Bende bugün kendimi şımartmak istedim Yves Rocher'dan kendime vücut kremi aldım. Hindistan cevizi kokuyorum buram buram çok güzel.
noıx de coco yves rocherde en sevdiğim parfüm ama arkadaşalrım pastahne gibi kokuyorsun dmeişti belkimde tenime uymamıştı triplii bayılırım ordaki ürünlere güle güle kullan kremini
Canım işte bende çok seviyorum body lotion'ınını. Kalıcı parfüm gibi bütün gün gitmiyor üstünden bir 400 ml'lik boyu var bir de küçük tüpte olanı ben ikisindende aldım. Büyük tüptekini bittikçe küçüğe boşaltıyorum ve bütün gün yanımda. Günde bir kez de sürsem yeterli ama ben bir sabah bir öğleden sonra sürüyorum. Birde banyo jeli var aslında ikisini bir kullanınca daha yoğun kokuyor diyor kız ama ben banyo jeli kullanamıyorum sabun kullanmazsam temizlenmedim gibi hissediyorum. Hindistan cevizli olan yani benim kullandığım koyu renk tenlililere gitmiyormuş. Beyaz ya da buğday olmalıymışsın senin ten rengin ne?
aslında buğday tenliyim canım bana parfümü gitmiyor almanyadan arkadşaım hindistancevizli kremler getirdi ne ilginç ki onalrda bende harika kokuyordu yvesin çilek kokuları çok güzelo luyor bende hanımeli felan iyi kokuyorda hindistancevizne takığım ben bayılırım hindistancevizine bide:)
bir anımı analtayım birgün vapurda aprfümü çıkardım sıktımda sıktım sevgilimide görmeyeli çok olmuştu normalde dkny kullanırım parfümü değiştirdim indim vapurdan sevgilime koştum sarıldım sonra çocuk yüzüme baktı giz bu nee yaaa pastamı pastahanemi ne diyim ben sana naptın oralardan mı geliyon şişeninin içine düştün berbat berbatt dedi ben güleyimmi ağlıyayımmi bu senin kokun olmamalı bana yice bişi gibi geldin dedi ben böleyimm
arkadalarım çok beğendi bende kimseye vermedim ara sıra sıkıyorum parfümümü
Evet canım ama rengi açık mavi olmalıymış. English home'da ayrı ayrı satılıyor zaten internet sitesindede görebilirsin. İster çarşaf alırsın ister yastık kılıfı sana kalmış ihtiyacına göre. Ben 2'li yastık kılıfı, çarşaf falan aldım işte. Daha öncede havlularını ordan almıştım. Çeyizime zaten ordan alıyorum çok memnunum. Sende bak indirimde zaten şuan.
Tuvalet kağıdı koyucaz biz yol izninden dönüşte unuttuk onu, kulak temizleme çöpü, sevdiği dergiler var oyungezer - level diye onların bu ayki sayısını koyucam. D&R'A girdim dün Level daha gelmemişti bende almadım. Bir de mektup yazacağız 1 sayfaya herkes 2 satır duygu ve düşüncelerini yazacak. Burda kim yapmıştı hatırlamıyorum ama derginin arasına küçük küçük notlar koyacağım bende çok güzel bir fikir. Pazartesi yapıcam kargo o zamana kadar başka aklıma bir şey gelirse burayada yazarım.
Ne güzel bu hafta sonu herkes hasret gideriyor. Benim daha eşimi görmeye 44 günüm var
seninde az kalmış canım üzülme. benim ne zaman görüceğim bile belli değil. galiba hiç izin kullanmıcaz
Eşim izin kullanmıycak, ben görmeye gidicem canım.
olsun canım gidebiliyosun ne güzel. bizde oda yok(
günaydıın kızlaarrartık çok özlediiiimmm
Hatta al benden de o kadar nese çift basamaklılara düşünce bi rivayete göre su gibi geçiyomuş ya heyecanla çift basamaklıları bekliyorumAl bendende o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?