Canım ya gerçekten zor bi durum benim sevgilim de hakkariye gitcek telefon konusunda sıkıntı olmuyo demişlerdi ona nasıl yakalatmış ki ya çok üzüldüm ordan yeni bi telefon alma şansı falan da yok mu ya da izinden gelen birine falan getirtse ?
Kıyamam ya nese ki ankesörlüler var sıra falan olur ama en azından sesini duyarsın canım sıkma canını off ya benim de hala Van'da sevgilim orda onun canı sıkılıyo ama o kadar kafam rahat ki benim günde 4 hatta 5 kez falan konuşuyoruz ama hakkaride nasıl olur bilmiyorum endişeleniyorum korkuyorum bugün ilk defa telefonda ağladım o çok üzüldü ama tutamadım kendimi bitsin artık ya 5 ay askerlik ömrümden 5 yıl yiyecek gibi gözüküyogazinodayken telefon elindeymiş bana mesaj atıyordu tabi birden komutan girmiş içeri almış,yeni telefon alma şansı olabileceğini sanmıyorum canım hem olsa bile almaz herhalde bir kere daha yakalanırsa cezayı yer çünkü.4 günlük mutluluk böyle sona erdi işte
Kıyamam ya nese ki ankesörlüler var sıra falan olur ama en azından sesini duyarsın canım sıkma canını off ya benim de hala Van'da sevgilim orda onun canı sıkılıyo ama o kadar kafam rahat ki benim günde 4 hatta 5 kez falan konuşuyoruz ama hakkaride nasıl olur bilmiyorum endişeleniyorum korkuyorum bugün ilk defa telefonda ağladım o çok üzüldü ama tutamadım kendimi bitsin artık ya 5 ay askerlik ömrümden 5 yıl yiyecek gibi gözüküyo
Gunaydin kizlar.bugun insallah guzel bir gun olur hepimiz icin.
Puknas canim en azindan ceza almadi diye sevin.Allah korusun 15 gun daha uzasaydi.
Gazinoda da keske elinde olmasaymis.en sakat yerlermis cunku kantin,gazino,yemekhane,kogus..bizimki yemekhanede kogusta asla almiyo yanina.disatrida takilirken aciyo telefonu oda aksam 1-2 saat.komyrolleri arttirmislar.tribe bagliyodum hemen gecikince mesaji.hemen cebine koyuyomus megersem meaaj atinca.bisi demiyim bundan boyle bende en iyisi.:26:
bencede kızma ona canım şuan tek bi mesaj bile atabiliyo olmasını okadar isterdimkii.
Yakalanmasında az az atsın.
Bizim hiç telefonumuz yok
bende katiliyorumm oyle etrafta dolanan birileri varken asker bile olsa cok atma msj diorum
bubble im kiyamam ben sana ya(
bu arada bizim safakkkk 94!! :) hatta bgn de basladi bitti saylir 93 :)))))
canım ya haftasonları çarşıya çıkınca arkadaşından mesaj atıyo telefona yapışıyorum valla
nikitam nasılsın canım başladınmı yeni bankanda işine
kızçelerimm
nasılsınızz
bi akşam daha bitti
az önce eşimle saçma sapan tartıştık , tavrımı koydum kazandım :)
askerlik psikolojisi iyi ok de, saçma sapan da şeylere takıyorlar sinir oluyorm...
triplicanım noldu babanın ameliyatı kesinleşti mi?
öyle kimisi baya güzel para kazanıyor ama çok sabır işi
bende nişanlımın isteğiyle kasımda sınavı olcak bi bankaya başvuru yaptım hiç istemiyordum ama bu sene kpss den pek umut yok o yüzden bi şansımı deneyim dedim. bakalım hayılısı olsun hakkımızda
canım benim hamd olsun başlangıç aşamasındaymş daha ilerlemeden tedavi olucak inş dualarımz sizinle hayırlısıyla güzel geçer ameliyatıı çok çok geçmiş olsuunCanım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.
:) e içeride izin yok mu tel e hiçgerçi boşver, yakalatıp uzayacak bi yerdeyse hiç atmasınnn
yok cnm ya daha istifamı zar zor kabul ettirdiğim için beklemedeyimdaha buradan da ne zmn ayrılacağım belli değil,
bgn ik arar heralde , ihbar süremi bildirmek için
diğer taraf ok iz biz bekleriz seni rahat ol dedi ama
ben belirsizliklerden hoşlanmıyorum, geriliyorum
senin görüşmen nasıldı bu aradaaaaaaa
Canım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.
canım ya kıyamam sıkma canını neyseki diğer banka esnek davranmış başlama tarihin konusunda.
Biran önce çıkabilirsin inşallah.
İşe girmek bi dert çıkmak artı bi dert ya
benm görüşmem belirsiz canım zaten sinir oldum reklam bölümü müdürü yoktu ogün, bana randevu veriyo gelmiyo sinir oldum.
bende orda çalışan başka bi kızla görüştüm.
Çalışmalarınızı müdüre ileticem size geri dönüş yaparız duruma göre dediler.
Bakalm beklemedeyim şimdilik.
Şuan çalıştığım yerden çok bunaldım biran önce çıkmak istiyorum
tripli canım başlangıç aşamasındaysa atlatacaktır sen başlangıç değil diyince daha önce korkup bende araştırmıştım ama çaresi olan bir tür canım o yüzden dua edip biliminde nimetlerinden yararlancaksınız inşallah iyileşir canım
ohh sukur cok sevindim
insallah sali cok iyi gecer ameliyati cok cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?