Oy oy oy kıyamazlarrrrr
çok özledim çok çok çok
geeelll buralaraaaçok özledim çok çok çok
çok özledim çok çok çok
ellabella napıyon bebeğim :)
canım ya napiim valla saç bakımına başlayacaktım da başlamadan bi girip bakayım dedim kızçeler napıyosen nasılsın tatlış?
bende saçlarımla uğraştım biraz doğal dalga falan yapiim dedim tutmadı o da benimde canım sıkıldı oturuyom :)
hahahah sıkıntıdan kendimize sardık iyice :) benimde canım sıkkın ya sanki şafak hiç azalmıyor gibi geliyor
biz ayrıldık o yüzdden şafak atmıyo bana artık bakma ticker ımı silemedim
ne?!! gerçekten mi? neden canım ya çok şaşırdım ne zaman ayrıldınız?
biz ayrıldık o yüzdden şafak atmıyo bana artık bakma ticker ımı silemedim
10 gün oldu bugünaramız iyi değildi zaten sonra önceki hafta işte bi kızın facede resimlerini falan beğenmiş telin niye kapalı falan yazmış kıza oda niye demiş kızda kırdım demiş falan.. o gün beni hiç aramadı msj attım cvp atmadı sonra teli kapandı operasyona gitti büyük ihtimalle dün açıldı teli aramadı yine teyzesi aradı gelmiş operasyondaymış diye iyi dedim bende.. o benden ayrılmış bile çoktan anlayacağın
hadi ya... canım benim bak ne kadar temiz kalplisinki allah karşına çıkarmış... ya haberin olmasaydı böyle bişey olduğundan? o zaman çok daha fazla yıkılırdın. inşallah en hayırlısı olur bu hakkında canım benim üzülme yolun başından böyle olması iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?