347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu da bir düşünce mesela buna da çok katılıyorum ama ben genelde kolay vazgeçen bir tip değilimdir eğer ortada şahsıma bir hakaret vs. yoksa. Yani iş çirkin bir boyutta değilse her zaman yapıcıyımdır. Çokta sabırlıyımdır ilişkimde. Tamamen aranızdaki iletişime göre karar vermen düşüncesindeyim. Bu kişi sana daha öncede bu tarz bir tavır sergiledi mi sergilemediyse şuan askerliğin vermiş olduğu bir psikolojiyle yaptığı düşüncesindeyim. Bu kişinin yaşı kaç bu arada?

Morvent

Çek acını dibine kadar sonra kalk ayağa.
Aşk acısı öldürmüyor.Nefes aldırmıyor ve süründürüyor bir süre ama bitiyor.Tecrübeyle sabit ! Acını çekiceksin ve birgün biticek.Yeni insanlar karşına çıkacak.Değerini bilen biri..Seni yarı yolda birakmayan biri.Bu hep böylee heeep.İnsanoğlu herşeyi unutur.Yaralar kapanır.Yoksa hayat devam etmez.
Fazla paralamadan kendini acını çek.Bi bakıcaksın bıçak gibi kesilmiş şu anda çektiğin acı.

%100 katılıyorum.
değer verecek değerini bilen biri demiş ya chelzy. çok doğru.

tabii ki ilişkinizin geçmiş dönemini bilemiyoruz,
ne olacak bilmiyorum ileride, belki anlar hatasını, döner, insanlar şansları hakederler.
beklemek lazım. ama bu dönemde kendini de çok yıpratmamaya çalış lütfen..

Aylaaar,günleeer var derken gitti o da..Vatan borcu,geçer gider demek ne kadar kolaymış başkalarına söylerken.Gideli daha 10 gün oldu kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kalan 450 gün nasıl geçecek su an hicbi fikrim yok.İlk hafta ne güzel günde 2 defa bile aradığı zamanlar oluyordu,şimdiyse yok.Napıyolar eziyet mi ediyorlar da aramıyor diye kızıyorum bazen ,askerde olduğunu unutarak.Gözler hep dolu dolu, el hep telefonda..Bikaç sayfa okudum da ayrılanlar olmuş,ne kadar acı.Sen sosyal hayatta sürekli dipdibe çiftleri gördüğün halde sabret onu bekle o ayrılalım desin,cidden çok acımasız.Umarım başımıza böyle bi şey gelmez hiç birimizin.

aramıza hoşgeldin canım :) senin gibi uzun dönem şafağı sayan arkadaşlarımız da var. allah sabır versin hepimize. aklımıza hep güzel şeyler getirelim güzel olsun herşey :13:

aramıza hoşgeldin canım :) senin gibi uzun dönem şafağı sayan arkadaşlarımız da var. allah sabır versin hepimize. aklımıza hep güzel şeyler getirelim güzel olsun herşey :13:

inşallah güzel olur canım,burası beni rahatlatacak gibi gözüküyor.Senin sevdiceğin ki kısa dönem galiba?

inşallah güzel olur canım,burası beni rahatlatacak gibi gözüküyor.Senin sevdiceğin ki kısa dönem galiba?

rahatlatcaktır tatlım emin ol biz de asker arkadaşı gibi olduk burda evet canım askerim kısa dönem edirnede şuan senin askerin nerde?

canım noldu hayırdır? enerjilerimiz neden böyle düştü kızlar

ya işte herşeye ben koşturuyorum işi bi taraftan evi bi taraftan. şimdi bi de istanbul çıktı. Cuma günü sabah işe gidicem öğlen yola çıkıcam akşam eşimin yanına pazar geri dönücem hemen çamaşır işlerini falan halledip yeni bi valiz hazırlicam sonra istanbul tekrar. Bu arada hazırlamam gereken halletmem gereken bir sürü işler var. Unuttuklarım ayrı bi dert. Sonumuz hayırlısı ya geçen sene bu zamanlar ne kadar mutluymuşum şimdi anlıyorum...

rahatlatcaktır tatlım emin ol biz de asker arkadaşı gibi olduk burda evet canım askerim kısa dönem edirnede şuan senin askerin nerde?

Bu özlemin hasretin bekleyişin kısası uzunu yok o yüzden ayrım yapmamak gerek aslında:) Benim sevgilim şuan acemi birliğinde ve Burdur'da. Bense Trabzonn nerdeeeen nereye.Sen nerdesin çok mu uzaksınız Edirne'ye?

ah canım benim.. bu hazırlık evreleri her zaman zor ve can sıkıcıdır ama askerini görme imkanı bulacaksın istanbulda yeni bi dönem bekliyor seni çok güzel olcak

Bu özlemin hasretin bekleyişin kısası uzunu yok o yüzden ayrım yapmamak gerek aslında:) Benim sevgilim şuan acemi birliğinde ve Burdur'da. Bense Trabzonn nerdeeeen nereye.Sen nerdesin çok mu uzaksınız Edirne'ye?

Hoşgeldin aramızaa.Bende Giresundayımm

Bizimkisini Lojman bakıma vermişler. Adam eline matkap almamış duvar deldiriyorlar. Bugün banyoya fayans döşemiş. Askerden döndüğünde çok marifetli olacak kocam. Artık iş dışında ek işler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…