347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım fırsat buldukça sık sık gelr yanına iyi olur
ben 2 aydan pek bişey anlamadım izindeyken askere değilde tatile gitmiş gelmiş gibi hissetim. bize asıl askerlik şimdi başladı.
senin için daha iyi dağıtım izni tam zamanında bayramda birlikte uzun da olur inşallah baya idare eder

bizde aynı ünideydik ben ondan 1 sene önce mezun oldum. 1.5 sene ayrıydık. 3 ayda bir falan görüşürdk. izmire atannca 1.5 sene her hafta sonu bizdeydi cumadan gelir pazartesi erkenden giderdi çalıştığı yerle aramzda mesafe olduğu için. cumaları zor getirirdim baya alışmışım.geçen hafta gönderirken işe göndermiş cuma gelicekmiş gibi hissettim.

bizede çabucak geçicek allahın izniyle. kışın vakit daha çabuk geçer diye düşünüyorum.
normalde gün pek saymıyorum ama netten hesaplattım 277 güncük kalmış

Ahh canım hasret hasrettir valla yani sonuçta bi buçuk sene de olsa tatmışsın ya Zaten ben kendimi Ocak'a kadar yokuş çıkar gibi şartladım, Aralık bitsin ocaktan sonra yokuş aşağı çok çabuk geçecek... Baksana 277 güncük kalmış şunun şurasında

oraya yol izni dahil değil canim.''YUKARIDA BAZ ALINAN TARİH; İZİN KULLANIMI, GÖREV YAPILAN BÖLGENİN UZAKLIĞI, VE DİĞER ŞARTLARA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR'' diyor ve bnde askerime sordum o da yol izni çıkcak dedi.bnm askerim manisada ikameti bursada.evine 3 saat mesafede yani.durum böyle olunca yol izni 1 gün düşüyor ve kısmetse 17 ocak terhis gibi düşünüyoruz.kıbrıs için 3 gün yol izni veriyolar mesela.hakkai içinde en az 2 gün önce yollarlar.askerin daha iyi bilir ordaki durumu.

askerliklerinin üçte biri bitti ara döneme geçtileri.bnmde askerimin morali bozuk bu ara çok yoğunlarmış..sıkma içini de karartma ve sen destek ol nikitaaa.onlar orda neler yaşıyorlar kimbilir bu yüzden bu kadar duygusal ve karamsar davranmalrı.zaman geçmiyor diyor bana sevgilim.bir günü 3 gün gibi yaşıyorum diyor.allah hepsinin yardımcısı olsun.moral motivasyon çok önemlii:44:

Günaydınnnn kızlarrrrr

ŞAFAK: 105

Bit artık 3 haneliler çık git hayatımızdan

iyiyim canım sen nasılsınnn
Ya senin şafak ne hızlı düşüyo sanki bizimki olduğu yerde duruyo

banada sizin şafaklarınız hızlı gibi geliyor baksana daha dün yeni askere gitti sevdicekleriniz 150 diyordunuz şimdi 105 MAŞALLAH de totonu falan kaşı kız nazara gelmesin

Son düzenleme:
banada sizin şafaklarınız hızlı gibi geliyor baksana daha dün yeni askere gitti sevdicekleriniz 150 diyordunuz şimdi 105 MAŞALLAH de totonu falan kaşı kız nazara gelmesin

Herkese dışardan çabuk geçiyor demekki çünkü o 53 gün bana ömrümden gitmiş 1 asır gibi geldi
Yinede maşallah tabiki 53 gün önce 100den düşmek çok uzak, hayal gibiydi. Şimdiyse 5 gün kaldı

Son düzenleme:
Herkese dışardan çabuk geçiyor demekki çünkü o 53 gün bana ömrümden gitmiş 1 asır gibi geldi

bide beni düşün hadi izinden öncesini düşünmüyorum 90 gün nasıl geçti uzun dönem bide ömür geçiyor gidiyor askerlik bi bitmeyecek be

bide beni düşün hadi izinden öncesini düşünmüyorum 90 gün nasıl geçti uzun dönem bide ömür geçiyor gidiyor askerlik bi bitmeyecek be

Doğru söylüyosun büşbüş halimize her zaman şükretmeyi bilmek lazım
100 günde ömrümüzden çabucak geçip biticek inşallah
Şükürler olsunki kısa dönem çıktı.

Doğru söylüyosun büşbüş halimize her zaman şükretmeyi bilmek lazım
100 günde ömrümüzden çabucak geçip biticek inşallah
Şükürler olsunki kısa dönem çıktı.

yaa onnu bırak ya askerlik tek tip olsaydı uzun uzuna askerlik yapsaydı

zaten bi ara öyle bi söylenti vardı askerlik süreleri eşitlenicek falan diye
Neyseki gitti bizimkiler öyle bişey olmadan

belli mi olur ordayken bi çıkar bu yasa oooooo deme keyfime askerliğn sadece 60 gününü yemiş olursunuz geriye 300 gün kalır içimdeki şeytan sanki dışarı çıktı he

belli mi olur ordayken bi çıkar bu yasa oooooo deme keyfime askerliğn sadece 60 gününü yemiş olursunuz geriye 300 gün kalır içimdeki şeytan sanki dışarı çıktı he

aaaa lütfen böyleee deme şimdii ben 105 günün keyfini sürüyorum ohhh varyaa şu 5 gün bitsin 100 den geriye geriye saycam ve kısmetse 100 den sonra günlük tutcam durdum durdum 100 den sonra yapcam bu işi

Ağzını hayıra aç beee sabah sabah ne fesatsınnn git topiğimizden pis kızzz

Canım başladı görevine orda yiyor içiyor sadece yatmıyor. Bakalım bu akşam ilk nöbetini tuttu. Sabah 08:00'de bir daha vardı.

aaaa lütfen böyleee deme şimdii ben 105 günün keyfini sürüyorum ohhh varyaa şu 5 gün bitsin 100 den geriye geriye saycam ve kısmetse 100 den sonra günlük tutcam durdum durdum 100 den sonra yapcam bu işi
100den sonra şafak zorluyor ya çok bunaltıyor piskolojik baskı yapıyor valla inş. sizin öyle olmaz belki kısa dönemsiniz ya pek etkilemez sizi :26:
Ağzını hayıra aç beee sabah sabah ne fesatsınnn git topiğimizden pis kızzz

öyle mi madem istenmiyorum giderim bende

Son düzenleme:
100den sonra şafak zorluyor ya çok bunaltıyor piskolojik baskı yapıyor valla inş. sizin öyle olmaz belki kısa dönemsiniz ya pek etkilemez sizi :26:

öyle mi madem istenmiyorum giderim bende

oyyy tripte atarmış kıyamam

Son düzenleme:
şurda 349. dönem yarenlerini görünce rahatlıcam gelseler artıkkkk topikmi açsak bilemiyorum ekim sonu gibi onlarda buralarda olurlar

başkalarınınn ayrılığı bizim kavuşmamız olucakkk napalım döngü buuu gözlerim doluyor çok özledimmmm sevdiğim hastaaa aklım onda ama yinede güçlü olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…