Uf ya yazdığım silinmiş
bireysel portföy yöneticisydm
hani şu bankalarda kredı veren hesap açan oda gibi bölmelerde oturan tipler var ya onlardandım:)
Uf ya yazdığım silinmiş
bireysel portföy yöneticisydm
hani şu bankalarda kredı veren hesap açan oda gibi bölmelerde oturan tipler var ya onlardandım:)
Turist modunda istanbullulara bi soru o zaman. Hazır mısınız???
teşekkürler canımnice mutlu yillara:)
doğum günün kutlu olsun canımm bundan sonraki doğum günlerinde hep sevdiceğinle beraber olursun inşallah
haydi sor sor
Fix bir ingilizce dersi repliği "Where is the post office"
teşekkürler canımEki Görüntüle 530451
aminn tatlım bilmukabeleEki Görüntüle 530452
bugün doğum günüm çok güzel geçti çünkü öğlen miskin miskin otururken birden bi çiçekçi aradı
askerden çiçeğiniz var ne zaman isterseniz getirelim die
kocamannnnn bi çiçek üstünde aşkımın notu misssssssEki Görüntüle 530451
sanki geldi gibi oldu biran içinEki Görüntüle 530453
vandan ktmden nasıl becerdin onu Eki Görüntüle 530454
hepinize böyle mutluluklar inşallah....
Fix bir ingilizce dersi repliği "Where is the post office"
hangi semtte
hahahaha hiç güleceğim yoktu yait is next to market
Boşver post officei de ben bahçelievler bakırköydeyim burdan nereleri gezebilirim yahu anlamadım ben sanki çok merkezdeyim ama gezilmesi gereken güzel yerlere bi o kadar da uzağım(( Bu tarafları bilmiyorum çok sarıyere tarabyaya beşiktaşa falan gitmek istiyorum ben. Bunun yolu da sanırım mecidiyeköy mü oluyo??
Boşver post officei de ben bahçelievler bakırköydeyim burdan nereleri gezebilirim yahu anlamadım ben sanki çok merkezdeyim ama gezilmesi gereken güzel yerlere bi o kadar da uzağım(( Bu tarafları bilmiyorum çok sarıyere tarabyaya beşiktaşa falan gitmek istiyorum ben. Bunun yolu da sanırım mecidiyeköy mü oluyo??
he sanki marketi biliom ya hep ööle cevap verilir dimi :)) ama iyi oldu bak bu geyik kpds üds falan tekrar yapıorusss
bahçelievlerdemisin bakırköydemisin sen? beşiktaş mecidiyeköye yakın ama sarıyer ordan uzak baya
biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinle nice mutlu yıllara inşallah...
bahçelievler bakırköyde diil mi :) allahım nerdeyim ben metroport avmnin oralardayım..
beşiktaşa gitmek istersen en kolay ve trafiksiz yol metrobüs.
bahçelievlerden bin mecidiyeköy ordan taksim metro finikülerle kabataş yapabilirsin. kabataşta inince dolmabahçe sarayı falan uzak olmuyor mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?