- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
benim sevgilim çok komik aşkım geldiğimde sana komutanım dersem lütfen kızma olurmu dedi benim gözler böylehayatım ben sana hayatımızda hiç emir vermedim ki böyle birimiyim ben yuh yani beni böylemi tanıdın kibarca rica ederim dedim
oda tabikide vermedin ama sölediğin şelerde komutanım dersen alınma alışkanlık malum ankarada kime çarpsam komutan benim suçummu psikolojim bu halde dedi
güleyimmi ağlayımmı ben
psikolojisi iyidi ama ben gidince bozuldu yani hiç gitmeseydim daha iyidi ama onda şunu gördüm bütün birliğe söylemiş 1 haftadır stresten heyecandan midesi ağrımış paniklemiş izin vermeyecekler diye
bende bidahaki gidişimde baskın yapar gibi yapıcam sürpriz olacak
cağla canım bende dünden sonra görmesem dahamı iyi diyip durdum yada iznemi gelse dedim onada söyledim ama izinden gelirsem gidemem ankaraya ben bide 3 4 gün askerliğim uzar yapamam tahamülüm yok 347. dönem çıkarken bende arkadaşlarımla bu kapıda özgürlüğüme kavuşcam dedi
ben onu almaya gidicem diyordum ama benimki havaalanında karşıla canım gelme diyip durdu bakalım belki sürpriz yaparım ona
İnciciceği canımmmmm on dakika sonra 8aya düşüyoruzzzzzzz
Evet ya keşke hep böyle hemencecik geçse haftalar kovalasa ayları ve bitse şu 8 ay...veee düşmüşüzzz
az önce konşrken nişanlımada dedim artık 9 değil 8 diycez diee geçiyo sanki ya diyoo. o da 38 hafta mı ne kaldı demişti dün
bu haftadan da bişey anlamadım darısı diğer haftaların başına artık
Evet ya keşke hep böyle Kızılcahamam geçse haftalar kovalasa ayları ve bitse şu 8 ay...
Neysee geçiyor diyelim ki geçsin
Hade ben çıkıyorum canım uyumam lazım sabah KPSS kursum başlıyor erkenden uyanmam gerek
İyi geceler, ibolu rüyalar dilerim sana
Günaydınnnnn canlarımmm yine hıphızlı akıp gidenn musmutluu süper bi hafta olsunn hepimiz için
ŞAFAK: 100
Yarın 2 haneliler geliyoooooo
Bizim şafakımız 98. :)
Geçiyor gidiyor işte yuppiiii.
Kızlar şimdi size bir kaç sorum var. Koton'a gittim dün Hakan Yıldırım'ın güzel tasarımları oluyor bazen iki tane elbise beğendim. Fakat denediklerimden biri 34 bedendi renk yeşil, oldu ama hatlarım da belli oldu gibi. Diğeri de 36 beden rengi mercan tek omuz üstüme dikilmiş gibi oldu ama ben beden olmayanı daha çok beğendim. Dün sistemler çalışmıyordu diğer mağazalara bugün bakacaklar. Olurda bulamazsam mercan rengini alacağım sizce tek omuza ne takabilirim? Mısır tarzı kalın kolyeler hoşuma gidiyor ama tek omuza kolye olmuyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz???
canım tek omuzda kolye takma küpe çok güzel olur ve tabikide topuz hayatım
yeşil olanının sırt dekoltesi varmıydı bide balık modelse benim denediğim olabilir
hakan yıldırımda bir ara feci indirim vardı hala devam ediyorsa kaçırma canım bende söz elbisesi düz siyah ya hakan yıldırım yada ipekyoldan alıcam
Canım evet indirim devam ediyor. Elbise koyu petrol yeşili. Beren Saat'in Aşkı Memnu'da giydiği tarz. Sırt dekoltesi yok ama bisiklet yaka gibi. Yakası kapalı yani degajede çizikler var iki tane tenin gözüküyor. Çok güzel ama beden yoktu.
canım al istersen çünkü fiyat çok uygun ve tarzı çok güzel canım al istersen eminim çok güzel olucaktır
bende söz elbisesi bakıyorum göğsü kapalı ve tam dizmde olsun die genelde ipekyolda var ama çok dar geliyor totomu belli ediyor belki hakan yıldırımın bu tarz modellerinden birini alırım çünkü boyuma göre elbise yok dizde bir elbise bulamamak acııı
Gizcim senin için geliyor. Bence o gün gelin olduğun belli olmalı. Karaları bağlama derim ama yine de sen bilirsin tabiki. Benim ki sadece bir fikir.
Eki Görüntüle 526898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?