teşekkür ederim canım Allah razı olsun. rabbim isyandan korusun ama benim hiç umudum yok. hastalığımın ne ismi var ne tedavisi çok karışık bişey. sürekli şekil değiştiriyor. tek istediğim kimseye yük olmamak ve ibadetlerimi aksatmamamk.yoksa ağrılarımın olmadığı günleri hatırlamıyorum...
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
sen güçlü oldukça Allahın izniyle atlatıcaksın nişanlının ve ailenin desteğiyle umudunu hiç kaybetme canım
Allahım sana güç kuvvet versin..sevdiklerin yanında negüzel,sen kuvvetli ol dualarını et inşallah her şey güzel olur böyle konuşma umutsuz olma rabbim yardımcın olur,ağrılarını dindirir hastalığını geçiriverir inşallah ama koyverme kendini böyle konuşma sevdiklerinide üzme,kendini de yıpratma.
teşekkür ederim canım. inşallah.
sen nasılsın iyimisin. nişanlın alıştımı yerine. ben bayadır giremiyordum nete. inşallah herşey yolundadır...
Eşimin askerlik yaptığı yerde askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları ıslatıyorlarmış. Sizin askerlerinize böyle şeyler yapmamışlar mı
teşekkür ederim canım iyiyim bende
alıştı ya 1 hafta oldu bu gün gideli. memnun gözüküyor şuan pek anlatmıyo gerçi yasakmış cep telefonları falan dinleniyo diye ama buna da şükür konşurken sesi iyi geliyor
senin nişanlın da rahattır inşallah
Canım benim de sevgilim normalde Mersinde ama şimdi Adanaya geçti sonra tekrar dönecek
O da bu ıslatma olayından bahsetmişti bana
O zaman aynı yerdeler canım, benim eşimde Adana'da
bizim ki bursa da. ama orda da ıslatmışlar... demek ki bunlarında adeti buymuş. ne sulular yaff
bizimki hiç memnun değil. 1.si komutanla çok zıtlar anlaşamadılar nedense. 2.si de at taburunda yem yapıyormuş. bizimkii renkli gözlü toz kaçınca hemen kızarıyor kaşınıyor. orası da tozdan geçilmiyor. gözleri kötü olmuş. sürekli yaş akıyormuşbakalım ne olacak
canım burda laf lafı açtı da ondan söyledim. yoksa çoğu zaman hasta olduğumu bile unuturum ben. ki eczacıyım o kadar ilacın içinde unutmak biraz zor oluyor:)
zaten bu kadar deli dolu olmasan hayat geçmez ki bea... üzül üzül nereye kadar ki insan üzüldükçe daha çok hasta oluyor
hmm kötü olmuş ama neyse az kaldı sizin de canım biran önce rahatlar inşallah.
valla benmkinnde vardır bişeyleri ama yasak die anlatmıyor, bellide etmiyor hiçbişey bende çatlıyorum burda meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?