ayy canıım kıyamam nane limon yapta iç iyi gelirhoşbulduk kızlar
nezle başlangıcı gibi bişi sürekli bu moddayım :2:
bol bol vitamin takviyesi yapıyorum kendime hava değişimi fena çarptı
gündüz bi şekilde geçiyoda gece kötü oluyo ama yapıcak bişey yok zorda olsa geçicek hayırlısıyla
hoşbulduk kızlar
nezle başlangıcı gibi bişi sürekli bu moddayım :2:
bol bol vitamin takviyesi yapıyorum kendime hava değişimi fena çarptı
ayy canıım kıyamam nane limon yapta iç iyi gelir
geçer geçer Allah hayırlısını versin bende derdim geçmiyo diye bak 4 yılı yedik ama birbirimizi de yedik
aynen bende genzim tıkalı bi hapşuruyorum bir tıksırıyorum :) :2:
canlarım ben çıkıyorum size iyi muhabbetler dualarım sizinle
nane limon manyağı oldum
limon portakal kivi allah ne verdiyse ye
Eşimin askerlik yaptığı yerde askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları ıslatıyorlarmış. Sizin askerlerinize böyle şeyler yapmamışlar mı
benimde aşkımı uzun dönemli arkadaşları ıslatacaklardı ama birlikte çok önemli bir iş çıktı yer değişikliği oldu ve kısa dönemlere yaradı aklına bile gelmemiş kimsenin en son sat birde görüşmüştük az önce aradı kaynadı bizi ıslatamadılar ama heran herşey olabilir dedi
sedulu bendede nezle başlangıcı var benical felan attım ağzıma korkudan hasta olmak istemiyorum ama ben :18::18::18:kilo kaybediyorum çok
morvent canım senin için dua edicem çok ama çok huzurlu ve mutlu ol die
hmf canım sen çok güçlü birisin yazdıklarından o anlaşılıyor ne güzel bir güç allah sana sağlık sıhat versin manevi olarak hep huzur dol canım gerçekten hepimizin bir sınavı var kötü yada iyi şeyler hep geleceğimiz için bir sınav olsada ben bazen unutuyorum sonra aklım başıma geliyor, seninki ise senle ilgili en önemlisi de sağlık sen bunu sevdiğinin ailenin desteğiyle atlatıcaksın canım
şafak attırıp uykuya dalıyorum 98 kaldı
Canım çok sağol ya bence de ne kadar Van'da durursa o kadar iyi ama o çok sıkılıyo hiç bişey yapmıyomuş şartları kötüymüş hasta olmuş bi de o yüzden şikayet ediyo helikopterler sürekli geliyomuş ama onları götürmüyolarmış inşallah Van'da kalabildiği kadar kalır sonra da ikisi de hayırlısıyla görevlerini tamamlayıp gelirlerCanım benim erkek arkadaşımda Hakkari'de o da önce Van ktm deydi,şimdi konuştum senin arkadaşının durumunu söyledim yollar güvenli olmadığı için çıkartmıyorlar dedi havaların daha soğumasını bekliyorlarmış sanırım ama helikopter gelirse götürürler dedi o da helikopterle gitmişti...bence ne kadar orda olursa o kadar iyi en azından kafanız rahat olur tek sıkıntı görev olmadığı için zaman geçmez.
Aynen ya sanki oraya gitse napacak tutturmuş çok sıkıldım hiç bişey yapmıyorum diye ben de her gün bugün gitti mi acaba diye düşünmekten yoruldum gitse bi dert gitmese bi dert... Eğer giderse işte o zaman esas uykusuz geceler başlıyacak gibi offf ya düşünmemek için kendimi derse verdim :)Yalniz degilsiniz kizlar.Bİzimkide ktm de bugun 24.gunu.ve tam anlatmak istemiyorum ama isler karisikmis ve faaliyet yokmus bir sure yani daha ktm de kalicak gibiyiz.Zaman gecmiyor diyor.biktik artik.ruyamda helikopterler goruyorum.Ama su anda durum kritik ve gitmesini yola cikmasini ostemiyorum.varsin patlasin sikintidan.
Aynen ya sanki oraya gitse napacak tutturmuş çok sıkıldım hiç bişey yapmıyorum diye ben de her gün bugün gitti mi acaba diye düşünmekten yoruldum gitse bi dert gitmese bi dert... Eğer giderse işte o zaman esas uykusuz geceler başlıyacak gibi offf ya düşünmemek için kendimi derse verdim :)
Hem çok düşük maaşlarla başlatıyorlar hemde çok çalıştırıyorlar ama pek fazla özelde seçenekte yok gibi Adana dayım ben.Ne zor bir dönem hayatıma nasıl şekil versem karar veremiyorumbu arada hayırlı olsun canım yeni bankanda inşallah daha güzel olur her şey..
Eki Görüntüle 528959 Eki Görüntüle 528959 bugün benim doğum günüm, mutluluğumun mimarıysa vanda annem ne alayım sana diyor vana uçak bileti diorum gülüyor. Ama ne iyi olurduEki Görüntüle 528960
tam 00.00 mesajı geldi neler yazmış sanki burdaymış gibi olduEki Görüntüle 528961 Eki Görüntüle 528961 . Normalde o saatte yat olduğundan yazabileceğini tahmin etmiyodumEki Görüntüle 528959
Seviyorum çokkkkkkkkkkEki Görüntüle 528961 Eki Görüntüle 528960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?