Bir tane daha atmaya çalışıyorum boydan ama ofisteki bilgisayar sorun çıkarıyor. İnşallah atarım onuda.
Eki Görüntüle 526899
Yuppi oldu.
Alıcam canım mecbur bugün öğle tatilimde gidicem. Cts bizimkinin kuzeninin nişanı var. 2 ay sonrada aralıkta Swiss otelde düğünleri var. En azından 2 tane elbise almam lazım.
ayyyy çok güzelllll çok hoş canımsın sağol
siyah almamdaki amaç aslında siyah bana hiç yakışmıyor şirkettekielrde diyor ama kışın söz yapcaz diye yoksa gönlüm pudra ve beyazdan yana canım genelde ehrkes siyah giyiniyor diye o psikolojiye girdim şimdiden alayım diyorum
geçen yıl ipekyoldan kolları güpür dantel beyaz lacivert elbise almıştım o bile olur önü boyu herşeyi güzel
2 tane elbise indirimdeyken alınmalı canım hani nişana kısa bir model alsan düğünde balık tarzı modeller çok iyi olur bebe mağazası varmı orada ondada hoş şeyler var
vuhuuu swisin manzarası istanbuldakinin on numara izmirdekinide gördüm oda harika çok büyük bütçeleri var o zaman canım
Giz her renk giy ama kilon yoksa siyah giyme derim canım. Benim eteğimin boyu uzundu aslında ama Spazio'nun terzisi elbisenin boyunu dize getiricekti ama yamuk yapmış sağolsun bende dışardan kendi terzime verdim. O da bu yamukluğun gitmesi için kesmemiz lazım boy daha kısalcak dedi ve görüldüğü üzere tepeye çıktı. Benim zaten bacaklarım çok uzun kısa oldu oturduğumda hep elimle kapattım ama genel olarak yakasındaki taş işlemeleriyle falan çok şıktı, herkes çok beğendi o gün.
çoook beğendim buda harika boydanda süoer ayyy maşalllahh
canım belim 60 tanda ince totom 90 göğsüm hiç yok üst bölgem xs s arasında altımda 36 38 o yüzden kalem elbiselerin altı oluyorsa üstü pot duruyor benim üstü dar altı bol bir elbise giymem lazım herhalde die düşünüyorum bacak ve gövde boyum benimde uzun hatta gövdemde normal birine göre uzunmuş arkadaşım dedi ölçtü
sen elbiseni nereden aldın çok hoşmuş canım ben ipekyol zara roman buralara bakmayı düşünüyorum
Benimde belim yok canım hatta elleri birleşiyor bizimkinin o kadar ince bir belim var. Göğüsler estetikli benim de önceden yoktu yani.Bacaklar leylek zaten. Üst bölgemde uzundur. Zaten zamanında lisanlı voleybolcuydum. Kısaca sende benim gibisin bu tarz bir elbise sana da çok yakışacaktır. Elbisem spazio'dan bu arada canım. Oraya da bak derim güzel şeyler oluyor. Bu arada ben bu elbiseyi giydiğimde kasımın 20'siydi ama doğal gaz olduğundan sorun olmadı.
bende yüzücüydüm sporcu kişiliklerimiz vücdumza yansımış hatta bacaklarım kastır benim kötü görnmyor allahtan göbekte göbek kassı bariz belli oluyor bendefit vücutlarımız var maşallah
ben elbiseni çok beğendim çokta hoş olmuş ve siyah giymemeyede kesin karar verdim zaten bana siyah yakışmıyor ki delimiyim ben buğdayım zaten boğar çok siyah beni saol canım yaa varya yorumlarında çok çok haklısın
aldığın yerede uğrucam muhakak
Canım sağolasın çok teşekkür ederim.
Gizzz bende suda açtım gözümü diyebilirim sana ondan omuzlarım geniştir. Kendimi bildim bileli yüzüyorum. Eniştem falanda yüzme öğretmeni. Ondan fitiz sanırım biz.
Siyah giymeyecek olmana çok sevindim gerçekten. Doğru karar verdin. Siyah son düşüneceğin renk bile olmamalı. Evet çok asil çok hoş ama buğdaya yakışmaz boğar. Beyaz da güzel duruyor. Seni daha çok kapatacaktı ve en güzel gününde siyah giymek bana doğru gelmiyor. Pudra olabilir, kırık beyaz olabilir, beyaz, krem açık tonların hepsi olabilir. Spazio da tam isteme elbiseleri oluyor, şık zarif. Ben çok seviyorum orayı. Sizin ordada vardır mutlaka. İzmirde çok bilinir fiyatları dediğin yerlere göre daha pahalıdır ama indirimde yakalamak gerek. Ben kasımda aldığımda indirimde aldım mesela.
canm benm yeni gördüm çok sağol ya neler yaptı nası geçti hiç bilmiyorum gündüzde uyuyolrmı artk geceleri gündüzleri değişcek yaanii Allahm korusun hepsini inşAldebaran canım mesaj atmışsın ama birini yanıtlayınca diğerine 10 dakika içinde diyor. Burdan yazayım dedim. Şimdilik bir sorun yok üzülme. Ellerinde ayna ve silah oluyor giren araçları kontrol ediyorlar. Bir de bizim ki ek olarak pzts günleri manga törenine katılıyor. O iyi olmuyor. Nöbeti bitiyor yatağına gidemiyor, komutan ne zaman gelirse.
Sabah mesaj atmış, onlara 20 dakika uzaklıktaki tabura gece pkk'lılar sızmaya çalışmış o yüzden onlardada güvenlik önlemleri artmış. Allahım korusun inş.
canm benm yeni gördüm çok sağol ya neler yaptı nası geçti hiç bilmiyorum gündüzde uyuyolrmı artk geceleri gündüzleri değişcek yaanii Allahm korusun hepsini inş
kızlarrrrrrrrrrrrrrr çooookkk güzel bi hafta sonu geçirdim diyebilirimmmmilk mutlulukkk askerimden geldiii.telefonunu içeri soktu...ne çok özlemişimm msjlaşmayıı geçe onun msjıyla uyumayı sabah günaydın demesiyle enerji bulmayı...ahh ahh kıymet bilmek lazım veee ikincii mutluğummm ; düğün yerimiz ve tarihimiz belliii olduuu 24 ağustos 2012 cmtsi ankara-clup mirador ( kına) 29 ağustos 2012 perşembe bursa-aslanlar clup ( düğün) kızlarrrr çokkk mutluyummm çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?