Gizzz dediğim iki elbiseyide almadım bambaşka bir elbise aldım ama üstüme kalıp gibi durdu diyebilirim. Elbise işim halloldu.
günaydın kızlar buble canım bende 100 diye sayıyorum ama sevgiliciğin saatinde 101 kafası karışıyormuş ben böyle sayınca komutanınada sormuş hesap yapmışlar felan komutanıda ayın 18 de çıkıcakken 1 güncük yoll izniyle 17 de çıkcaksın sen doğru sayıyorsun demiş
ama olsun herşeye rağmen 100 diyoruz sadece 100
Gizzz dediğim iki elbiseyide almadım bambaşka bir elbise aldım ama üstüme kalıp gibi durdu diyebilirim. Elbise işim halloldu.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr çooookkk güzel bi hafta sonu geçirdim diyebilirimmmmilk mutlulukkk askerimden geldiii.telefonunu içeri soktu...ne çok özlemişimm msjlaşmayıı geçe onun msjıyla uyumayı sabah günaydın demesiyle enerji bulmayı...ahh ahh kıymet bilmek lazım veee ikincii mutluğummm ; düğün yerimiz ve tarihimiz belliii olduuu 24 ağustos 2012 cmtsi ankara-clup mirador ( kına) 29 ağustos 2012 perşembe bursa-aslanlar clup ( düğün) kızlarrrr çokkk mutluyummm çooookkkk [/QUOTE
çok mutlu oldum Allah mutluluğunuzu bozmasın gözünüz aydın canım.benim askerimde telefonunu içeri soktu çok şükür mesajlaşıyoruz arada aşırı olmasada bende çok özlemişim çok güzel bir şeymiş mesaj atabilmek
Yine gidemedi sevgilim yerine ama gorevi belli olmus.
Sukurler olsun hizmet bolugune yerlestirmisler.hicbisey yapmayacakmis yani.butun gun ofiste oturacakmis.
Surda 3-4 gun daha cile cek sonra 3 ay yatacak buyuteceksin dedim :)
Allahim burdan guldun yuzumuze binlerce sukur.
Kızlar tam belli olmasada, şuanki gökkuşağı manzaram :)
Eki Görüntüle 527322
hangi model ve hangi renk ne güzel maşallah sana nişanda sevdiceğini her zamanki gibi güzel temsil ediceksin canım
Bu arada babam kanser çıktı kızlar...
Yine gidemedi sevgilim yerine ama gorevi belli olmus.
Sukurler olsun hizmet bolugune yerlestirmisler.hicbisey yapmayacakmis yani.butun gun ofiste oturacakmis.
Surda 3-4 gun daha cile cek sonra 3 ay yatacak buyuteceksin dedim :)
Allahim burdan guldun yuzumuze binlerce sukur.
yaa geçmiş olsun canım ne kanseri?atlatır inşallah artık tıp baya ilerledi yani bu konuda ama bu hastalıkta en önemli şey moral insan önce beyninde yenmeli hastalığı görüyoruz ne kanser hastaları eskisinden daha sağlam çıkıyorlar karşımıza ama nasıl azimle hayata tutunmayla
yesilelma canıııımmm çoook sevindim çoooooooookböyle haberler almak öyle iyi geliyorki enerjimiz artıyor... inşallah senin , askerinin ve tüm ailenizin hayrına çok güzel bir evlilik olur... darısı bizlere inşallah
tripli canım çok üzüldüm artık her hastalığın bir çaresi olsa da yıpratıcı bir süreçten geçeceksiniz ama inşallah herşey çok iyi olcak dualarımız seninle.. ne kanseri babacığın? ve tedavi programınız belli mi?
canım çok geçmiş olsunn üzüldüm
Allah şifalar versin. moralinizi yüksek tutun Allahın izniyle iyileşir inşallah
Teşekkür ederim hepinize ama çok yayılmış. Prostat kanseri... 10 üzerinden 7'lik bir kısım deniliyor. İki yerde varmış biri %20, diğeri %30 ama seviyeleri yüksekmiş yani başlangıç ya da orta değil ileri. Özel bir hastaneye gidiyordu İzmir'de ama hastane biz yapamayız demişler sizin ameliyatınızı, sanırım korktular. Başka bir profesöre yönlendirmişler. Acil açık ameliyata alınması gerekliymiş daha fazla sıçramadan. Perşembe gününe randevu almış gidip görüşecek. Aslında moralman çökmüş tabi ama iyi gibi göstermeye çalışıyor anlamamak için salak olmak lazım. Allahın dediği olur bundan sonra diyor. Söylemek istemedi hiç kardeşimden öğrendim önce ben çok soru sorunca o da söyledi öyle işte. 2012 bize iyi gelmedi. 2011 içinde aynısını söylediğimi hatırlıyorum. Umudum 2013...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?