347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

al birini vur ötekine lafı burdan çıkıyor galiba aynısının tıpkısı

kızlar metanetli olmalıyız evet böyle bi durum var ama bunu askerlerimize en az şeklyle yansıtmalıyız onlar bizden tedirgin emin olun ki... şimdi askerimle konuştum durumdan bahsettim ustalıkta ki askerler için çok endişelndi kendi hala acemilikte olduğu için kendi için endişelenmese de diğerlerine o kadar üzüldü ki... Bende teselli etmeye çalıştım çok zor bişe Allahım korusun tüm Askerlerimizi

canımm aynı şeyleri hissediyoruzzz. Urfa ne güzel sorunsuz da bir yerdi. Bize denk geldi böyle bir durum Allahım inşallah karşılık vermezler olmasın savaş falan kafayı yiyeceğim. Seninki Siverekte değilmi. Allahtan akçakaleye düşmediler. Allahım korusun hepsini

Bizdede tam tersi o anlatmak istiyor ben bilmek istemiyorum anlatma diye kızıyorum. Ne olur ne olmaz. Cep telefonları da dinleniyor olabilir aşkım diyorum. Hiç banamısın demiyor.

Şuan nöbeti başlayalı 1 saat oldu daha sabah 06:00'ya kadar 11 saati var allahım sen güç kuvvet sabır sağlık sıhhat ver askerime.

Bizdede tam tersi o anlatmak istiyor ben bilmek istemiyorum anlatma diye kızıyorum. Ne olur ne olmaz. Cep telefonları da dinleniyor olabilir aşkım diyorum. Hiç banamısın demiyor.

bende neler oluyor bilmek istiyorum, o anlatmıyo
geçen akşam bi arkadaşı aradı beni sesi kötü geliyodu sen ona destek ol falan diye
bana bişey anlatmazsa terslerse ben nasıl destek olucam ona bilmiyorum

hiç kavga etmeyen tartışmayan ben tartıştık sabah sebebide kahrolası savaş

ben benmkine daha daha nasılsın dedim oda aşkım aynıyız haa suriyeden haberim var söliceksen eğer bende çok sevgili devlet büyüklerimiz herşeyi mahfediyor ben o lafı söledim yaaa bana senin annen babana allah korusun bişi olsa savaş istemezmisin dedim ne savaşı tabikide istemem amerikanının oyununa biz gidicez senin psikolojin iyi değil dedim şuna bak savaşa evet mi diycem ölürümde demem bana bişi olsada savaşa gerek yok onlar bizi savaşa alet ediyolar dedim

didiştik durduk kaç kere demiş devlet meselerinde biz tartışamıyormuşuzz bende aynı yerden bakmıyoruz hayata özür dilerim üstüne geldim dahada konuşmucam dedim oda özür diledi kapadık

öğlende cevahirdeyken aradı bak giz cidden kızıyorum kızıyorum sana seni seviyorum diyorum tam odunca davrnıyorsun ne kindarsın sabahki mesele bitti artık konuşmayalım yansıtma bana dedi

bende farkına vardım veeee 4 te aradığında sabah yedik birimizi bidaha yapmayalım yapalımda sen geldikten sonra yapalım dedim

oda senden bende uzatmadık yoksa üzülürdük aferin bize dedi

yahuuu o değilde suriye beni mahfettti yıprattı ben bu çocuğa hiç kızmadım ki gittiğinden beri ben bile benim gibi gamsız hatun böle çığrından çıkıyorsa durum vahimmm

alllahım güç ver delircem

Yavrumun morali daha beter çökmüş
Helıkopter almamıs bızımkıyle bı kısıyı daha.Koskoca kısa donem grubundan sadece 2sı kaldı o lanet yerde.
Konusmak ıstemıyor.Psıkolojım yerle bir,deliricem diyor.Tanıdıgımdan beri hiç böyle sözler duymadım ondan.Her zaman dirayetli,zorluklara karsı dayanıklıdır.Canı tatlı değildir hiç.Sevgilimi bile ne hale çevirdi bu askerlik.
Safak umrumda değil ne desen bos dedi

Eşim sabah 6.30 da aradı dedi misilleme yapmışız, dedim evet biz burda herşeyden habersiziz savaş çıkar mı dedi? Bende yok çıkmaz dedim. Heh iyi o zaman dedi. Eşimdeki çaresizliğe bakarmısınız sanki ben nerden bileceksem hemen içi rahatladı. Öğlen dedi bizim arkadaşlar teskereden bahsetti dedi ( eşim sınara çok yakın bir yerde askerlik yapıyor ) Dedim teskere meclisten geçerse ne olur dedim, biz yakınız diye bize gönderirler belki dedi. Akşamda aradı senin canın mı sıkkın dedi. ısrar edince dedim sen öyle söyledikten sonra nasıl olmamı bekliyorsunki dedim.

Ne biliyimmmm ya biz şimdi hep savaş çıkar mı korkusuyla mı yaşıyacağız.

Son düzenleme:

Canım en yakın zamanda o da gider inşallah daha fazla tutmazlar uamarım zaten iki kişi kalmışlar..Sabretmeyi öğreniyorlar Allah yardımcıları olsun...

Canım en yakın zamanda o da gider inşallah daha fazla tutmazlar uamarım zaten iki kişi kalmışlar..Sabretmeyi öğreniyorlar Allah yardımcıları olsun...

Demiyordu bişey demiyordu resmen patladı bana.Anlatmıyordum ama artık yeter yetti dedi.
18 gündür orda.Hiç duymadıgım şeyleri söyledi hala şoktayım ben.
Kolay kolay gidemeyiz biz dedi.
Sabır sabır nereye kadar diyor.
Off off.Mesajlaşıyoruz ama o kadar tatsız ki.Ben daha da kötü oluyorum burda elimden bişey gelmiyor diye.Valla ben daha deliricem.

ayy cnım kıyamam bizde de onlara moral verecek güç kalmadı ki
biran önce hayırlısıyla yerine gider inşallah

((( canım sana ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Senin için böyle düzene sövüyorum sadece...

Ne .oktan bi döneme geldik arkadaş ya. Dedik çok kış yaşamayalım günler kıza olsun ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Benimki de uyuşturucuya gidiyo bol bol. Bi de içlerinde kullanan manyaklar varmış. Sürekli arama yapılıyo koğuşta. Telefonunu alıcam sanırım yarın (

Ne diyebiliriz ki biz sen sürekli ona moral vermeye çalışmalısın sen güçlü olmak zorundasınki onu mutlu edebilesin bak çok şükür mesajlaşabiliyormuşsunuz mesajlarında güzel şeylerden bahset en azından seninle mesajlaşırken o ortamdan uzaklaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…