347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende bugün kendimi şımartmak istedim Yves Rocher'dan kendime vücut kremi aldım. Hindistan cevizi kokuyorum buram buram çok güzel.

noıx de coco yves rocherde en sevdiğim parfüm ama arkadaşalrım pastahne gibi kokuyorsun dmeişti belkimde tenime uymamıştı triplii bayılırım ordaki ürünlere güle güle kullan kremini

noıx de coco yves rocherde en sevdiğim parfüm ama arkadaşalrım pastahne gibi kokuyorsun dmeişti belkimde tenime uymamıştı triplii bayılırım ordaki ürünlere güle güle kullan kremini

Canım işte bende çok seviyorum body lotion'ınını. Kalıcı parfüm gibi bütün gün gitmiyor üstünden bir 400 ml'lik boyu var bir de küçük tüpte olanı ben ikisindende aldım. Büyük tüptekini bittikçe küçüğe boşaltıyorum ve bütün gün yanımda. Günde bir kez de sürsem yeterli ama ben bir sabah bir öğleden sonra sürüyorum. Birde banyo jeli var aslında ikisini bir kullanınca daha yoğun kokuyor diyor kız ama ben banyo jeli kullanamıyorum sabun kullanmazsam temizlenmedim gibi hissediyorum. Hindistan cevizli olan yani benim kullandığım koyu renk tenlililere gitmiyormuş. Beyaz ya da buğday olmalıymışsın senin ten rengin ne?

aslında buğday tenliyim canım bana parfümü gitmiyor almanyadan arkadşaım hindistancevizli kremler getirdi ne ilginç ki onalrda bende harika kokuyordu yvesin çilek kokuları çok güzelo luyor bende hanımeli felan iyi kokuyorda hindistancevizne takığım ben bayılırım hindistancevizine bide:)

bir anımı analtayım birgün vapurda aprfümü çıkardım sıktımda sıktım sevgilimide görmeyeli çok olmuştu normalde dkny kullanırım parfümü değiştirdim indim vapurdan sevgilime koştum sarıldım sonra çocuk yüzüme baktı giz bu nee yaaa pastamı pastahanemi ne diyim ben sana naptın oralardan mı geliyon şişeninin içine düştün berbat berbatt dedi ben güleyimmi ağlıyayımmi bu senin kokun olmamalı bana yice bişi gibi geldin dedi ben böleyimm

arkadalarım çok beğendi bende kimseye vermedim ara sıra sıkıyorum parfümümü

Hahahah canım çok komikmiş hikayeniz. Parfümünü denemedim ama vücut losyonu mükemmel gerçekten herkes alıyor kokusunu, soruyor. Bilmiyorum belkide benim tenime çok güzel gitti sende vücut için olanını bir dene orda belki parfümünden daha farklı kokuyordur. Kız bana bir de spreyi var dedi bunun çok tutulduğu için maşallah herşeyini yapmışlar ama bana en kalıcı bu geliyor. Bizim ofiste bir kişi daha kullanıyor, o günde 4-5 kere sürüyor geçtiği yer kokuyor. Bu arada bende hindistan cevizi manyağıyım. Tenime uygun parfüm bulamadım bunu parfüm niyetine kullanıyorum çok kalıcı.

hu huuu kızlarrr nerdesinizzzz ??? ben aşkıma kavuşmaya gidiyorum bu akşam dönünce yazarım artık detayları. hepinizi çookkk öpüyorummm pazar günü görüşmek üzereeee....

tripliii eğer sıkıntı olmayacaksa nişanlın da seviyorsa küçük drajelerden şekerlemelerden alıp koysana ben yapmıştım bayılmıştı paşaammm

Eşime çarşı iznine çıkmasan olmaz mı demeyi düşünüyordum. Komutanları ceza vermiş. 1 ayda 2 kere çıkabileceklermiş : ) Bazen gönülden isteyince sesim duyuluyor

Ne güzel bu hafta sonu herkes hasret gideriyor. Benim daha eşimi görmeye 44 günüm var

Şafağı attırıp gidiyorum.

Şfk: 100

Yanlış duymadınız sadece 100.

Çift sayılara son 1.

Hepinize iyi geceler canlar.

Günaydın canlar sabah aşkım mmsle fotoğraf atmış bana güne onun güzel yüzüyle merhaba dedim. Çok özledim çok.

Günaydınn kızlarr
Bugün herkes askerini görmeye gitmiş galiba buralarda kimsecikler yok
Dün sabahtan beri sadece 4 sayfa ilerlemiş. Dün hiç giremedimmm çok ilerlemiştir okuyamam diye düşünüyodum ama okumak çok hızlı olduuu
Sevgilim çarşıya çıktı kamera açtı yarım saat onu izledimmm
Çok mutluyum onu görebildiğim için çok özledim.

ŞAFAK: 102
Bide benim şafağım 17 kasımda 3 gün daha uzicak.
Çünkü sevgilim izin kullanıcak.
Ama şimdilik bunu eklemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…