347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gerçi geçen hafta çanakkaleye gittiğimde boğazın kenarındaki çay bahçesinde otururken işte bu şehirde yaşanır dedim kendi kendime.. sokaklarından huzur akıyodu sanki, oraya her gittiğimde çok mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi nedense

nice mutlu yillara:)
teşekkürler canım

doğum günün kutlu olsun canımm bundan sonraki doğum günlerinde hep sevdiceğinle beraber olursun inşallah

aminn tatlım bilmukabele
bugün doğum günüm çok güzel geçti çünkü öğlen miskin miskin otururken birden bi çiçekçi aradı
askerden çiçeğiniz var ne zaman isterseniz getirelim die
kocamannnnn bi çiçek üstünde aşkımın notu misssssss
sanki geldi gibi oldu biran için
vandan ktmden nasıl becerdin onu Eki Görüntüle 530454
hepinize böyle mutluluklar inşallah....

biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinle nice mutlu yıllara inşallah...

Boşver post officei de ben bahçelievler bakırköydeyim burdan nereleri gezebilirim yahu anlamadım ben sanki çok merkezdeyim ama gezilmesi gereken güzel yerlere bi o kadar da uzağım (( Bu tarafları bilmiyorum çok sarıyere tarabyaya beşiktaşa falan gitmek istiyorum ben. Bunun yolu da sanırım mecidiyeköy mü oluyo??

beşiktaşa gitmek istersen en kolay ve trafiksiz yol metrobüs.
bahçelievlerden bin mecidiyeköy ordan taksim metro finikülerle kabataş yapabilirsin. kabataşta inince dolmabahçe sarayı falan uzak olmuyor mesela...

Son düzenleme:

bahçelievlerdemisin bakırköydemisin sen? beşiktaş mecidiyeköye yakın ama sarıyer ordan uzak baya

bende şöyle bi rota çizdim sana : metrobüsten mecidiyeköyde in, ordan otobüsle taksime geç, taksimde istiklalden aşağı sal kendini, istiklalin sonunda türkiye tarihinin en eski metrosu var halatlarla çekiliyo, ona bin karaköyde in, istersen galata köprüsünden yürüyerek karşıya geç mısır çarşısını falan gez, yada ordan tramvaya bin sultanahmette in ayasofya kapalı çarşı falan oraları gez

beşiktaşa gitmek istersen en kolay ve trafiksiz yol metrobüs.
bahçelievlerden bin mecidiyeköy ordan taksim metro finikülerle kabataş yapabilirsin. kabataşta inince dolmabahçe sarayı falan uzak olmuyor mesela...

hımm anladım canım saolasın ben işte adapazarına kolay gideyim diye burası odu ama burda da istanbulun güzelliklerine uzak oldum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…