çok şaşırdım. çok üzüldüm. çok..
hani seni rahatlatıcı bişeyler söyliyim dedim ama, ne dersem diyim etkisi olmıcak.
maalesef acını yaşıycaksın ama bi gün o acı birden bire bitecek. emin ol..
hep böyle olmuştur bu.
sevgili iken, sorumsuzca başka bir kız ile yazışıp, 5 yıllık bir ilişkide açıklama yapma konuşma gereği bile duymadan çekip giden adamdan,
evlendikten sonra da hayır gelmez.
benim fikrim..
Morvent
Çek acını dibine kadar sonra kalk ayağa.
Aşk acısı öldürmüyor.Nefes aldırmıyor ve süründürüyor bir süre ama bitiyor.Tecrübeyle sabit ! Acını çekiceksin ve birgün biticek.Yeni insanlar karşına çıkacak.Değerini bilen biri..Seni yarı yolda birakmayan biri.Bu hep böylee heeep.İnsanoğlu herşeyi unutur.Yaralar kapanır.Yoksa hayat devam etmez.
Fazla paralamadan kendini acını çek.Bi bakıcaksın bıçak gibi kesilmiş şu anda çektiğin acı.
Aylaaar,günleeer var derken gitti o da..Vatan borcu,geçer gider demek ne kadar kolaymış başkalarına söylerken.Gideli daha 10 gün oldu kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kalan 450 gün nasıl geçecek su an hicbi fikrim yok.İlk hafta ne güzel günde 2 defa bile aradığı zamanlar oluyordu,şimdiyse yok.Napıyolar eziyet mi ediyorlar da aramıyor diye kızıyorum bazen ,askerde olduğunu unutarak.Gözler hep dolu dolu, el hep telefonda..Bikaç sayfa okudum da ayrılanlar olmuş,ne kadar acı.Sen sosyal hayatta sürekli dipdibe çiftleri gördüğün halde sabret onu bekle o ayrılalım desin,cidden çok acımasız.Umarım başımıza böyle bi şey gelmez hiç birimizin.
Selam kızlar,
Bugün ben de bitmiş durumdayım. Bu hayat beni tek başıma çok yormaya başladı artık
aramıza hoşgeldin canım :) senin gibi uzun dönem şafağı sayan arkadaşlarımız da var. allah sabır versin hepimize. aklımıza hep güzel şeyler getirelim güzel olsun herşey :13:
iyi akşamlar canlarıım
inşallah güzel olur canım,burası beni rahatlatacak gibi gözüküyor.Senin sevdiceğin ki kısa dönem galiba?
canım noldu hayırdır? enerjilerimiz neden böyle düştü kızlar
rahatlatcaktır tatlım emin ol biz de asker arkadaşı gibi olduk burdaevet canım askerim kısa dönem edirnede şuan senin askerin nerde?
ya işte herşeye ben koşturuyorum işi bi taraftan evi bi taraftan. şimdi bi de istanbul çıktı. Cuma günü sabah işe gidicem öğlen yola çıkıcam akşam eşimin yanına pazar geri dönücem hemen çamaşır işlerini falan halledip yeni bi valiz hazırlicam sonra istanbul tekrar. Bu arada hazırlamam gereken halletmem gereken bir sürü işler var. Unuttuklarım ayrı bi dert. Sonumuz hayırlısı ya geçen sene bu zamanlar ne kadar mutluymuşum şimdi anlıyorum...
Bu özlemin hasretin bekleyişin kısası uzunu yok o yüzden ayrım yapmamak gerek aslında:) Benim sevgilim şuan acemi birliğinde ve Burdur'da. Bense Trabzonn nerdeeeen nereye.Sen nerdesin çok mu uzaksınız Edirne'ye?
bebiiiş hoşgeldin yazdıklarımızı okudun mu iyi misin biraz daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?