asker psikolojiside bir yere kadar artık. neye kızacaklarını şaşırdılar iyice.
dün sadece 5 dk konştuk koca gün.
bişey anlatmıyo bende soruyorum. ne saçma sorular soruyon diyo bu seferde. ben sormadan anlat o zaman çok kızdım
bizde konuştuk bugün aşkım savaş mı çıkıyor gerçekten dedi burda öyle konuşuluyor dedi yok aşkım filan dedim geçiştirdim. öyle bi durumda askerliğimiz de uzuyor sanırım dedi kızlar allah korusun allahım çıldırcam nasıl bitcek bu 100 küsür gün...
allah hepsinin sağ salim dönüşünü sağlasın
Selam kızlar haberlerde izledim suriye tezkeresi geçmiş ve canım çok sıkkın benim askerim urfada görevli ve delirmek üzereyim bu savaş nerden çıktı şimdi onlarca şehitlerimiz oldu meclisi bile toplamadılar akçakalede 5 kişi öldü diye bir günde savaş tezkeresi çıkardılar nasıl bir kader bu böyle ve benim askerimde urfada.
Hoşgeldin aramızaa.Bende Giresundayımm
Giresun muuuu?Neresinden:))
bu ne yaa telefonda bile düzgün konuşamıyoruz
bişey sorma hepimiz dinleniyo olabiliriz dedi. kızlar sizde çok dikkatli olun. cep telefonları bile dinleniyomuş galiba
bide soru soruyorum diye azar işittim iyimi. merak falan etmicem bundan sonra
Bizdede tam tersi o anlatmak istiyor ben bilmek istemiyorum anlatma diye kızıyorum. Ne olur ne olmaz. Cep telefonları da dinleniyor olabilir aşkım diyorum. Hiç banamısın demiyor.
Şuan nöbeti başlayalı 1 saat oldu daha sabah 06:00'ya kadar 11 saati var allahım sen güç kuvvet sabır sağlık sıhhat ver askerime.
Yavrumun morali daha beter çökmüş
Helıkopter almamıs bızımkıyle bı kısıyı daha.Koskoca kısa donem grubundan sadece 2sı kaldı o lanet yerde.
Konusmak ıstemıyor.Psıkolojım yerle bir,deliricem diyor.Tanıdıgımdan beri hiç böyle sözler duymadım ondan.Her zaman dirayetli,zorluklara karsı dayanıklıdır.Canı tatlı değildir hiç.Sevgilimi bile ne hale çevirdi bu askerlik.
Safak umrumda değil ne desen bos dedi
Canım en yakın zamanda o da gider inşallah daha fazla tutmazlar uamarım zaten iki kişi kalmışlar..Sabretmeyi öğreniyorlar Allah yardımcıları olsun...
Demiyordu bişey demiyordu resmen patladı bana.Anlatmıyordum ama artık yeter yetti dedi.
18 gündür orda.Hiç duymadıgım şeyleri söyledi hala şoktayım ben.
Kolay kolay gidemeyiz biz dedi.
Sabır sabır nereye kadar diyor.
Off off.Mesajlaşıyoruz ama o kadar tatsız ki.Ben daha da kötü oluyorum burda elimden bişey gelmiyor diye.Valla ben daha deliricem.
Demiyordu bişey demiyordu resmen patladı bana.Anlatmıyordum ama artık yeter yetti dedi.
Off off.Mesajlaşıyoruz ama o kadar tatsız ki.Ben daha da kötü oluyorum burda elimden bişey gelmiyor diye.Valla ben daha deliricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?