğazına düşkündür biraz annem kargo geldiğinde dediki kızım edirnenin arnavut ciğeri meşhurmuş bu çocuk ciğer falan yollamışsa hiç şaşırmam ayyy ilahi annecim

edirneliyim canım bizde de var o sabunlardan bol bol koku ve görüntü süper oluyor. bizde 3 yıldır var mesela kokusu hala gitmedi
seninki edirne merkezde mi

çok güzel ya ay harika düşünmüş valla :)) kargoya çarsı izninde verdi heraldee:)) senden önce davrandı valla :))

n
ne hos bir suprisss
aferim ona :)

edirneliyim canım bizde de var o sabunlardan bol bol koku ve görüntü süper oluyor. bizde 3 yıldır var mesela kokusu hala gitmedi
seninki edirne merkezde mi

ne kadar güzel :) kestanelikte canım ya şehirden 10 dakika uazaklıktaymış sanıyorum biliyor musun?

çok güzel ya ay harika düşünmüş valla :)) kargoya çarsı izninde verdi heraldee:)) senden önce davrandı valla :))

evet tatlım cumartesi vermiş ne kadar güzel böyle küçük jestler insanı ne kadar mutlu ediyor... allah hepimize böyle güzel mutluluklar versin

orayı bilmiyorum canım şehir merkezine gezmeye giderdik bizde

anladım tatlım çok küçük bir yermiş zaten. edirnenin soğuğundan şikayetçi benim askerim. şimdiden çok üşüyor kış gelince napcak bilmiyorum adanadan gittiği için daha da çok üşüyor biz buralarda soğuk görmediğimiz için doğru düzgün

kışın çok soğuk oluyor kar diz boyu falan ama neyse ki ocak ayında geliyorlar
bol bol gliserin içeren krem alsın ki elleri kuruyup çatlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…