347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu özlemin hasretin bekleyişin kısası uzunu yok o yüzden ayrım yapmamak gerek aslında:) Benim sevgilim şuan acemi birliğinde ve Burdur'da. Bense Trabzonn nerdeeeen nereye.Sen nerdesin çok mu uzaksınız Edirne'ye?

ah canım benim :) biz acemiliği bitirdik ankaradaydı. şuan ben mersindeyim o edirnede bayaaaaa bi uzağız yani bizde. inşallah bayrama gelcek aşkım o zaman görüşcez ilk zamanlar çok zor geçiyor ilk 1 ayım özellikle çok zor geçmişti ama şimdi zaman azaldıkça daha iyi hissediyorum kendimi. ilk gittiği ay iğne ipliğe dönmüştüm. bu önümğzdeki en büyük engel bence canım bunu atlatabilirsek çok büyük bi sınavı geçmiş olcaz diye düşünüyorum. hepimiz için geçerli bu

ah canım benim.. bu hazırlık evreleri her zaman zor ve can sıkıcıdır ama askerini görme imkanı bulacaksın istanbulda yeni bi dönem bekliyor seni çok güzel olcak

inşallah öyle olur canım ya. Valla akşam işten gelmeyi hemen yemek yapmaya başlamayı eşimin gelmesini sonra onunla televizyon falan seyredebileceğim o sakin hayatı o kadar özledim ki (

inşallah öyle olur canım ya. Valla akşam işten gelmeyi hemen yemek yapmaya başlamayı eşimin gelmesini sonra onunla televizyon falan seyredebileceğim o sakin hayatı o kadar özledim ki (

ah canııım eşin de nasıl özlemiştir. şimdi gelince bunları yapmak daha bi tatlı gelir

Tecrubelerine güvenerek ve sana inanarak 1 ay sonra gunlerin daha kolay gececegine inanmak istiyorum gercekten evet hem daha ben okuyorum zaten,okurken gidip bitirip gelmesi onumuzdeki engellerin birini daha kaldırmıs olacak hayırlısıyla.OFF cidden uzakmış ya baya bi,ama az kalmış ne guzel inşallah su gibi geçer gider de kavusursunuz hemenceciik:)

öyle umuruyorum canım..belki unutamıcam onu ama acısı geçecek en azından aklıma geldiği zaman gözlerim dolmayacak

hem unutcaksın hemde hiç acısı kalmicak garanti veriyorum sana

iyi akşamlar kızlar ben geldimmm

hoşgeldin şeker

kızlar bu arada bi havayolu firmasının yeni reklamını izlediniz mi? reklam olmasın diye isim vermiyorum ama istiklal marşı çalıyor farklı enstrümanlar eşliğinde. ayyy nasıl güzel olmuş tüylerim diken diken oldu

öyle umuruyorum canım..belki unutamıcam onu ama acısı geçecek en azından aklıma geldiği zaman gözlerim dolmayacak

Morvent selam başına geleni okudum üzüldüm. Bi zamanlarım aklıma geldi seninkiyle benzer bi hikayem vardı belki de daha kötü 1 sene asker bekledim 5 senemi verdim. Üstüne yaşadığım şehre geldi ev buldum eşyasını aldık işini buldum sonra o benim bulduğum işten kendi bulduğu bi kızla evlendi :)) İyi ki yapmış çünkü o benim prensim değilmiş

Ankara mamakta mı acemilik yapmıştı canım?

aa sen okurken gitmesi bence süper olmuş canım biz ikimiz aynı anda mezun olduk o yüzden ben şuan iş ararken aşkitom oralarda okul olsa eminim daha kolay geçerdi çünkü kafam hep dolu oluyordu şimdi hep evdeyim kendimi saçma sapan şeylere verdim. alese girmeye karar verdim, hikaye kitabından çeviri yapmaya filan başladım böyle böyle oyalanıyorum bi yandanda iş arıyorum işte aaah ah. inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz tatlım sonraaa burdan güzel haberler vermeceeee en güzeli o zamanlar olcak sanırım

aaa az önce duydum ben ne güzel yapmışlar dedim ama dönüp bakmadım ne reklamı olduğunu yarının günlük planını yazıyodum da

Aynen okulda zaman nasıl geciyor anlamıyorsun sonra eve gelince akrep yelkovan ite kaka gidiyor resmen deli oluyorum,hep uyusam o da olmuyor hayal kurup duruyorum,hep aklımda o var bunlar herkeste olan seyler galiba.Banyo yaparken bile arar da acamam diye hemen cıkıyorum iyive psikopata bagladım evde olmak daha kotu ya ama sen bulmuşsun caresini.Şafak kaç tam olarak canım?

kolay gelsin canıım

sağol canım benim bi yandan da harıl harıl çizgi film indirmeye çalışıyorum son 15dk baya işe yarıyo okulda, onlar izlerken biz ayakkabılarını falan değiştiriyoruz çantalarını takıyoruz sırtlarına büyük rahatlık

ayyy emin ole hepimiz öyleyiz ben telefonu yanıma alıyorum banyo yaparkende o anda ararsa çıkıp konuşuyorum henüz 1 defa başıma geldi şafak 107 canım inşallah seninde bugünlerini görcez beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…