bubble cım çok güzel olmuş bayıldımbende yapmaya çalışıyorum ama renkler bukadar net çıkmıyor nasıl yaptın sen paintte kutu boya var ya onunla yapmaya çalıştım ben:44:
Bu arada babam kanser çıktı kızlar...
Trplii çok çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle atlatır inşallah. Şubat ayında bende aynı babanın şu an geçirdiği evreyi psikolojiyi geçirdim senden çok onu anlıyorum desem yeridir. Çok şükür atlattım ama o dönem anlatılmaz bişe doktor karşıma geçip rahat rahat kansersin demişti o anı hayatım boyunca unutmamŞunu demek istiyorum ki mümkün olduğu kadar destek verin en çok ona ihtiyaç oluyor ameliyata kadar. İnşllah herşey yolunda gider dualarımız sizinle
Trplii çok çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle atlatır inşallah. Şubat ayında bende aynı babanın şu an geçirdiği evreyi psikolojiyi geçirdim senden çok onu anlıyorum desem yeridir. Çok şükür atlattım ama o dönem anlatılmaz bişe doktor karşıma geçip rahat rahat kansersin demişti o anı hayatım boyunca unutmamŞunu demek istiyorum ki mümkün olduğu kadar destek verin en çok ona ihtiyaç oluyor ameliyata kadar. İnşllah herşey yolunda gider dualarımız sizinle
Teşekkür ederim hepinize ama çok yayılmış. Prostat kanseri... 10 üzerinden 7'lik bir kısım deniliyor. İki yerde varmış biri %20, diğeri %30 ama seviyeleri yüksekmiş yani başlangıç ya da orta değil ileri. Özel bir hastaneye gidiyordu İzmir'de ama hastane biz yapamayız demişler sizin ameliyatınızı, sanırım korktular. Başka bir profesöre yönlendirmişler. Acil açık ameliyata alınması gerekliymiş daha fazla sıçramadan. Perşembe gününe randevu almış gidip görüşecek. Aslında moralman çökmüş tabi ama iyi gibi göstermeye çalışıyor anlamamak için salak olmak lazım. Allahın dediği olur bundan sonra diyor. Söylemek istemedi hiç kardeşimden öğrendim önce ben çok soru sorunca o da söyledi öyle işte. 2012 bize iyi gelmedi. 2011 içinde aynısını söylediğimi hatırlıyorum. Umudum 2013...
Teşekkür ederim hepinize ama çok yayılmış. Prostat kanseri... 10 üzerinden 7'lik bir kısım deniliyor. İki yerde varmış biri %20, diğeri %30 ama seviyeleri yüksekmiş yani başlangıç ya da orta değil ileri. Özel bir hastaneye gidiyordu İzmir'de ama hastane biz yapamayız demişler sizin ameliyatınızı, sanırım korktular. Başka bir profesöre yönlendirmişler. Acil açık ameliyata alınması gerekliymiş daha fazla sıçramadan. Perşembe gününe randevu almış gidip görüşecek. Aslında moralman çökmüş tabi ama iyi gibi göstermeye çalışıyor anlamamak için salak olmak lazım. Allahın dediği olur bundan sonra diyor. Söylemek istemedi hiç kardeşimden öğrendim önce ben çok soru sorunca o da söyledi öyle işte. 2012 bize iyi gelmedi. 2011 içinde aynısını söylediğimi hatırlıyorum. Umudum 2013...
giz, incicicegi teşekkür ederim kızlar şükür geçti. Gizcim tiroid kanseriydi tek taraf tiroid bezimi aldılar nodülleri temizlediler skıntı yok şu an çok şükür geçti
Âmin canım âmin inşallah Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin...çok geçmiş olsun canım Allah'a şükür kurtulmuşsun bu hastalıktan bir daha göstermesin Allah...
Selam kızlar evime kavuştum bende.
Böyle görüp ayrılmak onu ardında bırakmak çok zor oluyor.. Ama ne yapayım onsuzluğu da dayanamıyorum.
Tripliii öncelikle çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun umudunu yitirme. mucizeler var bu dünyada onlara inan. böyle söylüyorum çünkü bizde bi mucize yaşadık resmen..
Ayrıca ekliyorum istemede giydiğin elbise çok hoş olmuş. koyu renk saçlarınla bi bütün oluşturmuş. Bende kırık beyaz renk düşünüyorum.
canım yaa çok çok geçmiş olsun umarım babacığın biran önce sağlığına kavuşur Allah şifa versin
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız babanla.İnşallah bir an önce ameliyata alınır,güzel geçer.tedavilerle ve yüksek tutulan morallarle babacığın eskisinden daha sağlıklı olur hep iyi düşünün iyi olur inşallah..
canıım çok üzüldüm çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin..kendinizi bırakmayın ne olur moral baban için çok önemli bi unsur artık inşallah atlatır tedaviyle.Allah yardımcınız olsun canım benim
canım çok ama çok geçmiş olsun hastalığı veren allah şifasınıda verecek biliyorum şu anda seni anlayamam ama hissediyorum üzüntünü paqylaşıyorum bana inşallah iyileşecek canım
canım sen bir defa anlatmıştın sanırsam iyimisin şimdi ne kanseri oldğnu bilmiyorum ama üzülmemen gerektiğini biliyorum canım allah acilen şifa versin
çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur babacın
ayyyy canım benim ya üzülme nolur. bak sana bişey söyliim mi bizim bi tanıdığımız vardı adamcağıza karaciğer kanseri teşhisi kondu ve sadee ayı var dediler yaşamaz dediler o ayda adam iğne ipliğe döndü tedaviler ameliyatlar bi sürü şey oldu ama doktorlar hiç iyi konuşmadı hep çok kötü konuştular. şuan maşallah ameliyattan sonraki . yılını dolduruyor!! ve çok çok iyi hiç moralinizi bozmayın bebekler gibi bakın babanıza pozitif düşünce herşeyi ama herşeyi tersine çeviriyor
Çok geçmiş olsun canım.
tripli baban için Rabbim acil şifalar versin. dualarımız sizinle inşallah. bende şu an kemoterapi görüyorum. ve 10 senedir rahatsızım. her zaman söylediğim birşey vardır ' RABBİM KULUNA KALDIRAMAYACAĞI YÜKTEN FAZLASINI YÜKLEMEZ' Allah inşallah size dayanma gücü verir...Allah yardımcınız olsun canım. en önemli görev size düşüyor babaya tam destek...
Tripliii canım benim.Allah şifa versin.En büyük destek şu anda moral moral moral.Onu eksik etmeyin.İnşallah ameliyatla tertemiz olur da iyileşir babacığın.
triplii çok geçmiş olsun canım inşallah çok kısa sürede geçer canım morallerinizi yüksek tutun iyimser olmaya çalışın ki atlatın canım inşallah
triplii çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum baban için. hepimizin duaları seninle, moralini bozma sakın kanser yaygınlaştı artık tıp da bu konuda ilerliyor çözümü bulunamaz birşey değil. iyi haberlerini alırız inşallah yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?