347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla başarılı bi rota buraları hep gezdim. ben en iyisi takayım bir şapka ineyim beşiktaşa şu üstü açık turist otobüslerine binen kafileye takılayım :))

valla başarılı bi rota buraları hep gezdim. ben en iyisi takayım bir şapka ineyim beşiktaşa şu üstü açık turist otobüslerine binen kafileye takılayım :))

böyle yazınca aklıma sevgilim geldi
benim manyak aşkım istanbul da ilk çarşı iznine çıktığında hiç bi yer bilmiyor taksime gitti. orda da turist bol rehber eşliğinde geziyorlar sen benimki takıl onların arkasına bütün taksimi beyoğlunu turla
ben gittiğimde beni o gezdirdi taksimde hepsini turistlerden öğrendim aşkım dedi

sen yeter ki gezmek iste hiç bi yere uzak kalmazsın

evet ya gezesim yok sanırım benim bugün bakırköy sahiline gittim baktım süper yatlar falan moralim bozuldu. Ben vapur seferlerini incelerken iki hatun geldi tekneleri yanaştı bindiler gittiler sonra "benim niee yokkkk" modunda döndüm geldim :)) akbilimi kullanmadım ama taksiye bindim kendimi teselli için sizin tekneniz varsa taksiler benim anasını satim :))

süper fikirmiş ya biz geçen yıl ayasofya da bi gidelim yanına da ne anlatıyo bu rehber dinleyelim dedik ama şansımıza kafile yunanlı çıktı hiçbişey anlamadık

kızlar iyi akşamlar herkes iyidir inşallah gezdim eve yeni geldim bide haberlerde ne gördüm suriye sinir harbi geçiriyorum şu olaylara

Aslında keşke öğretmen olsaymışım çok isterdimmm
ah işte zamanında baba sözü dinlemezsen böyle olur:)

arkadaşlarla bizde bunu tartıştık keşke öğretmen olsaymışız diye babam çok dedide ahh ahhh dinlemedim öğretmenlikte zor ama en azından çıkış saati belli

canım tavsiyelerini dikkate alacağım çok sağolasın

tripli canım çok merak ediyorum seni inşallah herşey yolundadır

bu arada bende bankacı olmak isterdim ama sigortacıyım sigorta yapmıyorum amabir şirketin genel müdürlüğünde çalışıyorum vizyon misyon kurumsallık olayları bu genç yaşımda öyle çile çekiyorum ki allahım gücüne gitmesin ama olanları sen görüyorsun yani 5 saat yol yapıyorum onuda geç entrika dallas ne ararsan var olayların dışında kalsamda bu pis şeler kullağma geliyor

çalışılan şirkette önemli arkadaşlar ben tam özel sektördede çalşmıyorum yarı devlet o yüzden bazı şeleri devlet baba yönetiyoo maleseffff

:)))) varya bi anım aklıma geldi. Eşimle sevgiliyiz dedik Safranboluya gidelim. Evdekilere dedim ben işyerinden arkadaşlarımla safranboluya gidiyorum. Tabi git dediler. Sonra gittik dedim bi resim çektirelim inandırıcı olsun bari. Girdim bi grubun arasına eşim resim çekti. Geldim eve baktı annem. Diyo ki e bunlar hep japon. Dedim annem international bi firma bizimkisi :))))

ay karnıma ağrı girdi gülmekten , kendi yalanlarım geldi birden aklıma

sevgilimin nöbeti başlıcak birazdan arar beni nöbetteyken

cağlaaaaaa 2011 19 mayısta aynı yalanı söledim perşembeye denk geliyordu cumayıda izin aldım anne ben safranbolu bartın yapcam bir gideyim iş arkadaşlarıma rehberlik edicem dedim külliyen yalan ok dedi o sırada zonguldakta bahar şenliği var aşkım beni bekliyor gittim tabiii yurttaki arkadaşlarımı gördüm sürekli foto çekiliyoruz annem aradı kızım safranbolu evlerini gösterdinmi arkadaşlarına tabi çok beğendiler dedim

geldiğimde foto moto sormadı inandırcı oldum sanırsam

sonra yazın 2 kez tatil bide uludağa gidiyorum diye zonguldak babam süper kaydığımı sanıyor ama cıkss ben kendime kıyarmıyım ne kayması totom donar bee

ahhh babacuğum bizim kız sürekli kartepe uludağa felan gidiyor diyip millete anllatıyon yaa sinir oluyorum nikah kıyıldıktan sonra slaytta bol karadeniz manzarası eşliğinde çekilmiş fotolarla size itiraflar edeceğim

Son düzenleme:

ayy bende bitek ben söylüyorum bu yalanları heralde diye vicdan azabı çekiyodum meğerse herkeste varmış bizde kapadokyaya aynı o şekilde gittik yani güya ben okuldan kızlarla gittim sonra antalyaya ve bodruma da o şekilde gittik ve tabiki pamukkaleye ve çanakkaleye ayyy ne kadar çok yalan söylemişim yaaa

Bu kacamaklar o kadar guzel ki evlenince aynı tadı alamiosun :)

bende bir ara tek ben söylüyorum sanıyordum sonra çoğu arkadaşımın benim gibi olduğunu anladım yani heyyy baba ben aşkımla uludağa gitmiyorum zongide takılıyoruz

yada aaaaa ben cunda adasına aşkımla gittim hani elif demiştim yaaa yalan sölemiştim dedim

yalnız cundada anneme yakalanıyodum telim yanlışlıkla otobüsteyken annemi çevirmiş annem sevgilimle gittiğimi düşünüyor

diğer şeyler içinse bana güveniyolar kızlarla gidiyorum ama foto yok olmadı shop tekniğini kullanırım, yaa herşeyi geçtim benim saf kuzenm erkek arkadaşıyla tatile gidip faceye foto koydu bende kaldır yakalancan dedim o sırada dayımı gizli numara aramış ve çat çat sölemiş herşeyi tabi kuzen kaldırdı

annemde dayıma foto göstersin kızlarla gittiyse demişti o sıra biryere gidememiştim

burdan kuzene saygılar sevgilier o yaz çok kötüydü offfff çakallık yapamamıştım malesef

Bu kacamaklar o kadar guzel ki evlenince aynı tadı alamiosun :)

bazen çok yorulduğumu bir yere gidicek gücüm kalmadığını hissediyorum canım evlensekte yalan sölemeden gitsek telefonlarımızı kapayıp sesizliği dinlesek mümkünse hamakta yatsak çimlerde kitap okusak sadece ikimiz olsak istiyorum

neden böyle oldum bilmiyorum gürültüden patırdıdan bıktım

Size iyi geceler kızlar ben birazdan sevgilimle konuşmaya başlarım

evet tabi bunada şükür ama şuanki mutsuzluğumu anlatamam
belki Hakkari de diye böyle toleranslı davranıyorlardır

Canım ya gerçekten zor bi durum benim sevgilim de hakkariye gitcek telefon konusunda sıkıntı olmuyo demişlerdi ona nasıl yakalatmış ki ya çok üzüldüm ordan yeni bi telefon alma şansı falan da yok mu ya da izinden gelen birine falan getirtse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…