347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınlar herkese

kızlar ziraat bankası için yargı yayınlarının kitabını aldım bende gircem kısmetse

Gizcim o muymuş en iyisi bende alayım hemen. Ziraat bankasının önceki yıllar çıkmış soruları diye de bir kitabı olması lazımmış galiba.

Evet canım bunada şükür..deme deme yakalanmasında günde 2 mesaj atsın...

Canım salı günü ameliyat oluyor babam medical parkta. Kemiklere sıçramamış çok şükür ve daha başlangıç aşamasında yakalamışlar çok şükür ki.

oh çok şükür gözünüz aydın,hadi inşallah ameliyatıda çook güzel geçer.dualarımız sizinle...

Günaydın kızlar
gece sevgilimle uzun uzun konuştuk nöbetteydi 2 saat boyunca sohbet ettik.
çok özledim

Tripliii canım şükür kemiklere yayılma olmamış.Ameliyatı da başarılı geçer ve temizlenir hücreler.Dualamız babanla inşallah Allah kabul eder.

canım sıkıldı film izleyip dönerim buraya

yaa
bak yıkıldım şimdii
sen buraya yaz ben şafak takip etmeyi bıraktım çünküü
ama haritanın çıktısını aldım boyama yapıcam :)

Yazmadım sabah buraya güvenlik sebebiylee.Bugun faaliyet vardı.Gidicekti ilçesine.Dünden beri nasıl heyecanlıyız nasıl bir mutluyuz...Sabah arayacakmış beni gidiyoruz diye.Neyse demiş ordan arar süpriz yaparım...Helikopterin Pistine kadar gitmiş.Gidecekler arasında ismini yazdırabilmiş...11de kalacakmış helikopter...Yarım saat rötar..bir yarım saat daha...Kalkacak gidecek artık...12 de haber geliyor.Faaliyet iptal.Helikopter Diyarbakır'a yardıma gidecek diye....Öğlen okuduğumda Diyarbakır'da askeri helikopter düşmüş diye.Yüreğim bi ağzıma geldi askeri helikopter deyince.Sonra içimde bir acıyla beraber rahatlama oldu...Şükür bizimki değil....Sonra kendi derdimize düştüm...İçimden Allahım lütfenn lütfen lütfenn yalvarırım lütfenn bizimkinin gidişini etkilemesin bu dedim.Ama içime doğdu bi kere işte...Yine kaldıkk yine.Nasip dıyorum kısmet diyorum ama bu kadar ard arda gelmez ki tüm aksilikler...Haftaya kaldı...Belki sonraki haftaya...Bayram geliyor yine iptal olur o kesin...Gidesiye kadar ekimi deviririz olur kasım ortası..Sonra zaten aralık sonu geri dönecek..Bizimde imtihanımız buymuş.KTM...Sabret demekten,nasip böyleymiş demekten gına geldi artık..

chlezy içini ferah tut canım inşallah geçicek bu günler

benim sevgilim ilk kez bugün eline silah almış çok ta iyi arış yapmış ama bende kızdım triplinin dedikleri aklıma geldi şırnak olayları yine gündemdeneden korksak başa geliyor korkmuyorum ama bu atış neden çıktı bende kızdım iyi yapmak zorunda değilsin dedim oda sen karışma aşkım bu erkekleri ilgilendiren mevzu dedi

canım ya kıyamam içini ferah tut gerçekten herşeyde bir hayır vardır. Şu sıralar heryer çok hareketli belkide orda kalması en güvenlisidir

Canım sakın isyan etmeyin sabredin belki demesi kolay gelde sabret diyeceksin ama İnan bunda vardır bi hayır... Bu kadar Zaman orda kalması normal değil ama kalmaması belkide daha can sıkıcı olabilirdi böyle düşün ve iyi ol askerini de böyle düşünmeye sevk et.

askerlik bitsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sevgilimle gezmeyi, mesajlaşmayı, nargile içmeyi, yemek yapmayı, film izlemeyi, kedi köpek sevmeyi, abur cubur yemeyi, rakı içmeyi, tuvalette uzun süre kalınca kapının altından not atmayı :), birlikte kim milyoner olmak isterde yarışmayı, bilek güreşi yapmayı, şarkı söylemeyi, pointblank oynamayı, kahvaltı yapmayı ve daha birçok şeyi çok ama çok ama çok ama çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..........k özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum aşkım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…