347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gazinodayken telefon elindeymiş bana mesaj atıyordu tabi birden komutan girmiş içeri almış,yeni telefon alma şansı olabileceğini sanmıyorum canım hem olsa bile almaz herhalde bir kere daha yakalanırsa cezayı yer çünkü.4 günlük mutluluk böyle sona erdi işte

Kıyamam ya nese ki ankesörlüler var sıra falan olur ama en azından sesini duyarsın canım sıkma canını off ya benim de hala Van'da sevgilim orda onun canı sıkılıyo ama o kadar kafam rahat ki benim günde 4 hatta 5 kez falan konuşuyoruz ama hakkaride nasıl olur bilmiyorum endişeleniyorum korkuyorum bugün ilk defa telefonda ağladım o çok üzüldü ama tutamadım kendimi bitsin artık ya 5 ay askerlik ömrümden 5 yıl yiyecek gibi gözüküyo

Vandayken bizde çok rahat konuşuyorduk ama Hakkari de öyle değil yoğunlar sürekli işleri oluyor..artık sesini duymakla avunacam 4 gün önceki gibi
Sende güçlü durmaya çalış haklısın bazen dayanamıyor insan ama onları çok üzeriz böyle yaparsak telefonu kapat sonra ağla içinden ağlamak geliyorsa,bir de akılları bizde kalmasın oralarda.
Haklısın bu askerlik yaşlandıracak bizi,ama geçeçek bir şekilde ve kavuşacaz sevdikleimize sonrada hiiiç ayrılmayacaz

Gunaydin kizlar.bugun insallah guzel bir gun olur hepimiz icin.

Puknas canim en azindan ceza almadi diye sevin.Allah korusun 15 gun daha uzasaydi.
Gazinoda da keske elinde olmasaymis.en sakat yerlermis cunku kantin,gazino,yemekhane,kogus..bizimki yemekhanede kogusta asla almiyo yanina.disatrida takilirken aciyo telefonu oda aksam 1-2 saat.komyrolleri arttirmislar.tribe bagliyodum hemen gecikince mesaji.hemen cebine koyuyomus megersem meaaj atinca.bisi demiyim bundan boyle bende en iyisi.:26:

bencede kızma ona canım şuan tek bi mesaj bile atabiliyo olmasını okadar isterdimkii.
Yakalanmasında az az atsın.
Bizim hiç telefonumuz yok

bencede kızma ona canım şuan tek bi mesaj bile atabiliyo olmasını okadar isterdimkii.
Yakalanmasında az az atsın.
Bizim hiç telefonumuz yok

bende katiliyorumm oyle etrafta dolanan birileri varken asker bile olsa cok atma msj diorum
bubble im kiyamam ben sana ya (
bu arada bizim safakkkk 94!! :) hatta bgn de basladi bitti saylir 93 :)))))

bende katiliyorumm oyle etrafta dolanan birileri varken asker bile olsa cok atma msj diorum
bubble im kiyamam ben sana ya (
bu arada bizim safakkkk 94!! :) hatta bgn de basladi bitti saylir 93 :)))))

canım ya haftasonları çarşıya çıkınca arkadaşından mesaj atıyo telefona yapışıyorum valla
nikitam nasılsın canım başladınmı yeni bankanda işine

canım ya haftasonları çarşıya çıkınca arkadaşından mesaj atıyo telefona yapışıyorum valla
nikitam nasılsın canım başladınmı yeni bankanda işine

:) e içeride izin yok mu tel e hiç gerçi boşver, yakalatıp uzayacak bi yerdeyse hiç atmasınnn

yok cnm ya daha istifamı zar zor kabul ettirdiğim için beklemedeyim daha buradan da ne zmn ayrılacağım belli değil,
bgn ik arar heralde , ihbar süremi bildirmek için
diğer taraf ok iz biz bekleriz seni rahat ol dedi ama
ben belirsizliklerden hoşlanmıyorum, geriliyorum
senin görüşmen nasıldı bu aradaaaaaaa

Son düzenleme:

Canım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.

Canım ziraat bankası sınavı mı bende giriyorum ona. Çalışmaya başlamam lazım artık.

Canım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.
canım benim hamd olsun başlangıç aşamasındaymş daha ilerlemeden tedavi olucak inş dualarımz sizinle hayırlısıyla güzel geçer ameliyatıı çok çok geçmiş olsuun

günaydınlar herkese

kızlar ziraat bankası için yargı yayınlarının kitabını aldım bende gircem kısmetse

canım ya kıyamam sıkma canını neyseki diğer banka esnek davranmış başlama tarihin konusunda.
Biran önce çıkabilirsin inşallah.
İşe girmek bi dert çıkmak artı bi dert ya

benm görüşmem belirsiz canım zaten sinir oldum reklam bölümü müdürü yoktu ogün, bana randevu veriyo gelmiyo sinir oldum.
bende orda çalışan başka bi kızla görüştüm.
Çalışmalarınızı müdüre ileticem size geri dönüş yaparız duruma göre dediler.
Bakalm beklemedeyim şimdilik.
Şuan çalıştığım yerden çok bunaldım biran önce çıkmak istiyorum

tripli canım başlangıç aşamasındaysa atlatacaktır sen başlangıç değil diyince daha önce korkup bende araştırmıştım ama çaresi olan bir tür canım o yüzden dua edip biliminde nimetlerinden yararlancaksınız inşallah iyileşir canım

ohh sukur cok sevindim
insallah sali cok iyi gecer ameliyati cok cok gecmis olsun

insallah bi an once olumlu sonuclanir istedigin her
hayirlisi ise olsun hep oyle dua etmek lazim
calistigin yerden bunalmanin nasil bi his oldugunu gayeeet iyi bolen biri olarak da Allah kurtarsin diorum:)

Canım ben ilerlemiş dedim yayılma var yani ama şükür ki prostat sadece ve kemiklere sıçramadan yakalamışlar. Hepiniz sağolun güzel dilekleriniz için.

Son düzenleme:
ohh sukur cok sevindim
insallah sali cok iyi gecer ameliyati cok cok gecmis olsun

Bebişim sağol. Görünmüyordun kaç gündür. Bir de şafakları 94'e falan attırmışsın o nasıl oluyor yahu biz aynı gitmiyormuyduk?

Seninki tarihe geçecek herhalde 154 gün yaparak.

Şfk: 95 minnoşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…