347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kader ortaklarım büyük bi davranış karmaşası yaşıyorum. Nerden başlasam bilmiyorum bügün öğlen askerim bana önümüzdeki hafta üç gün dağa çıkacaklarını söyledi sıkıntı olcak bi yer değil biliyorum ama üç gün boyunca çadırda kalcaklarmış ve arayıp soramam diyince ikimizde çöktük hiç habersi bi gün bile geçirmedik onun stresi sardı bizi... Şimdi konuştuk tekrar ve bi haber daha ki işte burda nası davranmam gerek bilmiyorum; bilmiyorum siZinkilerde durum ne ama bizimkiler 23ünde Bayram iZnine çıkacaklarmış buraya kadar herşey çok iyi bi gün fazladan Bayram olcak ama yedek subay benim askerim normalde Bayram dönüşü 30u gibi acemilik bitip bişe töreni yapıp ayın 1inde dağıtım izni başlayacaktı onbeş günlük ama 23 Ekim'den başlayan Bayram tatili olduğundan komutanları 23ekim günü o töreni yapıp acemiliklerini bitireceklermiş bu durumda 6-7 günlük tatili boşa gitmiş olacak Bayram tatilinin bi anlamı kalmamış olcak ve bi nevi izni azalmış olcak. Önce bi sevindim acemilik bitiyor diye ama sevinmeme kızdı o çok stresli ve üZgün bu durumdan dolayı ya nasıl davranacağımı bilemiyorum yani bu durum işimize mi geliyor zararı mı oluyor anlayamadım, anlayamadığım için de davranışlarım saçma oluyor destek olamıyorum ya napan nasıl düzeltmem gerek moralini hiç bilmiyorum

Kader ortaklarım büyük bi davranış karmaşası yaşıyorum. Nerden başlasam bilmiyorum bügün öğlen askerim bana önümüzdeki hafta üç gün dağa çıkacaklarını söyledi sıkıntı olcak bi yer değil biliyorum ama üç gün boyunca çadırda kalcaklarmış ve arayıp soramam diyince ikimizde çöktük hiç habersi bi gün bile geçirmedik onun stresi sardı bizi... Şimdi konuştuk tekrar ve bi haber daha ki işte burda nası davranmam gerek bilmiyorum; bilmiyorum siZinkilerde durum ne ama bizimkiler 23ünde Bayram iZnine çıkacaklarmış buraya kadar herşey çok iyi bi gün fazladan Bayram olcak ama yedek subay benim askerim normalde Bayram dönüşü 30u gibi acemilik bitip bişe töreni yapıp ayın 1inde dağıtım izni başlayacaktı onbeş günlük ama 23 Ekim'den başlayan Bayram tatili olduğundan komutanları 23ekim günü o töreni yapıp acemiliklerini bitireceklermiş bu durumda 6-7 günlük tatili boşa gitmiş olacak Bayram tatilinin bi anlamı kalmamış olcak ve bi nevi izni azalmış olcak. Önce bi sevindim acemilik bitiyor diye ama sevinmeme kızdı o çok stresli ve üZgün bu durumdan dolayı ya nasıl davranacağımı bilemiyorum yani bu durum işimize mi geliyor zararı mı oluyor anlayamadım, anlayamadığım için de davranışlarım saçma oluyor destek olamıyorum ya napan nasıl düzeltmem gerek moralini hiç bilmiyorum

İyi Akşamlarrr Dertdaşlarım

Haftaya bugün bende 99'u görücem. Merci'nin gönderdiği haritayı çıktı aldım. 81'i iple çekiyorum. Bugün annemlere geldim kalmaya. Annemle iki dedikodu yapıyoruz. Havuçlu kekimizde var buyrun gelin

çok mutsuzum çoooook 4 gündür cep telefonunu sokmuştu yazışıyorduk ne güzel zaman daha çabuk geçiyordu az önce telefonunu yakalatmış nasıl geçecekk 3 ay tam mutlu olduk derken...zaten çarşı izni de yok yüzümüzü göremiyoruz Allah ımsabır ver bizlere yarabbim lütfen şu günler bitsin artık kavuşmak istiyorum ben sevdiğime.

Telefonu yakalanınca askerliği uzuyor mu?

iyi yapmışsın canım hakkında hayırlısı olur inşallah

canım durum baya bi karışmış galiba izni azalıyo die morali bozulmuştur düzelir hemencik inşallah
bu askerlik psikolojisi nasıl birşeyse bizimkileri bi tuhaf yaptı valla

Ya para söylenmez belki ayıp olcak ama ben sana atym cnm kaç para alıyorum özelden :) 5 senelik bankacıyım bu arada

canım durum baya bi karışmış galiba izni azalıyo die morali bozulmuştur düzelir hemencik inşallah
bu askerlik psikolojisi nasıl birşeyse bizimkileri bi tuhaf yaptı valla
İnşallah dediğin gibi olur canım İnan o kadar karıştı ki yani bi günde iki sıkıntılı haber ağır geldi bize nasıl atlatcaz bilmiyorum

Çok karışık bi durum cidden
bakma sen ne yapacaklarını bilmiyorlar su an gerginlikten neye saldıracaklarını şaşırıyorlar dönem dönem

Ya para söylenmez belki ayıp olcak ama ben sana atym cnm kaç para alıyorum özelden :) 5 senelik bankacıyım bu arada

yardımcı olursan sevinirim canım çalışma saatleriniz nasıl falan,hak verirsin ki bu dönemde karar vermek zor oluyor her şeyin olumlu olumsuz yanları var.

yardımcı olursan sevinirim canım çalışma saatleriniz nasıl falan,hak verirsin ki bu dönemde karar vermek zor oluyor her şeyin olumlu olumsuz yanları var.
Attım canım sana
çalışma saati değişik
9 da açılıyoruz.. Önceki bankamda 6buçukta servise biniyordum ,5 de müşteri almayı bırakıyorduk
şu an 5 buçukta kapanıyoruz, ama müdürüm sorunlu biraz o yüzden 7buçuk8 den önce çıkamıyorum
yenisinde ne olur bilemiyorum
bddk sınırlama getirdi biraz daha dikkat ediyorlar şu an

nikita canım banada bilgi verirsen çok sevinirim. bende işletme mezunuyum banka istemiyodum ama bu seneki kpss de umudumu kaybedince nişanlımında isteğyle bi bankaya başvurdum annemde bankada çalışmamı çok istiyor şuan yoğun bi şekilde ders çalışıyorum ama hala kararsızım aslında

o kadar haklısın ki nikitam ya sarcakları şeyleri kestiremiyorm artık çok güçsüz hissediyorum kendimi
Güçsüz hissetme sakın öyle durdukta daha çok üstüne gelir
kötü ters davran asla demiyorum ama sakin sakin konuş sana ters birşey söylediğinde bunları haketmediğini
üzme sakın canınııı.. Cnm bnm..

Çok teşekkür ederim nikitacım akşam geç çıkartıyorlarmış o kötü gerçekten evli bir bayan için özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…