347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman kocaman maşalllah aşkınıza evlilikte gerçekten keramet var doğru diyorsun canım

ben hiç düşünmedim annişimde düşünmemiş babamın arkasında durmuş babam çok iyi yerlere geldi annem bana hep yapıcı ol durumları neyse ona göre olması gerekiyor diyor orta halliler bizde öyleyiz tek fark annem babam bana ve kardeşime ev yaptılar o yönden şanslıyım diğer türlü sevgilimin ailesiyle benim ailem eşittir herhalde

dün gece gözümü kapamadan öcne dışarıyı izledim hayal ettim ilerde bahçedeki çardağın altında aşkımla oturup yemeği çok kaçırınca beraber yürüyüş yapabilcekmiyim huzurlu bir şekilde olabilicekmiyiz o günler neredeyse gözümü açıp kapıyıncaya kadar gelsin istiyorum tek istediğim şey bu gözden uzak mutlu bir şekilde yaşamak gelse keşke o günler

canım bende soğuk yerde yaşıyorum ona arkonun bademli bi kremi var 400 ml falan ondan al bence en iyisi çünkü :) denenmiştir :)

çok teşekkürler canım biz burda kışın bile sıcakta olduğumuz için hiç bilmiyoruz hangisi iyi hangisi neye iyi gelir çok teşekkür ederim canım alırım ben onu

çok teşekkürler canım biz burda kışın bile sıcakta olduğumuz için hiç bilmiyoruz hangisi iyi hangisi neye iyi gelir çok teşekkür ederim canım alırım ben onu

ooh valla bizde yazın bile ısınamıyoz :) soğuk hakkında bilmek istediğiniz herşey var bende sorabilirisiniz :)

Selam kizlarrr

Benim uşaktan ses yok gidiyomu acaba yerine nedir.

Basim kazan gibi vinn vinnn otup duruyo.henuz iyilesmedim.30 cocuk birden avaz avaz bagiriyo.susun demeye dermanim yokkkk

Aynı şey benim de başıma gelmişti bir laç hafta önce ve ben cok kızdım ve sinirlendim... hissettiğim ve düşündüğüm sey de verdiğim kadar deger görmeyişim ikinci planda kalmış olmam ve başka şeylerin yada kişilerin benden daha önemli olması... kendimi cok kötü hissettim onun için sabah kalkıp erkenden beklediğime.. gercekten verdiğimiz emege degmiyormuş..

ooh valla bizde yazın bile ısınamıyoz :) soğuk hakkında bilmek istediğiniz herşey var bende sorabilirisiniz :)

mervecimmmm ya bn seni bulamadım nereye yazdın ben özelden yazamıom daha msj sayım 89 muşş::S:S yine kötü oldum gibi bebeğim yaa:S o çocukla olmaz bnm düşündm taşındım tekrar kendimi üzemicem..ölesine görüşsem ateşe barut yani..bi de aşık olursamm..:Skaramsarlaştım sen ne alemdesin tatlımmm

ewt aynen öyle.. okadar emek veriyorsun hep bizden gidiyor.. hep ben fedakarlık yapmak zorundayım... çok fazla değer verip sevmiyceksin...

ayy tatlım benim teşekkür ederim :) haklıısn biz de çok yıpranıyoruz bu zaman zarfında ama birbirmizden güç alıyoruz burda dimi inşallah sağ salim döner hepsi canım benim

kesinlikle katılıyorum iyi kk varrr. birbirimizin halinden anlıyoruz ortak paydalarımız askerlerimiz,sevdiceklerimiz...iyiki varsınız kızlarrrr

kızlar alakasız olcak ama aranızda alese giren var mı? bankamatiklerden de yatırabiliyor muyuz sınav ücretini biliyor musunuz?

maddi durum elverirse maldivler derim kış aylarında orası yaz olduğu için çok keyifli gözüküyo:) ama sıcacıkk ayfon termal tehsislerde olabilirrr bizim gibi uludag da olabilir

kendi tatilimi söliyim kartepe yada uludağ olucak karlar arasında aşklancam ben başka gidilebilcek yer yok heryer ocakta kuru soğuk olur bizde kara gidelim diyoruz o kadar soğuk olmuyor kar çünkü

gizzzcim bizde uludaga gidices whitefest winterfest diye yarıyıl tatili indirimleri var 1 gecelik kalacağımız ücrete 5 gece kalıyoruz hemen hemen ve imkanlar aynı.Biz geçen sene gitmiştik bu sene de bnde askerimde çok istiyo.aralıkta rezervasyonlar başlıyor ve hemen bitiyor.istersen haber verebilirim sana.biz ver eliniii uludaggg modundayızzz

bnce çok sevindim walla kendim almış gibiii :) ne güzel haberler geliyorrr böyle bugünnnmaşallahhh tüü tüü tüü :)

bnce çok sevindim walla kendim almış gibiii :) ne güzel haberler geliyorrr böyle bugünnnmaşallahhh tüü tüü tüü :)

çok teşekkür ederim canım beniiim burda güzel haberler vermek çok farklı bişey hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz çok seviyorum
güzel haberlerin devamı gelir inşallaaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…