Kızlar netten haberleri gördüm içim resmen daraldı koştum geldim hemen buraya içim o kadar sıkılıyorki şuan(( allah askerlerimizi korusun
tripli bende hürriyete bakıyorum off bizimi buldu bu savaş allahım içim daraldı nasıl geçicek bu günler ne olcak şimdi yeter ama yaaaaaa offf çok kötüyümmm ben çok kötüyüm
uyumam lazım nasıl uyku gircekse gözüme
Bende sürekli aynı şeyi söylüyorum bizi mi buldu bizi mi buldu tekrarlayıp duruyorum ama gerçekten bu dönem herşey bizi buldu.Allahım daha beterlerinden saklasın. Allahım hepsini korusun. Bu akp hükümetininde, pislik amerikanında tez zamanda versin belasını. Yaptıkları ellerine ayaklarına dolansın inş. Masum askerlerimizin canına kıyan, annenleri oğullarından, sevenleri birbirinden ayıran onlar değilmi ki allah tez zamanda sorsun hesabını, onlarında yaksın canlarını.
Bugün nöbeti var allahım ne olur sen bize acı, sen koru hepsini.
Yarın askerlerimizle konuşurken korktuğumuzu ve üzüldüğümüzü belli etmeyelim onların teselli etmeye değil morele ihtiyacı var.
Yarın askerlerimizle konuşurken korktuğumuzu ve üzüldüğümüzü belli etmeyelim onların teselli etmeye değil morele ihtiyacı var.
şiştik şiştik iyice belli etmemeye etmemeye zaten.
ama bugn işle ilgili bişeye cnm skknken de eşim dedi. ben burada çok iyi deilim. senin güçlü durmana ihtiyacm var.
ama benim bunu ypabilecek gücüm var mı bilemiyorum.
şu an hiç hissedemiyorum bu gücü...belki yrn daha iyi olur herşey. belkiii
çok özledim çok çok çok
10 gün oldu bugünaramız iyi değildi zaten sonra önceki hafta işte bi kızın facede resimlerini falan beğenmiş telin niye kapalı falan yazmış kıza oda niye demiş kızda kırdım demiş falan.. o gün beni hiç aramadı msj attım cvp atmadı sonra teli kapandı operasyona gitti büyük ihtimalle dün açıldı teli aramadı yine teyzesi aradı gelmiş operasyondaymış diye iyi dedim bende.. o benden ayrılmış bile çoktan anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?