347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ehh işte karışık biraz yani mi taraftan endişeliyim önümüzdeki günler için bi taraftan mutluyum cuma gününe girdiğimiz için Sen nasılsın düzeldin mi biraz
ehh işte düzeldim sayılır
2 gündür pek konuşamamıştık odada iki kişi kaldıkları için. bugün yanındaki gitmiş bende rahat konşrz artık dedim. oda yeni biri gelicek falan filan yaptı. biraz benim zorlamamla konştuk sanki az önce 10 dakika. mesafeli gibi geldi sesi niyeyse bana (

kuruntu yapma tatlım kolay değil yeni ortamına uyum sağlıyor daha e bide stresli olur ilk haftası adaptasyon problemidir sana yansıtıyordur geçer merak etme sen. Hem belli ki bişeleri sana yansıtmayı da istemiyor ondan dolayı gergindir sen normal davran bu süreçte oda düzelecektir...

ben normal davranıyorum ama o hemen kzıyo ses değişiyo ya da ne bileyim ben kafama takıp büyütüyorum galiba
dün gece sabaha kadar hiç uyuyamadım. gitmeden demiştim her sabah kalktığında bana msj at diye normalde unutur ama 2 gündür atıyo maşallah onun mesajından sonra uyumuşum

E ne güzel işte cnım ya merak etme sen sadece işinin zorluğundan eskisi gibi davranamıyordur. Snin o içinden geçenlere söyle o şimdi asker ona herşey mübah
İyisi mi sende takma kafana bi hafta daha zorlanır sonra düzene girer hem o hemde sen

benim askerimin koğuşunda da çok varmış içen geçen arama yapmışlar çok çıkmış ve bnm askerim revirci,sürekliiii uyuşturucu komasına girenler geliyo diyo ( olay çıkıyomuş her an ( ambulans ortalıkta diyo (( off off

artık zorda olsa kafama takmamayı öğrenmem gerek. olan bana oluyo. kendi kendimi yiyorum resmen

Ayyy allahım yarabbim ya nasıl sokuyorlarsa artık ayı uzak olsun o psikopatlar bizim askerlerimizden

Gunaydın kızlarr.Dün gece kendimi sıkmaktan mideme ağrı girdi uyuyakalmışım yazamadım.
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz için.İnşallah düzelir bu ruh hali.Alışık değilim güçlü sevgilimi böyle görmeye.
Ya pazartesi ya da persembe gidicekmiş.Allahım yalvarırım pazartesi gitsin artık.
Burada 1 gün geçirmeye tahammülüm yok artık dedi.
Hepinize hayırlı cumalar.

Canımm yaa günaydınnn sanada :)
Attırayım şafağı bi sonraki mesajımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…