sanki zaman hiç geçmiyor gibi...
iyi geceler kızlar nasılsınız sayfayı canlı gördüm bi slm vereyim dedim geçmişi okumayı çok isterdim amaa çok erindim ya
Kızlaaaaarrrrr
hoşgeldiniz kızlaaar
hoşbulduk canım benim Allah hepinizi sevdiceğine kavuştursun sağ salim Allah hepinizin yardımcısı olsun beklemek zor biliyorum hepinize bol bol sabırlar diliyorum ben 3.5 yıl sabrettim şimdi ayrıldık..sonunuz iyi olur inşallah
canım okumuştum geçen hakkınızda hayırlısı olsun. hala haber yok mu? kolay değil o kadar seneyi silip atmak
öyle zorlamayla olmuyo artık aradı bugün bende açmadım açmak gelmedi içimden açarda sesini duyarsam ağlayacaktım yine beni öyle güçsüz görüp kendiyle gurur duymasın diye açmadım.. biraz kendi haline bırakmaya karar verdik onu annesine falan da gider yapıyomuş kimseyle arası yokmuş şuan
hoşbulduk canım benim Allah hepinizi sevdiceğine kavuştursun sağ salim Allah hepinizin yardımcısı olsun beklemek zor biliyorum hepinize bol bol sabırlar diliyorum ben 3.5 yıl sabrettim şimdi ayrıldık..sonunuz iyi olur inşallah
canım ben kararımı verdim ondan bana koca moca olmaz girmiş facede mal mal kızların resimlerini beğenmiş bunda açıklanacak bi durum görmedim ben bu yüzden ona konuşma fırsatıda vermek istemiyorum bi sürü yalan söyleyecek bende inanmıcam tabiki en iyisi söyleyecekleri içinde kalsınbi konuşsaydınız önce canım keşke ona göre bi karar verirdiniz
Amiiiiin inşallah canım zor olmaz mı çok zor ama geleceği günü düşünerek motive ediyorum kendimi ,sabrediyorum,güçlü olmayı öğreniyorum.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım...
canım ben kararımı verdim ondan bana koca moca olmaz girmiş facede mal mal kızların resimlerini beğenmiş bunda açıklanacak bi durum görmedim ben bu yüzden ona konuşma fırsatıda vermek istemiyorum bi sürü yalan söyleyecek bende inanmıcam tabiki en iyisi söyleyecekleri içinde kalsın
güçlü olun canım yapacak bişey yok çok şükür ki bitirip gelecekler benimkinin sürekli işi bide kafayı yemiş iyice leş görmekten.amin canım nasip kısmet artık
anladım canım hayırlısı olsun o zaman
selam kızlar :2:
amin canım sağol allah büyüktür yıpratmamaya çalışıyorum kendimi..siz nasılsınız bu arada hemen kendi derdimi yandım :)
selam kızlar :2:
öyle canım Allah büyük kimse için üzülmeye değmez salla gitsin boşverrr
bizde nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruz işte biraz yavaş geçsede geçiyor şükür
hoşgeldin canım neyşn var
a.s canımm hoşgeldinnn
geçer geçer bi bakmışsınız gelmişler yanyanasınız :) düşündükçe yük oluyo insana düşünmemeye çalışın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?