oyyy tripte atarmış kıyamam
şurda 349. dönem yarenlerini görünce rahatlıcam gelseler artıkkkk topikmi açsak bilemiyorum ekim sonu gibi onlarda buralarda olurlar
başkalarınınn ayrılığı bizim kavuşmamız olucakkk napalım döngü buuu gözlerim doluyor çok özledimmmm sevdiğim hastaaa aklım onda ama yinede güçlü olmam lazım
şurda 349. dönem yarenlerini görünce rahatlıcam gelseler artıkkkk topikmi açsak bilemiyorum ekim sonu gibi onlarda buralarda olurlar
başkalarınınn ayrılığı bizim kavuşmamız olucakkk napalım döngü buuu gözlerim doluyor çok özledimmmm sevdiğim hastaaa aklım onda ama yinede güçlü olmam lazım
kıydın ama ben gidiyorum kendi uzun dönem topiğimeorda beni kovmuyorlar hoşçakal Allaha emanet ol sen benden daha iyilerine layıksın
geçmiş olsun canım gripmi oldu?
ekim sonu gibi açarız topic gelsinler artıkta bizde rahatlayalımm ama onların teslim olmasına daha çooook var.
Yinede toplaşsalar bi topic açtıklarını görsek rahatlardık biraz.
Yapıcak bişey yok 345.lerde bizi görünce bayram etmişlerdi
ben seni kovarmıyım hiç kuzum yaaa şaka o şaka
şakacık yaptım sana
büşra canım aslında herşeye rağmen çok güçlü duruyorum neden böyleyim bilmiyorum regl olcam die duygusala bağladım sanırsam
canım kıs dönemdekler yapmaması gereken şeleri yapıyor buna afyondaki olanlarda dahil ben bugün eski müdürmle konuştum orduda baya iyi konumdaydı ama ayrıldı şirkette çok iyi pozisyonda bana dediki hangi asker işini yapıyor benim müdürün torpili kıvvetlidir ama hiç istemedim ondan bişi eski meski ama merak edip soruyor
sakin olcaksın metanetle kaşrıla sınav olarak düşün cidden gelcek askerin için rahat olsun lütfen ne desen haklısın isyanda et sen haklısın ama uykusuz geceler geçirip aç kalma benim yüzüm çöktü o kadar kötü çöktüm ki seni anlıyorum çok iyi anlıyorum ama sakince sıhatle bekle gelcek seneye bu vakit evli olcaksın canım
askerim hasta bugün konuştuk 3 kez ama hep sesi kötüydü hasta oldu cumartesi nizamiyeye giricem böyle olursa üzülüyorum ona
ayşegül canım işi vardır muhakak bişi çıkmıştır ne olduğunu bilmeden en kötüsünü düşünme bende 1 gün ulaşamamıştım doğum günümün ertesi günüydü gözümde yaş kalmamıştı birliği aradım son çare başka çarem yoktu ama heppp en kötüsünü düşünüyoruz sakin ol canım ulaşacaktır sana
az kalıyor kızlar geçiyor günler gelicek hepsi sağ salim
Öpüşelim mi o zaman
Nikitam sizin yaşadıklarınızı biz önceden yaşadık işte. Bizimkide Bingöl'e giderken çok umutsuz ve mutsuzdu. Eğer dönemezsem bil ki seni çok seviyorum demişti. Çok ağlamıştım. Düşünüyorumda ne günler atlattık. Askerlik bizim için en zor sınavdı.
Hala da devam ediyor sınavımız...
Bugün istanbul biletimi alıyorum
Sonunda sevgilimi görmeye az kaldı
Negüzel benimkide istnbulda olsa keşke her hafta sonu görürdüm
Bugün istanbul biletimi alıyorum
Sonunda sevgilimi görmeye az kaldı
Sedulu gözün aydın canım güle güle git gel inşallah
Çok teşekkür ederim canımah bi göreyim de hasretim dinsin
bi de benim işimle ilgili sorunlarım var şu an, o yüzden sanırım benim de moralim düştü...
bu sabah aradı, canım sıkkındı yine işle ilgili
aman ver istifanı çık, benim gelmeme 3 ay var.o dönem de de idare edecek durumumuz var şükür, gelince ben çalışır sana bakarım dedi :)
yerim ben ya kıyamam kuzumaaaa
çok özledim kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?