347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldiniz kızlaaar

hoşbulduk canım benim Allah hepinizi sevdiceğine kavuştursun sağ salim Allah hepinizin yardımcısı olsun beklemek zor biliyorum hepinize bol bol sabırlar diliyorum ben 3.5 yıl sabrettim şimdi ayrıldık..sonunuz iyi olur inşallah

Eşime bu zamana kadar hep gece nöbeti veriyorlardı, dün gündüz nöbeti vermişler. Sordum nasıl geçti diye, nöbet tuttuğum yerden devamlı üst rütbeli komutanlar geçti sürekli selam verdim dedi. Bende bunun üzerine çok saçma bir soru sorarak sen selam vermesini biliyormusun dedim. Eşim bu sorunun üzerine durakladı bu nasıl bir soru dedi. Dünki bu konuşmadan sonra hem kendime kızıyorum hem gülüyorum. Eşim demiştir içinden bu kız bensiz salaklaştı diye

canım okumuştum geçen hakkınızda hayırlısı olsun. hala haber yok mu? kolay değil o kadar seneyi silip atmak

canım okumuştum geçen hakkınızda hayırlısı olsun. hala haber yok mu? kolay değil o kadar seneyi silip atmak

öyle zorlamayla olmuyo artık aradı bugün bende açmadım açmak gelmedi içimden açarda sesini duyarsam ağlayacaktım yine beni öyle güçsüz görüp kendiyle gurur duymasın diye açmadım.. biraz kendi haline bırakmaya karar verdik onu annesine falan da gider yapıyomuş kimseyle arası yokmuş şuan

bi konuşsaydınız önce canım keşke ona göre bi karar verirdiniz

Amiiiiin inşallah canım zor olmaz mı çok zor ama geleceği günü düşünerek motive ediyorum kendimi ,sabrediyorum,güçlü olmayı öğreniyorum.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım...

bi konuşsaydınız önce canım keşke ona göre bi karar verirdiniz
canım ben kararımı verdim ondan bana koca moca olmaz girmiş facede mal mal kızların resimlerini beğenmiş bunda açıklanacak bi durum görmedim ben bu yüzden ona konuşma fırsatıda vermek istemiyorum bi sürü yalan söyleyecek bende inanmıcam tabiki en iyisi söyleyecekleri içinde kalsın

Amiiiiin inşallah canım zor olmaz mı çok zor ama geleceği günü düşünerek motive ediyorum kendimi ,sabrediyorum,güçlü olmayı öğreniyorum.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım...

güçlü olun canım yapacak bişey yok çok şükür ki bitirip gelecekler benimkinin sürekli işi bide kafayı yemiş iyice leş görmekten.amin canım nasip kısmet artık

anladım canım hayırlısı olsun o zaman

amin canım sağol allah büyüktür yıpratmamaya çalışıyorum kendimi..siz nasılsınız bu arada hemen kendi derdimi yandım :)

öyle canım Allah büyük kimse için üzülmeye değmez salla gitsin boşverrr
bizde nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruz işte biraz yavaş geçsede geçiyor şükür

öyle canım Allah büyük kimse için üzülmeye değmez salla gitsin boşverrr
bizde nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruz işte biraz yavaş geçsede geçiyor şükür

geçer geçer bi bakmışsınız gelmişler yanyanasınız :) düşündükçe yük oluyo insana düşünmemeye çalışın en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…