347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizim topicten bile ki ortalamamız en azından orta yaşlar ne kadar bu hastalıktan muzdarip olanlar var
Artık o kadar çok duyuyorum ki sanki gripmiş gibi gelmeye başladı
Rabbim sıhhatine sıhhat neşesine neşe eklesin babacığının Triplicim

Yok arkadaş geçmiyor içimdeki sıkıntı...

sevgilimi gördüğümden beri sıkıntılı oldum..
onu görmek değil sıkıntım ardımda bırakmak...

hmm anladım canım
gördükten sonra baya kötü oluyo insan ama napcaksın neyseki çok az kaldı sizin. biraz daha dayanıcaksın artık canım

hmm anladım canım
gördükten sonra baya kötü oluyo insan ama napcaksın neyseki çok az kaldı sizin. biraz daha dayanıcaksın artık canım

dayanıyorum sürekli ama bi yerde patlak veriyor artık. görünce gerçekten çok zor ayrı kalmak..
ardından bakmak... :85:

Hadi benden gelsin.. Allah rahmet eylesin Barış insanı...

[video=youtube;Pn4W0OpAkk0]http://www.youtube.com/watch?v=Pn4W0OpAkk0[/video]

Bu arada babam kanser çıktı kızlar...

cnımm öncelikle çok geçmiş olsunn allah yardımcınız olsun.ilerleyerek okuduğumda prostat kanseri olduğunu demişsin.Bildiğim kadarıyla kanserlerin içinde tedavi edilebir oranı en yüksek olan kanser türü prostat.en kötüsünü düşün komple prostatı alırlar ve durum düzelir.allah herşeyin hayırlısını versin moral verin babaya en öenmlisi bu.

ellabella tatlımm çok teşekkür ederimm aminn cümlemizin başınaa..hepimiz sırayla gideceğiz ) önce evlenenler tecrübelerini paylaşacak ne keyifli bir topic olur o zaman burasıııı

şarkı dinlerken teeeee geçmiş yıllara gittim önüme harika şarkılar çıktı

[video=youtube;qZU2PvFpz5U]http://www.youtube.com/watch?v=qZU2PvFpz5U[/video]

Günaydınn kızlarr nasılsınızz?
Bayram tatiline 24 ekimde eklenmiş hadi gözümüz aydın

ŞAFAK: 99

Gunaydınnlarrrr
Şu anda okulda miifettişlerrr var :) Benim 2 dersim boş.Gezsinler dursunlar diğer sınıflarıı

Kızlaarr nerdesinizzz yaaaa herkes iyice boşladı buralarıııı kızıyorum amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…