- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Kızlaaarrrrr benden başka aranızda asker günlüğü tutan var mıııı ???
Günlük yaptığınz yaşadığınız daha doğrusu o kısacık telefonda söyleyemdiklerinizin olduğu duygularınızın yazdığı bir günlük
gunaydın kızlar gunaydın gunaydııııııııııııııııııııııııııııııın
bugun ben çoooooooooooooooook mutluyum sabah öyle güzel bi sürprizle uyandımkiiiiiiiiii
aşkım bana kargo yollamıııııııııııııııııııııııış ay ben onu yerim yerim valla yerimmmmnası mutlu oldum nasıl anlatamam size canım benim ya ben ona yollamadan o bana yollamış
çoook teşekkür ederim tatlım benim ya nasıl iyi oldu bilemezsin :) sen nerelisin bu arada?
canım ben tokatlıyım :)
Şansa bak.Bugun arama yapılmış.Telefon araması.Bazıları ceza almış.15gün hemde.
Telefon aldık diye sevınırken sımdıde yakalanma korkusuyla acamıyoruz
amaaaan hemşeri sayılırız annem de tokatlıııııı
evet canım evetsen?
ben ilçesindeyim canım ama merkezi de iyi bilirim her işimiz orda çünkü :) ayy çok sevindim gel öpüyüm bi tanee :)annene çok slm
ah canım benimmmm bende seni öpüyorumbende cok sevindim valla başüstüne tatlım benim
ablam biri yazdıklarını okusa hemen anlar tokatlı olduğunu diyodu bana anlamadın mı gıı :)
hahahahvalla anlamadım canım ya tokatta doğmuş annem ama dedem asker olduğu için çok kalmamışlar orda sürekli gezmişler o yüzden pek hakim değil tokatın kültürüne amaaaaa anneannem bat diye bi yemek yapıyodu böyle sulu ve soğuk bi yemek allahım o nasıll bişey nasıllllll olsa da yesemmm tokatın yemeğiymiş o da canım biliyor musun?
anaam tokatlı olupta batı bilmeyeni döverler kıız :) gel bir gün yapıyımda yiyek heri :):) dün kızlara başka topicde anlatıp durdum gece yarısı canımız çekti
ayyy daha annemler geçen hafta tokattalardı ama üzücü bir olay yüzündeninşallah ben o tarafa gezmeye gelirsem sana haber veriim bi batınızı yerim valla cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?