tabikii her zaman beklerim canım benim nbuyur gel.. hayırdır ne oldu kuzum
ayyy tatlım benim çoook teşekkür ederim sende gel gerçekten söylüyorum biz ailecek misafir ağırlamayı çook severiz zatenannemin dayısı vefat etmişti o yüzden ordalardı ne yazıkki... allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin
başınız sağolsun canım.. az daha uğraşsak akraba çıkıcaz biz senletabi tokatlılık varmış misafir perver olmanız çook doğal sen nerdeydin canım adana mı
teşekkürler tatlım. valla olabilir annemler 3 kuşak tokatlı yanlış bilmiyosamben mersindeyim canım benim. mersinde çok güzeldir adanada çok yakın buraya, aşkitomda adanalı. inşallah adanaya gelin gitcem bende gerçekten çok sevinirim gelirsen tatlımmmm
anaam benim mersinde dayım var iki tane biri erdemlide :) geliyorum ben bazenleri mersine
ay inanmıyorummm biz gerçekten akraba çıkcazmutlaka gelirsen haber ver canım mutlakaaa
:) tabiki veririm canım sende ver bak gelirsen :) ama bu ara okul başladı ya dersler falan gelemem sanırım yaza falan anca kıız bide senin düğün olacağı zaman gelirmişim
tabiki veririmmmm çok sağol tatlım benim ayyyy nasıl isterim nasıllll işallah canım benim inşallahhhhh
Şuan sevinçten karnım ağrıyoo 10 hafta istanbulda bi projede çalışıcam. Hem iş çok güzel, hem İstanbulu çok seviyorum hem dee kocama yakınlaşıyorummmmmm
gözün aydın canım hayırlı olsun nerde ki kocan
çok teşekkür ederim adapazarında
Şuan sevinçten karnım ağrıyoo 10 hafta istanbulda bi projede çalışıcam. Hem iş çok güzel, hem İstanbulu çok seviyorum hem dee kocama yakınlaşıyorummmmmm
caglasam senin adına 2 kez sevindim hep istanbula geliyon hemide evciye çıkarcan eşini
sedulu bu hafta kavuşma haftaso çoğumuz askerlermize kavuşuyoruzz
kızlar bir soru evciye çıkınca askerlik uzamıyor değilmi hiç bilmiyorum
çok teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı bugün iyi günümdeyim sanırım. Gerçi kafam karışık bi taraftan da evimi bırakıp gidicem 2 ay yokum. Şuan kafam karışmaya başladı( daha anneme söyleyemedim eşimden sonra benim de gitmeme iyice üzülecek.
Evci çıkınca askerlik uzamıyo bu da çarşı izni gibi bişey ayda 1 hakları varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?