Bu sıra bir durgunluk dönemi var evet.Sonbahar geldiii ondanmı kiii
Canım çok çok geçmiş olsun
Ne denir bilemiyorum
Teyzem ki yaşı daha yeni 30,4 yıldır savaş halinde
Rabbim güç versin inşallah
Bizim topicten bile ki ortalamamız en azından orta yaşlar ne kadar bu hastalıktan muzdarip olanlar var
Artık o kadar çok duyuyorum ki sanki gripmiş gibi gelmeye başladı
Rabbim sıhhatine sıhhat neşesine neşe eklesin babacığının Triplicim
cnımm öncelikle çok geçmiş olsunn allah yardımcınız olsun.ilerleyerek okuduğumda prostat kanseri olduğunu demişsin.Bildiğim kadarıyla kanserlerin içinde tedavi edilebir oranı en yüksek olan kanser türü prostat.en kötüsünü düşün komple prostatı alırlar ve durum düzelir.allah herşeyin hayırlısını versin moral verin babaya en öenmlisi bu.
Çok teşekkür ederim, sağolun...
Günaydın bu arada herkese şafağım 97...
Geçiyor gerçekten geçiyor ilk zamanlardan daha kolay geçiyor bana. Ekim ayının bile 9 gününü yemişiz. Bu ayın sonunda 74 Bartın diyeceğiz. Düşündükçe huzur kaplıyor içimi.
Bubble senin gönderdiğin 158 rakamının 8'inin içi doldu nasıl bir mutluluk anlatamam. 5 rakamındayım. Çıktı aldım ben fosforlu kalemle boyuyorum ama 3-5 günde bir boyaması daha zevkli oluyor. Bir de benim masa takvimim var şafağa geri sayım yapan üstünde plakalar bile yazıyor ona da çarpı atıyorum hergün.
aynen canım ya bendede 8 rakamı dün gece doldu okadar mutlu oldmki o bile bir motivasyon olduu 5 rakamına geçtim. zaten 5 bittimii bişeycik kalmıyo 1 de daha az rakam var.
Bende excelde içini rengarenk boyuyorum çok zevkli oluyorr.
Bitince onu çıktı alıp saklayacağım.
Sevgilim kendi işaretlediğinide getiricek. Onunki daha anlamlı bi hatıra olur
Saat 4.30da iş görüşmesine gidicem 2. mülakatım aynı yerde. Benim için dua edin kızlar
bende 14.00 de gidicem iş görüşmesine..allah yardımcımız olsunnn.
iş görüşmeleriniz olumlu geçer inş olur kızlar hayırlısıylaaaa
triplii canm çok geçmiş olsun Allahm acil şifalar versin inşşş :26:
Saat 4.30da iş görüşmesine gidicem 2. mülakatım aynı yerde. Benim için dua edin kızlar
Ben giriyorum ara ara ama kimseler yok.:44:
bende geçen hafta gönderdim ama alamadı hala beklemede bizim kargo çıkamayacak bu gidişledeeSağolasın canım. Saat 15:00'te tetkikleri ve 18:40'ta tamografisi var dua edin lütfen kemiklere sıçramamış olsun.
Bu arada ben yurtiçi kargoyla kargo yolladım fakat askeriyeye kargo gitmiyormuş. Birinin gidip şubeden alması gerekiyormuş. Bizimki sen gönder ben hallederim dedi herhalde uzun dönemlerden falan birine mi aldırcak bilmiyorum artık şubeye teslim olacak kargosu 2 gün sonra göreceğiz gelişmeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?