347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Teşekkür ederim canım âmin hepimiz sağlıklı yaşayalım inşallah Perşembe günü müydü babanın operasyonu? Oda atlatacak yenecek inşallah

Trıplı canım çok çok gecmiş olsun ... Geçmişin tamamını okuyamadık senin bu yazdığını görünce
inşallah atlatır babacığın sağlığına kavuşur ... Allah şifalar versin...
ben bu ara pek takılmadım işim yoğundu..
bu arada ben bankacıyım,, başka bir bankadan transfer teklifi geldi kabul ettim istifa ettim vs.. İşle ilgili biraz hareketli günler geçirdim yani.. Boşladım burayı bak triplicanımın babası hastalanmış ondan bile bi haberim (((

Son düzenleme:

Canım benim erkek arkadaşımda Hakkari'de o da önce Van ktm deydi,şimdi konuştum senin arkadaşının durumunu söyledim yollar güvenli olmadığı için çıkartmıyorlar dedi havaların daha soğumasını bekliyorlarmış sanırım ama helikopter gelirse götürürler dedi o da helikopterle gitmişti...bence ne kadar orda olursa o kadar iyi en azından kafanız rahat olur tek sıkıntı görev olmadığı için zaman geçmez.

Nikitacım sen ne mezunusun?Ben iktisat son sınıf öğrencisiyim ancak bankanın çok zor olduğunu düşünüyorum ne iş yapacağıma karar vermekte çok zorlanıyorum açıkçası

Nikitacım sen ne mezunusun?Ben iktisat son sınıf öğrencisiyim ancak bankanın çok zor olduğunu düşünüyorum ne iş yapacağıma karar vermekte çok zorlanıyorum açıkçası

Ben de iktisat mezunuyum seker... Bankaya bastan hiç bulaşma bence.. Ben kurtulamıyorum tüm iş değişiklikleri hep bankadan geliyor...
ticari müşteri temsilcisiyim ben

Ben de iktisat mezunuyum seker... Bankaya bastan hiç bulaşma bence.. Ben kurtulamıyorum tüm iş değişiklikleri hep bankadan geliyor...

canımmm hayırlı olsun yeni bankan :) inşallah daha rahat olursun burda

nerde bu millet nerde bu insanlarrr? haftasonu bi boşladık burayı hala toparlanamadık , hadi kızlar 1000. sayfaya az kaldı bu arada elinde güzel bi türkiye haritası olan varmı çıktı alıp içlerini boyamaya başlıcam bayramda

Hem çok düşük maaşlarla başlatıyorlar hemde çok çalıştırıyorlar ama pek fazla özelde seçenekte yok gibi Adana dayım ben.Ne zor bir dönem hayatıma nasıl şekil versem karar veremiyorum bu arada hayırlı olsun canım yeni bankanda inşallah daha güzel olur her şey..

canım yeni işin hayırlı olsunn

puknas çok kıskandım seni eşimle aynı şehirdesin Adana'ya gitmek hayatım boyunca hiç aklımdan geçmesede şimdi Adana'ya gitmek için can atıyorum

Yalniz degilsiniz kizlar.Bİzimkide ktm de bugun 24.gunu.ve tam anlatmak istemiyorum ama isler karisikmis ve faaliyet yokmus bir sure yani daha ktm de kalicak gibiyiz.Zaman gecmiyor diyor.biktik artik.ruyamda helikopterler goruyorum.Ama su anda durum kritik ve gitmesini yola cikmasini ostemiyorum.varsin patlasin sikintidan.

güçlü durmaktan başka çaremiz yok ki canım. ben daha 24 yaşındayım hayatın başındayım. ben gülmesem ailem özellikle babam daha çok üzülecek. sık sık hastanede yatmam gerekiyor. ve benim her yatışım da inanırmısın babamın yüzünde bir çizgi daha oluşuyor. ama dimdik durduğum zaman ailem mutlu oluyorlar. kendi adıma en çok desteği ailem ve nişanlımdan gördüm. Allah onlardan razı olsun.
sizin için de çok zor bunu biliyorum. Ama sizin desteğinizle Allah ın izniyle babanda iyileşecek. en önemli moral. Ve rabbim isyana düşmekten korusun ALlah dan geldi diyerek sabredince her şey çok daha güzel geçiyor....

Yanlış anlamışsın galiba canım benim askerim ktm de değil Hakkari de bir ara ktm deydi ama çok şükür 18 gündür görev yerinde..Bende çok korkuyordum yoldan ama onu helikopterle götürdüler çok rahatladım.Ancak Van'a mahkum götürdüler geçenlerde gün içinde gidip geldiler umarım bir daha gitmez çok stres oluyorum.Hakkari içinde de her gün mahkumları ya hastaneye ya adliyeye götürüyorlar bana kalsa hiç çıkmasını istemiyorum dışarı ama yapacak bişe yok tabi,kaçmasınlar diye ellerini kelepçeleyip kollarına giriyorlarmış.

ay bu çok güzelmiş. teşekkürler. 158 den boyamıyorum. ama bu gayet güzel olur. hem daha çabuk biter :))

bende boyamıyorum canım karar almıstım plakalara gelene kadar şafak falan saymamaya sadece burdan takip ediyodum, ama bayram itibariyle başlıyorum düzceden boyamaya :) hatta diyorum ki a3 boyutunda çıktı alıp duvara asıyım orda boyayayım renkli kalemlerle

Çok geçmiş olsun canım Allah sanada acil şifalar versin inşallah hep güçlü olursun sende yenersin bu hastalığı...

Çok geçmiş olsun canım Allah sanada acil şifalar versin inşallah hep güçlü olursun sende yenersin bu hastalığı...

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. rabbim isyandan korusun ama benim hiç umudum yok. hastalığımın ne ismi var ne tedavisi çok karışık bişey. sürekli şekil değiştiriyor. tek istediğim kimseye yük olmamak ve ibadetlerimi aksatmamamk.yoksa ağrılarımın olmadığı günleri hatırlamıyorum...

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
sen güçlü oldukça Allahın izniyle atlatıcaksın nişanlının ve ailenin desteğiyle umudunu hiç kaybetme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…