iyi geceler kızlar hepimiz aynı durumdayız sanırım bol sabırlar...
17sinden beri benimkide ktmde bekliyor dün gidici gibiyiz demiş ama son anda iptal olmuş..
sanırım hakkari esenderede olan patlamadan sonra iptal oldu..
gitmesin ne kadar orda dursa kardır diyorum ama rahat değil çok kalabalık gece panik yatıo hırsızlık oluomuş daha bisürü şeyler hayırlısı neyse o olsun artık napalım
konuşamıyoruuuz hiiiçç sabır sabır ya sabıııııııırrrr
arayamıyor pek fazla ondan canım Allaha şükür tartışmadık gitti gideli ya da tartışabilcek kadar konuşamadk dahanasıl yani aramadığı için mi yoksa tartışma mı ?
arayamıyor pek fazla ondan canım Allaha şükür tartışmadık gitti gideli ya da tartışabilcek kadar konuşamadk daha
bu güzel yanııı durumun tabii ah hasretliiktartışmamak çok güzel bişee bence :=) gitti gideli 2 yada 3 kez oda kavga boyutunda değil
bütün erkekler öyledir genel olarak ama seninki tam olumsuz düşünüyo herhlde canm hemen umutsuzluğa kapılıyo sanırımm ordaki psikolojıyle de normldr tbi orda yaşadıkları etrafnda gördükleri olumlu yönleri sen göster ona konuşmuşsunz ne güzel Allahm devamının gelmesinde yardımcı olsun inş hepimizeeeUzuun zaman sonra kendimi Kastamonuda gibi hissettim.
Karşı taraf aramalı bir telefon bulduk.
O kadar karamsar ki illa hep olumsuzları düşünüyor.
Dönüş uçak bileti alayım dedim çıkış tarihine.Yine elazığa götürülürken ktm de toplanacakları için belki şafak eksilere düşebilir kimbilir dedi.
Olmuş çünkü öyle.
Yahu çocuk bir sus olumlu bişey çıksın ağzından.
Neyse uzun zaman sonra ilk defa sesini duydum ya bukadar ben ordayım.Düşün dur sen hayat öyle olumsuz şyleri
Uzuun zaman sonra kendimi Kastamonuda gibi hissettim.
Karşı taraf aramalı bir telefon bulduk.
O kadar karamsar ki illa hep olumsuzları düşünüyor.
Dönüş uçak bileti alayım dedim çıkış tarihine.Yine elazığa götürülürken ktm de toplanacakları için belki şafak eksilere düşebilir kimbilir dedi.
Olmuş çünkü öyle.
Yahu çocuk bir sus olumlu bişey çıksın ağzından.
Neyse uzun zaman sonra ilk defa sesini duydum ya bukadar ben ordayım.Düşün dur sen hayat öyle olumsuz şyleri
aa yanına mı gelicek hemen ne güzeeeeeeeeeelllbiz zaten ayrı şehirlerdeyiz.. önce yanıma gelicek öyle gidicek memleketine.. dedim uçak biletini alayım yok ben otobüsle gelcem diyor..
kızçelerimm
nasılsınızz
bi akşam daha bitti
az önce eşimle saçma sapan tartıştık , tavrımı koydum kazandım :)
askerlik psikolojisi iyi ok de, saçma sapan da şeylere takıyorlar sinir oluyorm...
triplicanım noldu babanın ameliyatı kesinleşti mi?
aa yanına mı gelicek hemen ne güzeeeeeeeeeellldarısı başıma bu durumun ama zoooorr
canım askerinin nerede askerlik yaptığına göre değişiyor bu . yani yol izini önemli.
Şöyle örnek vereyim. ASkerim daha izin kullanmadı ama kasımda kullacak. 5 gün izin yapıcak ama gidiş için 1 gün dönüş için 1 gün olmak üzere 2 gün yol izini var. yani 5 gün izinli ama askerliği 3 gün uzayacak.
Sevgilin yol izininin nekadar olduğunu öğrensin. Muhtemelen 2 gün uzayacaktır.
biraz argoya kaçıyo benimde çok kibar bi kız olduğum söylenemez
bende bankada çalışmak için can atanlardandım amaaa bi devlet bankasında 30 gün staj yaptıktan sonraa fikrim tamamen değiştiçekilecek iş değil ben stajyerken o kadar yorulduysam Allah çalışanlara sabırlar versin diyorum
hahaha yerim seni ben
aynen bende öyle bir özel bankada staj yaptım bir ay boyunca çook yorucu ve de öğrendimki yeni başlayanlar 850 tl ile başlıyorlarmış.nikita iyi paralar kazanabilirsin dedi ama herhalde onun için baya sabretmek gerek uzun yıllar:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?