hımm anladım canım saolasın ben işte adapazarına kolay gideyim diye burası odu ama burda da istanbulun güzelliklerine uzak oldum sanırım :)
bende şöyle bi rota çizdim sana : metrobüsten mecidiyeköyde in, ordan otobüsle taksime geç, taksimde istiklalden aşağı sal kendini, istiklalin sonunda türkiye tarihinin en eski metrosu var halatlarla çekiliyo, ona bin karaköyde in, istersen galata köprüsünden yürüyerek karşıya geç mısır çarşısını falan gez, yada ordan tramvaya bin sultanahmette in ayasofya kapalı çarşı falan oraları gez
hımm anladım canım saolasın ben işte adapazarına kolay gideyim diye burası odu ama burda da istanbulun güzelliklerine uzak oldum sanırım :)
valla başarılı bi rota buraları hep gezdim. ben en iyisi takayım bir şapka ineyim beşiktaşa şu üstü açık turist otobüslerine binen kafileye takılayım :))
valla başarılı bi rota buraları hep gezdim. ben en iyisi takayım bir şapka ineyim beşiktaşa şu üstü açık turist otobüslerine binen kafileye takılayım :))
sen yeter ki gezmek iste hiç bi yere uzak kalmazsın
böyle yazınca aklıma sevgilim geldi
benim manyak aşkım istanbul da ilk çarşı iznine çıktığında hiç bi yer bilmiyor taksime gitti. orda da turist bol rehber eşliğinde geziyorlar sen benimki takıl onların arkasına bütün taksimi beyoğlunu turla
ben gittiğimde beni o gezdirdi taksimde hepsini turistlerden öğrendim aşkım dedi
Aslında keşke öğretmen olsaymışımçok isterdimmm
ah işte zamanında baba sözü dinlemezsen böyle olur:)
canım çok teşekkür ederim. dediğin gibi hayat bir imtihan. evlatlatla, atayla,parayla,yoksullukla,güzellikle, çirkinlikle veya sağlıkla... ama önemlisi bunu geçebilmek...
bu arada hiç değilse kışları pharmaton kapsül kullanmanı tavsiye ederim. içeriği gayet güzeldir. hem bağışıklık sistemini destekler. hemde güçten düşmeni önler.. geçmiş olsun şimdiden...
böyle yazınca aklıma sevgilim geldi
benim manyak aşkım istanbul da ilk çarşı iznine çıktığında hiç bi yer bilmiyor taksime gitti. orda da turist bol rehber eşliğinde geziyorlar sen benimki takıl onların arkasına bütün taksimi beyoğlunu turla
ben gittiğimde beni o gezdirdi taksimde hepsini turistlerden öğrendim aşkım dedi
:)))) varya bi anım aklıma geldi. Eşimle sevgiliyiz dedik Safranboluya gidelim. Evdekilere dedim ben işyerinden arkadaşlarımla safranboluya gidiyorum. Tabi git dediler. Sonra gittik dedim bi resim çektirelim inandırıcı olsun bari. Girdim bi grubun arasına eşim resim çekti. Geldim eve baktı annem. Diyo ki e bunlar hep japon. Dedim annem international bi firma bizimkisi :))))
:)))) varya bi anım aklıma geldi. Eşimle sevgiliyiz dedik Safranboluya gidelim. Evdekilere dedim ben işyerinden arkadaşlarımla safranboluya gidiyorum. Tabi git dediler. Sonra gittik dedim bi resim çektirelim inandırıcı olsun bari. Girdim bi grubun arasına eşim resim çekti. Geldim eve baktı annem. Diyo ki e bunlar hep japon. Dedim annem international bi firma bizimkisi :))))
cağlaaaaaa 2011 19 mayısta aynı yalanı söledim perşembeye denk geliyordu cumayıda izin aldım anne ben safranbolu bartın yapcam bir gideyim iş arkadaşlarıma rehberlik edicem dedim külliyen yalan ok dedi o sırada zonguldakta bahar şenliği var aşkım beni bekliyor gittim tabiii yurttaki arkadaşlarımı gördüm sürekli foto çekiliyoruz annem aradı kızım safranbolu evlerini gösterdinmi arkadaşlarına tabi çok beğendiler dedim
geldiğimde foto moto sormadı inandırcı oldum sanırsam
sonra yazın 2 kez tatil bide uludağa gidiyorum diye zonguldak babam süper kaydığımı sanıyor ama cıkss ben kendime kıyarmıyım ne kayması totom donar bee
ahhh babacuğum bizim kız sürekli kartepe uludağa felan gidiyor diyip millete anllatıyon yaa sinir oluyorum nikah kıyıldıktan sonra slaytta bol karadeniz manzarası eşliğinde çekilmiş fotolarla size itiraflar edeceğim
cağlaaaaaa 2011 19 mayısta aynı yalanı söledim perşembeye denk geliyordu cumayıda izin aldım anne ben safranbolu bartın yapcam bir gideyim iş arkadaşlarıma rehberlik edicem dedim külliyen yalan ok dedi o sırada zonguldakta bahar şenliği var aşkım beni bekliyor gittim tabiii yurttaki arkadaşlarımı gördüm sürekli foto çekiliyoruz annem aradı kızım safranbolu evlerini gösterdinmi arkadaşlarına tabi çok beğendiler dedim
geldiğimde foto moto sormadı inandırcı oldum sanırsam
sonra yazın 2 kez tatil bide uludağa gidiyorum diye zonguldak babam süper kaydığımı sanıyor ama cıkss ben kendime kıyarmıyım ne kayması totom donar bee
ahhh babacuğum bizim kız sürekli kartepe uludağa felan gidiyor diyip millete anllatıyon yaa sinir oluyorum nikah kıyıldıktan sonra slaytta bol karadeniz manzarası eşliğinde çekilmiş fotolarla size itiraflar edeceğim
ayy bende bitek ben söylüyorum bu yalanları heralde diye vicdan azabı çekiyodum meğerse herkeste varmışbizde kapadokyaya aynı o şekilde gittik yani güya ben okuldan kızlarla gittim sonra antalyaya ve bodruma da o şekilde gittik ve tabiki pamukkaleye ve çanakkaleye ayyy ne kadar çok yalan söylemişim yaaa
Bu kacamaklar o kadar guzel ki evlenince aynı tadı alamiosun :)
evet tabi bunada şükür ama şuanki mutsuzluğumu anlatamam
belki Hakkari de diye böyle toleranslı davranıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?