347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnnn herkeseee dün herkes bol bol gezmiş galiba azcık ilerlemiş sayfa.
Bende sabah aşkımı gördükten sonra bol bol gezdim.
Bugün evde olucam Fringe'in yeni bölümünü izlicem sonrada film-kahve keyfi yapıcamm çok mutluyum

ŞAFAK: 101

tünaydın kızlar ben geldimmm :)
aşkımı gördüm dün doya doya. bi an bile yanından ayrılmadım bütün gün ama akşam ayrılması çok zor oldu, onu öyle boynu bükük arkamda bırakıp feribota bindim, feribottan inene kadar ağladım, yine gitsem kaldırabilirmiyim acaba aynı şeyi hiç bilmiyorum. onu da çok üzdüm keşke hiç gitmeseydim de diyemiyorum çünkü onun yüzündeki bi gülümsemeyi görmek dünyalara bedel , o gülümseme için dünyanın öbür ucuna bile giderdim ben. aşkımın söylemeseine dayanarak şafağımı da azaltıyorum şafak:98, bayramdan önce de türkiye haritasını asıyorum duvara çizmeye başlıyorum düzce'den başlayarak

bugün itibariyle şafak saymayı sonlandırıyorum saymıycam artık onun için değerli olan ben değilim ya insan çarşıya çıkacam demez diyemez mi bu kadar mı aciz olur sorumsuz olur insan kahretsin deymezzzzz deymezmişşşş kahretsin... (( çok sinirli kızgınımmm hemde çokkkk...

canıım ne güzel iyiki görüştünüz çok sevindim ikinizinde adına gerçektende burda birileri güzel bişey yaşayınca kendimiz yaşıyormuşuz gibi oluyor seviyorum sizi kızlar

yaaa canım benim üzülme... bak burda hepimiz yazıyoruz psikolojileri gerçekten çok acayip bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyizki. benim askerimde çarşıya çıkıyor mesela ama hiç aç da bi netten yüzünü göreyim demiyor. bende hiç söylemiyorum çünkü o çarşı izni nimet onlar için zincirden boşalmış gibi oluyorlar dışarı çıkınca bende o yüzden onu internet cafeye bağlamim diorum gez aşkım diyorum. olayın iç yüzünü bilmeden böyle yorum yaptım canım ama umarım yanlış anlamazsın beni. belki tam olarak ne olduğunu yazarsan yardımımız dokunur

ya canım bişi yok gayet iyidik ama insan en azından çarşıya çıkıcam demez diyemezmi hala da arayıp sorduğu yok askerliğin arkasına sığınıyoo yaa off sinirlerim tavan yapmış durumda kızgınım kırgınımm bilmiyorum bana ne açıklama yapıcak yapıcağı açıklama ne olursa olsun onu haklı çıkarmıycak biliyorum ama bi tatlı sözüne kandırcak beni bunuda biliyorum ama tavır yapıcam nereye kadar giderse...

Selam kızlar
iki günlük aradan sonra geldim...
görüşmek, elini tutmak, öpmek, sarılmak harika bi duygu. ama ayrılmak çok kötü. kaç kere sarılıp ağladık hatırlamıyorum bırakmak istemedim onu orda. çekip almak istedim. 100 gün bile gözümde büyüdü resmen.
ama çok büyük bi moral oldu sevgilime. aralık ayında bi daha gel dedi.
evimize alacağımız elektronik eşyalara baktık. ortalama bi fiyat çıkardık. bunlara heyecanla bakmak mutlu etti bizi. sürekli gelecekten konuştuk...
ah zaman bi an önce geçsin.
herşey çok güzel olacak. sloganım bu...

sizin adınıza çok çok sevindim.
Şuan görüşmek, elini tutmak, ona sarılmak benim için hayal gibi :97:

canım benim üzülme kendini üzdüğüne değmez. haklısın ama o da kim bilir nasıl çıktı dışarı? bi dinle bakalım konuşun belki bi açıklaması vardır. biz kızlar daha duygusalız daha ince düşünüyoruz erkekler çok düzler. bizim düşündüğümüz kadar detaylı asla düşünmüyorlar. biz askerde olsaydık ne olursa olsun haber verirdik. ama onlar öyle değil ne yazıkki. bu durumu kabullenmek gerek biraz bence. hem sen yıpranmazsın hem böyle gerginlikler olmaz. inşallah düzelir aranız aranız.

Sinirlerim çok yıprandı onu çok özledim Tam 50 gün geçmiş onsuz. Şu günler hayırlısıyla geçsin bu günlerin acısını fena çıkartıcam. Ben eşimin gülüşüne aşık olmuştum, bugün kamerada bana gülerken tıpkı ilk onu gördüğüm gündeki duyguları hissettim. Artık saatleri saniyeleri sayıyorum diiyor, Allah'ım güç versin hep beraber şu günleri atlalatalım.

kızlar nolur kızmayın askerlerinize dışarı çıkıyolar bizimle ilgilenmiyolar, kamera açıyolar başkalarıyla konuşuyolar falan diye.. gerçekten çok acayip bi ruh halindeler orda ben görünce daha iyi anladım. sokakta yürürken bile koşuşturuyo benimki, aşkım yavaş yürü noluyo diyorum aşkım napıyım alışmışım çarşı izinlerinde böyle koşturmaya yoksa yetişmiyo alışveriş falan diyo koskoca gün nasıl yetişmiyo anlamıyorum. bütün askerler de aynı halde ordan oraya koşturuyolar. bol bol kitap dergi falan aldık içerde canı sıkılmasın diye kitaplar bitene kadar bayram gelir de yine alırız birlikte yenilerini inşallah

[video=youtube;MhDlMVl9p8w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MhDlMVl9p8w[/video]

off offf

[video=youtube;NRgooiRa6Y8]http://www.youtube.com/watch?v=NRgooiRa6Y8&feature=related[/video]

Bu şarkı benim şarkım : )

Kızlar selamlar,

Umarım herkes iyidir... Ben eşimin yanından yeni geldim. İşte bu çok zor bazen diyorum belki de görmemek daha iyi. Onu bilmediğin bi şehirde öyle bi yerde bırakıp gelmek o kadar zor ki (( Şimdi gene toplanıyorum. Ona biraz daha yakınlaşıcam ama şimdi de evimizi bırakıp gitmek çok zor gelmeye başladı. Herşey üzüntü, sıkıntı. Nasıl bi dönem Allahım bu ((

Kızlar önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları 7-8 derece düşüyormuş ona göre giyinin hasta olmayın canlarım

kızlar herkese iyi akşamlar dün sabah aşkıma kavuştum ve herşey çok güzeldi komutanı 1 de çıkcaksın dedi ama benim aşkım alay komutanını buldu ve benim iniş saatimde oda çıktı ulusta buluştuk ankamala gittik, birliğindeki hiç birkimse dün 9 da çıkamadı milletin nişanlısı nizamiyeye gelmiş benimkine de komutanının senin arkadaşında buraya gelsin inanamıyorum demiş ama benim akıllı sevgilim pusuda alaya komutanını beklemiş kurnazz

sinema izledik ölümcül deneyin son filmini, yapamadığımız ne varsa alışverişten midemizi doyurmaya herşeyi yaptık fazlasıyla onsuz yiyemediğim ne varsa yedim boğazımdan geçti şu anda karnım kocaman şişti :))))))))el ele ankarada dolaştık

alacağımız eşyalar için bernardoya ve bütün elektrnkçlere baktık tost makinası buzdolabı herşeye karar verdik tepe homde koltuklara oturduk mutlu mesut evliymişiz gibi yaptık

ben sanırım dayanamıcam yine gidicem o aralıkta gel uzun vadede ben plan yapamam dedi kasımda aralıkta gelirim dedim öyle ayrıldık

uçağa binerken her iki telefonmnda şarjı bitti canım ulaşamadı çok üzgündü inince tesadüf açtım aklı bende kalmış o sırada birlikten aradı açtığım anda allahın işi 1 saatir her dakka aradım aklım sende dedi çok üzüldüm günü öyle ikimizde deli gibi bitirdik

kızlar bana ayrılık zor geldi ama onun olduğu kadar kötü etkilenmedim o bana beni bu şehirde bırakıyosun ama ağlamıcaz mutlu ayrılcaz söz ver dedi hemen söz verdim ve hiç ağlamadım sadece uçakta biraz kötüydüm ama akmadı gözyaşlarım sıktım hep kendimi

birkaç cadıca laf ettim üzüldü hatta onu az sevdiğimi bile düşündü en çok en çok ben seviyorum dedi ama öyle değil benim laflarım keşke onu yaralaması hatırlamadığım sildiğim ne detay varsa orada bazı şeler onu üzüyor buna göz yummak istemiyorum

işin özeti mutlu birgün geçirip yuvama döndüm

ama onu orada bırakmak fikrini bastırsamda evet bıraktım hatta esenboğada ayrılırken sen git ben sana bakcam dedi bende hayır her zamanki gibi ikimizde 1 2 3 ve arkamızı dönüp ayrı yollarımıza gidicez biliyosun dedim tamam dedi ama mızıkçılık yaptı gitmedi ben giderken durdu cihazdan geçtim bir baktımki arkamda beni izliyor o bakışı orda duruşu içimi parçaladı ama hep gülümsedim düşündümde şimdi bana koydu bunları böyle yazınca ben o yaşadığım anı hiç unutamıcam herhalde

birdaha onu orada bırakıp gelemem ki koyar bana ama burda onsuzda duramam

herkesi kocaman öperim şafağımız atıyorrrr

ayyy canım benim giziiim ne kadar uzun ve güzel bir gün geçirmişsiniz dolu dolu... ve ne kadar güzel ki mobilyaya kadar gelinmiş bir durumdasınız çok mutlu olmalısınız olun.. bak bizim daha ne zaman olcak fln belli deil ne zamandır bekliyoruz gidişata göre beklememiz artabilir de yazınbir kavuşma olabilir de.. hiç belli değil.. anlıycağın şanslısınız ve sırf bunun için yani dönüşte ne zaman kavuşcanızı az çok bildiğiniz için mutlu olun e mi? bu arada bende ufaktan aldığım cicilerimle çeyiz topiğimi açtım sonunda bi ara göz atıver ilham kaynağım oldun canım bu konuda..
artık 100ün altına düşüyoruz yaşasın kızlar!!!

benim sevgilim çok komik aşkım geldiğimde sana komutanım dersem lütfen kızma olurmu dedi benim gözler böyle hayatım ben sana hayatımızda hiç emir vermedim ki böyle birimiyim ben yuh yani beni böylemi tanıdın kibarca rica ederim dedim
oda tabikide vermedin ama sölediğin şelerde komutanım dersen alınma alışkanlık malum ankarada kime çarpsam komutan benim suçummu psikolojim bu halde dedi

güleyimmi ağlayımmı ben

psikolojisi iyidi ama ben gidince bozuldu yani hiç gitmeseydim daha iyidi ama onda şunu gördüm bütün birliğe söylemiş 1 haftadır stresten heyecandan midesi ağrımış paniklemiş izin vermeyecekler diye

bende bidahaki gidişimde baskın yapar gibi yapıcam sürpriz olacak

cağla canım bende dünden sonra görmesem dahamı iyi diyip durdum yada iznemi gelse dedim onada söyledim ama izinden gelirsem gidemem ankaraya ben bide 3 4 gün askerliğim uzar yapamam tahamülüm yok 347. dönem çıkarken bende arkadaşlarımla bu kapıda özgürlüğüme kavuşcam dedi

ben onu almaya gidicem diyordum ama benimki havaalanında karşıla canım gelme diyip durdu bakalım belki sürpriz yaparım ona

ne yalan söyleyim beklediğim bir çeyiz topikiydi genel parçaları almışsın ve hisarlar gelecekte benim olacak ki bizim çoğu şeyimiz aynı olacak canım brabantialarımız ev anahtarlığımız ay çok mutlu oldum terapi olacak demiştim sana canım

canım ilham kaynağı demişsin estağfurullah senin zevkin çok güzel ve kaliteli şeyler aldın çeyiz işi zor ve yorucu biz şimdilik en iyisin yapıyoruz annenin yapacağı nevresimleride ayrıca merak ediyorum canım

inan ayrılmak zor oldu ama yapamadığım ne varsa yaptım hatta beğendiğim bütün mağazalara girip ne alacağımı gösterdim mangoya girmeyince ne oldu mangoya küstünmü sen halbuki sen onsuz alışverişi bitirmezsin bir tur atalım dedi bende yok yok gerek yok sonbahar koleksiyonu için ben ayrı birgün gezerim sonra karar veririm dedim benimki gülme krizi geçirdi

iki farklı deli aşıklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…