347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alıcam canım mecbur bugün öğle tatilimde gidicem. Cts bizimkinin kuzeninin nişanı var. 2 ay sonrada aralıkta Swiss otelde düğünleri var. En azından 2 tane elbise almam lazım.

2 tane elbise indirimdeyken alınmalı canım hani nişana kısa bir model alsan düğünde balık tarzı modeller çok iyi olur bebe mağazası varmı orada ondada hoş şeyler var

vuhuuu swisin manzarası istanbuldakinin on numara izmirdekinide gördüm oda harika çok büyük bütçeleri var o zaman canım

Giz her renk giy ama kilon yoksa siyah giyme derim canım. Benim eteğimin boyu uzundu aslında ama Spazio'nun terzisi elbisenin boyunu dize getiricekti ama yamuk yapmış sağolsun bende dışardan kendi terzime verdim. O da bu yamukluğun gitmesi için kesmemiz lazım boy daha kısalcak dedi ve görüldüğü üzere tepeye çıktı. Benim zaten bacaklarım çok uzun kısa oldu oturduğumda hep elimle kapattım ama genel olarak yakasındaki taş işlemeleriyle falan çok şıktı, herkes çok beğendi o gün.

Evet canım öyle. Durumları çok iyi, çocuğun kendi aile şirketi var onun başında aynı zamanda burda bir spor kulübünün medya ve basın sözcüsü. Haftaya Çin'e gidiyor bütün mutfak eşyalarını oradan alacakmış damat bey. Cts nişan var bizde kız tarafı olarak çok heyecanlıyız.

canım belim 60 tanda ince totom 90 göğsüm hiç yok üst bölgem xs s arasında altımda 36 38 o yüzden kalem elbiselerin altı oluyorsa üstü pot duruyor benim üstü dar altı bol bir elbise giymem lazım herhalde die düşünüyorum bacak ve gövde boyum benimde uzun hatta gövdemde normal birine göre uzunmuş arkadaşım dedi ölçtü

sen elbiseni nereden aldın çok hoşmuş canım ben ipekyol zara roman buralara bakmayı düşünüyorum

Benimde belim yok canım hatta elleri birleşiyor bizimkinin o kadar ince bir belim var. Göğüsler estetikli benim de önceden yoktu yani. Bacaklar leylek zaten. Üst bölgemde uzundur. Zaten zamanında lisanlı voleybolcuydum. Kısaca sende benim gibisin bu tarz bir elbise sana da çok yakışacaktır. Elbisem spazio'dan bu arada canım. Oraya da bak derim güzel şeyler oluyor. Bu arada ben bu elbiseyi giydiğimde kasımın 20'siydi ama doğal gaz olduğundan sorun olmadı.

bende yüzücüydüm sporcu kişiliklerimiz vücdumza yansımış hatta bacaklarım kastır benim kötü görnmyor allahtan göbekte göbek kassı bariz belli oluyor bendefit vücutlarımız var maşallah

ben elbiseni çok beğendim çokta hoş olmuş ve siyah giymemeyede kesin karar verdim zaten bana siyah yakışmıyor ki delimiyim ben buğdayım zaten boğar çok siyah beni saol canım yaa varya yorumlarında çok çok haklısın

aldığın yerede uğrucam muhakak

Gizzz bende suda açtım gözümü diyebilirim sana ondan omuzlarım geniştir. Kendimi bildim bileli yüzüyorum. Eniştem falanda yüzme öğretmeni. Ondan fitiz sanırım biz.

Siyah giymeyecek olmana çok sevindim gerçekten. Doğru karar verdin. Siyah son düşüneceğin renk bile olmamalı. Evet çok asil çok hoş ama buğdaya yakışmaz boğar. Beyaz da güzel duruyor. Seni daha çok kapatacaktı ve en güzel gününde siyah giymek bana doğru gelmiyor. Pudra olabilir, kırık beyaz olabilir, beyaz, krem açık tonların hepsi olabilir. Spazio da tam isteme elbiseleri oluyor, şık zarif. Ben çok seviyorum orayı. Sizin ordada vardır mutlaka. İzmirde çok bilinir fiyatları dediğin yerlere göre daha pahalıdır ama indirimde yakalamak gerek. Ben kasımda aldığımda indirimde aldım mesela.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,, Tripli canım bende çok beğendim elbiseni ve sana çok yakışmış, zaten çok da güzelsin.

Günaydın kızlar,, Tripli canım bende çok beğendim elbiseni ve sana çok yakışmış, zaten çok da güzelsin.

marka erenköyde var sadece istanbulda erenköyde bana çok yakın gideyimde bakayım fiyat önemli değil pahalıda olsun yeterki içime sinsin izmire özel bir mağazada olabilir izmirde çok varmış

evet pudra pembesi bişi istiyorum yada dediğin gibi kırık beyaz ev zaten kaloriferli üşümemde süper olur canım sağolasın siyah die şartlamıştım kendimi iyi oldu bana yakışmıyor zaten sürekli krem pudra beyaz giyiniyorum en mutlu günümde neden karalar bağlıyım

canm benm yeni gördüm çok sağol ya neler yaptı nası geçti hiç bilmiyorum gündüzde uyuyolrmı artk geceleri gündüzleri değişcek yaanii Allahm korusun hepsini inş

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çooookkk güzel bi hafta sonu geçirdim diyebilirimmmm ilk mutlulukkk askerimden geldiii.telefonunu içeri soktu...ne çok özlemişimm msjlaşmayıı geçe onun msjıyla uyumayı sabah günaydın demesiyle enerji bulmayı...ahh ahh kıymet bilmek lazım veee ikincii mutluğummm ; düğün yerimiz ve tarihimiz belliii olduuu 24 ağustos 2012 cmtsi ankara-clup mirador ( kına) 29 ağustos 2012 perşembe bursa-aslanlar clup ( düğün) kızlarrrr çokkk mutluyummm çooookkkk

canm benm yeni gördüm çok sağol ya neler yaptı nası geçti hiç bilmiyorum gündüzde uyuyolrmı artk geceleri gündüzleri değişcek yaanii Allahm korusun hepsini inş

Canım evet gündüz uyuyor bayağı bizimki bugün konuştuk sesi çok kötü geliyordu bitmiş bir halde ilk defa bu kadar kötü duydum. Çok yorgunum dedi. Sabah manga törenine katılıyor, karşılıyor tam yatmış biri daha gelcekmiş yine kaldırmışlar bizimkide ayakta durcak halim yok demiş açıklamış ama takmamışlar. Sabah 2 kere yattı kalktı yani şimdi uyuyordur inş.

Canım çok sevindim hayırlısı olsun inş. Bizimde ocakta gelsin hemen tarih yer belli olacak allahın izniyle.

Gizzz dediğim iki elbiseyide almadım bambaşka bir elbise aldım ama üstüme kalıp gibi durdu diyebilirim. Elbise işim halloldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…