347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçmişe şimdi baktım da ıslatma olayı doğru kızlar o adet varmış.
benimkini de ıslatmışlar

hoşbulduk kızlar
nezle başlangıcı gibi bişi sürekli bu moddayım :2:
bol bol vitamin takviyesi yapıyorum kendime hava değişimi fena çarptı
ayy canıım kıyamam nane limon yapta iç iyi gelir

gündüz bi şekilde geçiyoda gece kötü oluyo ama yapıcak bişey yok zorda olsa geçicek hayırlısıyla

geçer geçer Allah hayırlısını versin bende derdim geçmiyo diye bak 4 yılı yedik ama birbirimizi de yedik

canlarım ben çıkıyorum size iyi muhabbetler dualarım sizinle

Son düzenleme:
geçmişe şimdi baktım da ıslatma olayı doğru kızlar o adet varmış.
benimkini de ıslatmışlar

Eşimin askerlik yaptığı yerde askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları ıslatıyorlarmış. Sizin askerlerinize böyle şeyler yapmamışlar mı

benimde aşkımı uzun dönemli arkadaşları ıslatacaklardı ama birlikte çok önemli bir iş çıktı yer değişikliği oldu ve kısa dönemlere yaradı aklına bile gelmemiş kimsenin en son sat birde görüşmüştük az önce aradı kaynadı bizi ıslatamadılar ama heran herşey olabilir dedi

sedulu bendede nezle başlangıcı var benical felan attım ağzıma korkudan hasta olmak istemiyorum ama ben :18::18::18:kilo kaybediyorum çok

morvent canım senin için dua edicem çok ama çok huzurlu ve mutlu ol die

hmf canım sen çok güçlü birisin yazdıklarından o anlaşılıyor ne güzel bir güç allah sana sağlık sıhat versin manevi olarak hep huzur dol canım gerçekten hepimizin bir sınavı var kötü yada iyi şeyler hep geleceğimiz için bir sınav olsada ben bazen unutuyorum sonra aklım başıma geliyor, seninki ise senle ilgili en önemlisi de sağlık sen bunu sevdiğinin ailenin desteğiyle atlatıcaksın canım

şafak attırıp uykuya dalıyorum 98 kaldı

Son düzenleme:
Ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler,rüyamızda askerlerimize kavuşalım inşallah

sana da geçmiş olsun canım. ben ilaç içmek istemiyorum sevemedim ilaçları çok güç durumda kalmadıkça kullanmıyorum. hep bitkisel tedavi uygularım evde ot bolluğu var

İyi geceler herkese. Yarın olsun, sonra yine yarın, yine yarın 107 yarın olsun.

Canım çok sağol ya bence de ne kadar Van'da durursa o kadar iyi ama o çok sıkılıyo hiç bişey yapmıyomuş şartları kötüymüş hasta olmuş bi de o yüzden şikayet ediyo helikopterler sürekli geliyomuş ama onları götürmüyolarmış inşallah Van'da kalabildiği kadar kalır sonra da ikisi de hayırlısıyla görevlerini tamamlayıp gelirler

Aynen ya sanki oraya gitse napacak tutturmuş çok sıkıldım hiç bişey yapmıyorum diye ben de her gün bugün gitti mi acaba diye düşünmekten yoruldum gitse bi dert gitmese bi dert... Eğer giderse işte o zaman esas uykusuz geceler başlıyacak gibi offf ya düşünmemek için kendimi derse verdim :)

iyi geceler kızlar hepimiz aynı durumdayız sanırım bol sabırlar...
17sinden beri benimkide ktmde bekliyor dün gidici gibiyiz demiş ama son anda iptal olmuş..
sanırım hakkari esenderede olan patlamadan sonra iptal oldu..
gitmesin ne kadar orda dursa kardır diyorum ama rahat değil çok kalabalık gece panik yatıo hırsızlık oluomuş daha bisürü şeyler hayırlısı neyse o olsun artık napalım

valla devlet bankasinda calismiyosan maaslar cok da dusuk degil yani,, hele de transferlerde iyi paralar kazanabilirsin..
haaa sonra o paralar burnundan gelmiyor mu? geliyor o ayri:)

nice mutlu yillara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…