nasıl geçicek şimdi bu 104 gün nasıl olcak bitcek herşey sevgilimin dışardan hiç haberi yok ona sölemelimiyim bilmiyorum bile napcamı şaşırdım
Ben söylemeyi düşünmüyorum..
zaten son bi kaç gündür sesi hep moralsiz.
çok bunaldım çok sıkıldım günler geçmiyo diyo sürekli.
Sanırım ortalara yaklaştıkça şafak sıkıştırmaya başladı
bide söleyip iyice bozmak istemiyorum moralini.
Sürekli tersliyo benii telefonda 2 gündür.
Özür diliyo sonra bidaha tersliyo bidaha özür diliyo.
Banada yazık ama ya
günaydın kızlar bende az önce netten aldım otobüs biletimi cuma gecesi gidiyorum, cmt sabah aşkımın yanındayım kısmetse.. hepimizin bol bol güce ihtiyacı var bu aralar, morallerinizi bozmayın kader ne yazdıysa onu görcez ...
kızlar günaydın uzun zamandır yazmıyodum dün acil ankaraya gelmek zorunda kaldım eşim apadist ameliyatı oldu dün gördüm çok şükür haberleri yeni gördüm ne oluyo bu ülkeye anlamıyorum daha kaç insan hayatı bitecek kaç can yanacak anlamıyorum sadece can yakanların canı yansın başka bişi diyemiyorum
canım çok geçmiş olsun eşine bende cumartesi ankaraya gidiyorum bilmiyorum ne olcaz ülkece şaşkınız sinirlerim çok bozuk
Bizimkinin görevi yine değişmiş akşam 18:00'den sabah 06:00'ya kadar araç kontrol edeceklermiş bomba var mı yok mu diye varsa müdahale edeceklermiş. Gerçekten kısa dönem olduğu unutuldu bizimkinin. Artık hiç bir şey söyleyemiyorum. Kelimeler bitti bende. Askerlik bize hiç gülmedi. Git gide daha kötüye gidiyor.
Bomba varsa benim bildiğim uzman kişiler görevlendirilir bomba imha ekibi falan bizimkisi ne anlar bombadan patlayıcıdan ya yeter artık bende güç falan kalmadı. Annesi babası koğuş nöbeti tutuyor sanıyor keşke öyle olsa. Ben içime ata ata eriyip bitiyorum her geçen gün. Ona bir şey olcak diye aklım gidiyor. Dayanamıyorum artık şuan askerliğin zorluğunu hissediyorum işte en derinden. Zaten nöbetçi askerkende gece nöbetinde çelik yelek, kafasında 2 kilo ağırlıkla nöbet tutuyordu şimdi 12 saat. O dayanırda ben burda dayanabilir miyim bilmiyorum.
canım araç kontrolden bir önceki aşama var benim bildiğim kadarıyla yada benmki bana hiç bişi analtmamaya yemin ettti sanırım sadece gece bir kez belki geri dönemem ortalık kötü kapıya bomba atabilirler bu kadar kötü buralar dedi haklı ama akramsar olmamalıyız
kapıda benim bildiğim çelik yelekliler duruyor onlar aramayı yapıyor daha sonra araç kontrole geçiyor tamda detay bilmiyorum ben ama benimki araç kontrolden önceki aşama tehlikeli demişti bana
offf saçma salak şeyler bıktım yeminlee bıktımmm yaaaa
Ben mesaj atmıştım müsait olunca ara beni mutlaka diye. Aradı anlattı tabi ben kendime hakim olamadım çok ağladım.O da aşkım üzülme lütfen yapma ağlama ben sana anlatmazsam kime anlatacağım bunları dedi bende taşıyamıyorum artık sana bir şey olcak diye aklım çıkıyor, duymak bilmek istemiyorum dedim. Biliyorum iyi yapmıyorum ama benim dayancak gücüm kalmadı. 2 nöbetçi asker bir de bizimkisi olacakmış. Bizimkisi tek bakacakmış araçlara. Bugün ilk kez akşam 18:00 sabah 06:00 12 saat nöbet tutacak. Pzts günü de komutanı karşılamakla görevliymiş 10 uzun boylu asker. Yni gelecek 06:00'da yatacak komutan kaçta gelecekse kalkacak bir e onu karşılıcak sonra gene yatacak. 1 ay sonra sabah 06:00 akşam 18:00 tutacakmış. Tabi o zamana kadar yine değişir inşalah görevi bu sefer allah yüzümüze güler ama benim hiç umudum yok artık. Şimdi yine mesaj attı üzülme aşkım diye ama dayanamıyorum. Çarşaflar çok pismiş şimdi english home'a gidip açık mavi çarşafla, 2 yastık kılıfı alcam ona göndercem hemen.
Ben mesaj atmıştım müsait olunca ara beni mutlaka diye. Aradı anlattı tabi ben kendime hakim olamadım çok ağladım.O da aşkım üzülme lütfen yapma ağlama ben sana anlatmazsam kime anlatacağım bunları dedi bende taşıyamıyorum artık sana bir şey olcak diye aklım çıkıyor, duymak bilmek istemiyorum dedim. Biliyorum iyi yapmıyorum ama benim dayancak gücüm kalmadı. 2 nöbetçi asker bir de bizimkisi olacakmış. Bizimkisi tek bakacakmış araçlara. Bugün ilk kez akşam 18:00 sabah 06:00 12 saat nöbet tutacak. Pzts günleri de komutanı karşılamakla görevliymiş 10 uzun boylu asker. Yani gelecek 06:00'da yatacak komutan kaçta gelecekse kalkacak bir de onu karşılıcak sonra gene yatacak. 1 ay sonra sabah 06:00 akşam 18:00 tutacakmış. Tabi o zamana kadar yine değişir inşalah görevi bu sefer allah yüzümüze güler ama benim hiç umudum yok artık. Şimdi yine mesaj attı üzülme aşkım diye ama dayanamıyorum. Çarşaflar çok pismiş şimdi english home'a gidip açık mavi çarşafla, 2 yastık kılıfı alcam ona göndercem hemen.
Tripli bu nasıl iş gerçekten ben de anlamadım. Çok üzüldüm nişanlının durumuna. Millet kısa dönem olunca çatır çatır ya yazıcı oluyor ve evrakçı ya posta falan filan o da olmazsa öyle ortalıkta geziyor. Mesleği ne nişanlının? Bi de ilçede falan değil dimi? Büyük bi yerde böyle bi görev vermeleri gerçekten çok ilginç ve üzücü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?