- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
hepimiz aynıyız inan kine diyeyim sabırrr
Selam canımselamlar kızlar
Selam canımHoşgeldin
Ehh işte karışık biraz yani mi taraftan endişeliyim önümüzdeki günler için bi taraftan mutluyum cuma gününe girdiğimiz içinhoşbuldum canım:)) nasılsın
ehh işte düzeldim sayılırEhh işte karışık biraz yani mi taraftan endişeliyim önümüzdeki günler için bi taraftan mutluyum cuma gününe girdiğimiz içinSen nasılsın düzeldin mi biraz
kuruntu yapma tatlım kolay değil yeni ortamına uyum sağlıyor daha e bide stresli olur ilk haftası adaptasyon problemidir sana yansıtıyordur geçer merak etme sen. Hem belli ki bişeleri sana yansıtmayı da istemiyor ondan dolayı gergindir sen normal davran bu süreçte oda düzelecektir...ehh işte düzeldim sayılır
2 gündür pek konuşamamıştık odada iki kişi kaldıkları için. bugün yanındaki gitmiş bende rahat konşrz artık dedim. oda yeni biri gelicek falan filan yaptı. biraz benim zorlamamla konştuk sanki az önce 10 dakika. mesafeli gibi geldi sesi niyeyse bana(
kuruntu yapma tatlım kolay değil yeni ortamına uyum sağlıyor daha e bide stresli olur ilk haftası adaptasyon problemidir sana yansıtıyordur geçer merak etme sen. Hem belli ki bişeleri sana yansıtmayı da istemiyor ondan dolayı gergindir sen normal davran bu süreçte oda düzelecektir...
E ne güzel işte cnım ya merak etme sen sadece işinin zorluğundan eskisi gibi davranamıyordur. Snin o içinden geçenlere söyle o şimdi asker ona herşey mübahben normal davranıyorum ama o hemen kzıyo ses değişiyo ya da ne bileyim ben kafama takıp büyütüyorum galiba
dün gece sabaha kadar hiç uyuyamadım. gitmeden demiştim her sabah kalktığında bana msj at diye normalde unutur ama 2 gündür atıyo maşallah onun mesajından sonra uyumuşum
Ne .oktan bi döneme geldik arkadaş ya. Dedik çok kış yaşamayalım günler kıza olsun ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Benimki de uyuşturucuya gidiyo bol bol. Bi de içlerinde kullanan manyaklar varmış. Sürekli arama yapılıyo koğuşta. Telefonunu alıcam sanırım yarın(
E ne güzel işte cnım ya merak etme sen sadece işinin zorluğundan eskisi gibi davranamıyordur. Snin o içinden geçenlere söyle o şimdi asker ona herşey mübah
İyisi mi sende takma kafana bi hafta daha zorlanır sonra düzene girer hem o hemde sen
Ayyy allahım yarabbim ya nasıl sokuyorlarsa artık ayı uzak olsun o psikopatlar bizim askerlerimizdenbenim askerimin koğuşunda da çok varmış içengeçen arama yapmışlar çok çıkmış ve bnm askerim revirci,sürekliiii uyuşturucu komasına girenler geliyo diyo ( olay çıkıyomuş her an ( ambulans ortalıkta diyo (( off off
Öyle Yada böyle bi şekilde alışcaz canım az değil daha 9 ay var ne kadar çabuk o kadar iyiartık zorda olsa kafama takmamayı öğrenmem gerek. olan bana oluyo. kendi kendimi yiyorum resmen
Öyle Yada böyle bi şekilde alışcaz canım az değil daha 9 ay var ne kadar çabuk o kadar iyi
Evet evet yuppppiiiii olcak iki gün sonra hatta heyyyoo veee hatta hatta oleyyyyaynen canım 9 ay böyle çekilmez
ayrıca orda 8 yazmasına 2 gün kalmış
Evet evet yuppppiiiii olcak iki gün sonra hatta heyyyoo veee hatta hatta oleyyyy
İnşallah ya inşallah8 de çabucak geçip gider inşalllah
İnşallah ya inşallah
canım yatıyorum ben iyi geceler uyumaya çalış sende... Bol sevdicekli rüyalarGörüşürüz yarın
karanlık geceden aydınlık olmasını umduğum sabahımız için şimdiden günaydınlarr asker yarenleri.... inşallah bir nebze de olsa aydınlık bi gün olur(
hergün bıkmadan usanmadan şafak attıran BUBBLE BUBBLE BUBBLE'CIMM sana ayrıca attırdığın ve attırıp bizi mutluedeceğin her şafak için şimdiden ayrı ayrı güüüünaaaaydııııııııııııııııııııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?