347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugün günüm kötü başladı kötü geçecek derken bir baktım ki aşkımdan mesaj gelmiş. Nasıl sevindim nasıl. Dünyanın en mutlu insanı oldum bir anda. Uzun dönemlerden telefon satın almış.

Dünkü nöbetini sordum hemen. Gece zor olmuş 03:00'te kalkmak. Kıyamadım hiç gelince uzun uzun sarılıp uyuruz aşkım dedim.

tam özledim yazdım aradı bitaneciğim
izine geldiğinde yapıcaklarımızı planladık. Kısmetse mehtabımıza 44 gün kaldı

canım ya napiim valla saç bakımına başlayacaktım da başlamadan bi girip bakayım dedim kızçeler napıyo sen nasılsın tatlış?

bende saçlarımla uğraştım biraz doğal dalga falan yapiim dedim tutmadı o da benimde canım sıkıldı oturuyom :)

ne?!! gerçekten mi? neden canım ya çok şaşırdım ne zaman ayrıldınız?

10 gün oldu bugün aramız iyi değildi zaten sonra önceki hafta işte bi kızın facede resimlerini falan beğenmiş telin niye kapalı falan yazmış kıza oda niye demiş kızda kırdım demiş falan.. o gün beni hiç aramadı msj attım cvp atmadı sonra teli kapandı operasyona gitti büyük ihtimalle dün açıldı teli aramadı yine teyzesi aradı gelmiş operasyondaymış diye iyi dedim bende.. o benden ayrılmış bile çoktan anlayacağın

hadi ya... canım benim bak ne kadar temiz kalplisinki allah karşına çıkarmış... ya haberin olmasaydı böyle bişey olduğundan? o zaman çok daha fazla yıkılırdın. inşallah en hayırlısı olur bu hakkında canım benim üzülme yolun başından böyle olması iyi olmuş

canım öyle ama ortada hiç bişey yokken böyle yapması çok anlamsız kızıda bi görseniz bacağım kadar yok peşmergeye benziyo aynı dağda kala kala onlardan hoşlanmaya başladı demekki daha yolun başında değildikki kuzum seneye düğün yapacaktık..herşeyimi aldı benden hayallerimi umutlarımı geleceğimi herşeyi..o kadar büyük bi boşluktayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…