Selam kızlar..negüzel askerini görmeye gidenler olmuş gidemeyenler çarşı izninde msnden görüşüyorlar sizler adına çok mutlu oluyorum ama ben sevdiğimi msnde bile göremiyorum Hakkari de olduğu içinama canı sağolsun sağ salim gelsinde önemli değil katlanacaz hasretliğe çooook zor olsada...
Canım üzülme bende kameradan görüşemiyorum. Hadi ben görüşmeyi geçtim onun çıkıpta kafa dağıtabileceği bir çarşı izni bile yok. Hoş olsa da Bingöl'de ne yapacak ki... O yüzden sıksın dişini otursun içerde. Cep telefonu bir tek mutlu ediyor beni burdaymış gibi bütün gün mesajlaşıyoruz. Daha uyanmadı ama bekliyorum bugün çok uyudu. Bir kaç gün geçsin uyanacağı saati de tam kestirebileceğim inş.
Kızlar öyle ya da böyle günler geçiyor işte. Dün konuşuyoruz mesela 100 bile bize ne kadar uzak gözüküyordu ama bu gece 100'ü de devireceğiz biz allahın izniyle. Sonunda o iki sıfırı da atacağız yanından 1'i yalnız bırakacağız.
Ay bizim saatler sonra şafak 99. Birşey kalmadı bitiyor mu ne? İple çekiyorum bayramın gelmesini resmen bayramın ilk günü şafağımız plakalara düşüyor.
bizimkide benden 3 gün fazla sayıyo ama ben onu takmıyorum psikolojimi bozuyosun yanlış sayıyosun diyoruumm103 yazıyor ama şu şafağı anlamadım ki sitedekiyle ben hiç(
Hayat'la konustum.8 kisi daha gitmis bugun.60 kusur kisa donemden 2kisi kalmislaro lanet yerde.Sen sevgilimin aklina yerinde tut Allahim.Gecicek bebem gecicek birtanecigim gecicek herbiseyim gecicek canimintaaeniciSabret Hayat.Seni seviyorum cok.
selamlarr
chelzym ya hadi az kaldi insllahhhkurtlcak ordan
var bunda da bi hayir sikmyn caniniziii
triplicanm gece 12 de 99 mu dicez yani inanamiyorum:)
bnm kocamin da artik ulasabilecegim bi tel i varrr
msjlasiyoruz sanki burda gibi
resim atmis sabah whatssp dan:) nobetci kocan diye:)
kkafasinda kocaman bi kask la cok sirindi ya:) olurum ben onaa
103 yazıyor ama şu şafağı anlamadım ki sitedekiyle ben hiç(
Canım orayı şafak sayacında dikkate alma. Yol izinlerini bile düşmeden veriyor orası. Kaç gün yol izni kullandıysa o rakamdan çık zaten ya 1 ya 2'dir. Forumda 3 gün yol izni kullanan yok. Ya da benim gibi askerliğinin başladığı 12 Ağustos tarihinden itibaren 155 günden geriye say. Bugün 100 olduğu sonucuna varırsın.
Canım aynı yerde bizimkide kaldı hiç lanet etmedi ama o oraya bir tek yemeklerinden şikayetçiydi, her gün duş alıyordu. Acaba seninkisi arkadaşları gittiği içinde yalnızlıktan biraz sıkılmış olabilir mi? Bence lanet okumayın tatlım beterin beteri var. En hayırlı zamanda çıksın belki de diyorum ya şuan hayırlı değildir böyle düşün Chelzy'cim. En azından şuan kaldıkları yer güvenli ama diğer tarafı bilmiyorsunuz bile öylesi sizi daha çok üzmez mi?...
kızlar selam
bu askerlik hepimizi fena etkiledi ya ben yine hasta oldum kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuyorum boğazım ağrıyo burnum akıyo
benim rüyalarım hala süperlikte sınır tanımıyor bu sefer rüyamda ben erkektimve askerdim ay neler yaptım oralarda neler yaptım doğumgünleri mi hazırlamadım canlı bombalar mı yakalamadım aşkitolar dönse de bizde normale dönsek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?