347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçmiş olsun canım gripmi oldu?
ekim sonu gibi açarız topic gelsinler artıkta bizde rahatlayalımm ama onların teslim olmasına daha çooook var.
Yinede toplaşsalar bi topic açtıklarını görsek rahatlardık biraz.
Yapıcak bişey yok 345.lerde bizi görünce bayram etmişlerdi

biz en güçlü yarenleriz güçlü olmasak burda ne işimiz var duymamış olayım lütfen

canım grip oldu sorma 3 . gün bugün daha revire gidebildi öyle hemen isteyince gidilmiyormuş orda askere gititğinden beri 3 tür hasta oluyo hiç hasta olmayan insan

ahhh ahhh ne iyi olur var yaa gelselerde bizde gitsek yiter ama benn çok hasret çektim artık kavuşmak istiyorum

büşra canım aslında herşeye rağmen çok güçlü duruyorum neden böyleyim bilmiyorum regl olcam die duygusala bağladım sanırsam

Giz beni de bir görsen zaten zayıfım iyice zayıfladım. Yüzüm kaşık kadar kaldı yine. Zaten ufak iyice küçüldü. Resmen çöktüm bu askerlik süresince ben. Hiçte yakışmadı. Her şeyde bizi buldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hiç böyle düşünmemiştik, bu kadar zorlayacağını, zorlanacağımızı... Şu askerlik bir bitsin gerçekten hayır yapacağım.

Gunaydin kizlar.iyisiniz umarim.biz ne iyiyiz ne kotu.notr uz.
Dun aksam mesajlasirken apar topar bir kafile yakin ilce cikanlari gonderdik.Yazik ne olduklarini anlamadan bavullarini alip bnip gittiler.
Bizimki ne zaman belli degil.hayirlisiyla gitsin artik.

Günaydın bu arada sabah şekerleri.

Şfk: 103

Size bu sabah başıma gelen bir şeyi anlatayım.

Bugün sabah işe gelicem kentkartımda kalmadığı aklıma geldi. Yükleteyim dedim her gün erkenden açan kentkartçı bugün açmamıştı. Dedim yalıya çıkayım sahil tarafına gelen taksi dolmuşa binerim her gün geçen taksi dolmuş bugün geçmedi. Otobüse bindim kart almak istiyorum dedim yalnız yanımdada 100 tl var bozabilirmisiniz dedim şoför bozamam dedi peki o zaman ben ineyim dedim yandan yandan indim. Bekliyorum taksi dolmuşu geçtim taksi gelsin o da mı gelmez sonunda sahil tarafından içeri daldım taksi durağına gittim ki taksi yok bir bayan daha bekliyor. Neyse sonunda o da bende bindik. Taksicidede 100 tl üstü yoktu, bir yerde durduk bozdurdu. Bu kadar aksilik filmlerde olmaz ya dedim. İşe geç kalmadan yetiştim tam saatinde girdim kapıdan içeri ama bugün gün kötü başladı kötü geçecek herhalde.

Son düzenleme:
Nikitam sizin yaşadıklarınızı biz önceden yaşadık işte. Bizimkide Bingöl'e giderken çok umutsuz ve mutsuzdu. Eğer dönemezsem bil ki seni çok seviyorum demişti. Çok ağlamıştım. Düşünüyorumda ne günler atlattık. Askerlik bizim için en zor sınavdı.

Hala da devam ediyor sınavımız...

Son düzenleme:
Bugün istanbul biletimi alıyorum
Sonunda sevgilimi görmeye az kaldı

bi de benim işimle ilgili sorunlarım var şu an, o yüzden sanırım benim de moralim düştü...
bu sabah aradı, canım sıkkındı yine işle ilgili
aman ver istifanı çık, benim gelmeme 3 ay var.o dönem de de idare edecek durumumuz var şükür, gelince ben çalışır sana bakarım dedi :)
yerim ben ya kıyamam kuzumaaaa
çok özledim kızlarrr

Kuzum ya bizimkide öyle diyor ben burda bunalınca ama şuan mümkün değil çeyize yoğunlaşacağız ocakta. O işini oturtana kadarda benim çalışmam farz. Çocuk olunca belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…