347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yawrum atış taliminde hedefi vurmamaya çalışsın madem böyle düşünüyorsa belki daha iyi olur

kızlarrrr selam :)
uzun bir süredir yazamadım ama arada sizin yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım.

suriye ile olan olaylar çok can sıkıcı hele bir de asker beklerden çok moral bozucu. tek dileğim hepsinin sağsalim dönmesi.
moralimizi bozmayalım iki basamaklı sayılara çoook az kaldı sonra plakalar falan hızlı geçicek inşallah.
benim askerim sürekli nöbette günde 8 saat dikiliyo zavallım görev alamadı diye çok üzüldü sizinkilerden naber herkesin moraller nasıl?

Selam Can'lar, yine keyifsiziz, noluyor bizlere böyle, ne zor bir imtihandan geçiyoruz. Askerim Suriyeye yakın yerde, Nusaybinde. 2 gün önce görevini öğrendiğimde sevinmiştim masa başında şükür diye. Güvenlik kameralarını izliyormuş, komutanla aynı odadalarmış. Şimdi durumun belirsizliği üzüyor beni. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Dün Sevdiğime kargo yolladım, ptt bir aksilik çıkarmaz inşallah. Rabbim tüm Askerlerimizi korusun. Sağlıkla bitirip gelmelerini nasip etsin.

Bizde kendimizi bırakmayalım, Askerlerimize destek olalım, onların yanında olduğumuzu daha çok hissettirelim. Ve "Olumlu" düşünelim.

yawrum atış taliminde hedefi vurmamaya çalışsın madem böyle düşünüyorsa belki daha iyi olur

Canım geçti o dönem acemilikteydi o eğitim zamanıydı. Salağa yat vurma demi kafasını geriye çevirip sadece at dediği için bakmadan atan arkadaşları vardı ama yok bizim ki neyi ispat edecekse tam hedeften vuruyordu o zamanlar. Aşkım adamın tam beyninden vurdum alnının ortasından vurdum tam kalbinden vurdum şöyle vurdum böyle vurdum al işte. Bazen beceriksiz olmak becerikli olmaktan çok daha iyidir özellikle askerde herkes söyledi salağa yatacaksın diye bizimki vatanına ihanet edemezmiş. Çok dürüstüz çok.

Gittim öğle tatilimde bir açık mavi çarşaf 2 tanede yastık kılıfı aldım. İndirim var bir de şuan mesaj atmışlar dün cep telefonuma, çeyizlik bir şeyler bakıyım diyodum neye kısmet oldu.

bide bu durum var değilmi ne geçti acaba eline..hangi vatana ihanet elimizde vatan mı kaldıki..kıız seninki en azından hedef vuruyomuş benimki gecenin 4ünde uyandırıyodu beni hayatım kalk diye noldu diyodum üç tane leş aldım beş tane leş aldım diye nasıl mutlu oluyodu bi görseen :)

Selam kızlar haberlerde izledim suriye tezkeresi geçmiş ve canım çok sıkkın benim askerim urfada görevli ve delirmek üzereyim bu savaş nerden çıktı şimdi onlarca şehitlerimiz oldu meclisi bile toplamadılar akçakalede 5 kişi öldü diye bir günde savaş tezkeresi çıkardılar nasıl bir kader bu böyle ve benim askerimde urfada.

aynen ya! 3-5 mehmet öldü diye meclisi toplayamayız demişlerdi! şimdi birileriyle iş birliği yapıp tezkereyi çıkardılar! kahraman oldular güya! hey allahım yarabbim ya sen askerlerimzi koru

karışıklık türkiyeye sıçrasın diye elinden geleni yaptı suriye ve iş birlikçileri bizde tufaya düştük işte

aynen ya! 3-5 mehmet öldü diye meclisi toplayamayız demişlerdi! şimdi birileriyle iş birliği yapıp tezkereyi çıkardılar! Kahraman oldular güya! Hey allahım yarabbim ya sen askerlerimzi koru

tezkereye oy verenlerin kendileri ve çocukları gitsin o zaman savaşa bu ne ya biz gün sayıyoruz şu lanet askerlik bitsin diye olanlara bak kaldırramıyorum ben artık bunları bu aptal yerine konulmaları

tezkereye oy verenlerin kendileri ve çocukları gitsin o zaman savaşa bu ne ya biz gün sayıyoruz şu lanet askerlik bitsin diye olanlara bak kaldırramıyorum ben artık bunları bu aptal yerine konulmaları

olur mu canıım bak aaa onların evlatları evlat bizimkiler ölsede olur ne olacak.. sırf kendi çocukları askerlik yapmasın diye çıkarmadılar mı bedelliyi zaten

Hala o hapis gibi yerde! Hala ! 2haftayi dondu.İNsanliktan ciktik burada diyor.ne psikolojisi yerinde ne bisey..25 kisi kalmislar.Allahim bir an once sag saglim guvenle ilcesinesi gondermeyi nasip et.İnsallah rahat edebilecegi bir bolumde gorev versinler..gidecegi ilce bikac sene oncesinin olayli ilcesi..Allah korusun.

Allahım hayırlısıyla gitmelerini nasip etsin inş canm bol bol dua et psikolojisi bozulmuştur hiç kolay değil halleri, dualarınla Allahm onu ayakta tuttsun inş

bu ne ya bu neee.. 102 gun gecer mi boyle..
of cildiricam snrm.
tripli kuzum cok uzuldum cok
insallah bi an once yine dgisir gorev yeri
savas olmasin olmasin nolur nolur Allah im

bu ne yaa telefonda bile düzgün konuşamıyoruz
bişey sorma hepimiz dinleniyo olabiliriz dedi. kızlar sizde çok dikkatli olun. cep telefonları bile dinleniyomuş galiba
bide soru soruyorum diye azar işittim iyimi. merak falan etmicem bundan sonra

Soru sorma azarlarını atlattım bugün ayrı bi azar işittim bende =( bu hafta hep akşam 6dan sonra aradı diye öğlen duşa girdim arar diye telefonumun birini yanıma aldım diğer telefonumu da (2telefon kullkanıyorum) sarja taktım. sarjda ki her zaman aradığı telefondu bende olurda arar ulaşamazsa diğerini arar diye rahat rahat girdim duşa. Onunda oğlen arayası tuttu bugün ayyy bi güzel fırça attı on kere aradım diğerini nerdesin sen diye!!! sarjım yoktu demeye kalmadı gece napıyonda sarjını doldurmuyon bu saatte sarj mı dolar diye bide ona kızdı... Tavırlı tavırlı konuştu bi daha ki aramamda inşallah o telefon 2 kez çalar o zaman görüşürz dedi kapattı
offff ya diğerinden ulaşmasına ragmen yine de kızdıı suçum ne benim şimdi :44:

asker psikolojiside bir yere kadar artık. neye kızacaklarını şaşırdılar iyice.
dün sadece 5 dk konştuk koca gün.
bişey anlatmıyo bende soruyorum. ne saçma sorular soruyon diyo bu seferde. ben sormadan anlat o zaman çok kızdım

bizde konuştuk bugün aşkım savaş mı çıkıyor gerçekten dedi burda öyle konuşuluyor dedi yok aşkım filan dedim geçiştirdim. öyle bi durumda askerliğimiz de uzuyor sanırım dedi kızlar allah korusun allahım çıldırcam nasıl bitcek bu 100 küsür gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…