347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar netten haberleri gördüm içim resmen daraldı koştum geldim hemen buraya içim o kadar sıkılıyorki şuan (( allah askerlerimizi korusun

aminn ben öyle büyük birşey olucağını düşünmüyorum galeyana gelenler var bi arkadaşım facete savaş başladı falan yazmışta
30 yıldır bıçak kemiğe dayandu deyip bir kandile giremediler binlerce şehit verdik,
birazcık düşünürsek bu saldırnın neden olduğunu anlayabiliriz,
allah masumları korusun başka hiçbirşey demiyorum,
benim artık içim yanıyor, konuşamadığım sevgilime,
evlerinden uzak askerlere acıyorum,
kendime geleceğime acıyorum, bela okumakta istemiyorum ama er ya da geç, bu devran böyle gitmicek,
çok az kaldı, hepsi inicek, ama bu pislikler nasıl temizlenir ?
olanlar oldukça düşündürücü moral bozucu

Bende sürekli aynı şeyi söylüyorum bizi mi buldu bizi mi buldu tekrarlayıp duruyorum ama gerçekten bu dönem herşey bizi buldu. Allahım daha beterlerinden saklasın. Allahım hepsini korusun. Bu akp hükümetininde, pislik amerikanında tez zamanda versin belasını. Yaptıkları ellerine ayaklarına dolansın inş. Masum askerlerimizin canına kıyan, annenleri oğullarından, sevenleri birbirinden ayıran onlar değilmi ki allah tez zamanda sorsun hesabını, onlarında yaksın canlarını.

Bugün nöbeti var allahım ne olur sen bize acı, sen koru hepsini.

amin kızlar uyku filan kalmadı bende hem askerimi düşünüyorum hem annesini düşünüyorum oda çok üzülüyor canım benim allah hepimize sabır versin sağ salim gelsinler artık allahım nolur bu ülkede yaşamak istemiyorum artık nefret ediyorum. bu savaş başlarsa da tarihin görebileceği en komik savaş olur.kim ne için başlatıyor bu savaşı? gerçekten çok komik!

ahh canımm şimdi bende anneme aynı şeyi söyledim. herşey durdu bizim askerlik zamannda olmaya başladı die.
Allahım hepsini korusun inşallah

piyonlar öne sürüldü. oyun başladı. şah ve matı kim yaparsa kazanır.

Bunlar misillemeye cevap vermese bile ülkemdeki terör olaylarının artmasından korkuyorum.

Benim dün gördüğüm askerler sınıramı gidiyordu acaba? Off off dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.

tezkere yarın tbmm de oylamaya sunulcakmış allahım nasıl günler geçiriyoruz nasıl bir ülke olduk biz

Bende eşyalarımı toparladım sevgilime götürmem gereken şeyleri de aldım içlerine minik minik notlar yazdım. her birini farklı bi zamanda fark edecek

belirsizlikler. saçma sapan işler. neler oluyor neler dönüyor kafamın almaması. bu gidişatın sonunu görememek.
sadece kendimi mi kocamı mı düşünüyorum sorusuyla karışan kafam. ve bu ihtimalin verdiği vicdan azabı.
ve yine uykum yok.

Yarın askerlerimizle konuşurken korktuğumuzu ve üzüldüğümüzü belli etmeyelim onların teselli etmeye değil morele ihtiyacı var.

Yarın askerlerimizle konuşurken korktuğumuzu ve üzüldüğümüzü belli etmeyelim onların teselli etmeye değil morele ihtiyacı var.

şiştik şiştik iyice belli etmemeye etmemeye zaten.
ama bugn işle ilgili bişeye cnm skknken de eşim dedi. ben burada çok iyi deilim. senin güçlü durmana ihtiyacm var.
ama benim bunu ypabilecek gücüm var mı bilemiyorum.
şu an hiç hissedemiyorum bu gücü...belki yrn daha iyi olur herşey. belkiii

aynen canımm
benmkide hiçbirşey anlatmıyo ki sadece rahatım iyi merak etme diyo. bugünde sadece 1 kez konştuk.
yorulduğumu hissediyorum

Evlenmeden önce başın her sıkıştığında yanında güven duyduğun baban olduğunu biliyorsun ne olursa olsun onun seni ayağa kaldırmak için herşeyi yapacağını biliyorsun. Evlendikten sonra babanın yerini biraz eşin alıyor, şu an başımız sıkıştığında eşlerimizin birşey yapamayacak olmalarını bilmek zaten yıkım oluyor.

Son düzenleme:
içim sıkkın, kaç gündür yazmıyorum, hepimiz şizofren olcaz
hergün moraller bozuk hep bir kötü haber, kim ne yapıyor,ne yaptırıyor aslında herşey belli ama
olaylar çok acı, bu kirli oyundan nasıl kurtulucaz, ne bela bir dönemmiş, geçermi şu 100 küsür gün?
sevgilim adanada, gitmeden geyik yapıyorduk adanadan suriyeye geçicez haha diye gülüyorduk bilmeden,
ben ne diyim aradığında ne konuşalım, bu nasıl bir moral bozukluğu,
neyse yatmaya gidiyim, vakit geçmiyor yoksa

morventtt ( canım olaya bak ya.peki senin bunları bildiğini o biliyo mu ? 5 yıllık ilişkim demişsin ne diye böyle bişey yaptı ki..bi dinle derim.herşeyde var bir hayır,hayır bunun neresinde deme sakın.mutlaka bir yerinde...sadece şu an göremiyoruz hepsi bu...

çok moda bu ara herkes bir ömür şarkılarını paylaşıyor,
ama bunun nakaratını dinleyince içimden neler kopuyor,
yarın sevgilime telefon yollicem istediği bikaç bişey var alese hazırlanıyor kitap falan koycam
telin içinede koydum bu şarkıyıııı
sizde ddinleyin istedimmmmm

alırlaaaarrr seni bendennnn
vururlaaaaarrrr yüreğimdeeeeeen
bilmessiiiiiiin sensizliğiiiiiiiiiiiin
bana neler neleeeeeeeer çektirdiğiniiiiiiiiiiiiiiiiii

[video=youtube;E2w3rEVL3C0]http://www.youtube.com/watch?v=E2w3rEVL3C0[/video]

bu arada şafağım 104

Kızlar günaydın, kötü bi gecenin sabahı..
Allah hepimize sabır versin güç versin ve askerlerimizi bize sağ salim kavuşturması nasip etsin.

ŞAFAK:104..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…