Bu özlemin hasretin bekleyişin kısası uzunu yok o yüzden ayrım yapmamak gerek aslında:) Benim sevgilim şuan acemi birliğinde ve Burdur'da. Bense Trabzonn nerdeeeen nereye.Sen nerdesin çok mu uzaksınız Edirne'ye?
ah canım benim.. bu hazırlık evreleri her zaman zor ve can sıkıcıdırama askerini görme imkanı bulacaksın istanbulda yeni bi dönem bekliyor seni çok güzel olcak
okudum hepsini canım hepiniz çook çook haklısınız içim paramparça ama geçiricem
tabiiki geçcek tatlış hiç merak etme sen biz hep burdayız zatenbizi tsk bile yıldıramıyor biliyosun :)
inşallah öyle olur canım ya. Valla akşam işten gelmeyi hemen yemek yapmaya başlamayı eşimin gelmesini sonra onunla televizyon falan seyredebileceğim o sakin hayatı o kadar özledim ki(
ah canım benim :) biz acemiliği bitirdik ankaradaydı. şuan ben mersindeyim o edirnede bayaaaaa bi uzağız yani bizde. inşallah bayrama gelcek aşkım o zaman görüşcezilk zamanlar çok zor geçiyor ilk 1 ayım özellikle çok zor geçmişti ama şimdi zaman azaldıkça daha iyi hissediyorum kendimi. ilk gittiği ay iğne ipliğe dönmüştüm. bu önümğzdeki en büyük engel bence canım bunu atlatabilirsek çok büyük bi sınavı geçmiş olcaz diye düşünüyorum. hepimiz için geçerli bu
öyle umuruyorum canım..belki unutamıcam onu ama acısı geçecek en azından aklıma geldiği zaman gözlerim dolmayacak
iyi akşamlar kızlar ben geldimmm
öyle umuruyorum canım..belki unutamıcam onu ama acısı geçecek en azından aklıma geldiği zaman gözlerim dolmayacak
ah canım benim :) biz acemiliği bitirdik ankaradaydı. şuan ben mersindeyim o edirnede bayaaaaa bi uzağız yani bizde. inşallah bayrama gelcek aşkım o zaman görüşcezilk zamanlar çok zor geçiyor ilk 1 ayım özellikle çok zor geçmişti ama şimdi zaman azaldıkça daha iyi hissediyorum kendimi. ilk gittiği ay iğne ipliğe dönmüştüm. bu önümğzdeki en büyük engel bence canım bunu atlatabilirsek çok büyük bi sınavı geçmiş olcaz diye düşünüyorum. hepimiz için geçerli bu
Tecrubelerine güvenerek ve sana inanarak 1 ay sonra gunlerin daha kolay gececegine inanmak istiyorum gercektenevet hem daha ben okuyorum zaten,okurken gidip bitirip gelmesi onumuzdeki engellerin birini daha kaldırmıs olacak hayırlısıyla.OFF cidden uzakmış ya baya bi,ama az kalmış ne guzel inşallah su gibi geçer gider de kavusursunuz hemenceciik:)
Ankara mamakta mı acemilik yapmıştı canım?
hem unutcaksın hemde hiç acısı kalmicak garanti veriyorum sana
hoşgeldin şeker
kızlar bu arada bi havayolu firmasının yeni reklamını izlediniz mi? reklam olmasın diye isim vermiyorum ama istiklal marşı çalıyor farklı enstrümanlar eşliğinde. ayyy nasıl güzel olmuş tüylerim diken diken oldu
aaa az önce duydum ben ne güzel yapmışlar dedim ama dönüp bakmadım ne reklamı olduğunuyarının günlük planını yazıyodum da
hoşgeldin örtmenimmm
aa sen okurken gitmesi bence süper olmuş canım biz ikimiz aynı anda mezun olduk o yüzden ben şuan iş ararken aşkitom oralardaokul olsa eminim daha kolay geçerdi çünkü kafam hep dolu oluyordu şimdi hep evdeyim kendimi saçma sapan şeylere verdim. alese girmeye karar verdim, hikaye kitabından çeviri yapmaya filan başladım böyle böyle oyalanıyorum bi yandanda iş arıyorum işte aaah ah. inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz tatlım sonraaa burdan güzel haberler vermeceeee en güzeli o zamanlar olcak sanırım
kolay gelsin canıım
Aynen okulda zaman nasıl geciyor anlamıyorsun sonra eve gelince akrep yelkovan ite kaka gidiyor resmen deli oluyorum,hep uyusam o da olmuyor hayal kurup duruyorum,hep aklımda o var bunlar herkeste olan seyler galiba.Banyo yaparken bile arar da acamam diye hemen cıkıyorum iyive psikopata bagladımevde olmak daha kotu ya ama sen bulmuşsun caresini.Şafak kaç tam olarak canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?