347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu sıra bir durgunluk dönemi var evet.Sonbahar geldiii ondanmı kiii

Canım çok çok geçmiş olsun
Ne denir bilemiyorum
Teyzem ki yaşı daha yeni 30,4 yıldır savaş halinde
Rabbim güç versin inşallah

Çok teşekkür ederim, sağolun...

Günaydın bu arada herkese şafağım 97...

Geçiyor gerçekten geçiyor ilk zamanlardan daha kolay geçiyor bana. Ekim ayının bile 9 gününü yemişiz. Bu ayın sonunda 74 Bartın diyeceğiz. Düşündükçe huzur kaplıyor içimi.

Bubble senin gönderdiğin 158 rakamının 8'inin içi doldu nasıl bir mutluluk anlatamam. 5 rakamındayım. Çıktı aldım ben fosforlu kalemle boyuyorum ama 3-5 günde bir boyaması daha zevkli oluyor. Bir de benim masa takvimim var şafağa geri sayım yapan üstünde plakalar bile yazıyor ona da çarpı atıyorum hergün.

aynen canım ya bendede 8 rakamı dün gece doldu okadar mutlu oldmki o bile bir motivasyon olduu 5 rakamına geçtim. zaten 5 bittimii bişeycik kalmıyo 1 de daha az rakam var.
Bende excelde içini rengarenk boyuyorum çok zevkli oluyorr.
Bitince onu çıktı alıp saklayacağım.
Sevgilim kendi işaretlediğinide getiricek. Onunki daha anlamlı bi hatıra olur

Evet canım 1 daha kolay geçecek inşallah 1'e de yaklaştık sayılır.

Saat 4.30da iş görüşmesine gidicem 2. mülakatım aynı yerde. Benim için dua edin kızlar

iş görüşmeleriniz olumlu geçer inş olur kızlar hayırlısıylaaaa
triplii canm çok geçmiş olsun Allahm acil şifalar versin inşşş :26:

iş görüşmeleriniz olumlu geçer inş olur kızlar hayırlısıylaaaa
triplii canm çok geçmiş olsun Allahm acil şifalar versin inşşş :26:

Sağolasın canım. Saat 15:00'te tetkikleri ve 18:40'ta tamografisi var dua edin lütfen kemiklere sıçramamış olsun.

Bu arada ben yurtiçi kargoyla kargo yolladım fakat askeriyeye kargo gitmiyormuş. Birinin gidip şubeden alması gerekiyormuş. Bizimki sen gönder ben hallederim dedi herhalde uzun dönemlerden falan birine mi aldırcak bilmiyorum artık şubeye teslim olacak kargosu 2 gün sonra göreceğiz gelişmeleri.

Son düzenleme:
Selam kılzlar şu an iş görüşmesinde olan arkadaşlara bol şans diliyorum.

Triplicim inşallah sıçramamıştır dualarımız babanla emin olabilirsin...

bende geçen hafta gönderdim ama alamadı hala beklemede bizim kargo çıkamayacak bu gidişledee

Kızlar ya benim erkek arkadaşım çukurcaya gidecek esas birliğine ama neredeyse 1 aydır van ktmde bekliyo götürmüyolar bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum sizce neden götürmüyolardır yolları 1 aydır kontrol altına mı alamadılar yoksa offfff bitsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…