Bu arada babam kanser çıktı kızlar...
Yok arkadaş geçmiyor içimdeki sıkıntı...
hayırdır canım noldu
balkona falan çık bi hava al. iyi düşün iyi olsun
sevgilimi gördüğümden beri sıkıntılı oldum..
onu görmek değil sıkıntım ardımda bırakmak...
kızlarrrrrrrrrrrrrrr çooookkk güzel bi hafta sonu geçirdim diyebilirimmmmilk mutlulukkk askerimden geldiii.telefonunu içeri soktu...ne çok özlemişimm msjlaşmayıı geçe onun msjıyla uyumayı sabah günaydın demesiyle enerji bulmayı...ahh ahh kıymet bilmek lazım veee ikincii mutluğummm ; düğün yerimiz ve tarihimiz belliii olduuu 24 ağustos 2012 cmtsi ankara-clup mirador ( kına) 29 ağustos 2012 perşembe bursa-aslanlar clup ( düğün) kızlarrrr çokkk mutluyummm çooookkkk [/QUOTE
çok mutlu oldum Allah mutluluğunuzu bozmasın gözünüz aydın canım.benim askerimde telefonunu içeri soktu çok şükür mesajlaşıyoruz arada aşırı olmasada bende çok özlemişim çok güzel bir şeymiş mesaj atabilmek
teşekkür ederim canımmm aminn saolasın..msjlaşmanın da kıymeti blmek lazımmışş bzzde sık sık msjllaşamıyoruz ama olsunnn bni çok mutlu ettiii
hmm anladım canım
gördükten sonra baya kötü oluyo insan ama napcaksın neyseki çok az kaldı sizin. biraz daha dayanıcaksın artık canım
Bu arada babam kanser çıktı kızlar...
yesilelma tarihiniz belli olmuş hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar
yesilelma canıııımmm çoook sevindim çoooooooookböyle haberler almak öyle iyi geliyorki enerjimiz artıyor... inşallah senin , askerinin ve tüm ailenizin hayrına çok güzel bir evlilik olur... darısı bizlere inşallah
tripli canım çok üzüldüm artık her hastalığın bir çaresi olsa da yıpratıcı bir süreçten geçeceksiniz ama inşallah herşey çok iyi olcak dualarımız seninle.. ne kanseri babacığın? ve tedavi programınız belli mi?
çok teşekkür ederimmm incicicegiiiinşş aksilik çıkmaz ve herşey planladığımız gibi gider...
kızma geldiiik :18:günaydınlaarrrKızlaarr nerdesinizzz yaaaa herkes iyice boşladı buralarıııı kızıyorum amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?