347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok geçmiş olsun .. Allah ım şifanı verecek inşallah umutsuz sakın dusunme
ibadetlerinş yapıyorsan O'nun mucizelerine de İnan lütfen

yaa benim deli kocam bana hediye ayakkabı yollamış taaa Van lardan siparişler vermiş ya
kıyamam ben onaa
çok seviyorumm

uzun süreden sonra hepinize merhaba :)
ben benimkiyle pek iyi değildim bayağı tartıştık ettik hala da iyi değiliz
ama yıl dönümümüzde adanaya gtmeyi düşünüyorum uçak bletlerni ayarlamam gerekcek
onun hberi yok ama tel yolladım çekmese de ses gdip gelsede krizle falan konuşblryoruz bi şekilde,
mralim çok bozukkkk böhüü ağlamak istiyorum onun gelmsini istiyorum adanadan yanıma,
artık şafakta saymıyorum fcete twitte :)
hepinizi seviyoring kocaman sevgilerrr..:)))

canım inşallah biranönce düzelir aranız. Ama yıldönümüne gittiğinde kesin düzelir bence :)
gızlaarr ben geldim

vuu kimse yok ya burda

ben burdayımmm

kızlaaar selaaaaam!!! ben geldiiiim

dün çok güel bi gün geçirdim erasmustan arkadaşlarım geldi italyadan ayyyy nasıl özlemişim onları nasıllllllllll çok çok güzel bi gündü. gerçi aşkım ben onlarla görüşünce hemen hastalandı orası burası ağrıdı filan ama neyse eve döndüğüm an düzeldi evde keramet var heralde işe bakın hahaha

bide size bi sorum olcak kızlar..

benim askerim 4 gün izin kullandı şuana kadar. aranızda askeri izin kullanan var mı? ben şuan 101 gün olarak hesaplıyorum ama o daha çokta olabilir daha az da olabilir benimde kafam karıştı forumdaki arkadaşlarına bi sorar mısın dedi. bilgisi olan var mı kızlar?

gider yapamamışta hasta olmuş işte

canım askerinin nerede askerlik yaptığına göre değişiyor bu . yani yol izini önemli.
Şöyle örnek vereyim. ASkerim daha izin kullanmadı ama kasımda kullacak. 5 gün izin yapıcak ama gidiş için 1 gün dönüş için 1 gün olmak üzere 2 gün yol izini var. yani 5 gün izinli ama askerliği 3 gün uzayacak.
Sevgilin yol izininin nekadar olduğunu öğrensin. Muhtemelen 2 gün uzayacaktır.

Kızlar merhaba Giremiyorum pek fazla kursum başladı derslere daldım direkt. Herkeşşler iyidir inşallah hasta olanlar çok çok geçmiş olsun, sevdiceği ile sorunları olanlar düzelirler inşallah kısa zamanda.

Selam Can'lar, nasılsınız?

Öncelikle Tripliii ve Hmf722 geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin Size ve ailenize güç kuvvet versin. Birkaç gündür okuyamadım yazamadım. Sevdiğim telefon kullanabiliyor artık, gündüzleri nöbet başında ama akşamları mesajlaşabiliyoruz. Bunun için Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun. Bekleyen Asker Yarenlerinin hepsine nasip etsin bu mutluluğu. Birkaç gündür yoğun olsamda kendimce çeyizime birşeyler alıyorum. Onlara baktıkça çok mutlu oluyorumŞafak atıyor günler zor da olsa geçiyor ve hayallerime bir bir yaklaşıyorum. Askerim kendi dertlerine rağmen bana hep destek oluyor. Bunları okuyamasanda hissediyorsun biliyorum, iyi ki varsın Yarim İyi ki yanımdasın

Bu arada kargom Nusaybin'de ve hala bekliyor. Komutanları gidip alıyormuş. Dün paketin hangi şubede beklediğini öğrendim ve haber verdim. İnşallah içindekilere birşey olmamıştır. :18:

doğum günün kutlu olsun canımm bundan sonraki doğum günlerinde hep sevdiceğinle beraber olursun inşallah

valla devlet bankasinda calismiyosan maaslar cok da dusuk degil yani,, hele de transferlerde iyi paralar kazanabilirsin..
haaa sonra o paralar burnundan gelmiyor mu? geliyor o ayri:)

bende bankada çalışmak için can atanlardandım amaaa bi devlet bankasında 30 gün staj yaptıktan sonraa fikrim tamamen değişti çekilecek iş değil ben stajyerken o kadar yorulduysam Allah çalışanlara sabırlar versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…