- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
inşallah canım fırsat buldukça sık sık gelr yanına iyi olurİnşllah canım inşallah bayramda sanki askerlik bitecek gibi şartlandırdm kendimi bayramda yanındayım sonra dağıtım iZninde de birlikteyiz. Gittikten sonra izmire de dediğin gibi rahat olcaz e görüşemiycez yüz yüze belki ama alıştım zaten 4yıldır ayrı memlekette olmaya 2-3 ayda birde zaten gelcek inşallah
Ya ne dersin tatlım bizim askerlikte çabuk geçecek sanki gözümüzde çok mu büyüttük 12ayı
Ahh canım hasret hasrettir valla yani sonuçta bi buçuk sene de olsa tatmışsıninşallah canım fırsat buldukça sık sık gelr yanına iyi olur
ben 2 aydan pek bişey anlamadım izindeyken askere değilde tatile gitmiş gelmiş gibi hissetim. bize asıl askerlik şimdi başladı.
senin için daha iyi dağıtım izni tam zamanında bayramda birlikte uzun da olur inşallah baya idare eder
bizde aynı ünideydik ben ondan 1 sene önce mezun oldum. 1.5 sene ayrıydık. 3 ayda bir falan görüşürdk. izmire atannca 1.5 sene her hafta sonu bizdeydi cumadan gelir pazartesi erkenden giderdi çalıştığı yerle aramzda mesafe olduğu için. cumaları zor getirirdim baya alışmışım.geçen hafta gönderirken işe göndermiş cuma gelicekmiş gibi hissettim.
bizede çabucak geçicek allahın izniyle. kışın vakit daha çabuk geçer diye düşünüyorum.
normalde gün pek saymıyorum ama netten hesaplattım 277 güncük kalmış
Kızlar merhaba,
Okulum başladı ve artık ankaradayım bu sene ankaradaki son senem mezuniyet telaşından inşallah zaman su gibi akıp geçer.
size bişey sorucam şimdi yedeksubay.tk da 18 ocakta bitiyo gözüküyo ya ona yol izni dahil mi, benim sevgilim hakkaride askerliğini yapıcak henüz birliğine gitmedi ama aldığı duyumlara göre 3 gün yol izni varmış şimdi benim sevgilim15 ocakta mı bitiriyo askerliğini?
İnsan birini sevmesin neler neler yapıyo askerlik bilgilerimizle tuğgeneral olucaz yakında :)
iyi geceler kızçelerimm
inşallah aysegül almışsındr asker yarinden haberrr
merak etme işi varddır yoğundur.. koşup duruyolrdır.
benim eşimin de morali bozuk gibiydi bugün, sürekli seni çok seviorum bunu hiç unutma ,, olur da gelirsem şunu bunu yaparız tarzında ilginç ilginç konuştu.. canım skıldı biraz. içim sıkılıyor 2 gündür dedi drduiçime dert oldu
Günaydınnnnnn kızlarrr naslsınız bakalım
ŞAFAK 62
iyiyim canım sen nasılsınnn
Ya senin şafak ne hızlı düşüyo sanki bizimki olduğu yerde duruyo
banada sizin şafaklarınız hızlı gibi geliyor baksana daha dün yeni askere gitti sevdicekleriniz 150 diyordunuz şimdi 105 MAŞALLAH de totonu falan kaşı kız nazara gelmesin
Herkese dışardan çabuk geçiyor demekkiçünkü o 53 gün bana ömrümden gitmiş 1 asır gibi geldi
bide beni düşün hadi izinden öncesini düşünmüyorum 90 gün nasıl geçti uzun dönem bideömür geçiyor gidiyor askerlik bi bitmeyecek be
Doğru söylüyosun büşbüş halimize her zaman şükretmeyi bilmek lazım
100 günde ömrümüzden çabucak geçip biticek inşallah
Şükürler olsunki kısa dönem çıktı.
yaa onnu bırak ya askerlik tek tip olsaydı uzun uzuna askerlik yapsaydı
zaten bi ara öyle bi söylenti vardı askerlik süreleri eşitlenicek falan diye
Neyseki gitti bizimkiler öyle bişey olmadan
belli mi olur ordayken bi çıkar bu yasaoooooo deme keyfime askerliğn sadece 60 gününü yemiş olursunuz geriye 300 gün kalır içimdeki şeytan sanki dışarı çıktı he
belli mi olur ordayken bi çıkar bu yasaoooooo deme keyfime askerliğn sadece 60 gününü yemiş olursunuz geriye 300 gün kalır içimdeki şeytan sanki dışarı çıktı he
Selam kızlar.
Sevgili resmen askerlik bunalımında.Çok içine kapandı.Hiç hayat enerjisi yok.Konuşuyor ama durgun..
Tripliii canım sizin merkez tayfası başladı hıı? hayırlısı olsun.Ama geçmediler mi oraya? Bakalım bizimki ne zaman geçicek.Gitsin de belki düzelir biraz yaa.Nerde kastamonudaki çocuk nerde burdakii
100den sonra şafak zorluyor ya çok bunaltıyor piskolojik baskı yapıyor valla inş. sizin öyle olmaz belki kısa dönemsiniz ya pek etkilemez sizi :26:aaaa lütfen böyleee deme şimdii ben 105 günün keyfini sürüyorum ohhh varyaa şu 5 gün bitsin 100 den geriye geriye saycam ve kısmetse 100 den sonra günlük tutcam durdum durdum 100 den sonra yapcam bu işi
Ağzını hayıra aç beee sabah sabah ne fesatsınnn git topiğimizden pis kızzz
100den sonra şafak zorluyor ya çok bunaltıyor piskolojik baskı yapıyor valla inş. sizin öyle olmaz belki kısa dönemsiniz ya pek etkilemez sizi :26:
öyle mi madem istenmiyorum giderim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?