sağol canım benim bi yandan da harıl harıl çizgi film indirmeye çalışıyorum son 15dk baya işe yarıyo okulda, onlar izlerken biz ayakkabılarını falan değiştiriyoruz çantalarını takıyoruz sırtlarınabüyük rahatlık
hoşbulduk örtmenimmm :) nasıl geçiyo çocuklarınla günler
ayyy ne güzel yaaaa... ben geçen sene tegvde gönüllü öğretmenlik yaptım çocukları çok seviyorum çünkü. ve o kadar güzeldiki öğretmenlik çok ama çoook zormuş onu anladım ama o küçücük çocuklardan o kadar çok şey öğrendimki. nasıl özlüyorum hepsini. çok güzel bi meslek seçmişsin kendine canım benim keşke bende öğretmen olsaymışım o kadar çok isterdimki... sen anaokulu öğretmeni miydin?
Durr oğlumm sus çocumm yapma kızımmdiyerekk bıtırıyoruz gunlerıı:))
Senın nasıl geçiyor bebeciklerınle??
Durr oğlumm sus çocumm yapma kızımmdiyerekk bıtırıyoruz gunlerıı:))
Senın nasıl geçiyor bebeciklerınle??
evet tatlım anaokulu öğretmeniyim ben 4 yaş gurubyla çalışıyorum anlatılmaz yaşanır
Morvent selam başına geleni okudum üzüldüm. Bi zamanlarım aklıma geldi seninkiyle benzer bi hikayem vardı belki de daha kötü 1 sene asker bekledim 5 senemi verdim. Üstüne yaşadığım şehre geldi ev buldum eşyasını aldık işini buldum sonra o benim bulduğum işten kendi bulduğu bi kızla evlendi :)) İyi ki yapmış çünkü o benim prensim değilmiş
ah canııım eşin de nasıl özlemiştir. şimdi gelince bunları yapmak daha bi tatlı gelir
ayyyy ne haysiyetsizler varmış ayyyy canım canım iyikide kurtulmuşsun gözlerim böyle olduforumda çok bilinen biri var elmayra evli ve aynı buna benzer bişi yaşadı konuda budur beni yıpratttı onun konusu seninkinide söledin yaaa salak gibi kurarım 5 yıllık ilişkim var 19 yaşından beri beraberiz herşeyi beraber yapmaya çalışıp fedakarlık ediyoruz büyük ihtimal benim bulduğum bir işe yerleşcek alllahımmmmm kuruyorum işteee ben neden böleyimmmm offfff
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetin-affi-olmazmis.html
çağlammmm ama varyaaa helal olsunnn toparlaman zor olmuştur ama prensini bulman pahabiçilemez büyük acılardan sonra mutluluğu hakeden bulan insanlara saygım sonsuz umutsuz olmucaksın
gizcim hiç kurma. ben sadece kötüsüne denk geldim diyelim. Kolay zamanlar atlatmadım tabi. Hazmedemediğim çok zamanlar oldu işte düşün benim bulduğum ev benim bulduğum iş benim aldığım eşyalar ve başka biri. Ayrıldıktan sonra 3-4 ay kimseyle görüşmedim kapandım kurdum durdum. Sonra bi gün dayanamadım gittim evine daha o zaman biri oldğuunu anlıyodum ama kesin bilmiyodum. Sonra konuşmaya başladık gözüm döndü ve uçan bir cisim sonrası kafası yarıldı. :)) Sonra oh be dedim. :) Hiç bi zaman kimsenin yanında ağlamadım hep güldüm gezdim tozdum. Hatta bana diyolardı ki arkadaşlarım "ne kadar rahatsın" ben de içimden diyodum ki "rahatlığım rahatsızlığımdan"
Allah hepsini korusun ya içim çok sıkıldı. Allah bu hükümetinde pislik amerikanında belasını versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?