347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selamlar canlarr
ne güzel hafta sonu aşkına kavuşanlar olmuşş. hepiniz çok çok güzel vakit geçirmişsiniz.
bende dün gece 1 saatten fazla nette gördüm yetmedi ama buna da şükür

Gizz canim cok sevindim hersey guzel gitmis anlaşılan ben artik surekli gitmeye caliscam belki bu ayriliklar daha rutin gelir. Bizim bu sefer cok iyi gecmedi biraz sorunlar vardi ama bi senelik sorunumuzu kökünden hallettik gibi :)

Gizcim çok sevindim adınıza mühteşem bi haftasonu olmuş darısı bayram ve sonrasına ki on gün için bana olsun Evet haftasonu pek kimse uğramamış artık dökülürüZ yavaş yavaş Kızlar sadece on üç günüm kaldı sevdiğime kavuşmama üç aydır göremedim ama acısını on beş gün boyunca çıkarcaz inşallah... Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

İnciciceği canımmmmm on dakika sonra 8aya düşüyoruzzzzzzz

veee düşmüşüzzz
az önce konşrken nişanlımada dedim artık 9 değil 8 diycez diee geçiyo sanki ya diyoo. o da 38 hafta mı ne kaldı demişti dün
bu haftadan da bişey anlamadım darısı diğer haftaların başına artık

Evet ya keşke hep böyle hemencecik geçse haftalar kovalasa ayları ve bitse şu 8 ay...
Neysee geçiyor diyelim ki geçsin
Hade ben çıkıyorum canım uyumam lazım sabah KPSS kursum başlıyor erkenden uyanmam gerek
İyi geceler, ibolu rüyalar dilerim sana

Son düzenleme:

iyi uykular canım sanada sevdicekli rüyalar
şimdiden iyi dersler

Günaydınnnnn canlarımmm yine hıphızlı akıp gidenn musmutluu süper bi hafta olsunn hepimiz için

ŞAFAK: 100
Yarın 2 haneliler geliyoooooo

Gunaydin herkeslere.
Sevdigiyle bulusanlar opusup koklasanlar ne guzel moral depolamissinizdir.
Aslinda safak falan saymayacagiz dedik son 2 aya kadar hayatla da dayanamadim dun 99 deyince hesap kitap yaptik:) terhis gununu sayma sadece bugunu say dedi.oyle yapinca dun 100du. 99a bugun girdik.Ugurlu gelsin bize gitsin insallah yerine bugun hayirlisiyla.

Günaydınnnnn canlarımmm yine hıphızlı akıp gidenn musmutluu süper bi hafta olsunn hepimiz için

ŞAFAK: 100
Yarın 2 haneliler geliyoooooo

günaydın kızlar buble canım bende 100 diye sayıyorum ama sevgiliciğin saatinde 101 kafası karışıyormuş ben böyle sayınca komutanınada sormuş hesap yapmışlar felan komutanıda ayın 18 de çıkıcakken 1 güncük yoll izniyle 17 de çıkcaksın sen doğru sayıyorsun demiş

ama olsun herşeye rağmen 100 diyoruz sadece 100

Bizim şafakımız 98. :)

Geçiyor gidiyor işte yuppiiii.

Kızlar şimdi size bir kaç sorum var. Koton'a gittim dün Hakan Yıldırım'ın güzel tasarımları oluyor bazen iki tane elbise beğendim. Fakat denediklerimden biri 34 bedendi renk yeşil, oldu ama hatlarım da belli oldu gibi. Diğeri de 36 beden rengi mercan tek omuz üstüme dikilmiş gibi oldu ama ben beden olmayanı daha çok beğendim. Dün sistemler çalışmıyordu diğer mağazalara bugün bakacaklar. Olurda bulamazsam mercan rengini alacağım sizce tek omuza ne takabilirim? Mısır tarzı kalın kolyeler hoşuma gidiyor ama tek omuza kolye olmuyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz???

canım tek omuzda kolye takma küpe çok güzel olur ve tabikide topuz hayatım

yeşil olanının sırt dekoltesi varmıydı bide balık modelse benim denediğim olabilir

hakan yıldırımda bir ara feci indirim vardı hala devam ediyorsa kaçırma canım bende söz elbisesi düz siyah ya hakan yıldırım yada ipekyoldan alıcam

Aldebaran canım mesaj atmışsın ama birini yanıtlayınca diğerine 10 dakika içinde diyor. Burdan yazayım dedim. Şimdilik bir sorun yok üzülme. Ellerinde ayna ve silah oluyor giren araçları kontrol ediyorlar. Bir de bizim ki ek olarak pzts günleri manga törenine katılıyor. O iyi olmuyor. Nöbeti bitiyor yatağına gidemiyor, komutan ne zaman gelirse.

Sabah mesaj atmış, onlara 20 dakika uzaklıktaki tabura gece pkk'lılar sızmaya çalışmış o yüzden onlardada güvenlik önlemleri artmış. Allahım korusun inş.

Canım evet indirim devam ediyor. Elbise koyu petrol yeşili. Beren Saat'in Aşkı Memnu'da giydiği tarz. Sırt dekoltesi yok ama bisiklet yaka gibi. Yakası kapalı yani degajede çizikler var iki tane tenin gözüküyor. Çok güzel ama beden yoktu.

Giz söz elbiseni siyah alma derim canım ama yinede sen bilirsin. Ben sana istemede ne giydim atayım bak belki bir fikir olur. Benim de Spazio'dandı istemede giydiğim elbisem.

Gizcim senin için geliyor. Bence o gün gelin olduğun belli olmalı. Karaları bağlama derim ama yine de sen bilirsin tabiki. Benim ki sadece bir fikir.

canım al istersen çünkü fiyat çok uygun ve tarzı çok güzel canım al istersen eminim çok güzel olucaktır

bende söz elbisesi bakıyorum göğsü kapalı ve tam dizmde olsun die genelde ipekyolda var ama çok dar geliyor totomu belli ediyor belki hakan yıldırımın bu tarz modellerinden birini alırım çünkü boyuma göre elbise yok dizde bir elbise bulamamak acııı

Bir tane daha atmaya çalışıyorum boydan ama ofisteki bilgisayar sorun çıkarıyor. İnşallah atarım onuda.

Yuppi oldu.

Alıcam canım mecbur bugün öğle tatilimde gidicem. Cts bizimkinin kuzeninin nişanı var. 2 ay sonrada aralıkta Swiss otelde düğünleri var. En azından 2 tane elbise almam lazım.

Gizcim senin için geliyor. Bence o gün gelin olduğun belli olmalı. Karaları bağlama derim ama yine de sen bilirsin tabiki. Benim ki sadece bir fikir.

Eki Görüntüle 526898

ayyyy çok güzelllll çok hoş canımsın sağol

siyah almamdaki amaç aslında siyah bana hiç yakışmıyor şirkettekielrde diyor ama kışın söz yapcaz diye yoksa gönlüm pudra ve beyazdan yana canım genelde ehrkes siyah giyiniyor diye o psikolojiye girdim şimdiden alayım diyorum

geçen yıl ipekyoldan kolları güpür dantel beyaz lacivert elbise almıştım o bile olur önü boyu herşeyi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…