347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay sonlarindan hele bi de haftasonuna gelen ay sonlarindan nefret ediyorum!

Bende tutuyorum canım gittiği günden beri her sayfanın başına şafağı yazıp duygularımı dökmeye başlıyorum.O yokken ben neler yaptım neler yaşadım geldiğinde okusun diye ama benim neler yaptığımı yazmaktan çok hep onun neler yaptığını yazdığım bir deftere dönüştü ilerde okuduğunda onun askerlik anıları olacak:) ve tabiki ona olan sevgimi özlemimi her defasında dile getirdiğim bir defter..

Ne güzel ne güzel bende çok mutlu oldum valla,aferin ona
Benim erkek arkadaşımda acemi birliğindeyken doğumgünümde bana bir paket yollamıştı arkadaşım vasıtasıyla ulaştı elime insan gerçekten çok mutlu oluyor sanki yanındaymış gibi hissediyorsun.

Şansa bak.Bugun arama yapılmış.Telefon araması.Bazıları ceza almış.15gün hemde.
Telefon aldık diye sevınırken sımdıde yakalanma korkusuyla acamıyoruz

Şansa bak.Bugun arama yapılmış.Telefon araması.Bazıları ceza almış.15gün hemde.
Telefon aldık diye sevınırken sımdıde yakalanma korkusuyla acamıyoruz

ayy bide öyle bişey var demi benimki de komutan telleri alıyo milletten arama yapılmadan sonra geri veriyo manyak bu çocuk sevenin halinden anlıyo mu ne

O kadar yoğun bir pazartesiydi ki gelicem gelicem bu saat oldu yani işlerden.

Chelzy daha gitmediler canım. Bizimkininde görevi belli olmuş nöbet eri olmuş. 1 saat arayla 2 saat nöbet tutacakmış 6 saat. Sabah akşam değişecekmiş. Silahları hep dolu olacakmış. Dikkat et dedim kendini vurma. (Allah korusun)

ablam biri yazdıklarını okusa hemen anlar tokatlı olduğunu diyodu bana anlamadın mı gıı :)

hahahah valla anlamadım canım ya tokatta doğmuş annem ama dedem asker olduğu için çok kalmamışlar orda sürekli gezmişler o yüzden pek hakim değil tokatın kültürüne amaaaaa anneannem bat diye bi yemek yapıyodu böyle sulu ve soğuk bi yemek allahım o nasıll bişey nasıllllll olsa da yesemmm tokatın yemeğiymiş o da canım biliyor musun?

anaam tokatlı olupta batı bilmeyeni döverler kıız :) gel bir gün yapıyımda yiyek heri :):) dün kızlara başka topicde anlatıp durdum gece yarısı canımız çekti

anaam tokatlı olupta batı bilmeyeni döverler kıız :) gel bir gün yapıyımda yiyek heri :):) dün kızlara başka topicde anlatıp durdum gece yarısı canımız çekti

ayyy daha annemler geçen hafta tokattalardı ama üzücü bir olay yüzünden inşallah ben o tarafa gezmeye gelirsem sana haber veriim bi batınızı yerim valla cicim

ayyy daha annemler geçen hafta tokattalardı ama üzücü bir olay yüzünden inşallah ben o tarafa gezmeye gelirsem sana haber veriim bi batınızı yerim valla cicim

tabikii her zaman beklerim canım benim nbuyur gel.. hayırdır ne oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…