347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yazdıklarını bı okusanız varya resmen hayat enerjisi tükenmiş.
Bugun bızı alamadılar kaldık ya burda dedı benim için milattir.Bitti herşey diyor.Küfür ediyor.Kafayı yeedirttiler.Amele gibi el arabasında çakıl kum taşı yeter artık dedi.Yoruldum dedi ( Elimde telefon yazıcam bısey ne yazacagımı bılmıyorum.Devamlı sürekli
sakin ol,geçecek,sabır demek gerçekçi gelmiyor hatta fazlasıyla yapmacık geliyor bu lafları sarfetmem her mesajımda.
Allahım lütfen bir an önce gönder şuraya helikopteri varsın gitsin ilçesine.Her göreve razı biliyorum.
Sevke çıkmayı bile düşünüyor.Ameliyat olması lazım.Düşünüyorum ciddi ciddi dedi.Sen bilirsin dedim .Ama ameliyat sonrası 1,5 ay hava değişiminden sonra daha zor alışması değil mi...Off ben hiç sevdiğimi bu kadar güçsüz görmedim.

Allah yardımcıları olsun sabırlar versin biran önce yerine gitsin rahatlasın inşallah sonrada günler su gibi akıp geçsin.Sende mesajlarında başka şeylerden bahset bence kafasını dağıtması açısından,aşkınızdan,anılarınızdan,gelince yapacaklarınızdan...

Hayal kursa,yapacaklarımızdan bahsetmem mii ama o kadar uzak geliyor ki herşeyi hemen bitsin şurası da gelince herşeyı sırasıyla yaparız diyor.Yani o bile uzak geliyor yapacaklarmız.
Bursaspor dan bahsedıyorum.Akan sular durur normalde ama şimdi bile çok üstünde durmadı onun bile.
Allah ilk önce ona sabır versin,dayanma gücü versin.Sonra bana

Amin amin canım benim inşallah bu günler bitecek,önümüzde çok güzel günler var,birlikte çok mutlu olacaksınız.Şimdi sonuna kadar sabretme zamanı sabrın sonunda her şey çook güzel olacak ancak dayanmamız lazım Allah'a dualarımızla...

canım benim ya çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca belki de daha iyi gelir hava değişimi. bende kestiremiyorum artık ne iyi geliyor ne kötü geliyor bambaşka bir boyuttalar onlar. bi bitseydi sağ salim dönselerdi hem fiziksel hem ruhsal olarak başka bişey istemiyorum. biz de kendimize gelcez onlar gelince

canım benim ya çok üzüldüm gerçekten, umarım çabucak geçer bu günleri bi an önce kurtulur ordan da biraz rahat eder. senin için de çok zor ona destek olmak biliyorum ama dayanmaya çalış nolur sen bırakma kendini. elinden geldiğince hayal kurdurmaya çalış ona , böyle zamanlarda iyidir hayal kurmak, gelince neler yapacağınızı konuşun bol bol.. geçecek bu günler

Kızlar ya çok özledim, çok korkuyorum...
Sevdiğim hala Van'da ve Hakkari'ye gitmek için bekliyo bugün 17 gün oldu... Artık çok sıkıldım diyo şartlar gerçekten kötüymüş... Bi de şaka yapıyo bana "sen orda rahat rahat ders çalış diye bak ben Suriye'ye gidiyorum savaşmaya" diyo.. ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Ben de hele bi çıksın savaş gider genelkurmayı basarım yıkarım orayı başlarına dedim :)
Artık ağlanacak halimize güler olduk... Çukurca'ya gitmedi daha her gün acaba bugün gitti mi korkusuyla yaşamak çok zor geliyo... Bitsin artık... Geçsin 105 gün... Kavuşalım birbirimize...

Allah ayrdımvınız olsun kızlar benim eşim de 337. dönemdeydi.. size abla tavsiyesi , çok üstüne gitmeyin erkekinizin.. fazlasıyla alıngan oluyorlar orda..

ve sonunda korktuğum başımıza geldi pek dillendirmek istemesek de zaten hepimiz suriye ile gerginliğin farkındaydık...aylar önce sınıra birlikleri yığmışlardı zaten ha patladı ha patlayacaktı olaylar...ama bir günde o kadar hızlı geliştiki herşey saldırı olağanüstü toplantılar ve tezkere derken şaşkınlıkla yüreğim ağzımda izliyorum süreci..rabbim beterinden esirgesin vatanımızı milletimizi ama durum oldukça ürkütücü...sayfalarımızda da kara kara bulutlar var tıpkı ülkemizin üzerinde olduğu gibi....sevdiklerinizin ruh hali artık nasılsa dayanamaz hale gelmişler çookk çokk üzüldüm kızlarr yaaa ((( allah herbirimizinkine sabırlar versin terörden çektiğimiz yetmezmiş gibi bir de suriye meselesi çıktı... kızlar yalvarıp dualar edelim allaha korusun biizi sevdiklerimizi bu savaştan .... inanın bundan başka yapabileceğimiz elimizden gelen bişey yok allahın yardımından başka bize yarar sağlayacak bi yardım yok... burda ağlayıp sızlanıp lanet okumak da kurtarmaz bizi ve sevdiklerimizi....rabbim noluur yardım ett sen esirge bizleri merhametinle muamele et bizlere

Canlar bennn geldim feci yoğunummmm
Hafta sonunu iple çekiyorum
Herkesle muhabbet etmeyi çok özledim çooook
Şimdi tekrar çıkmam lazım maalesef ama buralardayım
Takip ediyorum bilin istedim
Rabbim askerlerimizi korusun
Allaha emaneten ballar :)
Görüşürüüüüüzzzzzzzzzzz

Canım o kadar doğru şeyler yazmışsın ki katılmaktan başka bişe diyemiyorum hepimizin bu mesajı bi dikkate alması gerek bence

Canım o kadar doğru şeyler yazmışsın ki katılmaktan başka bişe diyemiyorum hepimizin bu mesajı bi dikkate alması gerek bence

hepimizin çookk çokk dua etmesi lazm ayşegülcüm gerçekten çok zor bi dönemden geçiyoruz ve şansa bak ki bizim sevdiklerimizin askerliğine denk geldi lanet okumayın kızlar nooolurr dua edin nooluuuurrr

karanlık geceden aydınlık olmasını umduğum sabahımız için şimdiden günaydınlarr asker yarenleri.... inşallah bir nebze de olsa aydınlık bi gün olur (
hergün bıkmadan usanmadan şafak attıran BUBBLE BUBBLE BUBBLE'CIMM sana ayrıca attırdığın ve attırıp bizi mutluedeceğin her şafak için şimdiden ayrı ayrı güüüünaaaaydııııııııııııııııııııııııın

hepimizin çookk çokk dua etmesi lazm ayşegülcüm gerçekten çok zor bi dönemden geçiyoruz ve şansa bak ki bizim sevdiklerimizin askerliğine denk geldi lanet okumayın kızlar nooolurr dua edin nooluuuurrr
isyan edip lanet okumak durumu değiştirmeyeceği gibi bizi daha çok strese sokuyor... Rabbim bi yoluna koyar elbette hepimiz dua edelim bu kadar dua geri çevrilmez inşallah

selamm canımmm pek kimseler yok galiba buralarda ben de günaydın mesajı yazıp kaçacaktım ama uyku falan yokk sen ne alemdesn nasılsın???

aynen benimde uykum yok
nişanlım hiçbişey anlatmıyo. canım çok sıkkın duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki

karanlık geceden aydınlık olmasını umduğum sabahımız için şimdiden günaydınlarr asker yarenleri.... inşallah bir nebze de olsa aydınlık bi gün olur (
hergün bıkmadan usanmadan şafak attıran BUBBLE BUBBLE BUBBLE'CIMM sana ayrıca attırdığın ve attırıp bizi mutluedeceğin her şafak için şimdiden ayrı ayrı güüüünaaaaydııııııııııııııııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…