347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlarrr...

Benim şafağım 110,+ bende çok özledim. Sabah telefonla konuştuk burda olsaydın birlikte kahvaltı yapardık dedim : ( off offf

galiba 100ün altına düşünce bende buraya takılmaya başlıcam çünkü öncesinde zor geliyor bana iyi gelmiyor neyse ki az kaldı çift rakamlaraaa

Ay bizim saatler sonra şafak 99. Birşey kalmadı bitiyor mu ne? İple çekiyorum bayramın gelmesini resmen bayramın ilk günü şafağımız plakalara düşüyor.

Selam kızlar..negüzel askerini görmeye gidenler olmuş gidemeyenler çarşı izninde msnden görüşüyorlar sizler adına çok mutlu oluyorum ama ben sevdiğimi msnde bile göremiyorum Hakkari de olduğu için ama canı sağolsun sağ salim gelsinde önemli değil katlanacaz hasretliğe çooook zor olsada...

Canım üzülme bende kameradan görüşemiyorum. Hadi ben görüşmeyi geçtim onun çıkıpta kafa dağıtabileceği bir çarşı izni bile yok. Hoş olsa da Bingöl'de ne yapacak ki... O yüzden sıksın dişini otursun içerde. Cep telefonu bir tek mutlu ediyor beni burdaymış gibi bütün gün mesajlaşıyoruz. Daha uyanmadı ama bekliyorum bugün çok uyudu. Bir kaç gün geçsin uyanacağı saati de tam kestirebileceğim inş.

Kızlar öyle ya da böyle günler geçiyor işte. Dün konuşuyoruz mesela 100 bile bize ne kadar uzak gözüküyordu ama bu gece 100'ü de devireceğiz biz allahın izniyle. Sonunda o iki sıfırı da atacağız yanından 1'i yalnız bırakacağız.

Aynen öyle bizimkininde çarşı izni yok canım olsada ben çıkmasını istemezdim zaten orda korkarım.Cep telefonumuzda yok malesef kısmet olmadı bir türlü içeri sokmak benimki cezaevinde ya yan taraftada alay var orda arkadaşında bekliyor telefon alabilsede rahat kullanabileceğini sanmıyorum.geri dönebileceğim ankesörlü telefon bir tane var o da içerde komutanların ordaymış dün aradığında komutan hadi işini bitir git falan demiş saçma sapan kızıyorlar o an işi yok görevi yok bırakın konuşsun yani sanki yarım saat konuşmuş neye kızıyorlar anlayamıyorum.

Hayat'la konustum.8 kisi daha gitmis bugun.60 kusur kisa donemden 2kisi kalmislaro lanet yerde.Sen sevgilimin aklina yerinde tut Allahim.Gecicek bebem gecicek birtanecigim gecicek herbiseyim gecicek canimintaaenici Sabret Hayat.Seni seviyorum cok.

selamlarr
chelzym ya hadi az kaldi insllahhh kurtlcak ordan
var bunda da bi hayir sikmyn caniniziii

triplicanm gece 12 de 99 mu dicez yani inanamiyorum:)
bnm kocamin da artik ulasabilecegim bi tel i varrr
msjlasiyoruz sanki burda gibi
resim atmis sabah whatssp dan:) nobetci kocan diye:)
kkafasinda kocaman bi kask la cok sirindi ya:) olurum ben onaa

Hayat'la konustum.8 kisi daha gitmis bugun.60 kusur kisa donemden 2kisi kalmislaro lanet yerde.Sen sevgilimin aklina yerinde tut Allahim.Gecicek bebem gecicek birtanecigim gecicek herbiseyim gecicek canimintaaenici Sabret Hayat.Seni seviyorum cok.

Canım aynı yerde bizimkide kaldı hiç lanet etmedi ama o oraya bir tek yemeklerinden şikayetçiydi, her gün duş alıyordu. Acaba seninkisi arkadaşları gittiği içinde yalnızlıktan biraz sıkılmış olabilir mi? Bence lanet okumayın tatlım beterin beteri var. En hayırlı zamanda çıksın belki de diyorum ya şuan hayırlı değildir böyle düşün Chelzy'cim. En azından şuan kaldıkları yer güvenli ama diğer tarafı bilmiyorsunuz bile öylesi sizi daha çok üzmez mi?...

Bebişko bizimkide sabahın 05:30'unda foto çekilmiş elinde silahıyla gözümü 06:00'da telefonumun alarmıyla bir açtım ki sevdiğim karşımda. Nasıl mutlu oldum aynı gün içinde aynı duyguları yaşamışız minikkuş.

103 yazıyor ama şu şafağı anlamadım ki sitedekiyle ben hiç (

Canım orayı şafak sayacında dikkate alma. Yol izinlerini bile düşmeden veriyor orası. Kaç gün yol izni kullandıysa o rakamdan çık zaten ya 1 ya 2'dir. Forumda 3 gün yol izni kullanan yok. Ya da benim gibi askerliğinin başladığı 12 Ağustos tarihinden itibaren 155 günden geriye say. Bugün 100 olduğu sonucuna varırsın.

Son düzenleme:
Geçen sene halk oyunlarına gidiyordum, bu senede başladım. Haftada 5 gün işe gidiyorum. Hafta içi 2 akşam işten sonra halkoyunlarına gidiyorum. 1 günde hafta sonu halk oyunları var. Kasım'da dershanemde başlıyor. Zaman çabuk geçsin diye yoğun bir plan yaptım. Evde ne zaman yalnız boş boş otursam kafayı yiyecek gibi oluyorum. Bu durumu bu şekilde engellemeye çalışıyorum.

Canım benim erkek arkadaşım Hakkari çukurca sınır tugayında asker. orada 3 gün yol izni veriliyomuş ben yedeksubay.tk'ya göre sayıyorum oraa şafak 103, ama siz 2 gün yol izniyle 100 sayıyosanız ben 99 oldum da haberim mi yok :)))

merhaba kızlar bende yedeksubay.tk ya göre sayıyorum şafak ı ve 103 diyorum bugün ha birgün eksik ha birgün fazla şuan 103 diye sayıyımda daha sonra 1,2 gün daha beklemek sorun değil ben için....

Canım herkes yerine yerleşti.Görevi belli nöbeti belli.Zaten uzağa gidicek ve hala gidebilmiş değil.60 küsür kişi vardı herkes gitti biz hala burdayız.Ne zaman gidicez belli değil.Belirsizlik bu hale soktu onu.Tahammulu yok artık.1 Haftada herkesi yolladık diyor.Sinirleri bozulmuş artık.Orası aşırı rahatmış.Ne nöbet ne bişey.Öğrenmiş oraya gidenlerden.Komutanlar bile telefon sessızde olsun yeter diyormuş.O bile rahatlatamadı.Gidince iyi olur inşallah.

kızlar selam
bu askerlik hepimizi fena etkiledi ya ben yine hasta oldum kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuyorum boğazım ağrıyo burnum akıyo
benim rüyalarım hala süperlikte sınır tanımıyor bu sefer rüyamda ben erkektim ve askerdim ay neler yaptım oralarda neler yaptım doğumgünleri mi hazırlamadım canlı bombalar mı yakalamadım aşkitolar dönse de bizde normale dönsek artık

ay alemsin ya
cok guldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…