çok mutsuzum çoooook 4 gündür cep telefonunu sokmuştu yazışıyorduk ne güzel zaman daha çabuk geçiyordu az önce telefonunu yakalatmış nasıl geçecekk 3 ay tam mutlu olduk derken...zaten çarşı izni de yok yüzümüzü göremiyoruz Allah ımsabır ver bizlere yarabbim lütfen şu günler bitsin artık kavuşmak istiyorum ben sevdiğime.
öyle kimisi baya güzel para kazanıyor ama çok sabır işi
bende nişanlımın isteğiyle kasımda sınavı olcak bi bankaya başvuru yaptım hiç istemiyordum ama bu sene kpss den pek umut yok o yüzden bi şansımı deneyim dedim. bakalım hayılısı olsun hakkımızda
Telefonu yakalanınca askerliği uzuyor mu?
tutanak tutmamışlar çok şükür yoksa uzardı.sen teslim ettin biz yakalamadık demişler...
Kader ortaklarım büyük bi davranış karmaşası yaşıyorum. Nerden başlasam bilmiyorum bügün öğlen askerim bana önümüzdeki hafta üç gün dağa çıkacaklarını söyledi sıkıntı olcak bi yer değil biliyorum ama üç gün boyunca çadırda kalcaklarmış ve arayıp soramam diyince ikimizde çöktük hiç habersi bi gün bile geçirmedik onun stresi sardı bizi... Şimdi konuştuk tekrar ve bi haber daha ki işte burda nası davranmam gerek bilmiyorum; bilmiyorum siZinkilerde durum ne ama bizimkiler 23ünde Bayram iZnine çıkacaklarmış buraya kadar herşey çok iyi bi gün fazladan Bayram olcak ama yedek subay benim askerim normalde Bayram dönüşü 30u gibi acemilik bitip bişe töreni yapıp ayın 1inde dağıtım izni başlayacaktı onbeş günlük ama 23 Ekim'den başlayan Bayram tatili olduğundan komutanları 23ekim günü o töreni yapıp acemiliklerini bitireceklermiş bu durumda 6-7 günlük tatili boşa gitmiş olacak Bayram tatilinin bi anlamı kalmamış olcak ve bi nevi izni azalmış olcak. Önce bi sevindim acemilik bitiyor diye ama sevinmeme kızdı o çok stresli ve üZgün bu durumdan dolayı ya nasıl davranacağımı bilemiyorum yani bu durum işimize mi geliyor zararı mı oluyor anlayamadım, anlayamadığım için de davranışlarım saçma oluyor destek olamıyorum ya napan nasıl düzeltmem gerek moralini hiç bilmiyorum
İyi bari yine buna şükür, demek sevdirmiş kendini.
Ya para söylenmez belki ayıp olcak amaaynen bende öyle bir özel bankada staj yaptım bir ay boyunca çook yorucu ve de öğrendimki yeni başlayanlar 850 tl ile başlıyorlarmış.nikita iyi paralar kazanabilirsin dedi ama herhalde onun için baya sabretmek gerek uzun yıllar:97:
İnşallah dediğin gibi olur canım İnan o kadar karıştı ki yani bi günde iki sıkıntılı haber ağır geldi bize nasıl atlatcaz bilmiyorumcanım durum baya bi karışmış galiba izni azalıyo die morali bozulmuştur düzelir hemencik inşallah
bu askerlik psikolojisi nasıl birşeyse bizimkileri bi tuhaf yaptı valla
Çok karışık bi durum ciddenKader ortaklarım büyük bi davranış karmaşası yaşıyorum. Nerden başlasam bilmiyorum bügün öğlen askerim bana önümüzdeki hafta üç gün dağa çıkacaklarını söyledi sıkıntı olcak bi yer değil biliyorum ama üç gün boyunca çadırda kalcaklarmış ve arayıp soramam diyince ikimizde çöktük hiç habersi bi gün bile geçirmedik onun stresi sardı bizi... Şimdi konuştuk tekrar ve bi haber daha ki işte burda nası davranmam gerek bilmiyorum; bilmiyorum siZinkilerde durum ne ama bizimkiler 23ünde Bayram iZnine çıkacaklarmış buraya kadar herşey çok iyi bi gün fazladan Bayram olcak ama yedek subay benim askerim normalde Bayram dönüşü 30u gibi acemilik bitip bişe töreni yapıp ayın 1inde dağıtım izni başlayacaktı onbeş günlük ama 23 Ekim'den başlayan Bayram tatili olduğundan komutanları 23ekim günü o töreni yapıp acemiliklerini bitireceklermiş bu durumda 6-7 günlük tatili boşa gitmiş olacak Bayram tatilinin bi anlamı kalmamış olcak ve bi nevi izni azalmış olcak. Önce bi sevindim acemilik bitiyor diye ama sevinmeme kızdı o çok stresli ve üZgün bu durumdan dolayı ya nasıl davranacağımı bilemiyorum yani bu durum işimize mi geliyor zararı mı oluyor anlayamadım, anlayamadığım için de davranışlarım saçma oluyor destek olamıyorum ya napan nasıl düzeltmem gerek moralini hiç bilmiyorum
Ya para söylenmez belki ayıp olcak amaben sana atym cnm kaç para alıyorum özelden :) 5 senelik bankacıyım bu arada
Attım canım sanayardımcı olursan sevinirim canım çalışma saatleriniz nasıl falan,hak verirsin ki bu dönemde karar vermek zor oluyor her şeyin olumlu olumsuz yanları var.
o kadar haklısın ki nikitam ya sarcakları şeyleri kestiremiyorm artık çok güçsüz hissediyorum kendimiÇok karışık bi durum cidden
bakma sen ne yapacaklarını bilmiyorlar su an gerginlikten neye saldıracaklarını şaşırıyorlar dönem dönem
Ya para söylenmez belki ayıp olcak amaben sana atym cnm kaç para alıyorum özelden :) 5 senelik bankacıyım bu arada
Güçsüz hissetme sakın öyle durdukta daha çok üstüne geliro kadar haklısın ki nikitam ya sarcakları şeyleri kestiremiyorm artık çok güçsüz hissediyorum kendimi
Attım canım sana
çalışma saati değişik
9 da açılıyoruz.. Önceki bankamda 6buçukta servise biniyordum ,5 de müşteri almayı bırakıyorduk
şu an 5 buçukta kapanıyoruz, ama müdürüm sorunlu biraz o yüzden 7buçuk8 den önce çıkamıyorum
yenisinde ne olur bilemiyorum
bddk sınırlama getirdi biraz daha dikkat ediyorlar şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?