347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım cüzdanını telefonunu falan içinde atıp yatıyomuş hırsızlık çokmuş ama napalım Allah hepimize sabır versin

Uzuun zaman sonra kendimi Kastamonuda gibi hissettim.
Karşı taraf aramalı bir telefon bulduk.
O kadar karamsar ki illa hep olumsuzları düşünüyor.
Dönüş uçak bileti alayım dedim çıkış tarihine.Yine elazığa götürülürken ktm de toplanacakları için belki şafak eksilere düşebilir kimbilir dedi.
Olmuş çünkü öyle.
Yahu çocuk bir sus olumlu bişey çıksın ağzından.
Neyse uzun zaman sonra ilk defa sesini duydum ya bukadar ben ordayım.Düşün dur sen hayat öyle olumsuz şyleri

bütün erkekler öyledir genel olarak ama seninki tam olumsuz düşünüyo herhlde canm hemen umutsuzluğa kapılıyo sanırımm ordaki psikolojıyle de normldr tbi orda yaşadıkları etrafnda gördükleri olumlu yönleri sen göster ona konuşmuşsunz ne güzel Allahm devamının gelmesinde yardımcı olsun inş hepimizeee

biz zaten ayrı şehirlerdeyiz.. önce yanıma gelicek öyle gidicek memleketine.. dedim uçak biletini alayım yok ben otobüsle gelcem diyor..

biz zaten ayrı şehirlerdeyiz.. önce yanıma gelicek öyle gidicek memleketine.. dedim uçak biletini alayım yok ben otobüsle gelcem diyor..
aa yanına mı gelicek hemen ne güzeeeeeeeeeelll darısı başıma bu durumun ama zoooorr

kızçelerimm
nasılsınızz
bi akşam daha bitti
az önce eşimle saçma sapan tartıştık , tavrımı koydum kazandım :)
askerlik psikolojisi iyi ok de, saçma sapan da şeylere takıyorlar sinir oluyorm...

triplicanım noldu babanın ameliyatı kesinleşti mi?

askerlik psikolojisi ardına sığınmasınlar vallaa... bizde sonuçta güllük gülistnlık değiliz.. iş stresi var o var bu var..

aa yanına mı gelicek hemen ne güzeeeeeeeeeelll darısı başıma bu durumun ama zoooorr

ewt canım yanıma gelicek . sonra dönücek. şubattada işe başlarım diyor. herhalde 15 gün sonra işe dönmeliymiş.. kaafasına koymuş ben şubatta işe başlıyacam 15 şubatta sen geliceksin diyip duruyor.

hmmm anladım canım peki çok teşekkür ederim

aynen bende öyle bir özel bankada staj yaptım bir ay boyunca çook yorucu ve de öğrendimki yeni başlayanlar 850 tl ile başlıyorlarmış.nikita iyi paralar kazanabilirsin dedi ama herhalde onun için baya sabretmek gerek uzun yıllar:97:

öyle kimisi baya güzel para kazanıyor ama çok sabır işi
bende nişanlımın isteğiyle kasımda sınavı olcak bi bankaya başvuru yaptım hiç istemiyordum ama bu sene kpss den pek umut yok o yüzden bi şansımı deneyim dedim. bakalım hayılısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…