Hayal kursa,yapacaklarımızdan bahsetmem mii ama o kadar uzak geliyor ki herşeyi hemen bitsin şurası da gelince herşeyı sırasıyla yaparız diyor.Yani o bile uzak geliyor yapacaklarmız.
Bursaspor dan bahsedıyorum.Akan sular durur normalde ama şimdi bile çok üstünde durmadı onun bile.
Allah ilk önce ona sabır versin,dayanma gücü versin.Sonra bana
Kızlar yazdıklarını bı okusanız varya resmen hayat enerjisi tükenmiş.
Bugun bızı alamadılar kaldık ya burda dedı benim için milattir.Bitti herşey diyor.Küfür ediyor.Kafayı yeedirttiler.Amele gibi el arabasında çakıl kum taşı yeter artık dedi.Yoruldum dedi( Elimde telefon yazıcam bısey ne yazacagımı bılmıyorum.Devamlı sürekli
sakin ol,geçecek,sabır demek gerçekçi gelmiyor hatta fazlasıyla yapmacık geliyor bu lafları sarfetmem her mesajımda.
Allahım lütfen bir an önce gönder şuraya helikopteri varsın gitsin ilçesine.Her göreve razı biliyorum.
Sevke çıkmayı bile düşünüyor.Ameliyat olması lazım.Düşünüyorum ciddi ciddi dedi.Sen bilirsin dedim .Ama ameliyat sonrası 1,5 ay hava değişiminden sonra daha zor alışması değil mi...Off ben hiç sevdiğimi bu kadar güçsüz görmedim.
Kızlar yazdıklarını bı okusanız varya resmen hayat enerjisi tükenmiş.
Bugun bızı alamadılar kaldık ya burda dedı benim için milattir.Bitti herşey diyor.Küfür ediyor.Kafayı yeedirttiler.Amele gibi el arabasında çakıl kum taşı yeter artık dedi.Yoruldum dedi( Elimde telefon yazıcam bısey ne yazacagımı bılmıyorum.Devamlı sürekli
sakin ol,geçecek,sabır demek gerçekçi gelmiyor hatta fazlasıyla yapmacık geliyor bu lafları sarfetmem her mesajımda.
Allahım lütfen bir an önce gönder şuraya helikopteri varsın gitsin ilçesine.Her göreve razı biliyorum.
Sevke çıkmayı bile düşünüyor.Ameliyat olması lazım.Düşünüyorum ciddi ciddi dedi.Sen bilirsin dedim .Ama ameliyat sonrası 1,5 ay hava değişiminden sonra daha zor alışması değil mi...Off ben hiç sevdiğimi bu kadar güçsüz görmedim.
Canım o kadar doğru şeyler yazmışsın ki katılmaktan başka bişe diyemiyorum hepimizin bu mesajı bi dikkate alması gerek benceve sonunda korktuğum başımıza geldi pek dillendirmek istemesek de zaten hepimiz suriye ile gerginliğin farkındaydık...aylar önce sınıra birlikleri yığmışlardı zaten ha patladı ha patlayacaktı olaylar...ama bir günde o kadar hızlı geliştiki herşey saldırı olağanüstü toplantılar ve tezkere derken şaşkınlıkla yüreğim ağzımda izliyorum süreci..rabbim beterinden esirgesin vatanımızı milletimizi ama durum oldukça ürkütücü...sayfalarımızda da kara kara bulutlar var tıpkı ülkemizin üzerinde olduğu gibi....sevdiklerinizin ruh hali artık nasılsa dayanamaz hale gelmişler çookk çokk üzüldüm kızlarr yaaa((( allah herbirimizinkine sabırlar versin terörden çektiğimiz yetmezmiş gibi bir de suriye meselesi çıktı... kızlar yalvarıp dualar edelim allaha korusun biizi sevdiklerimizi bu savaştan .... inanın bundan başka yapabileceğimiz elimizden gelen bişey yok allahın yardımından başka bize yarar sağlayacak bi yardım yok... burda ağlayıp sızlanıp lanet okumak da kurtarmaz bizi ve sevdiklerimizi....rabbim noluur yardım ett sen esirge bizleri merhametinle muamele et bizlere
Canım o kadar doğru şeyler yazmışsın ki katılmaktan başka bişe diyemiyorum hepimizin bu mesajı bi dikkate alması gerek bence
isyan edip lanet okumak durumu değiştirmeyeceği gibi bizi daha çok strese sokuyor... Rabbim bi yoluna koyar elbette hepimiz dua edelim bu kadar dua geri çevrilmez inşallahhepimizin çookk çokk dua etmesi lazm ayşegülcüm gerçekten çok zor bi dönemden geçiyoruz ve şansa bak ki bizim sevdiklerimizin askerliğine denk geldilanet okumayın kızlar nooolurr dua edin nooluuuurrr
selamlar kızlar
selamm canımmm pek kimseler yok galiba buralarda ben de günaydın mesajı yazıp kaçacaktım ama uyku falan yokksen ne alemdesn nasılsın???
aynen benimde uykum yok
nişanlım hiçbişey anlatmıyo. canım çok sıkkın duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?