tünaydın kızlar ben geldimmm :)
aşkımı gördüm dün doya doya. bi an bile yanından ayrılmadım bütün gün ama akşam ayrılması çok zor oldu, onu öyle boynu bükük arkamda bırakıp feribota bindim, feribottan inene kadar ağladım, yine gitsem kaldırabilirmiyim acaba aynı şeyi hiç bilmiyorum. onu da çok üzdüm keşke hiç gitmeseydim de diyemiyorum çünkü onun yüzündeki bi gülümsemeyi görmek dünyalara bedel , o gülümseme için dünyanın öbür ucuna bile giderdim ben. aşkımın söylemeseine dayanarak şafağımı da azaltıyorum şafak:98, bayramdan önce de türkiye haritasını asıyorum duvara çizmeye başlıyorum düzce'den başlayarak
bugün itibariyle şafak saymayı sonlandırıyorum saymıycam artık onun için değerli olan ben değilim ya insan çarşıya çıkacam demez diyemez mi bu kadar mı aciz olur sorumsuz olur insan kahretsin deymezzzzz deymezmişşşş kahretsin...(( çok sinirli kızgınımmm hemde çokkkk...
yaaa canım benim üzülme... bak burda hepimiz yazıyoruz psikolojileri gerçekten çok acayip bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyizki. benim askerimde çarşıya çıkıyor mesela ama hiç aç da bi netten yüzünü göreyim demiyor. bende hiç söylemiyorum çünkü o çarşı izni nimet onlar için zincirden boşalmış gibi oluyorlar dışarı çıkınca bende o yüzden onu internet cafeye bağlamim diorum gez aşkım diyorum. olayın iç yüzünü bilmeden böyle yorum yaptım canım ama umarım yanlış anlamazsın beni. belki tam olarak ne olduğunu yazarsan yardımımız dokunur
tünaydın kızlar ben geldimmm :)
aşkımı gördüm dün doya doya. bi an bile yanından ayrılmadım bütün gün ama akşam ayrılması çok zor oldu, onu öyle boynu bükük arkamda bırakıp feribota bindim, feribottan inene kadar ağladım, yine gitsem kaldırabilirmiyim acaba aynı şeyi hiç bilmiyorum. onu da çok üzdüm keşke hiç gitmeseydim de diyemiyorum çünkü onun yüzündeki bi gülümsemeyi görmek dünyalara bedel , o gülümseme için dünyanın öbür ucuna bile giderdim ben. aşkımın söylemeseine dayanarak şafağımı da azaltıyorum şafak:98, bayramdan önce de türkiye haritasını asıyorum duvara çizmeye başlıyorum düzce'den başlayarak
Selam kızlar
iki günlük aradan sonra geldim...
görüşmek, elini tutmak, öpmek, sarılmak harika bi duygu. ama ayrılmak çok kötü. kaç kere sarılıp ağladık hatırlamıyorum bırakmak istemedim onu orda. çekip almak istedim. 100 gün bile gözümde büyüdü resmen.
ama çok büyük bi moral oldu sevgilime. aralık ayında bi daha gel dedi.
evimize alacağımız elektronik eşyalara baktık. ortalama bi fiyat çıkardık. bunlara heyecanla bakmak mutlu etti bizi. sürekli gelecekten konuştuk...
ah zaman bi an önce geçsin.
herşey çok güzel olacak. sloganım bu...
ya canım bişi yok gayet iyidik ama insan en azından çarşıya çıkıcam demez diyemezmi hala da arayıp sorduğu yok askerliğin arkasına sığınıyoo yaa off sinirlerim tavan yapmış durumda kızgınım kırgınımm bilmiyorum bana ne açıklama yapıcak yapıcağı açıklama ne olursa olsun onu haklı çıkarmıycak biliyorum ama bi tatlı sözüne kandırcak beni bunuda biliyorum ama tavır yapıcam nereye kadar giderse...
ayyy canım benim giziiim ne kadar uzun ve güzel bir gün geçirmişsiniz dolu dolu... ve ne kadar güzel ki mobilyaya kadar gelinmiş bir durumdasınız çok mutlu olmalısınız olun.. bak bizim daha ne zaman olcak fln belli deil ne zamandır bekliyoruz gidişata göre beklememiz artabilir de yazınbir kavuşma olabilir de.. hiç belli değil.. anlıycağın şanslısınız ve sırf bunun için yani dönüşte ne zaman kavuşcanızı az çok bildiğiniz için mutlu olun e mi? bu arada bende ufaktan aldığım cicilerimle çeyiz topiğimi açtım sonunda bi ara göz atıverilham kaynağım oldun canım bu konuda..
artık 100ün altına düşüyoruz yaşasın kızlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?