yani resmi olarak bitti öyle mi
şaşırdım
canım öyle ama ortada hiç bişey yokken böyle yapması çok anlamsızkızıda bi görseniz bacağım kadar yok peşmergeye benziyo aynı dağda kala kala onlardan hoşlanmaya başladı demekki daha yolun başında değildikki kuzum seneye düğün yapacaktık..herşeyimi aldı benden hayallerimi umutlarımı geleceğimi herşeyi..o kadar büyük bi boşluktayım ki
kıyamam ben sana... bak öyle deme. kız hakkında hiç bi yorum yapma düşünme de. insan ister istemez öyle şeyler düşünebiliyor ama o kızın negatif enerjisini de üstüne çekmiş oluyosun. sıkıntın daha da artıyor. sen dua et.emin ol böylesinde de bir hayır vardır. bırak olayları akışına bakalım zaman ne göstercek
zaman ilaç gibiyse fazlası intihar değilmidir diye bi söz yazmıştı diğer topicte bi arkadaş aynı o durumdayım inan bana zaman geçtikçe daha kötü oluyorum ilk hafta çok kızgındım sinirliydim şimdi çok üzgünüm yorgunum..kolay değil 5 yıllık bi ilişki ilk aşkım son sevgilimdi o benim. yani bilmiyorum bundan sonra başka bi insanı alabilirmiyim hayatıma başka bi insana nefesim diyebilirmiyim hiç sanmıyorum..nefesimi kaybettim :'(
canım benim tabiiki şuan yaşadıkların hiç kolay değil. böyle bişey yaşamak gerçekten yıpratıcı. ilk anda insan şok yaşıyor çünkü, sonra bu olayı kabullenmeye çalışıyor. şoktan çıkmışsın sen demekki ve şuan en zor kısma geçmişsin. fazlası intihar değil. seni öldürmeyen şey güçlendirir sözü o kadar doğru ki. sen bi ölüm yaşadın ve yeniden doğuyorsun şuanda. herşeyi yeniden öğrenmeye çalışıyorsun bi bebek gibi. böyle düşün. ilk başlarda ne kadar zordur bi bebek için kendini ifade edebilmek değil mi? hiçbirimiz anlayamayız onun doğru düzgün ne hissettiğini ne istediğini ama zaman geçer oda bizler gibi olmaya başlar. sen yeni doğdun yeni yeni güçlenmeye başlayacaksın sakın pes etme kendini bırakma sen çok güçlü bi kızsın ve herşeyin üstesinden gelebilirsin. allah bize kendi ruhundan üflemiş. nasıl tanrısal özelliklere sahip olduğunu hiç unutma. sakın kendini hafife alma. bu dünyadaki en önemli şey sensin. bi başkası değil.
Morvent gerçekten çok üzüldüm canım. O kız kim ki? Yeni mi arkadaş olmuş faceinde? Sende şifresi falan yokmuydu bir baksaydın. Sen burda otur onu bekle o kızla yazışsın, çok ayıp etmiş gerçekten.5 yıllık bir ilişki bir de. Söz nişan bir şey var mıydı? Ayy inanılır gibi değil. Askerde psikolojileri nasıl etkileniyor ki böyle. Askerdeyken ayrılanlara inanamazdım ama bu topictede artmaya başladı. Neden böyle oldu ki? Aramaması yüzünden mi bitti yani?
bende facesinin şifresi vardı yeni face açmış kendine onun ki yok tabi aklıma gelebilecek her şifreyi denedim ama açamadım. kızı yeni eklemiş lkendi hakkaride kız van da büyük ihtimalle vanda ki toplama merkezine gittiğinde tanışmışlardır başka türlü imkan yok yada netten işte. ismi önder bu arada 4 yıldır askeriyede çalışıyo bu hale geldi en sonunda uzm.çavuş bu yıl görevi bırakıp memuriyete geçecekti yazada evlenecektik işte
kelimeleri bir araya getirip teselli edecek cümleler yazamıyorum morvent..
canım durduk yerdemi yaptı bunu kavga edip aranız limoni falanmıydı? bianda bu olay mı olduu? ne desem bilemedim güçlü dur şuan senin için en zoru bu ama güçlü dur mutlaka ilahi adalet yerini bulur buna inan. sana bunları yaşatan biri senin için hayırlı olmazmş zaten öyle düşün belkide daha iyi birisi karşına çıkcağı için bunu yaşamışsındır hep buna inan
bana o bilebunu yaptıysa ben başka kimseye güvenip kimseyi sevemem ki artık.bi camı gökyüzünden aşağı bırakırsanız kıymık gibi dağılır ya kalbim öyle dağılmış durumda
canım öyle ama ortada hiç bişey yokken böyle yapması çok anlamsızkızıda bi görseniz bacağım kadar yok peşmergeye benziyo aynı dağda kala kala onlardan hoşlanmaya başladı demekki daha yolun başında değildikki kuzum seneye düğün yapacaktık..herşeyimi aldı benden hayallerimi umutlarımı geleceğimi herşeyi..o kadar büyük bi boşluktayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?