günaydınlar herkese
kızlar ziraat bankası için yargı yayınlarının kitabını aldım bende gircem kısmetse
Gunaydin kizlar.bugun insallah guzel bir gun olur hepimiz icin.
Puknas canim en azindan ceza almadi diye sevin.Allah korusun 15 gun daha uzasaydi.
Gazinoda da keske elinde olmasaymis.en sakat yerlermis cunku kantin,gazino,yemekhane,kogus..bizimki yemekhanede kogusta asla almiyo yanina.disatrida takilirken aciyo telefonu oda aksam 1-2 saat.komyrolleri arttirmislar.tribe bagliyodum hemen gecikince mesaji.hemen cebine koyuyomus megersem meaaj atinca.bisi demiyim bundan boyle bende en iyisi.:26:
Canım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.
bir filmde bana önerir misin canıııııımmmmcanım sıkıldı film izleyip dönerim buraya
Canım ziraat bankası sınavı mı bende giriyorum ona. Çalışmaya başlamam lazım artık.
Bebişim sağol. Görünmüyordun kaç gündür. Bir de şafakları 94'e falan attırmışsın o nasıl oluyor yahu biz aynı gitmiyormuyduk?
Seninki tarihe geçecek herhalde 154 gün yaparak.
Şfk: 95 minnoşum.
yaa
bak yıkıldım şimdii
sen buraya yaz ben şafak takip etmeyi bıraktım çünküü
ama haritanın çıktısını aldım boyama yapıcam :)
bir filmde bana önerir misin canıııııımmmm
Yazmadım sabah buraya güvenlik sebebiylee.Bugun faaliyet vardı.Gidicekti ilçesine.Dünden beri nasıl heyecanlıyız nasıl bir mutluyuz...Sabah arayacakmış beni gidiyoruz diye.Neyse demiş ordan arar süpriz yaparım...Helikopterin Pistine kadar gitmiş.Gidecekler arasında ismini yazdırabilmiş...11de kalacakmış helikopter...Yarım saat rötar..bir yarım saat daha...Kalkacak gidecek artık...12 de haber geliyor.Faaliyet iptal.Helikopter Diyarbakır'a yardıma gidecek diye....Öğlen okuduğumda Diyarbakır'da askeri helikopter düşmüş diye.Yüreğim bi ağzıma geldi askeri helikopter deyince.Sonra içimde bir acıyla beraber rahatlama oldu...Şükür bizimki değil....Sonra kendi derdimize düştüm...İçimden Allahım lütfenn lütfen lütfenn yalvarırım lütfenn bizimkinin gidişini etkilemesin bu dedim.Ama içime doğdu bi kere işte...Yine kaldıkk yine.Nasip dıyorum kısmet diyorum ama bu kadar ard arda gelmez ki tüm aksilikler...Haftaya kaldı...Belki sonraki haftaya...Bayram geliyor yine iptal olur o kesin...Gidesiye kadar ekimi deviririz olur kasım ortası..Sonra zaten aralık sonu geri dönecek..Bizimde imtihanımız buymuş.KTM...Sabret demekten,nasip böyleymiş demekten gına geldi artık..
Canım sakın isyan etmeyin sabredin belki demesi kolay gelde sabret diyeceksin ama İnan bunda vardır bi hayır... Bu kadar Zaman orda kalması normal değil ama kalmaması belkide daha can sıkıcı olabilirdi böyle düşün ve iyi ol askerini de böyle düşünmeye sevk et.Yazmadım sabah buraya güvenlik sebebiylee.Bugun faaliyet vardı.Gidicekti ilçesine.Dünden beri nasıl heyecanlıyız nasıl bir mutluyuz...Sabah arayacakmış beni gidiyoruz diye.Neyse demiş ordan arar süpriz yaparım...Helikopterin Pistine kadar gitmiş.Gidecekler arasında ismini yazdırabilmiş...11de kalacakmış helikopter...Yarım saat rötar..bir yarım saat daha...Kalkacak gidecek artık...12 de haber geliyor.Faaliyet iptal.Helikopter Diyarbakır'a yardıma gidecek diye....Öğlen okuduğumda Diyarbakır'da askeri helikopter düşmüş diye.Yüreğim bi ağzıma geldi askeri helikopter deyince.Sonra içimde bir acıyla beraber rahatlama oldu...Şükür bizimki değil....Sonra kendi derdimize düştüm...İçimden Allahım lütfenn lütfen lütfenn yalvarırım lütfenn bizimkinin gidişini etkilemesin bu dedim.Ama içime doğdu bi kere işte...Yine kaldıkk yine.Nasip dıyorum kısmet diyorum ama bu kadar ard arda gelmez ki tüm aksilikler...Haftaya kaldı...Belki sonraki haftaya...Bayram geliyor yine iptal olur o kesin...Gidesiye kadar ekimi deviririz olur kasım ortası..Sonra zaten aralık sonu geri dönecek..Bizimde imtihanımız buymuş.KTM...Sabret demekten,nasip böyleymiş demekten gına geldi artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?