hemen donmez heralde ya ben de izin alirim takilirz bi hafta diorum..
ama vize olayi ne biliyim pasaportunun suresi bitti mi vs onu arastrmak lazm
ya en cok cancun istiyorum snrm:) bi film var ya sex and the city diye oraya gitmislerdi izlediniz mi bilmyrm ama,, balayina gidicekleri de kocasi son anda vazgecince kizlarla gitmisti oyle bsyler
o zmn dan beri oraya gitmeyi cokk istyrmm
ama iste evlilik donemimiz maddi sikintyla gecti tam bi buhrandi imkansizdi orasi
simdi Allah a sukurler olsun imkan da varken istyrm.
ya kizlar, inanamazsiniz evlilikte keramet var derlerdi inanmazdim. eger aranizda , ailevi durumu iyi ama esinin drumu iyi olmayanlar varsa nolur bunu dert etmeyin. elele verince sevdigin adam da caliskan oluna hersey asiliyor.
ya dolmus parasi bulamadigimiz gunler bundan sadece4-5 yil oncesydi. kredi cekip evlendigimz 1.5 sene :) simdi askerde bile bana aralikta hedie ettigi arabami dgistirme derdinde:) dun hem gulduk hem duygulandik bgnlerimize.. sukurler olsun
canım bende soğuk yerde yaşıyorum ona arkonun bademli bi kremi var 400 ml falan ondan al bence en iyisi çünkü :) denenmiştir :)
ellebella maşallah canım askerine ne kadar güzel düşünmüş
çok teşekkürler canım biz burda kışın bile sıcakta olduğumuz için hiç bilmiyoruz hangisi iyi hangisi neye iyi gelir çok teşekkür ederim canım alırım ben onu
canım inan bende bi kaç gündür hep bunu düşünüyorum.
Acaba hata bende mi diyorum, çok mu hayatımın merkezine koydum onu? belkide böyle yapmamalıyım.
konuştuk barıştık ama sanki içimde bişeyler kırgın ona hala. Benim kadar hayatının merkezine koyamıyor sanki beni.
Az önce konuştuğumuzdada çevremdeki herkesi boşlayamam akrabalarıma arkadaşlarımada 2 satırda olsa bişiler yazmalıyım diyor.
Bilmiyorum belkide haklı ama ben olsam böyle yapmazdım onu biliyorum.
ooh valla bizde yazın bile ısınamıyoz :) soğuk hakkında bilmek istediğiniz herşey var bende sorabilirisiniz :)
ooh valla bizde yazın bile ısınamıyoz :) soğuk hakkında bilmek istediğiniz herşey var bende sorabilirisiniz :)
Aynı şey benim de başıma gelmişti bir laç hafta önce ve ben cok kızdım ve sinirlendim... hissettiğim ve düşündüğüm sey de verdiğim kadar deger görmeyişim ikinci planda kalmış olmam ve başka şeylerin yada kişilerin benden daha önemli olması... kendimi cok kötü hissettim onun için sabah kalkıp erkenden beklediğime.. gercekten verdiğimiz emege degmiyormuş..
ayy tatlım benim teşekkür ederim :) haklıısn biz de çok yıpranıyoruz bu zaman zarfında ama birbirmizden güç alıyoruz burda dimiinşallah sağ salim döner hepsi canım benim
Günaydınnnn kızlarrr yine çabucak akıp gidenn güzel bir hafta olur inşallah
Bu hafta 3 haneli rakamlarla son haftamız.
ŞAFAK: 107
kesinlikle katılıyorum iyi kk varrr. birbirimizin halinden anlıyoruz ortak paydalarımız askerlerimiz,sevdiceklerimiz...iyiki varsınız kızlarrrr
ya bayram i 4 gozle bekliyroummm
koskocaman tatil:) 1 tam gun oglene kadar yatakta pinekleyip evden hic cikmamayi planliyorum cok heyecanliyim:)
kocacimi goremicem olsam da
simdiiiii yardima ihtiyacim varr
bi supriz hazirlamak istiyorum askerden dondugunde 1 hafta bi tatil ayarlym istyrm
s
donusleri ocak oldugu ici nerey gitsek biledim
oneriye ihtycm var kizlarrr
askerden geldigi ici bi de benm kocamin tatil anlayisi yatmak uyumak olduggu icin:) sizce nereler uygun olur?
kendi tatilimi söliyim kartepe yada uludağ olucak karlar arasında aşklancam benbaşka gidilebilcek yer yok heryer ocakta kuru soğuk olur bizde kara gidelim diyoruz o kadar soğuk olmuyor kar çünkü
evet canım çok güzel gerçekteninşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize
oda edirnenin sabunları varmış kokulu meyve şeklinde sepette ondan yollamış onların esas çıkış yeri edirneymiş mis gibi kokuyor
yöresel kıyafetli edirne bebeği yollamış anahtarlık şeklinde çok tatlı
bi deee en çok beğendiğim asker künyeleri varya ondan yaptırmış bana. üstünde adı soyadım yazıyor bizim ilişkiye başlama tarihimiz yazıyor altında da seni seviyorum yazıyor
ayyy bayıldım ya bayıldım kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam size
bnce çok sevindim walla kendim almış gibiii :) ne güzel haberler geliyorrr böyle bugünnnmaşallahhh tüü tüü tüü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?