Günaydın kızlar...
Şafak: 101
2 gün sonra 2 basamaklılar. Pazar gününü iple çekiyorum. Hayırlısıyla bitecek inş.
Pzts bende yurtiçi kargoyla kargo yapacağım sevdiciğe. English homedan güzel güzel çarşaflar, yastık kılıfları aldım kuzuma. Rengini mavi istedi. Çok pismiş yataklar hiç memnun değil. Sabahta 06:00'da nöbeti bitti bana mesaj attı 06:20'de. Yatağımdayım seni çok seviyorum demiş. Uyansın nasıl geçmiş anlatacak. Uyanmasını bekliyorum herhalde öğlen uyanır. Çok seviyorum kuzuşumu çok bal lokmam.
aa çarşaff falanda gönderebiliyomuyuz başka neler koycaksın canım sen kargona.
Evet canım ama rengi açık mavi olmalıymış. English home'da ayrı ayrı satılıyor zaten internet sitesindede görebilirsin. İster çarşaf alırsın ister yastık kılıfı sana kalmış ihtiyacına göre. Ben 2'li yastık kılıfı, çarşaf falan aldım işte. Daha öncede havlularını ordan almıştım. Çeyizime zaten ordan alıyorum çok memnunum. Sende bak indirimde zaten şuan.
Tuvalet kağıdı koyucaz biz yol izninden dönüşte unuttuk onu, kulak temizleme çöpü, sevdiği dergiler var oyungezer - level diye onların bu ayki sayısını koyucam. D&R'A girdim dün Level daha gelmemişti bende almadım. Bir de mektup yazacağız 1 sayfaya herkes 2 satır duygu ve düşüncelerini yazacak. Burda kim yapmıştı hatırlamıyorum ama derginin arasına küçük küçük notlar koyacağım bende çok güzel bir fikir. Pazartesi yapıcam kargo o zamana kadar başka aklıma bir şey gelirse burayada yazarım.
tripli burda minik notları kim yaptı bende hatırlayamadım ama bende dün akşam kıyafetlerinin arasına minik notlar yazdım yarın verecem
sedulu senmi yapmıştın o notları kim yaptıysa teşekkürler aklıma gelmemişti dün hemen yazdım kalp kalpp notlar
ben ona vereceğim kıyafetlerin içine notlar yazdım. her birini giydiğinde farklı bi notu farklı bi zamanda görcek bi de notun üzerne yazdığım tarihi ve saatleri de yazdım ki anlasın
bende notlar yazdım tarih yok ama öyle notlar var fikir çok hoşuma gitti sağolasın canım
ben yarın sabah uçuyorum sende yarın istnbla geliyorsun sanırsam günübirlikmi gidicen
Kizlar simdi otobuse bindim sevincim yarim kaldi esim aradi aksam cikamicakmis sanirim boyle sansin
nasıl yani evci izni falan mı almıştı akşam çıkmak için ?
peki sabah görüşmeyecek misiniz ?
normalde akşam için izin vermiyorlar
Ya evci cikcak da bu aksamdan cikmasi icin soz almistik komutanindan simdi baska komutan cinslik yapiyo
selamlar
ne kadar güzelll
ne kadar çok çiftimiz kavuşuyor bu hafta maaşşşallahhhhhhhh :)
gözünüz aydınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?