İnşallah dediğin gibi olur canım İnan o kadar karıştı ki yani bi günde iki sıkıntılı haber ağır geldi bize nasıl atlatcaz bilmiyorum
aynen öyle.. Hele ki eşin senden erken gelirse o çok sıkıntı... Benim eşim de geç çıkıyor diye biraz daha rahat ediyorum ama,,Çok teşekkür ederim nikitacım akşam geç çıkartıyorlarmış o kötü gerçekten evli bir bayan için özellikle
Ya senin nişanlın yanlış hatırlamıyorsam devlet de çalışıyordu değil mi? Sen bankayı Boşvr bencenikita canım banada bilgi verirsen çok sevinirim. bende işletme mezunuyum banka istemiyodum ama bu seneki kpss de umudumu kaybedince nişanlımında isteğyle bi bankaya başvurdum annemde bankada çalışmamı çok istiyor şuan yoğun bi şekilde ders çalışıyorum ama hala kararsızım aslında
aynen öyle.. Hele ki eşin senden erken gelirse o çok sıkıntı... Benim eşim de geç çıkıyor diye biraz daha rahat ediyorum ama,,
yine de 5buçukta çıktığım bir işim olsaydı şimdiki maaşın yarısına razıydım
:) di mi..insan en azından bi yemek yapmak istiyor yaniiitamam canım bekliyorum:) dimi yani bende sırf bu konular yüzünden hangi işe yöneleceğime karar veremiyorum şahsen kocamın bende önce eve gelmesini istemem kapıda ben karşılamak isterim onu süslenip püslenip
Ya senin nişanlın yanlış hatırlamıyorsam devlet de çalışıyordu değil mi? Sen bankayı Boşvr benceticari portföy yöneticisiyim ben.. Firmalarla ilgileniyorum
:) di mi..insan en azından bi yemek yapmak istiyor yaniii
Tavsiyeni dikkate alcam canım çok teşekkür ederim üstüne asla gitmiyorum gitmemde tabî îçinde bulunduğu durum karşısında zaman zaman yanlış anlıyor benî her haftasonu eve çıktığında fix muhakkak kavga ediyoruz korkum yine cuma akşamı eve gelince beni ve düşüncelerimi yanlış anlayıp yine kavga etmek =(Güçsüz hissetme sakın öyle durdukta daha çok üstüne gelir
kötü ters davran asla demiyorum ama sakin sakin konuş sana ters birşey söylediğinde bunları haketmediğini
üzme sakın canınııı.. Cnm bnm..
eet tatlım aynen öyle zaten öğlen bu haber karşısında çok gerildik üstüne bu izin konusu olunca tuzu biberi oldu ama en az onun kadar bende bu üç gün görüşememeye üzüldüm belkide ondan çok çünkü askerde olan o benim aklım daha çok kalıyor onda bilirsin sende işte pfff bilmiyorum canım çok yanıyorüzme kendini canımm düzelir merak etme. bide 3 gün sesini duyamıcakmış ya o yüzden öyle davranmıştır.
Aslında keşke öğretmen olsaymışımevet canım devlette veteriner ama sadece 5 köpeği var ve köpeklerin herbirinin bakıcısı var nişanlıma pek iş düştüğü söylenemz keşke onun gibi rahat bi memur olsam bendee
Aslında keşke öğretmen olsaymışımçok isterdimmm
ah işte zamanında baba sözü dinlemezsen böyle olur:)
:) her şeyde bir hayır varmış işte ne güzel :):):)işletme okuduğuma çok ama çok pişmanımm hiç bana göre değilmiş çok geç anladım( okula gitmem sadece nişanlımı kazandırdı bana
Tabiii ki her zaman :))Canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aklıma takılan bir şey olursa seni tekrar rahatsız ederbilirim :13:
Tavsiyeni dikkate alcam canım çok teşekkür ederim üstüne asla gitmiyorum gitmemde tabî îçinde bulunduğu durum karşısında zaman zaman yanlış anlıyor benî her haftasonu eve çıktığında fix muhakkak kavga ediyoruz korkum yine cuma akşamı eve gelince beni ve düşüncelerimi yanlış anlayıp yine kavga etmek =(
eet tatlım aynen öyle zaten öğlen bu haber karşısında çok gerildik üstüne bu izin konusu olunca tuzu biberi oldu ama en az onun kadar bende bu üç gün görüşememeye üzüldüm belkide ondan çok çünkü askerde olan o benim aklım daha çok kalıyor onda bilirsin sende işte pfff bilmiyorum canım çok yanıyor
:) her şeyde bir hayır varmış işte ne güzel :):):)
Tabiii ki her zaman :))
Offfff canım of napcaz böyle biz ...valla canım onlar askerde tamam ama bizim işimiz daha zor herşeyi alttan almak zorundayız ağzımdan çıkacak şeyleri bin kere düşünüyorum resmen benimkide bu ara benim naptığıyla ve orayla ilgili sorular sormama takmış durumda yasak yasak diyip duruyo bende merak ediyorum bir sorma iki sorma nereye kadar 9 ay boyunca merak içinde mi durucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?