347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy ne güzel yaaaa... ben geçen sene tegvde gönüllü öğretmenlik yaptım çocukları çok seviyorum çünkü. ve o kadar güzeldiki öğretmenlik çok ama çoook zormuş onu anladım ama o küçücük çocuklardan o kadar çok şey öğrendimki. nasıl özlüyorum hepsini. çok güzel bi meslek seçmişsin kendine canım benim keşke bende öğretmen olsaymışım o kadar çok isterdimki... sen anaokulu öğretmeni miydin?

evet tatlım anaokulu öğretmeniyim ben 4 yaş gurubyla çalışıyorum anlatılmaz yaşanır

Durr oğlumm sus çocumm yapma kızımm diyerekk bıtırıyoruz gunlerıı:))
Senın nasıl geçiyor bebeciklerınle??

hahaha evet evet benimki de tıpkısının aynısıııı
dur oğlum, ittirme arkadaşını, oyuncakları paylaşıyoruz, arkadaşlarımızın elinden çekmiyoruz oyuncakları, kısık sesle konuşuyoruz, okulun içinde koşmuyoruzzz, kızım arkadaşını niye cimcikledinn??, özür dile hemen arkadaşından, o sana vurdu diye seninde mi ona vurman gerekiyo?? , hadi bakalım kapının önünde tren oluyoruzzz ayy tüm gün böyle geçiyo iştee

Durr oğlumm sus çocumm yapma kızımm diyerekk bıtırıyoruz gunlerıı:))
Senın nasıl geçiyor bebeciklerınle??

hahaha evet evet benimki de tıpkısının aynısıııı
dur oğlum, ittirme arkadaşını, oyuncakları paylaşıyoruz, arkadaşlarımızın elinden çekmiyoruz oyuncakları, kısık sesle konuşuyoruz, okulun içinde koşmuyoruzzz, kızım arkadaşını niye cimcikledinn??, özür dile hemen arkadaşından, o sana vurdu diye seninde mi ona vurman gerekiyo?? , hadi bakalım kapının önünde tren oluyoruzzz ayy tüm gün böyle geçiyo iştee

[video=youtube;K2vO_ky8dVA]http://www.youtube.com/watch?v=K2vO_ky8dVA[/video]

bu aralar bu şarkıya takmış durumdalar, benimde çok hoşuma gidiyo ilkokuldayken bizde söylerdik çookk bütün gün söylüyoruz sınıfta

ayyyy ne haysiyetsizler varmış ayyyy canım canım iyikide kurtulmuşsun gözlerim böyle oldu forumda çok bilinen biri var elmayra evli ve aynı buna benzer bişi yaşadı konuda budur beni yıpratttı onun konusu seninkinide söledin yaaa salak gibi kurarım 5 yıllık ilişkim var 19 yaşından beri beraberiz herşeyi beraber yapmaya çalışıp fedakarlık ediyoruz büyük ihtimal benim bulduğum bir işe yerleşcek alllahımmmmm kuruyorum işteee ben neden böleyimmmm offfff

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetin-affi-olmazmis.html

çağlammmm ama varyaaa helal olsunnn toparlaman zor olmuştur ama prensini bulman pahabiçilemez büyük acılardan sonra mutluluğu hakeden bulan insanlara saygım sonsuz umutsuz olmucaksın

gizcim hiç kurma. ben sadece kötüsüne denk geldim diyelim. Kolay zamanlar atlatmadım tabi. Hazmedemediğim çok zamanlar oldu işte düşün benim bulduğum ev benim bulduğum iş benim aldığım eşyalar ve başka biri. Ayrıldıktan sonra 3-4 ay kimseyle görüşmedim kapandım kurdum durdum. Sonra bi gün dayanamadım gittim evine daha o zaman biri oldğuunu anlıyodum ama kesin bilmiyodum. Sonra konuşmaya başladık gözüm döndü ve uçan bir cisim sonrası kafası yarıldı. :)) Sonra oh be dedim. :) Hiç bi zaman kimsenin yanında ağlamadım hep güldüm gezdim tozdum. Hatta bana diyolardı ki arkadaşlarım "ne kadar rahatsın" ben de içimden diyodum ki "rahatlığım rahatsızlığımdan"

kızlar bu haberler ne ya izliyor musunuz? allahım sen koru askerlerimizi bu ne ya bu ne?! ne savaşı noluyo ya ağlicam şimdi

evet maalesef türkiye suriyeye misillime yaptı diye ben tvlerde pek göremedim ama birçok gazetenin sitesinde yayınlandı,
yemin ediyorum rezillik, kardeşi kardeşi vurduruyorlar,
kendi pis emellerine bizim masum insanlarımızı askerlerimizzi alet ediyorlar,
allah hepsine aynı acıyı yaşatsın umuyorum sadece misillemedir,
devamı gelmez, bunun geridönüşümü çok kötü olucak,
başından kalkamıcak hareketlerde bulunuyor bu adamlar,
doğmamış çocuğuma acıyorum,
allah belanızı versin
askerlerimizi de korusun

iyi akşamlar kızlarr, nasılsınız?
bugün keyifler pek yerinde değil sanırım hepimizin
morvent canım gerçekten çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum malesef çok zor bi durum. 5 yıl dile kolay. hakkınızda hayırlısı olsun.

canım allah yüzüne gülmüş evet kötü düşünmeyelim

kızlar haberler ne böyle ne suriye tezkeresi allajhım askerlermizi koruuu yarabbim ortalığa ne oluyor böyle bu nasıl bir iş ne olcak şimdiii :18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar netten haberleri gördüm içim resmen daraldı koştum geldim hemen buraya içim o kadar sıkılıyorki şuan (( allah askerlerimizi korusun

Allah hepsini korusun ya içim çok sıkıldı. Allah bu hükümetinde pislik amerikanında belasını versin inş.

tripli bende hürriyete bakıyorum off bizimi buldu bu savaş allahım içim daraldı nasıl geçicek bu günler ne olcak şimdi yeter ama yaaaaaa offf çok kötüyümmm ben çok kötüyüm

uyumam lazım nasıl uyku gircekse gözüme

Allah hepsini korusun ya içim çok sıkıldı. Allah bu hükümetinde pislik amerikanında belasını versin inş.

keşke belllarını versede defolup gitsinler

ahhh allahım şunların cezalarını ver herkes ektiğini biçti şu dünyada yarabbim şunlar allah diyor yaaa o dedikleri bile inandırıcı değil lütfen ver cezalarını

deliricemmm yaaa hergün şehit verdik resmen mahfettiler bizi benim aşkım eline silah almadı yaaa napcaklar etten duvarmı örcekler sınıra ayyy dayanmıyorumm ölürüm bennnn ölürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…