Yaa bnm toefl almam lazım kızlarrr sizce bi başıma çalışsam yeter mi?? Kendi kendimekursa hiç gidesim yok ya,, iptal ettirdim kaydımı (
Offfff canım of napcaz böyle biz ...
Hem bişe sorcam nerde kalıyor seninki de cep telefonu dinleniyor? Ayyy yoksa bizim ki de mi öyle olcak? Ev tutacaktı benim aşkım izmire gidince ya ben dayanamam sorarım bi başak burcu olarak aşırı meraklı ve detaycıyım herşeyi sorarım
selam kızlarrrnöbetçiydim bugün çok yoruldum ya ama 6yı 10 geçe evimdeydim nöbetçiliğime rağmen , çok zormuş bankacılık 8de çıkılırmı işten ya
en iyisi hadi gidip baştan üniversite okuyun öğretmen olun siz
canım çok teşekkür ederim. dediğin gibi hayat bir imtihan. evlatlatla, atayla,parayla,yoksullukla,güzellikle, çirkinlikle veya sağlıkla... ama önemlisi bunu geçebilmek...benimde aşkımı uzun dönemli arkadaşları ıslatacaklardı ama birlikte çok önemli bir iş çıktı yer değişikliği oldu ve kısa dönemlere yaradı aklına bile gelmemiş kimsenin en son sat birde görüşmüştük az önce aradı kaynadı bizi ıslatamadılar ama heran herşey olabilir dedi
sedulu bendede nezle başlangıcı var benical felan attım ağzıma korkudan hasta olmak istemiyorum ama ben :18::18::18:kilo kaybediyorum çok
morvent canım senin için dua edicem çok ama çok huzurlu ve mutlu ol die
hmf canım sen çok güçlü birisin yazdıklarından o anlaşılıyor ne güzel bir güç allah sana sağlık sıhat versin manevi olarak hep huzur dol canım gerçekten hepimizin bir sınavı var kötü yada iyi şeyler hep geleceğimiz için bir sınav olsada ben bazen unutuyorum sonra aklım başıma geliyor, seninki ise senle ilgili en önemlisi de sağlık sen bunu sevdiğinin ailenin desteğiyle atlatıcaksın canım
şafak attırıp uykuya dalıyorum 98 kaldı
Selam Can'lar, nasılsınız?
Öncelikle Tripliii ve Hmf722 geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin Size ve ailenize güç kuvvet versin. Birkaç gündür okuyamadım yazamadım. Sevdiğim telefon kullanabiliyor artık, gündüzleri nöbet başında ama akşamları mesajlaşabiliyoruz. Bunun için Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun. Bekleyen Asker Yarenlerinin hepsine nasip etsin bu mutluluğu. Birkaç gündür yoğun olsamda kendimce çeyizime birşeyler alıyorum. Onlara baktıkça çok mutlu oluyorumŞafak atıyor günler zor da olsa geçiyor ve hayallerime bir bir yaklaşıyorum. Askerim kendi dertlerine rağmen bana hep destek oluyor. Bunları okuyamasanda hissediyorsun biliyorum, iyi ki varsın Yarim İyi ki yanımdasın
Herkese selamlar
Kızlar bugun ozlemin dinine vurmus durumdayim. Kocami ozledim evimi yatağımi ozledim annemi babami ozledim arabami ozledim hatta ankarayi bile ozledim((
Herkese selamlar
Kızlar bugun ozlemin dinine vurmus durumdayim. Kocami ozledim evimi yatağımi ozledim annemi babami ozledim arabami ozledim hatta ankarayi bile ozledim((
oy kıyamam ya ama istanbulumuz da güzeldir ya alışınca aramazsın bidaha ankarayı. ama diğer özlemlerine diyecek bişeyim yok çünkü bende çok özledim aşkımııı
Uf ya yazdığım silinmişbence tabi herzaman dediğine pişman olabilirsin çünkü bir şey daha sormak istiyorumbankaya ilk girdiğinde hangi bölümde görev almıştın?
istanbulda yaşam pahalı yahu trafik işkencesi desen cabası
istanbulda yaşam pahalı yahu trafik işkencesi desen cabası
Aynen öylee
normal şartlarda 15 dk süren evim ve bankanın bölge müdürlüğü arasındaki süreyi dün sabah 1 saat 25 dk da gidince ben de en sevmediğim şeyin trafik olduğuna karar verdım:/
Uf ya yazdığım silinmiş
bireysel portföy yöneticisydm
hani şu bankalarda kredı veren hesap açan oda gibi bölmelerde oturan tipler var ya onlardandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?