347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bubble cım çok güzel olmuş bayıldım bende yapmaya çalışıyorum ama renkler bukadar net çıkmıyor nasıl yaptın sen paintte kutu boya var ya onunla yapmaya çalıştım ben:44:

canm ben bunu excelde hazırladımm her biri ayrı kutucuk. Excelde kutuların içini boyamak çok rahat oluyor

Bu arada babam kanser çıktı kızlar...

canıım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..kendinizi bırakmayın ne olur moral baban için çok önemli bi unsur artık inşallah atlatır tedaviyle.Allah yardımcınız olsun canım benim

Son düzenleme:
Trplii çok çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle atlatır inşallah. Şubat ayında bende aynı babanın şu an geçirdiği evreyi psikolojiyi geçirdim senden çok onu anlıyorum desem yeridir. Çok şükür atlattım ama o dönem anlatılmaz bişe doktor karşıma geçip rahat rahat kansersin demişti o anı hayatım boyunca unutmam Şunu demek istiyorum ki mümkün olduğu kadar destek verin en çok ona ihtiyaç oluyor ameliyata kadar. İnşllah herşey yolunda gider dualarımız sizinle

Bu arada babam kanser çıktı kızlar...

canım çok ama çok geçmiş olsun hastalığı veren allah şifasınıda verecek biliyorum şu anda seni anlayamam ama hissediyorum üzüntünü paqylaşıyorum bana inşallah iyileşecek canım

canım sen bir defa anlatmıştın sanırsam iyimisin şimdi ne kanseri oldğnu bilmiyorum ama üzülmemen gerektiğini biliyorum canım allah acilen şifa versin

canım sanada çok geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsın.

çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur babacın

ayyyy canım benim ya üzülme nolur. bak sana bişey söyliim mi bizim bi tanıdığımız vardı adamcağıza karaciğer kanseri teşhisi kondu ve sadee ayı var dediler yaşamaz dediler o ayda adam iğne ipliğe döndü tedaviler ameliyatlar bi sürü şey oldu ama doktorlar hiç iyi konuşmadı hep çok kötü konuştular. şuan maşallah ameliyattan sonraki . yılını dolduruyor!! ve çok çok iyi hiç moralinizi bozmayın bebekler gibi bakın babanıza pozitif düşünce herşeyi ama herşeyi tersine çeviriyor

Kızlar sizin şafak çift hanelere düşünce benim şafak geçmez oldu. Şafak 108

giz, incicicegi teşekkür ederim kızlar şükür geçti. Gizcim tiroid kanseriydi tek taraf tiroid bezimi aldılar nodülleri temizlediler skıntı yok şu an çok şükür geçti

tripli baban için Rabbim acil şifalar versin. dualarımız sizinle inşallah. bende şu an kemoterapi görüyorum. ve 10 senedir rahatsızım. her zaman söylediğim birşey vardır ' RABBİM KULUNA KALDIRAMAYACAĞI YÜKTEN FAZLASINI YÜKLEMEZ' Allah inşallah size dayanma gücü verir...Allah yardımcınız olsun canım. en önemli görev size düşüyor babaya tam destek...

Tripliii canım benim.Allah şifa versin.En büyük destek şu anda moral moral moral.Onu eksik etmeyin.İnşallah ameliyatla tertemiz olur da iyileşir babacığın.

triplii çok geçmiş olsun canım inşallah çok kısa sürede geçer canım morallerinizi yüksek tutun iyimser olmaya çalışın ki atlatın canım inşallah

triplii çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum baban için. hepimizin duaları seninle, moralini bozma sakın kanser yaygınlaştı artık tıp da bu konuda ilerliyor çözümü bulunamaz birşey değil. iyi haberlerini alırız inşallah yakında

giz, incicicegi teşekkür ederim kızlar şükür geçti. Gizcim tiroid kanseriydi tek taraf tiroid bezimi aldılar nodülleri temizlediler skıntı yok şu an çok şükür geçti

çok geçmiş olsun canım Allah'a şükür kurtulmuşsun bu hastalıktan bir daha göstermesin Allah...

kızlarr nasılsınzzz, kimsecikler yok galiba
sevdiceğimlen zorda olsa msn de konuşup geldim

canım yaa çok çok geçmiş olsun umarım babacığın biran önce sağlığına kavuşur Allah şifa versin

çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur babacın

Çok geçmiş olsun canım.

Tripliii canım benim.Allah şifa versin.En büyük destek şu anda moral moral moral.Onu eksik etmeyin.İnşallah ameliyatla tertemiz olur da iyileşir babacığın.

triplii çok geçmiş olsun canım inşallah çok kısa sürede geçer canım morallerinizi yüksek tutun iyimser olmaya çalışın ki atlatın canım inşallah

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaşıp yanımda olduğunuz, iki satır bir şeyler yazıp acımı hafiflettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden allah razı olsun. Umuyorum ki atlatacak...
Bekliyordum belki de bu haberi o yüzden ağlayamıyorum fakat içimde bir yer acıyor tarifi yok.

Aaysegul bu hastalığı yendiğin için öncelikle tebrik ederim seni. Ömrün boyunca sağlık yanı başından hiç ayrılmasın bundan sonra.

hmf722 canım allah şifa versin inan ki çok üzüldüm ama yorumundan da anladığım kadarıyla sen kafada bitirmişsin herşeyi. En önemliside bu biliyormusun, güçlü durmak. Ömrün boyunca sağlıkla gülümse hayata, yüzün hep gülsün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…