347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah dediğin gibi olur canım İnan o kadar karıştı ki yani bi günde iki sıkıntılı haber ağır geldi bize nasıl atlatcaz bilmiyorum

üzme kendini canımm düzelir merak etme. bide 3 gün sesini duyamıcakmış ya o yüzden öyle davranmıştır.

Çok teşekkür ederim nikitacım akşam geç çıkartıyorlarmış o kötü gerçekten evli bir bayan için özellikle
aynen öyle.. Hele ki eşin senden erken gelirse o çok sıkıntı... Benim eşim de geç çıkıyor diye biraz daha rahat ediyorum ama,,
yine de 5buçukta çıktığım bir işim olsaydı şimdiki maaşın yarısına razıydım

Ya senin nişanlın yanlış hatırlamıyorsam devlet de çalışıyordu değil mi? Sen bankayı Boşvr bence ticari portföy yöneticisiyim ben.. Firmalarla ilgileniyorum

tamam canım bekliyorum:) dimi yani bende sırf bu konular yüzünden hangi işe yöneleceğime karar veremiyorum şahsen kocamın bende önce eve gelmesini istemem kapıda ben karşılamak isterim onu süslenip püslenip

:) di mi..insan en azından bi yemek yapmak istiyor yaniii

Ya senin nişanlın yanlış hatırlamıyorsam devlet de çalışıyordu değil mi? Sen bankayı Boşvr bence ticari portföy yöneticisiyim ben.. Firmalarla ilgileniyorum

evet canım devlette veteriner ama sadece 5 köpeği var ve köpeklerin herbirinin bakıcısı var nişanlıma pek iş düştüğü söylenemz keşke onun gibi rahat bi memur olsam bendee

:) di mi..insan en azından bi yemek yapmak istiyor yaniii

tabi ya hiç boş vaktin yok akşam gel sabah git akşam gel...anca tatillerde kafanı dinleyebilirsin.sınıf öğretmenleri nasıl hem ev hanımı hem iş sahibi :)rahat valla...bu arada hangi üniversiteden mezunsun?

Tavsiyeni dikkate alcam canım çok teşekkür ederim üstüne asla gitmiyorum gitmemde tabî îçinde bulunduğu durum karşısında zaman zaman yanlış anlıyor benî her haftasonu eve çıktığında fix muhakkak kavga ediyoruz korkum yine cuma akşamı eve gelince beni ve düşüncelerimi yanlış anlayıp yine kavga etmek =(
üzme kendini canımm düzelir merak etme. bide 3 gün sesini duyamıcakmış ya o yüzden öyle davranmıştır.
eet tatlım aynen öyle zaten öğlen bu haber karşısında çok gerildik üstüne bu izin konusu olunca tuzu biberi oldu ama en az onun kadar bende bu üç gün görüşememeye üzüldüm belkide ondan çok çünkü askerde olan o benim aklım daha çok kalıyor onda bilirsin sende işte pfff bilmiyorum canım çok yanıyor

evet canım devlette veteriner ama sadece 5 köpeği var ve köpeklerin herbirinin bakıcısı var nişanlıma pek iş düştüğü söylenemz keşke onun gibi rahat bi memur olsam bendee
Aslında keşke öğretmen olsaymışım çok isterdimmm
ah işte zamanında baba sözü dinlemezsen böyle olur:)

Aslında keşke öğretmen olsaymışım çok isterdimmm
ah işte zamanında baba sözü dinlemezsen böyle olur:)

işletme okuduğuma çok ama çok pişmanımm hiç bana göre değilmiş çok geç anladım( okula gitmem sadece nişanlımı kazandırdı bana

Canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aklıma takılan bir şey olursa seni tekrar rahatsız ederbilirim :13:

valla canım onlar askerde tamam ama bizim işimiz daha zor herşeyi alttan almak zorundayız ağzımdan çıkacak şeyleri bin kere düşünüyorum resmen benimkide bu ara benim naptığıyla ve orayla ilgili sorular sormama takmış durumda yasak yasak diyip duruyo bende merak ediyorum bir sorma iki sorma nereye kadar 9 ay boyunca merak içinde mi durucam ben

Yaa bnm toefl almam lazım kızlarrr sizce bi başıma çalışsam yeter mi?? Kendi kendime kursa hiç gidesim yok ya,, iptal ettirdim kaydımı (

Offfff canım of napcaz böyle biz ...
Hem bişe sorcam nerde kalıyor seninki de cep telefonu dinleniyor? Ayyy yoksa bizim ki de mi öyle olcak? Ev tutacaktı benim aşkım izmire gidince ya ben dayanamam sorarım bi başak burcu olarak aşırı meraklı ve detaycıyım herşeyi sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…