347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benmkininde yol izini 1 gün olacağı için 17 ocakta çıkacak.
Şuan doğru sayıyoruz ama 17 kasımda izne gelicek 3 gün uzicak onu hiç eklemek istemiyorum şimdiden

elbise konusundada tripliye katılıyorumm bende buğday tenliyim siyah bana hiç yakışmaz ve bu en mutlu günün olacak bence koyu renkler tercih etme daha soft renklerden yana kullan tercihini derim ben:)

Son düzenleme:
Yine gidemedi sevgilim yerine ama gorevi belli olmus.
Sukurler olsun hizmet bolugune yerlestirmisler.hicbisey yapmayacakmis yani.butun gun ofiste oturacakmis.
Surda 3-4 gun daha cile cek sonra 3 ay yatacak buyuteceksin dedim :)
Allahim burdan guldun yuzumuze binlerce sukur.

hadi gözünüz aydın çok şükür rahatlamışsınızdır bak görevide iyiymiş dediğin gibi bir kaç gün sabretsin sonra rahata kavuşur inşallah.

hangi model ve hangi renk ne güzel maşallah sana nişanda sevdiceğini her zamanki gibi güzel temsil ediceksin canım

Hemen anlatıyorum bileceksin bence. Dün çünkü Ankara'dan gelen arkadaşımla baktık o Ankara'da denemiş o modeli. 3 renk v yaka geliyor. Arkası krem ve fermuarlı, önü 3 renk krem, pudramsı ve siyah. :) Çok fazla şık ve renkler acayip güzel.

Bu arada babam kanser çıktı kızlar...

yaa geçmiş olsun canım ne kanseri?atlatır inşallah artık tıp baya ilerledi yani bu konuda ama bu hastalıkta en önemli şey moral insan önce beyninde yenmeli hastalığı görüyoruz ne kanser hastaları eskisinden daha sağlam çıkıyorlar karşımıza ama nasıl azimle hayata tutunmayla

yesilelma canıııımmm çoook sevindim çoooooooook böyle haberler almak öyle iyi geliyorki enerjimiz artıyor... inşallah senin , askerinin ve tüm ailenizin hayrına çok güzel bir evlilik olur... darısı bizlere inşallah

tripli canım çok üzüldüm artık her hastalığın bir çaresi olsa da yıpratıcı bir süreçten geçeceksiniz ama inşallah herşey çok iyi olcak dualarımız seninle.. ne kanseri babacığın? ve tedavi programınız belli mi?

gözün aydın canım sıkıntı çektiniz ama yerinde rahat olucak inşallah

canım çok geçmiş olsunn üzüldüm
Allah şifalar versin. moralinizi yüksek tutun Allahın izniyle iyileşir inşallah

Teşekkür ederim hepinize ama çok yayılmış. Prostat kanseri... 10 üzerinden 7'lik bir kısım deniliyor. İki yerde varmış biri %20, diğeri %30 ama seviyeleri yüksekmiş yani başlangıç ya da orta değil ileri. Özel bir hastaneye gidiyordu İzmir'de ama hastane biz yapamayız demişler sizin ameliyatınızı, sanırım korktular. Başka bir profesöre yönlendirmişler. Acil açık ameliyata alınması gerekliymiş daha fazla sıçramadan. Perşembe gününe randevu almış gidip görüşecek. Aslında moralman çökmüş tabi ama iyi gibi göstermeye çalışıyor anlamamak için salak olmak lazım. Allahın dediği olur bundan sonra diyor. Söylemek istemedi hiç kardeşimden öğrendim önce ben çok soru sorunca o da söyledi öyle işte. 2012 bize iyi gelmedi. 2011 içinde aynısını söylediğimi hatırlıyorum. Umudum 2013...

Selam kızlar evime kavuştum bende.
Böyle görüp ayrılmak onu ardında bırakmak çok zor oluyor.. Ama ne yapayım onsuzluğu da dayanamıyorum.

Tripliii öncelikle çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun umudunu yitirme. mucizeler var bu dünyada onlara inan. böyle söylüyorum çünkü bizde bi mucize yaşadık resmen..
Ayrıca ekliyorum istemede giydiğin elbise çok hoş olmuş. koyu renk saçlarınla bi bütün oluşturmuş. Bende kırık beyaz renk düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun canım dualarımız babanla.İnşallah bir an önce ameliyata alınır,güzel geçer.tedavilerle ve yüksek tutulan morallarle babacığın eskisinden daha sağlıklı olur hep iyi düşünün iyi olur inşallah..

Akşam olunca attırıveriyorum ben şafağı :) Sabah tekrar yazarım ama
Dayanamadım paylaşmak istedim, nasıl dört gözle bitmesini bekledim bu pis 8 in.
Şükürki bitti fotosunu atıyorum kızlar

Hoşgeldin çift haneliler

bubble cım çok güzel olmuş bayıldım bende yapmaya çalışıyorum ama renkler bukadar net çıkmıyor nasıl yaptın sen paintte kutu boya var ya onunla yapmaya çalıştım ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…