347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askeriyenin misafirhanesinde kalıyor benimki. sizde öyle bişey olucağını sanmıyorum. orası iç güvenlik bölgesi oluyormuş galiba o yüzden öyle.
valla bende ikizlerim burçtanmı bilmem ama bende felaket meraklıyımdır soru üstüne soru her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmem lazım

selam kızlarrr nöbetçiydim bugün çok yoruldum ya ama 6yı 10 geçe evimdeydim nöbetçiliğime rağmen , çok zormuş bankacılık 8de çıkılırmı işten ya
en iyisi hadi gidip baştan üniversite okuyun öğretmen olun siz

selam canımm
ohh ne rahatt ne güzel valla bi ara öss ye tekrar girmeyi düşünmedim değil bir kere şansımı denedim ama olmadı

canım çok teşekkür ederim. dediğin gibi hayat bir imtihan. evlatlatla, atayla,parayla,yoksullukla,güzellikle, çirkinlikle veya sağlıkla... ama önemlisi bunu geçebilmek...

bu arada hiç değilse kışları pharmaton kapsül kullanmanı tavsiye ederim. içeriği gayet güzeldir. hem bağışıklık sistemini destekler. hemde güçten düşmeni önler.. geçmiş olsun şimdiden...

saol canım ALlah razı olsun:))

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim onlar da gitsin
İçimde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden
Sevdiğimiz şarkıları da
Pencereme konan yusufcuklarıda
Bana karanlığı bırak
Beni bırak beni böyle bırak
Böyle ansızın, böyle yakışıksız
Böyle anlamsız, böyle dağınık
Öyle kapıda susuşum
Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşum
Koy beni sensizliğe
Ve otursun içime kül gibi kor yangını

Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin
İçinde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

Herkese selamlar
Kızlar bugun ozlemin dinine vurmus durumdayim. Kocami ozledim evimi yatağımi ozledim annemi babami ozledim arabami ozledim hatta ankarayi bile ozledim ((

Herkese selamlar
Kızlar bugun ozlemin dinine vurmus durumdayim. Kocami ozledim evimi yatağımi ozledim annemi babami ozledim arabami ozledim hatta ankarayi bile ozledim ((

oy kıyamam ya ama istanbulumuz da güzeldir ya alışınca aramazsın bidaha ankarayı. ama diğer özlemlerine diyecek bişeyim yok çünkü bende çok özledim aşkımııı

Herkese selamlar

istanbulda yaşam pahalı yahu trafik işkencesi desen cabası

bence tabi herzaman dediğine pişman olabilirsin çünkü bir şey daha sormak istiyorum bankaya ilk girdiğinde hangi bölümde görev almıştın?
Uf ya yazdığım silinmiş
bireysel portföy yöneticisydm
hani şu bankalarda kredı veren hesap açan oda gibi bölmelerde oturan tipler var ya onlardandım:)

istanbulda yaşam pahalı yahu trafik işkencesi desen cabası

Aynen öylee
normal şartlarda 15 dk süren evim ve bankanın bölge müdürlüğü arasındaki süreyi dün sabah 1 saat 25 dk da gidince ben de en sevmediğim şeyin trafik olduğuna karar verdım:/

Aynen öylee
normal şartlarda 15 dk süren evim ve bankanın bölge müdürlüğü arasındaki süreyi dün sabah 1 saat 25 dk da gidince ben de en sevmediğim şeyin trafik olduğuna karar verdım:/

ya ben 2 sene yaşadım. sonra izmire taşındım izmir cennet geldi yok böyle bi trafik işkencesi.
geçen yine gittim ya sevgilimi görmeye bunaldım istanbul da trafik yüzünden evden 2 saat önce çıkmak zorunda kaldım hep
metrobüs desen işkence odasının modern adı gibi

trafiği bitmez , hayat çok pahalı falan ama başka bi şehirde de yaşayamam heralde ben bu saatten sonra :) hele de denizi olmayan bi şehirde hayatta yaşayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…